A Vault 112 megmentése

Go down

A Vault 112 megmentése Empty A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Kedd 08 Nov. 2011, 11:08

A Vault 112 megmentése Vault_Boy_Dock_Icon_by_oloff3

Történeti háttér:

A hidegháború nem torkollott soha tragédiába, hanem egyszercsak minden átmenet nélkül véget ért. Azonban 2052-ben a természeti kincsek kiapadásával elindul a Nyersanyagháború. Az ENSZ feloszlik, az USA-ban titokzatos járvány dúl, Kanadát annektálják, Kína pedig világuralomra tör. Ezen események egyenes következménye lett, hogy a Nyersanyagháború 2077-ben átalakult a Nagy Háborúvá. Nem egészen két óra alatt zajlott le az egész, de a Föld lakosságának nagy része elpusztult, és az egész bolygó sivatagos pusztasággá vált. [Wikipedia]

A háború előtt azonban a kormány több mint száz földalatti bunkert, úgynevezett Vault-ot rendelt, ahova önként jelentkező családokat költöztettek. Ezek az emberek sikeresen túlélték az atomháborút.

A Vault 112 megmentése Fallout_3___Vault_Tech_Icon_by_Nova225

Vault 112

A Vault 112 [ahonnan hőseink indulnak] emberöltők óta a béke és a szeretet melegágya. Komoly probléma viszont, hogy a bunker berendezéseinek javítása egyre nehezebbé válik, mivel fogynak a készletek. A szellőző és szűrő berendezések már csak 50% kapacitással működnek, az áramellátás is akadozik olykor és a hidrofonikus növénytermesztéshez szükséges eszközök is kezdenek végleg elhasználódni. A bunkerben élő emberek egyelőre nyugodtak, de az élet minden területét szabályozó Vault Tanács elnöke mostanában egyre idegesebb. A pletykák szerint lenne megoldás a problémák orvoslására, de ahhoz el kéne hagyni a bunkert...

...az emberek viszont nem foglalkoznak túlzottan a gondokkal. A problémákat lassan oldják meg és mosolyogva. Az élet tempója felettébb lassú, de ez nem zavarja a lakókat. Az átlagosan várható élettartam viszont eléri a 90 évet. Történelem oktatással nem bajlódnak, a bunkerre pedig úgy tekintenek, mint az univerzumra.

A Vault 112 megmentése Fallout-3-fallout-3-6615391-75-75

A karakterek

Mint fentebb kiderült a jelentkező játékosok ennek a Vault 112-nek a lakói. Nem kérek hosszú, több oldalas előtörténetet vagy részletes kredit beosztású adatlapot. Pusztán annyit kérnék, hogy pár mondatban írj a karakteredről. A kérdések amikre mindenképpen válaszolni kell:
- Tiszteli-e a hierarchiát?
- Mivel foglakozik a Vault-ban? (Ez meghatározza a képzetségét)
- Gyanús-e neki valami? (Paranoiások előnyben)
- Van-e kalandvágya?
- Szereti-e a csokis sütiket?
- Mi az a felszerelés, amit magával vinne egy furcsa, külvilági kalandra [már ha létezne világ a Vaulton kívül is...olyan ami veszélyes.]?

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Borzalmino Szer. 09 Nov. 2011, 21:36

