Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Go down

Dr. Viktor Andreus Bugailiskis Empty Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Témanyitás by Mr. Bugailiskis on Szer. 14 Nov. 2012, 19:21

Adatok:

Név: Dr. Viktor Andreus Bugailiskis
Egyéb név(i): Mr. Bugailiskis, "ugyan már barátom, szólítson Viktornak!"
Faj: Ember - Zseni (anyagtudomány)
Nem: férfi
Jellem: kultúráltan, udvariasan nem szereti a nem-embereket, irígykedik az istenekre, fél a földönkívüliektől.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1990. augusztus 3, Litvánia
Kor: 33
Család: Egyedülálló, szülei Litvániában nyugdíjasok, testvérei nincsenek.
Foglalkozás: Feltörekvő cégtulajdonos a fegyveriparban.
Testmagassága: 201(cm)
Testsúlya: 93(kg)
Szeme színe:kék
Haja színe:szőke
Bőre színe: kaukázusi fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: majd ha a páncélnak lesz
Egészségi állapot/ betegségek: sikerorientáltság azon foka, amit lehet enyhe megalomániának is venni

Életrajza:

Acervalis Inc. - Szolgálati Közlemény
2019. 02. 18.


A Szolgálati Protokoll IV. cikkelye szerinti általános evakuálás van érvényben az egész épületre. Kérjük, kísérjék figyelemmel a kihelyezett tájékoztatókat, és a szolgálati helyüknek megfelelő vészkijáraton hagyják el az épületet! Az intézmény működése határozatlan ideig szünetel. Az újbóli munkafelvétel tervezett időpontjáról tájékoztatást a megadott kapcsolattartási csatornákon fogjuk közölni. Biztonságos napot kíván önöknek az Acervalis Incorporation!

New York, Manhattan - Interjú egy Starbucks kávéházban
2022. 06. 18.


- Mr. Bugailiskis! Köszönöm az új rövidhatótávolságú rakétatervekről tartott beszámolóját, de maga is tudja, hogy teljes személyi átvilágítás nélkül nem adhat el még egy paintballfegyvert se a sarkon. Mint azt maga is tudja, adatbázisaink meglehetősen pontosak az olyan hirtelen meggazdagodott személyekről, mint ön, mégis jó néven vennénk, ha Ön számolna be arról, hogy hogy sikerült mindezt elérnie Jó fényt vet a fegyverkereskedőkre az őszinteség, tudja.

- Természetesen, Mr. Colesome. Tudja, Litvániában, otthon az élet más tempóban történik, mint itt. A Balti államok súlyosan megszenvedték a Szovjetunió utáni időket, az iparnak egészen a kétezres évek közepéig kellett agonizálnia, hogy helyreálljon. Felénk a nehézipar dívott, tengeri állam lévén a hatalmas acélszerkezetek városaként tartottak számon minket a teherhordó hajókkal, repülőkkel, sínekkel. Litvánia hajósforgalma nem egy Rotterdam, de kelet, nyugat, és északeurópa között egy kellemes kapcsolódási pont lettünk azok számára, akiknek nincs igénye a rotterdami minőségre, mégis Londontól Moszkváig, Athéntól Stockholmig akartak kereskedni abban az időben. A Vilnius egyetem pompáját az új évezred technológiái öregbítették. Mobil adatkommunikáció, újabb titániumötvözetek az új Tupoljev gépekhez, és ami azt illeti, hazám azon kevés helyek közé tartozik, ahol még mindig gyártanak Kalasnyikovot. A fémek és fegyverek országa maradtunk.

- Ha ekkora a siker, miért jött el?

- Másra vágytam, és...

- De ebben helyezkedett el.

- Kérem, Mr. Colesome, ha engedi... kisgyerekkorom óta érdekel a kémia, tudja. Mint a rajzfilmekben, összeöntöd a piros, és kék löttyöt, és zöld lesz belőle, vagy felrobban. Reálos elme voltam, matematika, fizika, informatika irányban is el tudtam volna indulni, de míg ezekhez csak értettem, a kémia valahol szenvedély volt. Nomeg, családi örökség is, édesapám kohászatban dolgozott, teherhajók vázaihoz öntöttek acélszerkezetet. Az általános iskola végén, és a középiskolában a kémia nemcsak amolyan hóbort volt, hanem kiugrási lehetőség is. Tudja a tanulmányi versenyek sok ösztöndíjat jelentettek az olyan szegény embereknek, mint én. Tarthat beképzeltnek, de korosztályom legjobbja voltam. Egy olyan országban nőttem fel, ahol mindent az acél, és az anyagok átalakulása és szállítása diktált, így mindeni büszke volt rám, mikor kiderült, hogy érzékem van hozzá. Nem vagyok maga az antikrisztus, de a gyógyszeripar nem vonzott, senem a háztartási kémia. Jó litvánként anyagtudományban helyezkedtem el a Vilnius egyetemen, de a doktorátusomat már az Egyesült Államokban szereztem. Jó ösztöndíjak, tudja. Litvániában egy jó diplomával egy életre karriert építhet magának az ember, de megvannak ennek is a maga korlátai. Ugyanaz a vevőkör ugyanazt szeretné vásárolni ugyanazért, vagy olcsóbb áron, akár évtizedeken keresztül is. Nincs változatosság, igazi kiugrásra lehetőség, de az MIT-n más volt a légkör. Kapcsolatépítési aranybánya a hely, és itt az Egyesült Államokban tovább látnak az emberek a titániumötvözeteknél. Ha jól tudom, a verbánium majdnemhogy többe kerül, mint súlyában ugyanannyi gyémánt, mégis önök is ha tehetnék, tonnaszámra vásárolnák.

