Dr. Lea Walker

Go down

Dr. Lea Walker Empty Dr. Lea Walker

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Okt. 2012, 17:05

Név: Dr. Lea Walker
Egyéb név(i): „Minden lében két kanál”, Lea Sally
Faj: ember, szuperzseni
Nem: nő
Jellem: elviselhetetlen
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Dallas, USA, 1995. november 17.
Kor: 28 év
Család: házas
Dr. Richard Sally – apa, halott
Dr. Tamara Sally – anya, halott
Jake Walker – férj, él
Foglalkozás: fizikus, csillagász, matematikus és informatikus
Testmagassága: 167 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vöröses
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: szemüveges
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Huszonnyolc évvel ezelőtt született egy fizikus házaspár gyermekeként, egykor fizikusok voltak, amíg Apokalipszis át nem vette az uralmat a világ felett, utána elvesztették az állásukat és megbújva kellett élniük.. Kis korában nem sok jele volt annak, hogy egyszer vihetné is valamire. Figyelmetlen és rossz gyerek volt, mindent tudni akart, mindent látni, egyszerűen csak a minden lében két kanál jelzőt lehetett ráaggatni. Ahogyan kezdett cseperedni az nyilvánvaló lett, hogy okos, hiszen elég sokat kérdezett és szinte mindent felfogott, amit mondtak neki, csak éppen a magatartás gondokkal volt probléma. Ha egyszer elindult valamerre, akkor nem volt, mi leállítsa. És ez igazából akkor sem javult, amikor közösségbe került, ahonnan pedig kilógott a tudása és jó felfogó képességének hála. A szülei nem tehettek sok mindent, mert ott nem maradhatott, semmi sem kötötte le igazán. Négy éves volt, amikor Dallas-ból New York közelébe kellett menekülniük és ott megbújni, mert a Dallasi ellenállási bázis elesett. Hat évesen kezdte az iskolát a többi hasonló ember gyerek között, akik vele együtt bujdostak. Nagy esze miatt ezt tizenkét évesen el is végzett, igazából már ekkor magántanuló volt és a szülei tanították, mert a magatartása miatt nem engedték be az iskolába, és az sem mentette meg ettől, hogy a szülei igen sok találmánnyal látták el az ellenállókat és az embereket. Így hát otthon tanult, de ez sem volt rossz neki, igaz nem volt sok barátja, mert otthon elzártan, a saját korosztálya nem értette meg, mert kitűnt közülük. Így igen magányos életet élt és ez sem javított semmit sem a viselkedésén. Hogy ezen javítani tudjanak valamit a szülei Lea-t beíratták egy önvédelmi szakkörre, ahol legalább a felesleges energiáit le tudja vezetni és nem megy mások idegeire ezáltal. Mindezidáig igazából a szülőknek az eszébe sem jutott, hogy így lehetne javítani a magatartásán és a legnagyobb meglepetésükre még működött is, és így kicsikét kezelhetőbb lett a lány, ami ebben a világban igencsak jókor jött. Végül itt sem maradhattak sokáig, sikerült a szülőknek tudomást szerezniük az X-menről, és Utópiáról és oda szöktek, egy valamilyen szinten biztonságos helyre, ahol nyugodtan élhet távol a harcoktól a lányuk és itt tanulhat is.
„Magán középiskolába” került, ahol mások is mind hasonlóak voltak, mint ő, kiemelkedő intelligenciával és időnként kezelhetetlen személyek is előkerültek. Itt tanult, mivel magániskola, azért jócskán többet tanítottak nekik, mintha egyszerű állami iskolába járt volna, főleg, hogy itt olyan emberek gyűltek össze, akik hasonló dologban voltak érdekeltek, mint ők. Az eredményei továbbra is kitűnőek voltak, és az önvédelmi tanfolyamra is járt tovább, illetve hobbi szinten párbajtőredzésre is lejárt, hogy még ezzel is levezesse a felesleges energiáit. Ekkor jött rá, hogy remek fogékonysága van mind a matematika, mind pedig a fizika iránt, akárcsak a szüleinek. Ennek igazából ők örültek a legjobban, a lány kevéssé, hiszen nem akart túlzottan fizikus lenni, de nem volt más választása. Ekkoriban a saját korosztályával is próbálkozott barátkozni, mert lassanként beleunt a magányba. Tizenhat éves korában érettségizett, majd úgymond nekiállt annak, hogy „egyetemre” járjon itt Utópián. Itt ismerkedett meg Jake Walker-rel. Akivel igazából az első pillanat óta úgy voltak, hogy egymás idegeire mentek és meg tudták volna ölni egymást. A fiú Lea apja mellett készítette a „diplomáját”, és tőle tanult igazából, amolyan asszisztense lett az egyetemi évek alatt. Lea folyamatosan körülötte legyeskedett, a fiatal férfi bármit tett beleszólt, hogy ő ezt jobban tudja és nem úgy kellene tenni és ilyen dolgok, így konkrétan a srác idegeire ment. Igaz ő sem volt különösebben oda a fiúért, de bosszantani imádta és csak ezért volt arra folyamatosan.
2016-ban, huszonegy évesen „diplomázott” és ettől kezdve nekiállhatott ő maga is a tényleges tervezésnek és mukásságnak. Továbbra is Walker közelében maradt, már csak a bosszantás miatt is, meg, mert a kutatásai is ide kötötték. Igazán az idegeire tudott menni, amikor a lány sminkelni és körmöt festeni kezdett a fiú kutatásai felett és egyszer még azt is sikerült összehozni, hogy a körömlakklemosót a jegyzetekre önteni, ami így elveszett, hiszen még nem voltak számítógépre mentve. Hoppá! Még mindig bohókás volt, kissé felelőtlen, így igen gyakran járt bulizni, pasizott, ivott, élvezte az életét, amikor éppen nem a kutatásai mögött lapult és éppen megtehette ebben az egyre kilátástalanabb világban. Folyamatos harcát vívta a beilleszkedéssel. Sikerült csillagászként néhány exo-bolygót felfedeznie és cikkeket is publikált a fénysebesség feletti utazásról, meg annak lehetőségéről, hogy milyen élet lehet odakinn a Galaxisban. Végül a folyamatos küzdelmek és dolgozás mellett egyre közelebb kerültek egymással Jake-kel. Noha a kapcsolatuk első pillanattól kezdve se veled, se nélküled rá kellett ébredniük, hogy nem tudnak egymás nélkül létezni, de még nem mondták el egymásnak sem, nemhogy másnak.
Az életében a nagy változás 2018-ban köszöntött rá, a folyamatos viták miatt az apja külön osztotta be a két fiatalt Utópia két végébe, de Lea annak köszönhetően, hogy mindig az apjára hivatkozott igen gyakran bent járt a kutatások helyén is, és így a férfit is bosszantotta. Egyik alkalommal, amikor a végzetes hiba történt. A fiatal férfi éppen valamilyen részecskegyorsítóval babrált, amikor Lea megérkezett és ő is ránézett arra, hogy mi lehet a gond. Persze, ha a másik fizikusnak igaza is lett volna, még abba is belekötött volna a lány, de ezúttal tényleg gond volt. Muszáj volt bemenni a géphez, mert távolról nem lehetett leállítani. Lea apja és anyja értek még oda, próbáltak valamit tenni ők is, a két fiatalt messzire küldték, de nem tudtak mit tenni. A gép felrobbant és mind a ketten meghaltak a balesetben. Lea összetört, Jake is, révén apjaként szerette a lány apját, de ez kellett ahhoz, hogy végre összejöjjenek. Mind a ketten itt maradtak továbbra is és folytatták a kutatást, 2021-ben házasodtak össze, de a kapcsolatuk továbbra is se veled, se nélküled, folyamatosan vitatkoznak egymással, ha együtt vannak azért, ha nem, azért. Lea az elmúlt két év során minden tudását összeszedve sikeresen kifejlesztette az Őrszemeket és a védőpajzsokat is. Noha élesben még ténylegesen nem tudták ezek működését kipróbálni, még nem volt olyan nagy vész, ahol ez kellett volna, de a nő tudta, hogy a tényleges főpróbája ezeknek hamarosan bekövetkezik.