Soha nem jártam a felszínen de mindig is szerettem volna megnézni. A bunker ahol megszülettem olyan izgalmas volt mint egy temető, Mindig mindenki csak mosolygott mintha be lett volna drogozva. Ráadásul mindig megmondták mit tehetünk és mit nem. Példának okáért csak egészséges ételt lehetett enni. Pedig annyira ettem volna valami zsírban tocsogó koleszterin bombára. Azonban ezek tiltottak voltak még a róluk való álmodozás is. Én csak azért tudtam, hogy léteznek ilyen dolgok mert az egyik raktárban egy csomó régi könyvet meg magazint találtam. Mielőtt rájuk találtam én is olyan voltam mint a többi agy mosott zombi. De utána végre megjelent a szabadság egy picinyke kis szikrája. Ezek után rendszeresen megszegtem a szabályokat. Bementem a tiltott helységekben elvettem mások holmiját. Mindezt a kaland kedvéért tettem. Az érdekelt el tudnak-e kapni és hogy menyire lesznek pipák rám. Egyetlen ember volt aki megértett és a szárnyai alá vett.Egy nyugdíjas kiképző tiszt aki jókat szokott kacagni a kalandjaimon. Szerinte szint viszek az egyhangú hétköznapokba. Ezért titokban megtanított a lőfegyver használatára. Nap mint nap lenn voltunk az egyik használaton kívüli lőtérre és gyakoroltunk. Egy hatalmas nagy céltáblát festettünk a falra célpont gyanánt. Pár év alatt sikerült elsajátítanom a pisztoly használatát. Természetesen nem csak pisztoly forgatásra okított hanem közelharcra, lopakodásra amit kuksoláskor tudtam kamatoztatni. Továbbá a késdobálást is elsajátítottam azonban a szép napoknak egyszer csak véget értek.
A kihallgató teremben egy magas rangú tiszt mérgesen járkált előttem és közben hangosan beszélt hozzám.
-Nem tudom mi baj lehet magával?-
-Nekem semmi bajom.-
-Igazán? Akor mi ez a sok rendbontás. Lopások jogtalan behatolás.-
-Csak unatkoztam. És azok a majmok nem tudnak semmi érdekeset kitalálni ami lekötne.-
-És az utolsó gaztette tényleg túltesz mindenen Ezért megkértek, hogy egy olyan specális feladatot bizzak magára ami kelöen gatyába rázza El kell majd hagynia egy csapattal a menedéket, egy fontos és veszélyes megbízatás miatt.-
-Csak nem azért az apróság miatt teszik eszt velem.-
-Az egyik tanácstag lányával való etye-petye nem kis dolog. Ezért küldenek ki a vadonban eme nemes feladatra remélve hogy megkomolyodsz. Vagy legalább nem jössz vissza- a legutolsó mondatot szinte nem is halottam.
-Na betojt mi? Eddig még senki nem volt odakint. Talán könyöröghet, hogy maradhasson-
-Viccel. Ha tudtam volna, hogy ez lesz már regés rég megtettem volna.-
Erre nem bírta magát elküldött, hogy szedjem össze a holmim mert nemsokára csapat eligazítás lesz. Elindultam az öreghez hátha tud adni pár jó holmit utána meg jöhet a menet.

Kora 22 év
-Nem tiszteli a hierarchiát. szerinte aszt ki kell érdemelni
-Sazkma: postás vagy hírvivő
-Szakértelmek: Ért a pisztoly fogatáshoz a késekhez és az önvédelemhez és a lopakodáshoz de ezekről senki nem tud.
-Jellem: Nagyon csapodár a maga ura. Mindig imádja fölbosszantani a feljebbvalókat. Folyton mosolyog és nagyon kedveli a gyengébbik nemet.
-Felszerelés: amit az öreg ad neki: 1 db 10mm pisztoly, két dobó kés 1 tár páncéltörő lövedék. egy csuklyás köpeny, egy kulacs víz
-Nem szereti a sütit
- Van kalandvágya
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Szer. 09 Nov. 2011, 22:03

Elfogadva, köszönöm. Várunk még egy kicsit a második játékosra...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Fornesh Csüt. 10 Nov. 2011, 15:13

