Deadpool

Go down

Deadpool Empty Deadpool

Témanyitás by Deadpool on Vas. 18 Márc. 2012, 12:19

Név: Deadpool
Egyéb Nevei: Jack, Wade T. Wilson,Chiyonosake, Chatterbox, Rhodes, Corpus, Lopez, Hobgoblin, Tom Cruise, Peter Parker, Denny…sok más
Faj: Szuperhumán
Nem: férfi
Jellem: semleges
Születési helye és idő: Valahol Kanadában… az idő nem ismert
Kor: nem ismert
Család: Ismeretlen szülők, Gretchen (ex-feleség), Vanessa (ex-barátnő)
Foglalkozás: Zsoldos, bajkeverő, szumó birkózó, katona, kormány alkalmazott, orgyilkos, mikor miért fizetik meg.
Testmagassága: 189 cm
Testsúlya: 95 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Állandóan maszkot hord
Egészségi állapot/ betegségek: Fizikailag a toppon, de mentális téren kicsit félre hord.

Életrajz:
Egy megjegyzés mielőtt nagyon belemelegednénk a történetünkbe különc hősünkről. Az említett Deadpool fiatal korával kapcsolatban kifejezetten hallgatagnak mondható, bár ez minden más területen az egyenes ellentétje. Viszont igazán fiatal kora, csak egy könnyed bevezető lesz most rövidke történetünk alatt. Na ezzel megvagyunk, akkor… kezdjük is.

A családról annyit, hogy apjának nincs túl jó híre. Hősünk szemében legalábbis nem nőtt túl nagyra, mindössze annyit tudni róla, hogy egy részeg haverja eresztette ki a belét. Míg anyját a rák vitte el. Ezek után még ki is tették Wilson szűrét az Amerika Egyesült Államok seregének különleges erőitől. Ezen események és az, hogy rákot diagnosztizáltak nála, lökte az X Fegyver program felé.

Miután Wade-nél az orvosok gyógyíthatatlan rákot (és elmebajt) diagnosztizáltak, akárcsak édesanyjánál, elhagyta Gretchent és elfogadta egy kanadai program által felajánlott lehetőséget. Az egyetlent életben maradásra, önként jelentkezett az X Fegyver projectbe. A program kutatói lemásolták Rozsomák öngyógyító képességét, és mesterséges úton átültették Wade-be. A meglehetősen bizarr eljárás mellékhatásaként Wilson bőre egész felülete, szerte a testén rettenetesen eltorzult, és leginkább egy félig megrágott csirkemell filére hasonlított, csípős pácban.

Szóval egyszer, nagyon régen hősünk ugyanazon lökettel indult meg a Deadpoollá válás útján, mint a mi világunkban ismert Wade is. Egészen addig míg nem került be az X fegyver programba. Itt nem egy egyszerű mészáros bandát szerveztek ebből a társaságból, teljesen máshogy alakult a csapat és, így hősünk élete is ebben az alternatívában. A csapatot ugyanaz a gárda készítette fel, mint ide át, de a marketinges Charles Xavier és Erik Lensherr lett és megalakult az X-men. Úgy hallottam jó munkát végeztek, hiszen egész emészthető képet faragtak a bandára.

A Kanadából importált New York-i szuperhős szervezet. Akik a maguk módján védték a világot a felbátorodott szuperbűnözőktől, első ilyen csapatként. Mivel nem volt más, nem is nagyon mert reklamálni a nép az egész destruktív stílusban munkálkodó szuper alakulat ellen. Sőt mivel a mutánsok nagy közönség előtti debütálása ez a csapat volt, valahogy nem is alakult ki olyan mértékű gyűlölet. Első ízben legalábbis nem. A csapat tagjai hamar nagyon népszerűek lettek és főleg a fiatal korosztály körében még rajongóik is megjelentek szép számmal.

Népszerűségük csúcspontja körül járhattak, mikor az eddig is jól szerepelt marketinges csapat a szokásos ajándéktárgyas, poszteres, pc játékos baromságok után rá mertek tenni egy lapáttal. Jókora kezdeményezés volt ez, igazán nagy durranás. Magán suli. Persze a csapathoz illő reklám is volt, zabálták a kölkök. A szülök megfizették. Persze a csapatnak a néven kívül annyi közünk volt, hogy néha berendelték őket pofaszemlére, hogy táthassák a szájuk a kölkök. Mikor nem volt meló akkor amolyan helyettesítő tanár szerepet is betöltöttek néha. De a Logan féle tesi órák… azt nem várták olyan lelkesen a rajongó diákok, nem mintha amúgy a csapatra jellemző lett volna az affektálás vagy egyáltalán a humánus nevelő hajlam. Így a suli elég rövid távú befektetés volt, pláne mikor felmerültek a még bennmaradt diákok szülői között, hogy itt most mit is tanultak. A suli ötlet vége jelentette az X-men népszerűségének tetőzését és innen kezdett el apadni, mind az érdeklődés, mind a profit.

