Jason Mandrake

Go down

Jason Mandrake Empty Jason Mandrake

Témanyitás by Jason Mandrake on Vas. 09 Okt. 2011, 21:28

Adatok:

Név:Jason Mandrake
Egyéb név(i):Morthenak, Révész
Faj:Ember
Nem:Férfi
Jellem:Nem velejéig romlott, inkább lassacskán szállingózik lefelé.
Személyazonosság:Nyilt, de a mágikus képességeiről nem tud senki.
Születési helye és idő:1994
Kor:26
Család:Apa: Alaxander Mandrake Anyja: Julia Mandrake (Halottak)
Foglalkozás:Pokol Bugyra klub vezetője, online közvetítő a kluból.
Testmagassága:196 cm
Testsúlya:85 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Egy Azték tetoválás a jobb karján

Képességek:Az Árny mágikus iskolában jártas. Képes pokoli lángnyelveket gerjeszteni, az életerőt megcsapolni rontásokat és átkokat létrehozni, démonokat és holtakat idézni és még sok más démoni praktika áll rendelkezésre e tanokon belül. De ennek mind az elején jár és ismeretei hiányosak.

Név: Pokol Bugyra klub
Lakás/Létesítmény:New York Északi részén
NJK: démoni imp (egy manó,mely képes kis állatok alakját felvenni)
Foglalkozás:Klub tulaj
Munkahely:Pokol Bugyra klub
Pénz:(admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 1500-2000 $ + a netes vállalkozás
Eszközök: többgépes személyi hálózat mely létesíti a médiaszervert, ami továbbítja a klub történéseit a netre.
Felszerelés/fegyverek: Sah'jan tekintete: A medál mely kapcsolatot teremt ő és mestere közt
Vállalat: Hellhole.com
Szövetség: nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Pokol Bugyra
Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek 0

Kredit:
-Egy ház, valahol New Yorkban, vagy külvárosában -3kredit (a belváros szélén) (átépült és a klub lett a helyén)

-Állatok: 0-Egyszerű, nem támadó (max karmolászó) háziállatok (egy fekete macska, aliasz a manó képes alakot váltani.
-Egyszerű segítő, aki csak pár szóval támogatja a karaktered (mondjuk egy rokon, barát) 1kredit (a manó)


