Dr. Alexander Myer Wright

Go down

Dr. Alexander Myer Wright Empty Dr. Alexander Myer Wright

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Ápr. 2012, 15:26

Név: Dr. Alexander Myer Wright
Egyéb név(i): Alexander Wright
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 1970. április 6., Trenton
Kor: 49 év
Család: házas
- Dr. Meredith Laura Morgan – feleség, él
- - Guy Jonah Morgan Wright – fia, él
Foglalkozás: ügyvéd, cége vezérigazgatója és New Jersey szenátora
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete, őszes
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: szinte mindig szivarozik
Egészségi állapot/ betegségek: szivarozik

Előtörténet:
Az amerikai felső tízezer felső 1%-ba született bele. A családja tetemes vagyonnal és befolyással rendelkezett már akkoriban is. A családfát a Wright testvérekig vezetik vissza, akikről ismeretes, hogy ők építették az első repülőket és ők repültek is velük. A repülőkészítő és elektronikai cégük pedig azóta is világhírű és igencsak jövedelmező, de ez igaz a Wright iskolára is, ahol a repülőpilótákat oktatják utas- és teherszállító gépekre. A szülei a férfit igen nagy pályára szánták, így gazdasági és egyéb ilyen iskolákba járt. Mikor egyetemista lett jogot és politológiát tanult, az egyetemen ismerte meg későbbi feleségét is Meredith Laura Morgant is. Szerelem volt első látásra, a házasság után a Wright cég beszállt a Morgan ügyvédi irodába is, aminek ettől kezdve a Wright & Morgan ügyvédi iroda lett a neve. A felesége vezeti az igencsak jól menő irodát, ami közel 100 ügyévedet foglalkoztat csak New Yorkban és legalább még közel kétezret szerte az országban.
A pályája remekül ívelte felfelé, neki és a feleségének is, ám ebbe egy nem várt baleset is közbeszólt, ez pedig nem volt más, mint Jonah, a fiúk. Soha sem törődött különösebben a fiúval, a munkái és egyéb ügyei mindig fontosabbak lettek. A fiának mindig sok pénzt adott, hogy ezzel vegye meg a szeretetét, nem volt apatípus. Ez is közrejátszott a fiú magaviseleti gondjaihoz és ahhoz, hogy olyan legyen, amilyen. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor 2008-ban a fiút betette a Collegiate School-ba, és az iskolát amúgy is támogatta, így Jonah helye biztos volt. Csak azzal nem számolt, hogy folyamatosan be kell majd járnia, hogy a magatartási problémák miatt konzultáljon az igazgatóval. Hiába próbált a fiával beszélni, reménytelen volt.
2017-ben úgy döntött Alexander, hogy indul a szenátusi választásokon és meglepő módon be is került oda, mint New Jersey szenátora. Ennek különösen jót tett az, hogy a fia eddigre már igencsak a kamaszkorban volt benne és már nem csak az iskolában kellett a befolyását meglebegtetni, nehogy a fiát bent tartsák a rendőrségen. Az ügyvédei és titkárai így is folyamatosan azt próbálták rendbe hozni és kimagyarázni, hogy Jonah mit keres a címlapok főoldalán és megfelelni a kérdéseknek, hogy miért is bukott meg, mint apa. Egyelőre szerencsére a politikai karrierje nem sínylette meg, de valószínűleg, ahogyan az lenni szokott, minden bizonnyal megfog történni…

Szakértelmek/képességek:
Cégvezetéshez ért, politikai képesítése van, akárcsak ügyvédi. Korábban neves ügyvéd volt, így még latinul és spanyolul is beszél, meg franciául.

Külső:
Dr. Alexander Myer Wright 1132225-mu4172_large

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Alexander Myer Wright Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.