Suzuya Kutsuki

Go down

Suzuya Kutsuki

Témanyitás by Ványa on Szer. 19 Júl. 2017, 20:30

Név: Suzuya Kutsuki
Egyéb név(i): A Jövendőmondó, A Prédikátor
Faj: Szuperhumán
Nem: Férfi
Jellem: Paranoiás, látomásai miatt viselkedése kiszámíthatatlan.
Személyazonosság: Nyílt(képessége ismeretlen)
Születési helye és idő: 2006.február 04.; Tokyo, Japán
Kor: 22
Család: Halottak
Foglalkozás: A Yakuza szolgálatában áll.
Testmagassága: 180cm
Testsúlya: 60kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Álkapcsa némiképp átformálódott, így a szája sokkal szélesebb(mintha felvágták volna), valamint ragadozófogai vannak. Orvosi maszkkal takarja el az arcát, vagy épp egy random maszkkal.
Repülési sebesség: (csak ha képesség)
Egészségi állapot/ betegségek:
Kannibalizmus

Életrajza:

- A WL készen áll? - kérdezi egy magabiztos hang a sötétben. Alig hallom, látni pedig semmit se.
- 98%-os eredményeket értünk el a legutóbbi kísérletsorozatban. - feleli egy másik, hasonlóan magabiztos hang. Ezt már tisztábban hallom, valamint egy ismeretlen nő arca is társul hozzá.
- De bevethető? - kérdezi újra az első hang, akit hátulról látok, de a kép túl sötét.
- Használatra kész, uram. De még egy alkotóelem hiányzik. - mondja a nő, majd beüt valamit egy homályosan látható számítógépbe - A WL egyenlőre nem rendelkezik semmilyen hatással. Be tud épülni bármilyen emberi, mutáns, szuperhumán, és embertelen szervezetbe, ott pedig végérvényesen beolvad a génállományba. A..... - a többit nem értem, mintha víz alól hallanám a társalgást.
- ...a Zéró Páciens? - hallom a férfi kérdését, majd ismét eltorzul a hang. Az utolsó dolog amit hallok, az egy határozott felelet, de egy másik kérdésre. "Benny már elindult." hallom még, majd minden eltűnik, én pedig felébredek.
Az ébredésem után pár másodpercig csak fekszem, elmélkedem az újabb álmomon. Két napja volt utoljára "látomásom", de akkor kettő is. Az egyik egy gödörben fekvő zombiról, a másik meg arról a misztikus szervezetről, a HYDRA-ról. Azokat, ahogy a mostanit is, leírom a füzetembe, ami tele van az ehhez hasonló jövendőmondásokkal. De nem csak a füzet, a szűk szobám fehér falai is tele vannak odaragasztott lapokkal, amiken nevek, rajzok, szimbólumok, és hasonló dolgok láthatóak. Egy kilencujjú kéz, a HYDRA koponyája(akikről alig tudok valamit), a S.H.I.E.L.D. felirat, egy ablak, amin egy pengekarú, kétarcú lány törik át, egy gázmaszk, a Xavier név, és még rengeteg más dolog. Az egész szoba tele van ilyenekkel, nem csoda, hogy őrültnek tartanak. Talán igazuk is van. Miért is ne lenne igazuk? Az idekerülésem óta lassacskán urrá lett rajtam az őrület, a végtelen, érthetetlen szavak tengere. Nappal, éjszaka, mit számít, még az se számít, hogy ki voltam. Az számít, hogy ki vagyok: A Jövendőmondó. Az a Jövendőmondó, akinek jóslatait nem veszik komolyan, nem hiszik el. Az idekerülésemkor se hittek nekem; annak a napnak az emléke megmaradt.