Jason Mandrake

Jason 1994-ben látta meg a napvilágot, egy katolikus kórházban, New Hamshire-ben.
Szülei a nemes Mandrake család tagjai voltak, több száz évre visszamenőleg egy nemesi család utódai. A gazdagság nem állt távol a családtól. Birtok,földek,autók stb.., minden ami igazán tükrözi a Mandrake nevet. Egy dolog viszont nem hagyta nyugodni a szülőket, vagyis csak Jason apját. Alexander Mandrake igen befolyásos üzletember volt,de szinte ő az egyetlen aki igazán tudja mit jelent valójában Mandrake-nek lenni. Több száz évvel ez előtt a család néhány generációja fényűzésből és divatból az okkult dolgokkal foglalkozott. Nekromancia és átkok, minden amit az akkori ember hobbiból művelt. Az akkori lapok is megjegyezték,hogy a Mandrake család szellemek idéz a tőzsdetippek miatt. Meg hasonló rágalmakkal illeték a tagokat, egyesek szerint magával a Sátánnal hálnak. Így felröppent a pletyka arról, hogy a Mandrakek a Sátán fattyai. Az egyház vizsgálatokat indítványozott, de nem találtak semmi bizonyítékot.
A vádak maradtak, a név nem lett tisztára mosva. Évekkel később a család anyagi csődbe jutott, végül nincstelenek lettek. A barátok és rokonok hallani sem akartak a kölcsönökről. Így az akkori család feje: Ifjabb Johnatan Mandrake megpróbálkozott természetfeletti utakon keresztül meggazdagodni. Hónapokon át keresgélt régi Grimmore-k után, végül ráakadt egy 9-dik századi Óangol irományra. Melyben feltüntette az író,hogyan lehetséges a felsőbb hatalmaktól segítséget kérni. A birtoka alaksorában hozott létre egy varázskört és véráldozatként kecskét áldozott. Nem hitt az ilyesmiben de érezte hogy ez lehet az utolsó lehetőség. Johnatan végrehajtotta a szertartást, siker koronázta ténykedését. Egy alsóbb rendű démon jelent meg a varázskörben és Johnatan elmondta a kérését. Újra gazdag és híres akart lenni, hatalmat akart. A démon teljesítette kérését, cserébe az ő és családja lelke volt az ár. Napokon belül a család távoli rokona rejtélyes módon meghalt, a végrendeletébe pedig kizárólag a Mandrake család neve szerepelt. A pénz és a hírnév visszatért, akár a főnix hamvaiból. De Johnatan telhetetlen volt, nagyobb és nagyobb hatalmat akart.
Johnatan a könyv olvasása után elhatározta,hogy a mágiával behatóbban foglalkozik. A földesurakat és más ellenségeinek sorsát a mágia pusztító erejére biza.
A régi démonidézést megismételte, kívánsága elhangzott. Mágikus erőt kért,mely bármikor a rendelkezésére áll. Oly hatalmat mellyel uralkodhat az emberek fölött. A démon ezt a kívánságot viszont vonakodva teljesítette. Ugyan is a démon megjegyezte,hogy már nincs ami érdekelné.
Mivel a lelkeiket már eladták, tehát nincs mit felajánlani. Johnatan dühöngött, a démon épp menni készült mikor a férfi egy kétségbeesett kijelentést tett. Megkérdezte ki a mestere, a démon egy hatalmas entitást írt körül mely a párhuzamos világok energiáján él. Sah'jan névvel illette és azt is elmondta,hogy az ő démoni hatalma eltörpül mestere erejéhez képest. Johnatan eltöprengett ezen, majd döntött. A démonnak elmondta újfent kívánságát és mivel nem volt mit felajánlania, így úgy döntött,hogy örök szolgálatra kárhoztatja magát és jövőbeli férfi sarjait. A kijelentés után egy sötét lilás színű kapu nyílt meg Johnatan előtt és egy sárga szempár jelent meg . A démon meghajolt a szemek előtt, a mestere volt az. A férfi elismételte a kérését újfent és felajánlotta ezzel a jövőbeli sarjai lelkét is. Majd a férfi hirtelen olyan mérhetetlen fájdalmat érzett, hogy az ájulás határára került. Az alsóbbrendű démon átlépett a kapun és ezzel a kapu is megszűnt. Másnap Johnatan iszonyú fejfájással ébredt. Később azt hitte ,hogy ami tegnap történt csak álom volt. De nem így történt, a hatalmas fájdalom forrása nem volt más mint a mágikus erő mely megszállta. Ráébredt ,hogy a hatalom felhasználásra vár. Eltette láb alól az ellenségeit, beférkőzött a királyi család kegyeibe.
Végül a hatalomvágy elvette az eszét és egyik varázslata egy kaput nyitott két világ közt. Ezen kapun keresztül pedig Sah'jan magához ragadta. A család a halálhírt követően eladta a birtokot és elköltözött Londonból. A születendő sarjak lélek nélkül jöttek a világra, az ígéret szerint. De a másik része az alkunak az örök szolgálat volt. Így a család azon fiú gyermekei akik elérték a felnőttkort, automatikusan szolgákká váltak. Generációkon keresztül a Sötét mágia áradt a tagok közt míg végül egyik családtagja a 19-dik században nem parancsolt megálljt. A rejtélyes családtag tudta mi a sorsa, szolgálat. Nem kért belőle ezért nem teljesítette mestere akaratát. Úgy tűnt ,hogy a családi átok nem zargatta őt. De egész más volt itt a háttérben, a mester a család jövőjét kémlelte. Látta ,hogy egy kis idő múltán születik egy ígéretes szolga, mely jobb lesz mind közül. Teltek az évtizedek és végül a 20-dik század végén megszületett Jason. Átlagos gyermek volt,de mégis csak volt benne valami hátborzongató. Az állatok is féltek tőle és nem volt egy igaz barátja sem. Magán tanuló volt, ígéretes elme. Igen értelmes ifjú volt, leginkább a modern dolgok érdekelték. A Természet és Humán tudományokból szerzett elismerései igazán kitűnőek voltak. Végül mikor 17 éves lett minden megváltozott. Apja váratlanul meghalt, később anyja rejtélyes betegségben szenderült jobb létre. Egyedül maradt, nem tudott mit kezdeni magával. Elhagyta hát az Egyesült Királyságot és elutazott az Usa-ba, New York városba. Egy internetes céget hozott létre, online szerencsejáték témával. 20 éves volt mikor az örökség végre az övé lehetett. Ugyan is a végrendelet kötötte őt a 20 éves korra. Nyitott egy Nightclubbot a Város szélén a Pokol bugyra néven, szinte minden pénze ráment. Állandó lakhelyül szolgált számára a klub.Egy igen vad hely volt ,mely egy bordélyház és egy diszkó keveréke. A online szerencsejáték vállalkozása végül átalakult egy videóközvetítő oldallá. 24 éves lett mikor látogatója érkezett Angliából. A család komornyikja volt, hozott egy hatalmas fém ládát. Azt mondta,hogy ez családi örökség és hogy az apja hagyatékai között szerepelt. Ugyan is a Birtok és a többi részvény csődöt jelentett. Mostanra a Mandrake név már semmit sem ér. Csupán a családi bankszámla maradt, meg az a fémláda. A klub tetőterében kinyitotta a ládát. Egy-két könyv, néhány pergamen és egy furcsa írásokkal kidíszített csuha volt benne. Jason nem értette az egészet, fellapozta az egyik könyvet. Az olvasgatás eredménye a család múltjának megismerése volt. Jason sületlenségnek tartotta mindazt amit olvasott,de hajtotta a kíváncsiság.Az egyik könyvben Johnatan őséről olvasott és a szeánszairól. Végül a padláson hajtott végre egy szeánszot kíváncsiságból,melynek eredménye egy kapu megnyitása volt. Egy sárga szempár nézett le rá és elmondta,hogy őse esküjét rajta hajtja be.
Majd valamiféle sötét füst áradt át a kapun. Körülfonta az ifjút, a szemén a száján és az orrán behatolt a testébe. Ezután a kapu bezárult, Jason pedig akkor eszméletét vesztette.
Másnap tért magához, azt hitte megőrült. Végül egy fura alak jelent meg a szoba sarkában.
Egyfajta manó volt, az ifjú igencsak meglepődött. A manó elmesélte mi történt. A mágia befogadta, mostantól ő egy Boszorkánymester. A manó pedig szolgálja őt, ameddig él. Jason eltöprengett a hallottakon, majd a manót kérdezte ,hogy akkor most végül is mire képes ez által.
A manó elmagyarázta,hogy sok mágia iskola fajta létezik: Tűz, jég...stb.
Az ő tudománya az Árny. Olyan sötét tanok gyűjteménye mely a világok közt már elfeledettnek mondható. A könyvek melyeket kapott tartalmazzák a mágia eme oldalának formuláit. Így tehát a kis manó egyfajta tanító szerepet játszik Jason életében, ezen túl mindig követni fogja.
Egyik nap épp záráshoz közeledett az idő a klubban mikor is egy mutáns balhézott a vendégekkel.
Jason kitessékelte és azt mondta hogy ha van valami baja,akkor elintézhetik egymás közt.
A mutáns képessége az elektromosság manipulálása volt, Jason pedig már várta a támadását.
Az ittas alak vadul dobálózott a csapásaival, Jason hárított. Majd egy alkalmas pillanatban jobb kezében egy feketés-lilás-vöröses( folyton kavargó színű) lángnyelv jelent meg. Jason támadása visszaható volt, a tűz perzselte tenyerét. Majd elhajította, eltalálta a mutánst. Az alak kabátja meggyulladt, de ez nem tűnt vészesnek. Próbálta eloltani,de ez nem szokványos tűz volt. Az illető lelkét és testét is égette egyaránt. Levetette magát a földre és forgolódott,hogy eloltsa a tüzet. Ekkor a manó megjelent a sikátor szélén és egy furcsa medált hajított Jasonnak. Az ifjú tudta a feladatát, elmormolt egy ősi szöveget. Majd a medál felizzott és a mutáns lelkét kiszakította a testéből. A földön még mindig hempergő mutáns tehetetlen volt a tűzzel szemben. A lángok már a jobb karjára terjedtek át. Végül Jason széttárta karjait és egy ismeretlen nyelven beszélt. A lángok azonnal elborították a mutáns testét, szempillantások alatt hamuvá égett a test. Egy kézlegyintés hatására pedig egy gyenge fuvallat szétszórta a maradványokat. A klubban tartózkodók semmit sem tudtak mind erről, nem is sejtették mi zajlott odakint. Ez volt Jason első diadala mióta kiderült,hogy Boszorkánymesternek született. Jelenleg a manó tanítja az ifjút,hogy még hatalmasabb legyen az Árny mágia iskolájában, de még rengeteg tanulnivaló van Jason számára. A manó ragasztotta rá a gúnynevet első csatája után : Morthenak, vagyis a révész.