//A másik játékos is megjött Smile de persze másnak is közbejöhet valami irl//

Gondoktól mentes gyerekkorát egy baleset törte meg. A szülei a karbantartó részlegnél dolgoztak, mikor egy meghibásodás következtében a menedék egyik részlegében tűz ütött ki, és a védelmi mechanizmus a ritka eset ellenére most még is bejött, és három ember ragadt a lecsukódó ajtó mögött. Sajnálatos módon szülei mellett a harmadik ember a legjobb barátjuk volt, így nem volt jelentkező arra, hogy valaki nevelje. Mivel a menedék nyugalmát meg kell őrizni, az egyik tanácstag vállalta a nevelést. Sok figyelmet nem kapott tőle, csupán szigorú fegyelmet, ezzel sikeresen megtört az idővel bekövetkező lázongás hajlama nála, ám a szikrája mindig ott volt, ám véleményét sose tudatta mással. Szerette a rendszert, mert így kevesebb gond volt az életükben. Hiába tűnt felhőtlennek, közel sem volt az, amire rá is jött, mikor karbantartóként tudomást szerzett a menedék hiányosságairól. Fegyverekkel nem tanult bánni, de könnyedén megtanulta a különböző eszközöket használni. Belépést is nyert a lezárt részlegekbe, hisz mindig kellett a segítség hála a korlátozott számú munkaerőnek, így már fiatal kora ellenére is mindenhez hozzáférhetett. Tudomást szerzett a lopásokról, rendbontásokról, rongálásokról, hisz nagy részüket neki kellett megjavítani. Ennek ellenére nem hajtotta túlságosan a kíváncsiság, mi is volt régen, és mi az, amit nem osztanak meg vele. Nem tapasztalt semmiféle rendellenességet, ami miatt nem szabadna megbíznia a tanácstagokban, és ami miatt meg kéne kérdőjeleznie a szabályokat. Tiszteletben tartotta a jelenlegi életkörülményt, így nem adott hangot az egyre inkább fennálló kérdésnek: Hogyan kerültünk ide? Gyermeki szemmel még mindenki könnyedén elfogadta, hogy ahol most élnek, az a világ. Ám amióta a berendezési gépek hibáit feltárta, felvetődött a kérdés, hogy ha ez a világ, miért jönnek olyan hibák, amit nem lehet megjavítani. Ha pedig nem lehet megjavítani, akkor hogyan maradtunk annyi ideig életben itt. Avagy esetleg nem is vagyunk itt olyan rég óta, mint azt beállítják. A gondolatmenetét minden nap tovább és tovább firtatta, de nem tett róla említést senkinek. Mostohaapjához is csak árnyalt kérdéssel fordult, ami csak egyszerű karbantartói kérdésnek tűnt a rendelkezésre álló felszerelésekről, ám a kérdést mindig úgy tette fel, hogy lehessen rá következtetni, egy bizonyos időintervallumra van elegendő alkatrész, tehát az általa ismert világ már nem fog sokáig tartani.
- Tiszteli a hierarchiát, ám vannak kérdései, amik megválaszolatlanok.
- Karbantartó, minden berendezésre vonatkozóan.
- Csupán a következtetéseiből levont kérdések adnak gyanút, ám fenn áll a lehetősége, hogy gondolatmenete is hibás, minek lehetőségét nem vetette el.
- Nincs különösebben nagy kalandvágya, de nem a betokosodott, "nem megy sehova, amit nem ismer" beállítottságú.
- Szereti a csokis sütit.
- Szerszámai, és néhány közelharci fegyver (kalapács, kés, vasrúd)
Fornesh
Fornesh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Fornesh
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 10 Nov. 2011, 15:23

Elfogadva. Mondjuk én egy hét várakozásra gondoltam Razz. Este megírom a kezdő reagot...

...még lehet csatlakozni, de majd más feltételekkel, akit érdekel, írjon Wink

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 10 Nov. 2011, 18:09

Elkezdődött...Klikk ide

Adam is itt kezd, még belefért a Vault lakókba.

...akik még jelentkeznének, azok majd maximum a külső világ lakói közül kerülhetnek ki...részletekért keressenek.


A hozzászólást Albert Shear összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 10 Nov. 2011, 19:00-kor.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Adam Deer Csüt. 10 Nov. 2011, 18:45

Jó gyermek kora volt. Szülei mezőgazdasággal foglalkoztak így őt is megtanították sok mindenre bár őt nem nagyon érdekelték ilyen dolgok. Jobban vonzották a fegyverek, mint az ásó meg a kapa. Tinédzser korában előfordult, hogy betört pár lakásba, de nem vitt el semmit csak unalmában tette. Egyszer sem kapták el, de ezek után megragadt benne az-az érzés, hogy követik őt bár erről senkinek sem beszélt. Amikor elég idős lett sikerült beállnia a biztonsági őrök közé, de hamar megunta, hogy nem történik semmi érdekes ezért elkezdett betörni a számítógépes rendszerekbe, hogy olyan dolgok után kutasson, amiről az átlagemberek nem tudnak. És bár nem talált semmit legalább informatikai tudása sokat fejlődött.