- Nos, igen. Ha jól tudom, itt ismerkedett meg állandó munkatársával...

- Cecíliával. Kettőnknek sok közös projektje volt már együtt az évek során. De nem mélyednék bele a részletekbe, tudja, érzelmi szálak.

- Nem kívántam...

- Természetesen. Maga bizonyára nem a csacskaságokra kíváncsi, hanem arra, hogy hogyan gazdagodtam meg, ilyen rövid idő alatt, miért lettem egy fegyvergyár tulajdonosa, miért akarok bárkinek is ölésre alkalmas ezközt adni a kezébe, és pontosan mit lehet megölni, mennyit, és mennyi idő alatt az eszközeimmel. Elmondom magának. Sorozatos szerencse, pár jó üzleti húzás, de inkább szerencse kellett hozzá. Kezdve az elnök úr cégével, mikor én még kisgyerek voltam.

Quest Aerospace katonai lőtér, Kalifornia, Egyesült Államok,
1994. 10. 03.


[Quest Aerospace]- MK-01, felszállási engedély megadva, hall engem, MK-01?

[MK-01]- Tisztán, és érthetően uram. Az értékek az előírt hibahatárokon belül.

[Quest Aerospace]- Megkezdheti a felszállást, MK-01.

[MK-01]- Felszállást megkezdtem. Hajtómű stabilitás rendben, szerkezeti integritás 99%, központ, engedélyt kérek a lőtér körberepü...

[Hadnagy]- Azonosítatlan repülő objektum közeledik az épület felé, MK-01, haladéktalanul szálljon le, tesztrepülés elnapolva, ismétlem: tesztrepülés elnapolva.

[Quest Aerospace]- Hadnagy, azonosítsa a repülő objektumot, MK-01, kérem...

[Hadnagy]- Mi az ördög lehet...

[MK-01] - Úristen! [robbanás] kssssshh....[fehér zaj]


New York, Manhattan - Interjú egy Starbucks kávéházban
2022. 06. 18.


- A kilencvenes évek közepén a Quest Aerospace és az Oscorp rivalizált a Légierő fegyverellátásáér. Mindkettő kifejlesztett egy páncél prototípust, de az Aerospace prototípusa felszállás közben megsemmisült, ismeretlen eredetű támadás következtében. A cég szinte vegetatív állapotba került, a részvényei tönkrementek.

- 2019-ben pedig egy sor másik cégnek ugyanez lett a sorsa, a totális pusztulás.

- A kormány persze ezt nem hagyta. New York a világ közepe, nem maradhat tulajdonos, és üzlet nélkül. Sikerült egy nagyobb tőkére szert tennem még a katasztrófa előtt, amúgyis Washingtonban tanyáztam, így elkezdtem részvényeket, helyeket vásárolni. New Yorkban annyira leesett a pusztulás következtében az ingatlanpiac árfolyama, hogy nevetséges összegért lehetett épületóriásokat vásárolni.

- Nem gondolja, hogy ez gerinctelen, és unfair?

- De törvényes, és amúgyis, így szereztük Alaszkát, amire a gazdaságunk 6,3%-a épül a mai napig. Megvásároltam az akkor halálra ítélt Acervalis Inc. minden megmaradt földi ingóságát, és felvásároltam a Quest Aerospace részvényeket. Az utóbbi csak a név miatt volt jó, a hadsereg már minden épületet eladott, de a szabadalmak még az Aerospace-nél tanyáztak. Ezáltal perbe fogtam néhány kisebb fegyvergyártó céget, kárpótlásért, amiket meg is nyertem. Miután pertársaim csődbe mentek, munkát ajánlottam az ottlévő embereknek, a perben szerzett vagyonból pedig az Acervalis Incorporation épületét fel tudtam újítani. A késztermékek megsemmisültek, de a nyersanyagok egy része még megmaradt, így a Quest Aerospace zászlaja és szabadalmai alatt az Acervalis megmaradt nyersanyagából tanklövegeket, és kishatótávolságú rakétákat tudtunk gyártani. Néhány gyártósor beüzemelése, és az áramszolgáltatóval való kétheti üvöltözés után beindult a termelés. És itt lépett közbe a szerencsém. Miután az elsők között voltam, aki rendelkezett működő fegyvergyárral a katasztrófa után, tömeges rendeléseket kaptam kiskaliberű fegyverekre a rendőrségtől. Mindegy, hogy milyen, de működjön, hogy fel lehessen számolni az anarchiát. Örül a lakosság a SHIELD szuperfegyvereinek, és az Angyaloknak, de ők az igazán súlyos problémákkal foglalkoznak, de valakinek a sarki tolvajt, a lakásmaffiát, az illegális éjszakai utcai versenyeket is meg kell reguláznia, és ez a NYPD. A tömeges rendelések után a Quest Aerospace részvények nulláról a már mérhetőre ugrottak, és ez a többletnövekedés adott elég pénzt nekünk ahhoz, hogy ténylegesen teljesíteni tudjuk a megrendeléseket.