Kiegészítés

Idővel egyedi küldetései nem hoztak számára és mestere számára sikereket. Jason a Vihar alatt elveszítette minden mágikus erejét és a Pokol Bugyra klub is megsemmisült, mindent elveszített (kredit pontokból vásárolt összes dolog)

Előzmény: Jason nem tudta teljesíteni Démoni mestere Sah'jan akaratát miszerint gyűjtsön össze számára 100 emberi lelket. A Démon el akarta venni lelkét és magával hurcolni a világába. Jasont a felkelő nap sugarai mentették meg, amik áttörtek az épület nyitott ablakain és repedésein, melyek megégették a démon testét. Segédjét (njk) szintén elvesztette. A kapu bezárult melyen keresztül a démon megjelent, de még az előtt elvette a mágus képességeit és a relikviát pedig megrepesztette, ami ez által pusztán egy szimpla medállá vált. A Klub falai leomlottak és teljesen lakhatatlanná vált. Jason aznap megúszta a dolgot mesterével,de másnap már nem volt ilyen szerencsés. Egy ügynök a Túlnanról megjelent Jason előtt és magával hurcolta a Fekete tűz földjére ahol mestere már várta.

Mestere elégedetlen volt vele,de nem állt szándékában kitörölni a létezésből a halandót. Meg akarta ismertetni vele mi lesz akkor ha nem teszi azt amit a gazda parancsol.
-"Ne felejtsd el ki tartja a pórázt.........szolga"! Ott tartózkodása alatt számtalanszor víz hangzott koponyájában ez a mondat.

Mágikus képességei híján egy egyszerű halandó lélekként létezett a síkon mígnem az ott kínzók tanítani kezdték. A folyamat melyen át tanult nem egy mágushoz volt való, egyik mágushoz sem. Minden egyes lecke fájdalmas volt akár a húsnak úgy a léleknek is.

Fekete mágiát tanult, méghozzá különös képen a démoni eredetű alfaját. Sokak úgy nevezik Sötét Csodák, hisz a képességek melyeket ezzel a fajta mágikus tanokkal elérhetnek a csodatételekhez hasonlóak.
Sötét Taumaturgia néven Jason megismerkedett ezzel a démoni képzettséggel, képzetté vált meglátni a bűnt, leg elrejtettebb legmélyebb vágyakat és félelmeket. A félelem akár egy kard úgy vértezte fel Jasont, megtanult parancsolni a démonoknak melyek alsóbb rangokból valók voltak. Ezeken kívül még egyéb más képességekhez is hozzá jutott.

Jason Mandrake
Jason Mandrake HawkeCloseup--article_image

Jason Mandrake mikor a képességeit használja. Szemei vérvörösen izzanak, kisugárzása sötétebbé válik, mintha maga is démonná válna addig az ideig míg a képességei aktívak.