Kor: 20.
- Tiszteli-e a hierarchiát? - Tömören és lényegre törően: Igen.
- Mivel foglakozik a Vault-ban? - Biztonsági őr.
- Gyanús-e neki valami? - Ha valaki olyan követi, akit nem ismer vagy nem ő hívta. (Enyhe üldözési mánia.)
- Van-e kalandvágya? - Nagyon is sok.
- Szereti-e a csokis sütiket?- Igen.
- Mi az a felszerelés, amit magával vinne egy furcsa, külvilági kalandra? - A pisztolyát; lőszert a fegyverhez; egy régi, de kitűnő állapotban lévő katonai kést; kulacsot; hátizsákot; és természetesen némi élelmet.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 11 Nov. 2011, 15:04

Remy Polack sohasem járt a felszínen, ez viszont egy cseppet sem zavarta őt, ahogy előtte sok száz vagy ezer embert, akik a 112-es bunkerben éltek. Soha nem izgatta túlságosan, hogy van-e élet most a felszínen, milyen lények foglalták el a Földet, és hogyan boldogulnak azok, akik nem jutottak bunkerekbe. Remy megelégedett a tudattal, hogy idelent teljes, nyugodt élete lehet, melyet hasznos munkával tölt el. Nos igen, a hasznos munkán kívül nem sok jut neki, eléggé elhízott, arca nem csak kövér, de néhol pattanásos is, haja zsíros, és ha beszélnie kell valakivel, akitől egy cseppet is fél, vagy egyszerűen az ellenkező nemhez tartozik, rögtön habogni, dadogni, és izzadni kezd. Mindezek ellenére a bunkerben használatos kiváló oktatási és karriertervezési program segítségével megtalálták a neki megfelelő hivatást. Remy technikus lett, és meg kell hagyni, remekül csinálja, a szellőzőrendszereket és a szűrőberendezéseket is gyakran javítja, de kisebb munkákkal, robotok építésével, háztartási gépek szerelésével is őt keresik meg. Ha nem is egy álom az élete, örül neki, hogy hasznos tagja a társadalomnak, és reméli, hogy egy nap elég bátorsága lesz, hogy megszólítson egy lányt azok közül, akiket annyira csodál.

- Tiszteli-e a hierarchiát? Nagyon.
- Mivel foglakozik a Vault-ban? Technikus.
- Gyanús-e neki valami? Ha valaki barátkozni akar vele.
- Van-e kalandvágya? Nincs.
- Szereti-e a csokis sütiket? Mindennél jobban.
- Mi az a felszerelés, amit magával vinne egy furcsa, külvilági kalandra [már ha létezne világ a Vaulton kívül is...olyan ami veszélyes.]? Szerszámok, amik szükségesek a munkájához.

A Vault 112 megmentése Remy_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Pént. 11 Nov. 2011, 15:38

Pipa. Ugyanaz a kezdő hsz.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Kedd 29 Nov. 2011, 17:28

Mivel az események olyan irányt vettek, amelyre nem készültem fel 100%-osan, olyan dokumentumokat kell kidolgoznom, amit elvileg nem kellett volna [legalábbis nem ilyen korán] megtalálniuk a játékosoknak....Very Happy

...ebből az okból kifolyólag a körváltás várat magára péntek délutánig, legkésőbb szombat estig. Very Happy

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Szer. 14 Dec. 2011, 17:30

Kicsit belassultunk, ami nem szándékos, de egy-két hétig még ilyen melankolikus leszek....este írok, még ha rövidet is...