Úgy éltek, mint a rock sztárok. Művészek voltak ők, akik vérrel festettek. Illetve ha valami tényleg nagy sz.rt hagytak maguk után, azt az arra kijelölt emberek eltusoltál, eltűntették. Szóval Wade, ha nem volt meló, boldogan fürdött tejben. A jól megérdemelt ólom és vérben fürdetés után, és ha már rock sztárok a nagy jóban ők is elkezdtek lezülleni. Hősünk kirúgta barátnőjét Vanessa Carlysle-t, mikor feleség helyett hárem hölgynek kérte meg a hölgyeményt és a nő visszautasította. Ezek után hősünk sűrűbben élt nehéz drogokkal, bár inkább csak a látvány miatt, hiszen a képessége miatt ezek nem nagyon hatották meg a szervezetét. Létrejött a háreme is a személyes kis playboy villájában. A csapat eközben hamar szét esett, aminek először Wade még örült is. Azt hitte ezek után békésen eléldegél, majd mint hollywood-i nagykutya. De hiányozni kezdett neki az életéből a harc, a gyilkolás öröme és Vanessa is, bár az utóbbit soha nem vallotta be.

A hiányérzetét Paris Hilton-t meghazudtoló botrányhősködéssel próbálta ellensúlyozni, de neki nem állt olyan jól, mint Hollywood híres csitrijeinek. Így a kis kanadai hamar lecsúszott és úgy eltűnt, mint egykori társai. A csapat helyére új lépett és őket a nagy öregeket hamar elfelejtették. Ezek után került vissza Vanessa mellé, aki valamiért mindig megbocsájtott neki, ha kapott rá elég időt. Ezek után lett Wade szakmája ismét a gyilkolás, szabotálás vagy egyéb műfajok amikért megfizették. Régi kapcsolatai révén végezte a piszkos munkát, a rájellemző kirobbanó munka morállal. A jelmeze ekkor vált azzá amivel általában más realitásokban elhíresült, az örökzöld piros-fekete kombóval, bár a Deadpool név még régről maradt meg, kellet egy kódnév a népnek is és még valami kósza poénként merült fel, de már amúgy se lényeg.

Végülis ez az élet is kicsit túl kertvárosi volt hősünknek, de nem is kellett sokáig viselnie. Pár hónapra rá, hogy ismét agglegény életre váltott, egy furcsa sötét felhőkkel teli este használta a kedvenc teleport szerkentyűjét és bár a vegyesboltig elvitte, de nem ahhoz amelyikhez tervezte… nem bizony és nem is a következő sarkon lévőbe.

Wade egy kis gyomor kavargás társaságában nyitott be egy vegyes boltba a reneszánsz New York utcáin és bár a róka helyett csak egy tiszteletet parancsoló böffentés jutott fel a gyomrából azért másra is volt lehetősége rácsodálkozni. Főleg az őt figyelő emberekre, egyértelmű volt, hogy nem belépője miatt néztek, úgy ahogy. Maga a történés lepte meg az embereket. De néztek már rá furcsábban is, szóval megvette a csimicsangához valókat miközben a vásárlók tekintete égette a jelmezét amiben mindig járkált, amúgy ő is ugyanolyan maszk mániás volt, mint az eredeti Pool, annak ellenére, hogy az ő arcát még a marketing miatt rendbe tették anno. Na de végülis nem találta meg a lakását ahova visszament volna és bele is telt pár napba mire megértette kb, hogy mi folyik körülötte.

Bár máig nem tudja a teljes igazságot, de alkalmazkodó típus a srác szóval a régi háza környékén él most is egy új építésű New York-i lakásban és továbbra is zsoldos munkakörben tevékenykedik, még kicsit gyér referenciákkal. Közben az élet nagy dolgain gondolkozik, például, hogy ebben a realitásban hol lehet Copy Cat, hiányzik neki az a test ami által oly könnyen váltak valóra fantáziálásai.


Képességei:
Regeneráció, mint az eredeti Deadpoolnak és ebből leágazó képességei:
Immúnis a mérgekre, betegségekre és a telepatikus támadásokra a gyógyító faktorja miatt.
A kitartása és az élet tartama is jelentősen jobb/hosszabb, mint az átlag embernek a regenerációs képessége miatt.

Az ereje, gyorsasága és a reflexei az emberi maximumon vannak.

Szakértelmei:
Több harcművészeti stílust ismer, mint taekwondo, hapkido, tangsoodo, shaolin kung-fu, wingchun, kendo, ninjitsu és ju-jutsu, puszta kézzel még Rozsomákot és Taskmaster-t is elveri, ami azt mutatja, hogy közel a legképzettebb harcos a Marvel világában. Továbbá mesteri orgyilkos és lövő. Valamint jól bánik a vágófegyverekkel is. Beszéli a német,spanyol és japán nyelveket is.
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Deadpool on Vas. 18 Márc. 2012, 12:19

Bővítés:

Rengetek idő tűnt el hátunk mögött mióta elhagytam otthonom, azt a távoli realitást. Számtalan hónap mégis olyan rövidnek tűnik. Ahogy mondják jó társaságban röpül az idő és kivel szórakozhatnék olyan jól, mint velem. Majd veszek neki egy csokit ha végre haza érek, mert itt.