Jason Mandrake Ae01fa374851a60119076d4022b07487

Fekete tűz földje
A kép mely Jason emlékeiben igen élesen él.

Jason Mandrake Hell00_www.kepfeltoltes.hu_A hozzászólást Jason Mandrake összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Okt. 2011, 18:01-kor.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 30
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Jason Mandrake Empty Re: Jason Mandrake

Témanyitás by Jason Mandrake on Hétf. 10 Okt. 2011, 17:40

Kiegészítés

[World of Darkness- Dark Thaumaturgy][ Sorry for plagiarism Laughing ]

Sötét Taumaturgia: Ez a fajta mágia a Fekete mágia azon válfaja amelyet csak és kizárólag démonok taníthatnak. Ezek a sötét tanok a démonok saját képességei melyek mágikus úton tanulhatóak.

Jason Mandrake Sheoul_magus_270x310

Két féle mágikus megnyilvánulás létezik ebben a mágia iskolában. Ösvények melyeken keresztül a csodák létrejönnek és rituálék melyeken belül különböző mágikus hatásokat érhetnek el a használók. Általában az Ösvények nem követelnek semmi féle hozzávalót a varázs létrejöttében, a rituálék viszont megkövetelik a kellékeket. Emellett a Sötét taumaturgia gyakori kelléke a vér és az élet, tehát minden létrejövő varázslatot erősíthet a vér vagy egy áldozat.

Lélek aratás: Egyfajta erősítés, aki a Sötét Taumaturgiát alkalmazza idővel szüksége lesz a kisebb varázslatok után nagyobb "csodatételekre" ami megkövetel olykor az élet kioltását. Elegendő olykor pár csepp vér is ,hogy a varázs megerősödjön, de olykor akár literekre is szükség lehet vagy egy emberáldozatra. A vér az élőszervezet számára egyfajta energia mely fizikai formában létezik, a Sötét taumaturgia a vért úgy alkalmazza mint egy motor az üzemanyagot. A mágia létrejön melyet a felhasználó akar de az élet csapolása megerősítheti azt.

Hátrányok: Mindenki aki valaha is hallott a sötét taumaturgiáról azt hiszi,hogy minden ingyen van és a hatalmat csak el kell venni. Ezek azok akik nem élnek sokáig. Először is ha eléggé őrült az illető,hogy Sötét Taumaturgiával foglalkozzon akkor viselje a következményeit. Az első hátrány akkor mutatkozik meg mikor a mágus megismerkedik ezzel a mágia fajtával. Egy vagy több démon szolgájává válik a mágus mikor is el kezdi tanulni ezt a fajta tudást. A mágus lelke és teste a démon tulajdonát képezi attól fogva,hogy megegyeztek a tanításban. A második hátrány, hogy a mágus el van kötelezve a démoni világ felé. Mint említve volt a mágus teste és lelke a démonoké így tehát a mágus halálakor a lelke nem juthat sehova máshova csak a démoni síkra. A harmadik hátrány,hogy a mágusnak egyfajta sötét, gonosz kisugárzása lesz. Egyes emberek véljék bármennyire is rokonszenvesnek a mágust egy kicsit kellemetlenül érezhetik magukat a mágus közelében egy idő után. A jó követői, a fénykatonái és a vallásos emberek érezhetik,hogy maga a gonosz jött el hozzájuk fizikai testben. Ha a mágus teszem azt belép egy templomba amelyben vallásos emberek vannak akkor a keresztek megfordulhatnak a falakon, a szobrok könnyezni kezdhetnek, a szentelt víz vérré válhat vagy meg is gyulladhat, a mozaik ablakok betörhetnek. Vagyis a mágus felvértezve a Sötét taumaturgiával a sötétség katonájává válik így a jó ellensége lesz. A mágus aurája is megváltozhat aki képes érzékelni. Lángnyelvek csapdoshatnak a mágus körül vagy éjfekete füst ölelheti körül.