Csütörtökre csúszhat.... pale

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 26 Dec. 2011, 13:00

Január 1-ig [szilvesztertől függően 2-ig] várok, hogy Fornesh tud-e írni. Addig nem lesz körváltás. Utána még pár körig veletek lesz, de a végtelenségig nem tarthatjuk meg így Sad...sajnálom.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 02 Jan. 2012, 12:32

Bots a csúszásért.

Ideológia, mert kell:
Nem akartam, hogy a békés ünnepeket megzavarja a sivár és veszélyes világ érzete Razz
//Neeem a lustaság az ok...Razz//

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 02 Jan. 2012, 13:17

VÉÉÉÉÉÉGRE!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 23 Jan. 2012, 13:59

Kicsit behaltunk...hmmm...nincs ezzel gond, mindenki elfoglalt. Viszont ha február 5.-ig nem tud írni Borzi vagy Fornesh, akkor lezárom a kalandot. Lelövök egy-két poént...

...de ha a későbbiekben lesz rá igény, akkor egy újragondolt történetvezetési tempóval újra előveszem a világot...

...elnézést kérek Tao, ez a sztori nem egy emberesre lett tervezve és az egészet újraírni macerásabb lenne, mint amennyi energiát most rá tudok szánni.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 02 Feb. 2012, 22:22

Tudom, hogy mit ígértem, de egyelőre szüneteltetem a kalandot. Sajnálom.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Sleepwalker Vas. 22 Ápr. 2012, 00:13

én is csatlakoznék lehetőség szerint:)

Név: Aleera
Nem: nő
Kor: 23
Magasság: 175
Súly: 62

Kinézet: vállig érő vörös haj, természetellenesen élénkzöld szemek, arányosan izmos testalkat, jobb szeme alatt könnycsepp tetoválás.

Előtörténet
Alee New Reno kemény városában született az egyik helyi 'család' gyermekeként, és amilyen hatalmas mázlija volt még a felnőttkort is megérte: nem ölték meg, nem lőtte túl magát és meg sem erőszakolták. Renoban ez valóban nagy szerencsének számít, bár tizennégy évesen rákapott a különböző szintetikus drogokra. Renoban mindenkinek kemény élete van, egymást ölik a bandák így Aleenak is meg kellett tanulnia fegyverek használatát. 19 éves korára 9 embert ölt meg, ebből 8 ellenséges bandához tartozott, az utolsót csak élvezetből tette. Alapvetően agresszív habitusú, magának való, tipikusan "előbb lő, aztán lő, aztán lő, aztán lő és ha üresen kattan a tár akkor nem kérdez semmit" típus.
A törést 21 éves korában elhozta számára az a tény, hogy a családját elsöpörték a drog és alkohol háború során. Ő éppen akkor belőve fetrengett egy véletlenszerű hapsival pár háztömbnyire és még csak nem is fogta fel a robbanást. Utánna viszont hamar rájött hogy Renoban nincs maradása és szedte a sátorfáját. Párszor karavánokat kísért, majd drogot csempészett, így tartotta fenn magát. Egyedül járja a Pusztaságot, ritkán viseli el a társaságot maga körül és csak akkor ha érdeke fűződik hozzá.

Felszerelés: Bőrnadrág+csizma, Félkarú bőrdzseki, katonai kés, 10mm-es pisztoly, hozzá tartozó JHP és AP töltényekkel, hátizsák, kulacs, pár napra való élelmiszer, 3doboz cigi és egy öngyújtó.

_________________
Psycho B!tch From HELL
Sleepwalker
Sleepwalker
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 39
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Sleepwalker
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Vas. 22 Ápr. 2012, 00:23

Oké, elfogadva...holnap bemeséllek, a mostani utolsó posztom fogom módosítani...

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 26 Ápr. 2012, 06:14

Szombatig van ideje annak a két delikvensnek, aki anno még elkezdte a kalandot. Utána kiírom őket a történetből....

...nem kell ugyan azzal a felhasználóval írni. Az újjal is jó.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Vault 112 megmentése Empty Re: A Vault 112 megmentése

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.