Macskanemzet

Go down

Macskanemzet Empty Macskanemzet

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 04 Szept. 2012, 22:27

Macskanemzet 2167185-catpeople

Név: Macskanemzet
Tagok száma: ismeretlen
Ismert tagok: Dr. Joanne Marie Tumulo
Kilétük: titkos
Tevékenységek/célok:
• a Macskanemzet tagjainak megvédése
• más, macskaszerű lények beszervezése, összetartása
• a macskaszerű lények, mint „faj” őrzése, nehogy eltűnjenek a föld színéről

Hogyan lehetsz a szervezet tagja:
• Eleve a macskanemzet tagja vagy
• Más, macskaszerű lény is csatlakozhat hozzájuk, amennyiben felkeresik, vagy tudomást szerezve a szervezet létezéséről, azok beleegyeznek a karakter tagságába

Előnyök:
- a szervezet a tagok segítségére siet, amennyiben a helyzet megkívánja (próbálnak titokban tevékenykedni)
- vannak köztük varázslók, akik segítik a tagokat a misztikus művészetek elsajátításában
- minden tag kap egy amulettet, amely segítségével emberi alakot ölthet

Történelem:
A Macskanemzet első tagjait átlagos házimacskákból hozta létre Ebrok, a középkori varázsló, hogy harcosokként és háztartási alkalmazottakként szolgálják, azonban vad természetük és elképesztően gyors szaporodási képességük miatt hamarosan ellenőrizhetetlenekké váltak. Ezért a macskanemzetet az Ebrokot követő varázslók egy másik dimenzióba száműzték, s egy zárat iktattak be a mágiába, hogy ne lehessen többé Ebrok „macskából-macskaemberré” varázslatát véghezvinni. Viszont egy képviselőjét a fajnak, akit a Balkathar néven ismertek, bármely földi varázsló előhívhatta időről időre, hogy elvégezhessen egy feladatot.

Azonban Ebrok az eredeti két alkotását, Fláviust és Helénét mind a tudományt, mind a misztikus művészetek terén képzésben részesítette. Miután tudomást szereztek a varázslók tervéről, titokban létrehoztak egy amulettet, amely ideiglenesen átlagos emberi alakot kölcsönzött a viselőjének, s így ők ketten elkerülték száműzetést. Ez örömmel töltötte el Ebrokot, aki a párost kezdte már gyerekeinek tekinteni. Együtt kezdett dolgozni velük a megoldáson, amely lehetővé tenné a Macskanemzet visszatértét a dimenzionális száműzetésből és azok békés, emberek köztit életét. A macskák természetéből eredő kíváncsiságnak köszönhetően Flávius és Heléné tehetséges kutatóvá vált, és számos tudományos és mágikus felfedezést tettek életük során.

A varázslók, akik száműzték a Macskanemzetet, végül felfedezték a párost, és ezért Ebrokot halállal sújtották. Flávius dührohamában a varázslókra vetett egy üvegnyi szert, ezzel elszabadítva a legszörnyűbb kísérletek egyikét: a Fekete Halált, amely végül európaiak millióival végzett. A macska páros félelmében, szégyenében és rettegésében elmenekült.

Flavius és Heléné száműzetésben folytatta munkáját, azzal az eltökélt szándékkal, hogy helyreállítják a Macskanemzetet. Bár nem tudták visszahozni testvéreiket a másik dimenzióból vagy hatástalanítani a zárat, amely megakadályozta Ebrok eredeti varázslatának használatát, a múltban bekövetkezett száműzetés és a folyamatos üldözés friss tudatával fejükben, kifejlesztettek egy varázslatot, amellyel egy emberi nőt képesek voltak saját fajuk képviselőjévé tenni, akinek ereje és képességei jóval felülkerekedtek bármely macska lényén. Nagyon keveset tudunk az első Tigráról, mindössze annyit, hogy elfogadta a feladatát, miszerint élvezettel és vadsággal fogja védelmezni a Macskanemzetet.
Végül Flávius és Heléné rájöttek, miként tarthatják kordában fajuk erőszakosságát és szaporodási rátáját. Ahogy korábban a földi varázslók, most ők is megidézték a Balkathart. Az ő és a Tigra nászából alapították meg a Macskanemzet egy új populációját.

A modern időkben, két populációja van a Macskanemzetnek: egy nagy kolónia, amit száműztek a középkorban. Ők még mindig egy hatalmas, alvilági barlangban élnek, és időnként szövetségre lépnek a helyi démonokkal (ő hozzájuk nem lehet csatlakozni).
A második populáció a Tigra és a Balkathar leszármazottai. Ezek a földi macskalények évszázadok óta élnek titokban az emberek között, átlagos férfiaknak és a nőknek álcázva magukat a Flávius és Heléné által használt amulettek segítségével.
Nem hajlandók felfedni létezésüket, ugyanis a szervezet behálózza a Földet, és a világnak még vannak olyan területei, ahol ezzel veszélybe sodorhatnák tagjaikat. Még mindig erősen él bennük elődeik száműzetésének emléke, és attól tartanak, hogy a történelem megismételheti önmagát.

Írta: Cardas
Jelentkezés: A staffnál privát üziben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Macskanemzet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.