Képességek

Jason képességei: Bűn érzékelése (Nem Sötét Taumaturgikus képesség)

A Fekete tűz földjén töltött ideje alatt az ott lévő lelkek akik valaha kapcsolatba kerültek a Nagy sötétséggel mind hordozták magukban a bűn és a vágyakat melyek ide juttatták őket. Jason beleláthat egy ember szívébe mellyel képes felszínre hozni hibáit, vágyait, gyengeségeit, mindent amit kihasználhat.

Sötét Taumaturgia Ismeretek

A Túlnan perzselése: Képes a Fekete tűz földjéről áthozni a perzselő lángnyelveket melyek a húst és a lelket is képes megégetni. Napi szinten képes 6 nagy lángnyelvet áthozni amely a tenyerében összpontosulhat, vagy pedig oda idézi a tüzet ahová kívánja, a célpontot látnia kell. Nem működik kamerán keresztül, nagy távolságból emlékek által (rágondol az illetőre és az kigyullad....nem működik)HA egy tűzlabdánál kisebb lángnyelvet hoz át teszem azt egy gyertyalángot akkor 6-nál többet is képes átszólítani.

Phobos ösvénye: Képes félelmet gerjeszteni célpontjaiban a mágus, egyes gyengébb akaratúaknál akár hallucinációkat is okozhat. Napi szinten 4 alkalommal alkalmazhatja teljes erőbedobással, szemei ilyenkor vérvörös izzásban tündökölnek. Egy igen erős akarathoz PL: telepatáknál csupán 2x képes erre mivel ők valamelyest képesek ellenállni.

Sötét taumaturgia rituálék:

Kárhozat
: a Rituálé 1 körig tart, a mágus összpontosít és démoni energiákat jelenít meg a földi síkon. Majd ezt az energiát átadhatja. Ha egy élő személynek adja át PL: egy háziállatnak akkor a démoni negatív energia átjárja a célpontot és az pillanatok alatt dühöngő fenevaddá válik. Egy ember esetében őrjöngő elmebeteggé válhat az illető. A démoni hatás alatt lévők mindent és mindenkit megtámadhatnak, akár a mágust is képesek megtámadni.

A horda szólítása: A mágus egy varázskört rajzol a földre, beleáll és kántálni kezd. Démonok és Sötét entitások neveit kántálja majd friss vért csepegtet a földre. Ekkor megjelenik 1-5 ig tartó létszámban egy bizonyos démon csapat. A démonok addig lehetnek a fizikai síkon ameddig a mágus úgy akarja. Viszont a démonok intelligencia szintje nem épp magas, parancsokat végre tudnak hajtani, ezért is járnak tömegekben mivel az eszük nem sok és a csordaösztönre hagyatkoznak. Az idézést követően egy teljes napig lehetnek a mágussal utána a démoni sík vonzása visszaszólítja őket, ha csak meg nem ismétli az idézést a mágus vagy épp a vérével meg nem itatja a szolgálóit mely által képesek egy kis időt nyerni még mielőtt a sík visszaszólítaná őket. Viszont az egy nap addig számít teljes egy napnak míg a démonok a sötétben, félhomályban és éjszaka lézengenek. Kora reggel a nap első sugarai megperzselhetik bőrüket, képesek belehalni is,bár akkor egy darabig a napon kell tartózkodniuk. Vallásos ikonok (melyeket egy mély vallású személy hordoz) esetleg harangszó erőteljes félelmet kelthetnek bennük és visszaűzhetik őket a síkukra. Tehát a démonok reggel is aktívak ha nem hat rájuk közvetlen napfény.

Thophet idézése
: Thophet a Fekete tűz földjének egy Démon parancsnoka akivel összetalálkozott Jason odaát. Idézéséhez szükséges körülbelül 2-3 liternyi emberi vér mellyel varázsszimbólumokat kell felrajzolni. Egy emberi áldozat megkönnyíti az idézést. Egyelőre nem képes rá mivel Tophet érdeklődését nem tudta felkelteni,hogy segítse Jasont. Ha meg is próbálná az idézést nem járna semmiféle eredménnyel.