20 éves voltam, az utcán éltem, és akkor már egy éve megvolt az "erőm", de csak pár hónapja lendült be rendesen. Pont aznap reggel volt egy látomásom valami háborúról, egyfajta utcai csatáról. Nem katonák, hanem bűnözők vívták, méghozzá profi, szervezett alakok, nem utcai gengszterek. Talán egyfajta maffialeszámolás lehetett Angliában, vagy Amerikában, a beszélt angolból ítélve. Engem mondjuk nem a nyelv, hanem a rengeteg halott érdekelt, ezért azonnal szóltam pár rendőrnek, hátha tehetnek valamit. Máig nem tudom, mit tehettek volna.
- Háború lesz, egy szörnyű...háború. Patakokban folyik majd a vér az utcákon, én tudom. É..én látom, hogy ez fog történni. - győzködtem a rendőröket, akiket értelemszerűen nem győztem meg. Az azonban biztos volt, hogy komplett őrültnek tartottak, így elszállítottak, ahol aztán az arcom láttán drogra gyanakodtak. Úgy gondolták, hogy valami vegyszertől nézek ki úgy, ahogy, és ez a vegyszer "megrohasztotta" az agyam. Ez mondjuk igaz is volt.
A kérdéses vegyszer egy ismeretlen drog volt, amit 18 évesen szereztem egy utcai gitározás folyamán. Akkor volt egy éve, hogy a szüleim meghaltak abban a szörnyű eseménysorozatban, amiben ezrek vesztek oda, én pedig koldulásból tartottam fenn magam. Igen, a katasztrófasorozat Japánt is elérte, szüleim elvesztése után alig éltem túl. Loptam, futottam, küzdöttem, bújkáltam, túléltem. Hónapokat csatornákban töltöttem, vagy épp üres házakban, de sose maradtam sokáig egy helyen. A túlélés záloga a végtelen futás volt, és bevált. Már nem is voltam önmagam, csak egy túlélő ösztön. Azonban a dolgok rendezése után még mindig az utcán éltem, egyetlen tulajdonom pedig egy lopott gitár volt. A gitárom, és az összetört lelkem, ennyi maradt, ezért se csoda az, hogy kábítószerekhez fordultam, amik csak elbasztak mindent.
A gitározásból összejött mindig a napi betevő, de az egyik nap egy drogos tűt találtam a tokban. "Adj be magadnak!" ez állt a tűn, én pedig elég nagy drogos voltam ahhoz, hogy meg is tegyem. Hiba volt.
Vagy egy napig szenvedtem, majd mikor felkeltem, szörnnyé váltam. Az arcom, a szám borzalmas lett, ezért el kellett takarjam, de ez csak a kezdet volt. Később megjelent a "képességem" is, ami valami jövőbelátás lehetett. Legalább is ezt következtettem ki és igazam is lett. Ezért is, most egy elmegyógyintézet vendégszeretetét élvezem. Ami elég jó hely, tekintve hogy őrültnek tartanak. Tévednek. Vagy mégse? Igazuk lehet? Vagy nem?


2028


- Az ég lezúg! A Föld kimagaslik! A csillagok ragyogva nyissák fogas vigyoruk és gondozzák a Napot a szeretetükkel!!
- Ahogy mondja, Suzuya-san. - bólogat a nővér, de nem érti, mit is mondok. Csak úgy tesz, mintha értené.
- Látogatók jönnek hozzám, s jószándékuk hozzák! Fényes jelvény, sok betűvel és ponttal, de nem hiszik el, hiába mondtam! Játszani fognak, kell nekik a tudás, de jön valaki, aztán futás. - közlöm legújabb jövendölésem, amit ma reggel álmodtam. A nővér persze semmit se felel, nem hiszi el, mit is tudok, elmegy. Magamra hagyott, de számítottam erre. Nekem senki se hisz, őrültnek tartanak, de én nem vagyok az. Én...nem..


Képességei: 
Jövőbelátás: Képes megjósolni a jövő egy lehetséges kimenetelét álmok, látomások, esetlegesen transzban létrehozott rajzok, jegyzetek formájában. A jövőbelátás hossza, tartalmassága, és a megtörténésének ideje változó.Szakértelmei: Alapismeretek, gitártudás, a katasztrófa ideje alatt elsajátított túlélési tapasztalatok.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
A karakter kalandja a folytatás lenne.

Tulajdona(amit az intézetben birtokolhat): Füzetek, üres lapok, ceruza, néhány maszk(mindegyik szövetből van, hogy ne tudja fegyvernek használni).


A hozzászólást Ványa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Nov. 2017, 19:01-kor.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Suzuya Kutsuki

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 19 Júl. 2017, 21:48

A korábbi egyeztetések alapján elfogadva.
200$ kezdőtőkéje van, vond le a főkaritól.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14178
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Suzuya Kutsuki

Témanyitás by Ványa on Szer. 19 Júl. 2017, 22:02

Név: Suzuya Kutsuki
Lakás/Létesítmény: Szoba egy elmegyógyintézetben(ablak melletti ágy)
Foglalkozás:
Munkahely:
Pénz: 200$(számára elérhetetlen)
Bevétel/hét:
Eszközök: Füzetek, ceruzák, lapok
Felszerelés/fegyverek: Szövet maszkok
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Yakuza
Ismertebb ellenség:

Bővítés:

2028.November:
Suzuya, az egyik látomásában hallott Benny nevű cellatársával megszökött az elmegyógyintézetből. A szökést a Yakuza szervezte, hogy Benny-t kihozzák, de miután Suzuya felfedte a képességét, vele tarthatott. A szökést egyetlen lőt sebbel ki tudta vitelezni, és most a Yakuza lekötelezettjeként kamatoztathatja jövőbelátási tudását.

_________________
"We spending our whole lifes holding back.
Imagine, how fast you can succeed, if you just take what you want.
avatar
Ványa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 96
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Suzuya Kutsuki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.