5. Végítélet

Go down

5. Végítélet Empty 5. Végítélet

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 22 Júl. 2011, 16:04

A topic régi helye

Mi történik akkor, amikor nem egy gonosz csap le? Mikor a játékosok nem várnak egymásra udvariasan, hogy a következő kalandban érkezzenek meg?
A SHIELDet egy alakváltó mutáns uralja titokban lassítva a mutánsok elleni a hadjáratot. Shadow megtudta, hogy a shield börtöneiben tarják fogva Xaviert, egy Morsus fedőnevű időutazót és egy a gyilkos mutánst Kardfogút. A SHIELD kilövi az új űrállomást, a Furyt. Ez az első sikeres teleportációs teremmel rendelkező bázis, de a rendszereiben egy élő személy lelke van, Tyleré.
Thorhalla az ország legnépszerűbb személye, jegyese Einar visszatért útjáról a vérfejszével és azóta kissé vadabb lett.
Az égen pilótával vezérelt őrszemek repülnek. Az első számú pilóta Tobias Boon.
A Testvériség megépíti az első Cerebroját és felhasználva Sarahát már használni is tudják. Most Magneto minden mutáns összehív a végső csapáshoz. E közben Magneto egyre gyengébb és gyermekei az "utódról" beszélnek.
Az alvilágnak egyetlen Vezére van a mutáns Edward Hellstorm és fajvadászok tucatjaival keresteti a két embert, akik a világ szerint már halottak. John Constatine (aki mára angyal) és Walter Kovacs (aki amnéziásan Loganként él).
A csatornákban a Teremtmény nevű furcsa apró paraziták rámászva áldozataikra uralmat nyernek felettük és msot megakarnak indulni felfelé.
Egyiptomban a föld alatt egy ében piramis mélyén fények villannak fel és felébresztik az ősi mutáns-istent.

Menjünk sorban:
1. Ez egy teljesen új tiszta lappal kaland, ezért is inkább ez csak egy világleírás mintsem kaland leírás. A kaland igazából a szerint változik, hogy kik jelentkeznek és mit tesznek, de a főtörténet az, hogy Magneto sereget gyűjt, Apokalipszis lovasait keresi, a shield ügynököket és őrszem pilótákat toboroz, az alvilág pedig bérgyilkosokat. Ti itt jelzitek kinek a hívására jelentkeznétek, de ha egyikre se akartok akkor lehettek egyszerű nézelődök, akik a semmiből hirtelen kerül a dolgok középpontjába.
2. Senkit se zavarjon meg a kaland, ez nem lesz annyira magánkaland hangulatú, mint elődje, de ugyanúgy személyre szabottak lesznek az események. Főleg, hogy képességgel rendelkező njk-k csakis a testvériségbél vannak.
3. Fél évvel a Hatalom eseményei után játszódik. Kényszerű ugrás, hogy tudjuk folytatni.
4. NJK-k: Shield, Testvériség, Teremtmény, Apokalipszis és még mások ha úgy alakulnak a dolgok. Senkit se rémisszen meg a testvériség még bővülő listája, azért annak sokan, mert Magneto minden mutánst begyűjt, de még így szóval a játékosokon kívül mindenki más mutáns njk lesz a testvériségben.

Mint mindig tisztáznom kell a dolgokat nem kötelező oldalhoz állni és mehetsz azért valamelyik oldalhoz, hogy eláruld őket vagy saját hasznodra fordítsd a dolgokat. Legyetek kreatívak.

A kaland a sziget vagy Asgard vége után indul csak.

A topic régi helye

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5. Végítélet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5. Végítélet Empty Re: 5. Végítélet

Témanyitás by Morsus on Hétf. 08 Aug. 2011, 16:16

A Végítélet végett ért, de még lesz egy utójáték, ahol ti a Fury fedélzetére mentek Tylerrel beszélni. Ez szabad körös sima beszélgetés lesz. Egy héttel az események után szal még mind rendelkeztek sebesülésekkel. Ettől függetlenül kérnék mindenkit, hogy írjanak egy bővítést, amiben részletezik az új helyzetüket.

Karakter változások:
- Nefi két asgardija kapott 2-2 kreditet.
- Constatine lett a Bosszú Szelleme, a Szellemlovas. Megkapta a hatalmát és a motorját. Őt nem igazán tudja a kormány fogva tartani,d e így is felkérték, hogy tartson a többiekkel.
- Bishopot a kormány rá kényszerítette, hogy a shield ügynöke legyen és mindent elmondjon a realitásáról és idejutásáról. Cserébe felvették ügynöknek, hogy rajta teszteljék az elhunyt pacifista szuperpáncél prototípusát. Azt később kapja meg a következő kalanddal.
- Tyler végre mindent megtud a Furyról, mert ott folytatódik a kaland.
Az egyetlen, aki nem kerül az űrállomásra és a kaland végett ért neki tényleg, de bővítést attól még kell írnia:
- Rorschach már emlékszik mindenre és már három személyiséggel küszködik,d e mivel közel volt, mind Lorna, mind magneto halálakor így a sugárzás és az elnyelt hamunak hála ő maga is rendelkezik már mágneses erőkkel még ha az igen gyenge jelenleg.

Kaland folytatása:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t685-fury#1486
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.