Képességei:
Ember, nincsenek képességei, hacsak nem az, hogy képes a férje és mindenki más idegeire menni.

Szakértelmei:
Fizika terén kiemelkedő a tudása, ez főként asztrofizikára (csillagászatra) értendő. Akárcsak programozás és informatika terén van kiemelkedő doktori tudása. Minimális önvédelmi ismeretekkel rendelkezik.

Megjegyzés:
A két találmánya:
Őrszem robot és a védőpajzs (személyi és területi is). Ezeknek a hatékonyságát és képességeit rád bízom, hogy te ítéld meg, hogy mire is képesek.

Külső:
Dr. Lea Walker 2006790-hgjgk
Dr. Lea Walker Fairchild


A korábbi Mark 1-esekre gondoltam, révén úgyis informatikus is, így egy MI-t nem volt olyan nehéz megírni. Mivel ehhez a pajzsot is hozzá lehet csapni, ami a másik találmány. És olyan 6 méter magas daraboknak gondoltam őket, főleg, ha úgyis kevés lesz belőlük.

Képességeik:
- Fejlődő energiamező. Ha egyszer egy Őrszemet eltalálnak egy bizonyos energiatámadással (lézer sugár, villám) a következő esettre a pajzsa adaptálódik hozzá.
- Fejlődő logika. A robotok tanulnak és már kétszer ugyanazt a támadást nem lehet ellenük használni.
- Romboló sugár. Tenyérben és a mellkason lévő ágyú képes hatalmas pusztítást végző sugárzást kibocsájtani.
- Rakéták. Repülésre alkalmas erőt adó rakéták a lábba építve.
- Szenzorok. Ezekkel képesek érzékelni a személyek faját és arcról vagy ujjlenyomatról azonosítani az adatbázisukkal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Walker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Walker Empty Re: Dr. Lea Walker

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Május 2013, 12:25

Egy éves bővítés az Apokalipszis háborúja és A jövendő múlt napjai közötti idő:
Lea gépeit mégsem kellett bevetni korábban, hanem még mindig csak várakoznak erre. A Főnix eseménykor és utána is a következő egy évben mindvégig Utópián maradt és itt dolgozott a férjével együtt, nekik már nem volt hova menniük, ez volt az otthonuk. Amikor újra Apokalipszis vette át a hatalmat és újra visszaszorított mindenkit a szigetországba Lea úgy érezte, hogy végre most jött el az ideje annak, hogy a korábbra gyártott, ám be nem vetett Őrszemeket végre valahára kipróbálhassák és remélhetőleg ezek nagyban közre fognak játszani abban, hogy az emberiség ne bukjon el és ne haljon ki ezen a világon.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Walker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Walker Empty Re: Dr. Lea Walker

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 06 Feb. 2014, 13:12

Genosha porig lett bombázva, így Lea is a férjével illetve az Emberi felsőtanács többi tagjával átköltözött a Királyságokba a Déli-Sarkra, hogy ott folytassa tovább a kutatásait és talán most, hogy úgy-ahogyan tényleg béke lett normális családi életet is élhessen és pihnessen egy kicsit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Lea Walker Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dr. Lea Walker Empty Re: Dr. Lea Walker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.