-=Információk=-

Go down

-=Információk=- Empty -=Információk=-

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 05 Ápr. 2012, 00:24

Az épületről képek, hogy mindenki el tudja képzelni.
-=Információk=- Jean-grey-school
-=Információk=- Kulso2
-=Információk=- Kulso1
-=Információk=- Kulso
-=Információk=- Kulsoeste
-=Információk=- Kulsokep
-=Információk=- Kulsomeing
-=Információk=- Kulsoteljes

Házirend:
Megszokott iskolai és kollégiumi. A képességeket szabad használni órákon és klubokon kívül is, de egymás és a saját testi épséget nem szabad kockáztatni, aki mégis ez ellen vét súlyos büntetést kap, vagy kirúgást. A kollégiumi részre kapcsolódóan, mindenki saját szobával rendelkezik, amit egyedileg rendezhet be kénye kedve szerint, háziállat tartható, ha valaki szeretne. De mivel mindenki fiatalkorú, így ellenkező neműek nem aludhatnak együtt, mert ez is a házirend megsértése, ami úgyszintén súlyos büntetést, vagy kicsapást vonhat maga után.

Órákról/órarend:
Egy óra az 90 perc (2x45 perc), azaz körökre osztva 9db-ot jelent, itt kivételesen 10 perc lesz egy kör. A gyors befejezés érdekében 1 kör 1 napot jelent, így kb. 10 nap alatt le lehet mesélni egy tanórát. Ezt követően 1 nap szabad lenne és azalatt az 1 nap alatt lenne a szünet, szabadkörökkel, szóval bárki tehet bármit.
Az iskolához tartozó könyvtár 0-24 órában nyitva van.

Egyéb foglalkozások, amennyiben lesz elég jelentkező és érdeklődő le lesznek mesélve. Klubokhoz szabadon lehet csatlakozni bármennyihez. A tanórák pedig mivel sok van, így értelemszerűen nem lehet mindenre járni, vannak a kötelező órák és a szabadon választhatóak. A kötelezőket értelemszerűen kötelező felvenni, a szabadon választhatóból pedig min. 3db-ot kell választani.

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (1-et kötelező választani)

Az összes többi tantárgy pedig szabadon választható.
Az órák reggel 8kor kezdődnek pontban és általában du. 4ig tartanak. Azaz átlagosan napi 8 óra mindenkinek. Ezek után egy óra szünet mindenki számára és du 5-től kezdődnek a klubok és egyéb programok este 7ig. Este 10kor van takarodó és reggel 6kor pedig ébresztő. Pénteken éjfélkor van takarodó, de kimenni nem szabad a kollégium területéről, szombaton nincs megkötés a kelésre és fekvésre, de távozni nem szabad, vasárnap sincs kikötés az ébresztőre, de a lefekvés már 10kor van. Hétvégére természetesen hazamehetnek a diákok, a nincs távozás az ott maradtakra vonatkozik

Az órarend kinézete az óraválasztáshoz: (Nefi elnézést kér, de fogalma sincs, hogy miként néz már ki közép suliban egy óra, így egyetemista módra alkottam meg, azaz vannak lyukas órák és óra ütközések is, de úgy tudom, hogy Amerikában is megszokott mindez.)
A veszélytermi óráknak nincs megadott időpontja, azok meghirdetve vannak előre és úgy lehet rájuk jelentkezni. Ahol / jel szerepelt ott értelemszerűen ütközés van és csak az egyikre lehet menni.

Betegség és lógás. Aki beteg, annak Serena, Hood, vagy Hank az, akinél jelentkeznie kell, ők az orvosok az iskolában, így orvosi igazolást csak ők állíthatnak ki. Egyikőjük sem túl engedékeny, így lógást szinte biztosan nem fognak senkinek igazolni.

A szakkörök és ezek a klubok 1 órán át tartanak, így ezért van minden nap kettő, ami ki is teszi erre napra vonatkozó időket

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
-=Információk=- Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.