Névtelen

Go down

Névtelen Empty Névtelen

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 21 Ápr. 2012, 17:36

Név: Névtelen
Egyéb név(i): Dam-Ten
Faj: kree
Nem: férfi
Jellem: katonás
Személyazonosság: titkos, szinte mindenki halottnak hiszi
Születési helye és idő: Nagy Magellán Felhő, Kree-Lar, 1982. november 18.
Kor: 40 év
Család: egyedülálló
- Zam-Rel – fia, él
Foglalkozás: katona, felderítő, kém, zsoldos/orvgyilkos
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 80kg
Szeme színe: vörös (egykor kék)
Haja színe: ősz (egykor fekete)
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: külső
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: jó pár mentális problémát leszámítva egészséges

Előtörténet:
Dam-Ten a Kree-Lar-on született negyven évvel korábban. Az anyja katona volt, az apja pedig tudós. Mint minden átlagos kree-nek ő is ugyanúgy az iskola után ő is katonai képzést kapott, hogy így szolgálhasson a birodalomban. Remekül vette az akadályokat és fiatalom már százados lett. Kémnek és titkos ügynöknek készült, így tökéletesen ismeri a három nagy birodalom minden szokását is, hogy jobban el tudjon vegyülni. Végigharcolta a kree-skrull háborúkat, a háború során ismerte meg Ko-Relt, akivel rövid ideig romantikus kapcsolatot is fenntartott. A kapcsolatnak ugyanis az vetett véget, hogy Dam-et és alakulatát kiküldték egy felderítésre, ahol rajtuk ütöttek a skrullok. A férfi hajóját is lelőtték, mindenki úgy hitte, hogy meghalt, mint mindenki más, de nem. Csak fogságba esett, közel öt évig volt a skrullok fogja, akik végig kínozták és mindenféle kísérletet hajtottak végre rajta. Ezen kísérleteknek hála a férfi megőszült és több képességre tett szert. Ezeknek hála szökött meg a fogva tartóitól és tért haza a birodalomba. Felhagyott a katonáskodással, mert itt nem tudta kamatoztatni az új erőit, és ezért zsoldosnak és bérgyilkosnak állt a nemesi házak szolgálatába. Itt remekül kitanulta ezt a művészetet is.
Ezzel foglalkozott, amikor a Unspoken és Nebo átvették a Birodalom felett a hatalmat, eddigre már megtudta, hogy van egy fia is a Földön, akit eltitkoltak előle, vagyis akiről nagyon sokáig nem volt tudomása. Így önként jelentkezett az új császárnál, hogy szívesen levadássza annak ellenségeit, köztük a volt szeretőjét is, cserébe a fia a sajátja lehet és a gyermeket megkímélik.
Ezért már volt is a Földön, a fiút könnyedén rabolta el az X-men táborából és juttatta a kree birodalomba, majd onnan már visszatért, hogy folytassa a feladatát, amire megbízta a császára.

Szakértelmek:
Mestere az álcázásnak, mesterien képzett közelharcos, legyen az pusztakezes, vagy fegyveres harc. Tökéletesen ismeri és jártas a három nagy birodalom fegyvereinek használatában és taktikáiban. Kém munkájának hála ismeri a királyi udvarok etikett szokásait is. Miután a skrullok elfogták és kísérleteztek felhagyott a kémkedéssel és otthagyta a katonaságot. Zsoldosnak és bérgyilkosnak állt a nemesi házak szolgálatába. Itt remekül kitanulta ezt a művészetet is.
Tulajdonában van egy a megszokott kree kesztyűk közül, ami a gazdája gondolatára vált alakot épp olyan fegyverre, amire szüksége van.

Képességek:
Szokásos kree képességek, fizikai álló képességük és erejük többszöröse az emberének. Hüvelykujját képesek teljesen behajlítani, ami átér kézfeje másik oldalára. Kisujjával ugyan erre képes. Szeme jobb és pontosabb a térlátása, mint az embereké.
A skrull kísérletek során több másik képességre is szert tett. 20-as erőkategóriával rendelkezik, az ellenállása is nagyobb, mint a fajának, a komolyabb fegyvereket még könnyedén kivédi, ehhez jön még a páncélja is, amivel már a rakéták is alig tesznek benne kárt. Szuperhumán ügyességgel is rendelkezik (emberi maximum háromszorosával) és igen magas regenerációval is (életveszélyes sebekből órák alatt rendbejön). A kísérleteknek hála képes szinte bármilyen légkörhöz alkalmazkodni, így nincs szüksége nitrogénre.

Külső:
Névtelen 137404-69153-wraithNévtelen 216138-41536-wraith
Névtelen 137204-103813-wraithNévtelen 144114-175599-wraith
Névtelen Wraith_(Zak-Del)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Névtelen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.