- Nem a kiskaliberű pisztolyok, és a gyermekrakéták az egyetlen üzletáguk.

- Pontosan. Cecilia Euridétisz, a görög származású volt egyetemi társam híres programozó mérnökké vált. A modern katonaság számára elengedhetetlen az informatikai biztonság, és amíg én vért izzadtam, hogy nyersvasból pisztoly legyen, és a rendőrség megvegye, őneki 110V, egy laptop, és némi szabadidő kellett ahhoz, hogy majdnem ugyanannyi profitot termeljen mint én. A pénzével beszállt hozzám, és a Quest Aerospace informatikai tagozata is megnyílt. A cég profilváltáson ment keresztül, és újrakereszteltük Quest Military Solutions Incorporationre. Kábé másfél év alatt lakhatóvá tettük a gyárat, és most már minden szokványos fegyverből adunk el többet, kevesebbet. Az Oscorp, a Smith&Wesson, a Heckler&Kock, a Hammertech és a Stark Industries mellett persze levegőhöz sem jutunk a csúcstechnológiában, de a kísérleti központok újramegnyitása után kamatoztatni tudtam eredeti szakmámat, az anyagtudományt. Az új fejlesztésű titániumköpenyes lőszereink első osztályúak, mostanság gyakran lehet látni Smith&Wesson és Hammertech fegyvereket Quest lőszerekkel, és bizonyos pletykák szerint a Nemzetbiztonság is érdeklődik az új Quest szoftverek iránt.

- Ez mind nagyon szép, Mr. Bugailiskis. Mindazonáltal nem kerülte el figyelmünket, hogy cége az elmúlt hónapban 100 000 amerikai dollárt költött el katonai fejlesztési engedélyekre, pedig még föld-űr rakétát is gyárthatna a Questtől örökölt dolgok alapján. Mégis mit fejleszt a pincéjében, Viktor?

- Emlékszik? A Quest Aerospace akkor fuccsolt be, mikor szétlőtték a szuperpáncélját. De a roncsok megvannak, a technológia alapjai megvannak. A Quest Military Solutions be kíván lépni a szuperpáncél iparba, Mr. Colesome.

- Viktor, ha elkészültek bármi használhatóval, kérem értesítsék a SHIELD-et.

- Talán vásárolni akarnak?

- Nem. De mégiscsak jobb, ha maga szól, mintha magunktól jövünk.Képességei: A karakter átlagembereket többszörösen meghaladóan ért a különböző anyagszerkezetekhez, a legfejlettebb titániumötvözeteket rövidebb idő alatt képes megérteni, megtervezni gyártási technikával együtt, mint riválisai. (avagy egyszer feltalálom az adamantiumot)

Szakértelmei: A Quest Military Solutions elnök-vezérigazgatója

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Adatlap:

Név: Dr. Viktor Andreus Bugailiskis
Lakás/Létesítmény: Quest Military Solutions Inc. gyárépületkomplexum, New York külterületei (4 kredit helyett 2)
NJK: Cecilia Euridétisz (szuperzseni, informatikus) (2 kredit helyett 1)
Foglalkozás: cégtulajdonos
Munkahely: Quest Military Solutions
Pénz: 15000$
Bevétel/hét: 4500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: QMS - Prototype
Vállalat: Quest Military Solutions
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Manhattani előkelő éttermek, munkahelyén a telefonnal üvöltözve
Ismertebb szövetséges: New Yorki rendőrség, illetve egyéb vásárlók
Ismertebb ellenség: Rivális cégek (Stark Industries, Oscorp Inc., Hammertech Inc., stb...)

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0

QMS - Prototype (alap 15 + 1 kredit = 18 pont)
jelenleg fegyvertelen, prototípus fejlesztés

Anyag 3
Ellenállás 3
Repülés 3
Rugalmasság 3
Erő 3
Energia 3


A hozzászólást Mr. Bugailiskis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 14 Nov. 2012, 20:07-kor.
Mr. Bugailiskis
Mr. Bugailiskis
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Nov. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Mr. Bugailiskis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dr. Viktor Andreus Bugailiskis Empty Re: Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Nov. 2012, 19:51

Előtörténet elfogadva. Kezdőtőkének kapsz 15.000 dollárt.
Amit még írj be, hogy a cégedből heti 4000-t kapsz bevételnek és azért, hogy a főnök is Te vagy az további 500 dollár hetente.
Amint ez megvan mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dr. Viktor Andreus Bugailiskis Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.