Jason Mandrake betegsége:
Egyfajta elmebaj a vér által melyet a varázslataihoz használ erősítésként. Ha egy varázslathoz vért is hozzáad akkor a mágikus hatás felerősödhet. Viszont a Sötét taumaturgia kialakított Jasonban egy betegséget, sokkal inkább nevezhető tudathasadásnak.

Jason Mandrake 50644

Gur Masgim (Sumér szó, jelentés: Vérdémon)

A vér ízlelése és használata nagyobb mennyiségben egy vérszomjas bestiát hoz a felszínre mely ott lapul a mágusban. Talán mestere átka, talán a Sötét Taumaturgia hatása, nem lehet tudni. Egy biztos, ha Jason egy jókora véradagot használ, vagy esetleg csak meglátja, megízleli ,a bestia elkezdi kaparászni elméje falait. Majd idővel ha nem csökken a késztetés akkor a bestia teljesen átveszi az uralmat. Ilyenkor NJK-lesz a karakter amíg nem képes uralkodni magán és a mesélő irányítja. Ebben az állapotban Jason vérszomja nem ismer határokat, megtámad mindenkit. Barátot, családtagok, mindenkit. A vérengző fenevad ösztönei a felszínre törnek, szeme vérvörös izzásban ég. Aki képes látni az aurát vagy médium akkor Jason emberi alakja helyett egy vértől csöpögő démoni figurát lát maga előtt.

A visszatérés után
Visszatérése után próbált visszailleszkedni a társadalomba. Természetéből adódóan fel is találta magát és amint nagyobb pénzösszeghez jutott, beruházott egy saját vállalkozásba. Mielőtt a Fekete tűz magával ragadta klubtulaj volt, így hát visszatért a gyökerekhez csak egész más szinten. Újdonsült foglalkozása ismét tulajdonos,viszont nem pusztán egy klub tulaja hanem egy bordély vezetője.

Ismeretek: igen nagy ismerettel rendelkezik az okkultizmus terén, különös képen elmélyült ez a tudás ezen belül a démonológiában. Megtanult verekedni (leginkább egyfajta utcai harc, mocskos trükkök) és vívni (nem pont kendó,de azért eléggé ügyesen forgatja a pengét) a Fekete tűz földjén, a túlélés zálogaként is emlegeti ezeket az ismereteit.

Módosított adatlap:

Jason Mandrake 3.1248099798.neighborhood-whore-house

Név: Jason Mandrake
Lakás/Létesítmény: (városrész)
NJK:
-Annette Craig ( Jason jobb keze az üzletben és emellett a legdrágább lány)
-Callie Short (konzumhölgy)
-Deann Anita Hull (konzumhölgy)
-Kara Medina (konzumhölgy)
-Lily Denise Leblanc (konzumhölgy)
-Linda Janelle Randall (konzumhölgy)
-Lynda Pugh (konzumhölgy)
-Shanna Hoover (konzumhölgy)

Egyikőjük sem tud Jason mágikus képességeiről, egyedül Anettee ismeri a mágust úgy ahogy. Tudja,hogy mágikus képességei vannak, de nem tudja az eredetét és persze azt sem,hogy a mágus kit szolgál.

Foglalkozás:Üzletember, bordély tulaj (Infernalista káosz ügynök)
Munkahely: Black Heaven
Pénz: 24000$ Jelenlegi= 19500$
Bevétel/hét:+4000$
Eszközök: Drága karóra, pár aranyékszer, egy díszes sétapálca, körülbelül 10 márkás öltöny, egy kultiska köntös, rituális tőr (varázskellék)
Felszerelés/fegyverek: rituális tőr (szinte mindig nála van, feketepiacról származó antik tőr), díszes sétapálca melynek a belsejében egy borotvaéles penge lapul. Desert Eagle 0.50 tompítóval ellátva.
Vállalat: Black Heaven
Szövetség: Fekete tűz földiekkel tartja a kapcsolatot
Törzshely, ahol megtalálható: Black Heaven
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 6= 2 kredit az épületért, 4 kredit az njk-ért
Fennmaradó kreditek:0


A hozzászólást Jason Mandrake összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 14 Okt. 2011, 11:34-kor.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 30
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Jason Mandrake Empty Re: Jason Mandrake