Avalon, 2023

Kedves Napló, a lapod néha jobban szívja a tintát, mint azt az esztétika megengedi. Nem tudom elolvasni amit írok beléd és itt nem tudok neki csokit venni. Tégy meg egy szívességet és kérdezd meg Tom Riddlet, hogy mikor kezdik a Milkán gyártani, az epres a kedvencem és honvágyam van. Mond, hogy Lucius kérdezi. Másképp néha nem válaszol olyan készségesen.

Hetek óta itt sínylődöm, a televízióban nem megy a négy órási Topmodell leszek és Oprat sem tudom meghallgatni hétvégente. Morgana valahogy áthókuszpókolt ide vagy, hogy is mondjam. Boszorkányosan átcsábított. Nem jut eszembe rá jobb szóvicc. Amúgy jól tartja magát a boszorka. Képzeld majdnem bele is mentem a dologba. Gondoltam kicsit Milf korban van, de az még egészséges. De aztán valahogy elém került az anyakönyvi kivonata. Aki túl van a másfél ezren az nekem kicsit öreg. Nem finnyáskodni szeretnék, de azért... benne van már a korban. De azért a magam *censored* évével nem engedhetem magam, hogy vele mutatkozzam. Rosszat tenne a hírnevemnek.

Az adás itt sem tisztább, még a kristály tévét sem találom, de állítólag most már a jókkal vagyok. Nem tudom ki lehetett a gonosz és ők mitől jobbak akárkinél. Egy keres asztalnál ül mindenki páncélostul minden buli alkalmával, de ők legalább azt mondták, hogy majd haza juttatnak, ugyan nem tudom, hogy melyikre gondolnak, de remélem nem a bosziéra. Nem is tudom az idejét, hogy mikor ettem utoljára mexikói kaját. Ezek a koszos brittek nem ismerik a chimichangát, meg a gilletét se. Bár az utobbit nem az étrendre szánom panaszképp, nem tudom mennyire tudod napló de ezek itt nem nagyon borotválkoznak és mikor a nők sem teszik azt már nem lehet a divatra fogni. De el is ment az étvágyam, viszlát holnap._________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Márc. 2012, 19:13

Elfogadva. Adatlapot még írj.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Deadpool Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Deadpool on Vas. 18 Márc. 2012, 19:21

Adatlap:

Név: Deadpool
Lakás/Létesítmény: New York újjáépített része, egy tettszetős ingyen kecó

Foglalkozás: Bérgyilkos, zsoldos, elég sokszínű a munka köre
Pénz: 49.225$
Bevétel/hét:
Eszközök: A már megszokott jelmez, lakáskulcs, távcső, damil, töltény öv miegymás, teleport karperec*(4k)
Felszerelés/fegyverek: Katonai kés 0.5 kredit; Egy csomag dobócsillag 1kredit; Desert Eagle 1 kredit; Heckler and Koch MP5 típusú automata gépfegyver 1.5 kredit
+
2 katana
Desert Eagle
5 gránát
UZI
MP4
Mauser 86 SR(mesterlövész puska)
1 rúd nehezen beszerezhető dinamit
Éjjellátó
2 db Mossberg 500-as Shotgun ( Mind kettőn heveder )
Rövid csövű shotgun
Láncfűrész ( Kisebb fajta )
5 db Tomahawk ( A modern fajta, szóval a nyele gumi borítású stb.


Vállalat: Deadpool Corporation
Törzshely, ahol megtalálható: Holittholottholnemvolt
Ismertebb szövetséges: Tao(nemtudom melyik)
Ismertebb ellenség: Fészek

Összes kredit: 8+1
Felhasznált kreditek:8
Fennmaradó kreditek:1


A hozzászólást Deadpool összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Dec. 2013, 13:02-kor.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Deadpool on Kedd 23 Júl. 2013, 00:06

Hello Harmadik szint, szeretlek. Hoztál nekem teleport karperecet. Tudok vele teleportál és amint intéztem a piszkos anyagiakat kaptok pontos adatokat is.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Deadpool on Vas. 24 Nov. 2013, 18:08

Négy kreditért megjavult a karperec ami teleportál.

Bár egyszer már sikerült megmagyarázhatatlan történetvezetési okokból dimenziót váltani vele. Most, elvileg nem kéne, hogy ilyesmi történhessen. Nem képes rá a használati utasítás szerint, ám a bolygón belül akármerre tud koordináták szerint teleportálni.
Nefi által szavatolva.

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 21 Dec. 2013, 08:56

A karácsonyi bannerpályázaton elért eredmény alapján a jutalmad 1 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Deadpool Empty Re: Deadpool

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.