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 11 Okt. 2011, 20:37

Az előtörit ismét elfogadom.
Ami a képességet illeti: a lángidézésnél túl erős, az, hogy bárhová idézed, csak oda mehet, ahol látod - élőben, nem kamerán, tévében, vagy fényképen.
A horda szólítása képesség félbemaradt a "viszont szónál", amúgy pedig legfeljebb 1 napig lehetnek jelen, és két kredites háziállatnak (harci kutya) felelnek meg.
Thophet idézését egyelőre hagyjuk, nagyon erős.
A kárhozatnál, ha akcióban vagy, akkor az egy óra az 20 kör, és amúgy pedig látnod is kell azt, akire hatni akarsz, különben az egy órából fél nap lesz.

Valamint: Nefivel beszélted anno a képességet, és akkor egy fontos hátrányt is említettél, hogy a túl sok vér használatától tudathasadás következik be, ezt még írd bele.
Amúgy nagyjából Nefi bírálatát közvetítettem, ő a mágiafelelős, úgyhogy ha valamit máshogy szeretnél, akkor vele lépj kontaktba!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Jason Mandrake Empty Re: Jason Mandrake

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 12 Okt. 2011, 19:27

Így már elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jason Mandrake Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14464
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jason Mandrake Empty Re: Jason Mandrake

Témanyitás by Jason Mandrake on Szer. 31 Júl. 2013, 12:59

20 hónap Avalon óta.

Visszakeerültem Avalonból és valami nagyon megváltozott. Éreztem,hogy nem vagyok már az az ember aki voltam. Merlin közelsége ráébresztett arra,hogy a multamat el kell dobnom,hogy legyen jövőm.

Teltek a hónapok és mégis próbálgattam összetört életemet összefoltozni, bármi is történt a városban én törekedtem arra ,hogy ignoráljam és úgy tenni mintha semmi sem történne. Az üzletet vittem tovább és ment is a szekér, félretettem elegendő pénzt tehát már hivatalosan is kimondhatom,hogy gazdag vagyok. Na nem milliomos,de jól mennek a dolgaim és nem panaszkodhatom anyagilag. Nem vágyom milliókra nem vagyok az a féle kapzsi alak aki még az annyát is eladná csak,hogy pár extra dollár landoljon a már amúgy is zsíros bankszámláján.

Na szóval teltek a hónapok és én javarészt ki sem mozdultam a lakásomból. Az összes megmozdulásom körülbelül a jelenig annyi volt,hogy kiléptem olykor a bordély kapuján és körülnéztem az utcán. Az önszáműzetés valahogyan bűntetésként kezeltem, olyan bűntetésként amelyet jogosan vagy talán egyáltalán nem érdemeltem meg,de ez már nem fontos. Eltelt az idő és ideje mostmár új életet kezdenem. A Sötét Démoni Sahjan szolgálatát réges rég otthagytam, a medaliont melyet tőle kaptam azért megtartottam. Emlékként a múltból, ez az egyetlen tárgy amely emlékeztet sötét múltamra.

Akktuális jelen.
Hónapok óta beletemetkezve a magányba és a könyvtáramba egyre jobban felkeltette az elmém és lelkem érdeklődését a Haiti-Afrikai New Orleansi Voodoo mágia. A Sámánizmus eme fajtája amely Loák azaz kisebb szellemek-Istenségek által kötik és idézik meg a mágiát. Elhatároztam,hogy Annette Craig-re bízom az üzletet távollétemben és minden alkalmazottamnak adok egy éves prémiumot is. Nem akarok ezzel benyalni nekik csak azt akarom nekik ezzel kifejezni,hogy nagyra értékelem a munkájukat.

Összepakoltam, felszereléseimet magammal viszem és egy magángépet bérelve irány New Orleans azaz a legközelebbi hely ahol megismerhetem a Voodoo titkait. (azért magángép mert talán akkor nem koboznak el tőlem semmit...talán Very Happy)

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 30
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

Jason Mandrake Empty Re: Jason Mandrake

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.