Ulysses J. Forge

Go down

Ulysses J. Forge Empty Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Pént. 15 Feb. 2013, 20:54

Név: Ulysses J. Forge
Egyéb név(i): Aegis
Faj: ember/zseni
Nem: férfi
Jellem: ember-barát, mutáns-barát
Személyazonosság: Mint a Forge Defense Systems tulajdonosa ismert, de Aegis-szel való azonossága és a S.H.I.E.L.D.-del való kapcsolata nem publikus
Születési helye és idő: 1998. március 10.
Kor: 26
Család: David H. Forge (apa, elhunyt)
Sharon Forge ( Anya elhunyt)
Peter H. Forge (öcs 16 éves mutáns láthatatlanság képességgel az x-gimiben tanul)
Foglalkozás: Üzletember/ a Forge Defense Systems tulajdonosa/ S.H.I.E.L.D. ügynök
Testmagassága: 184 cm
Testsúlya: 83 kg
Szem színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kaukázusi
Repülési sebesség: A páncélnál leírva
Egészségi állapot/ betegségek: A szénanáthát leszámítva egészséges

A Forge család a kívülállók szemében mindig a megtestesült amerikai álom volt, gazdagság, befolyás, és zsenialitás. A nagy David H. Forge a Forge electronics milliomos alapítój politikai ambíciókkal. Arról már kevesebben beszélnek hogy a vagyonát és hatalmát úgy szerezte magának, hogy minden és mindenkit eltaposott aki az útjába állt és rövid úton kitúrt és kisemmizte azokat akik segítettek ,megépíteni a cégbirodalmát. Mondanom se kell, hogy az ritkaság volt ha heti kétszer láttam mert hát a cégvezetés és a politikai karierje mellet nemigen volt ideje olyasmire hogy család és gyerekek. Anyám meg szeretőkbe és alkoholizmusba menekült. A legrosszabb az öcsémnek volt, a kongresszus egyik leginkább mutáns ellenes szenátorának mutáns fiának lenni nem éppen ideális családi környezet.
Ja, és persze a lényeg, én. A „trón örökös” akihez mindenki nagy reményeket fűzött, Bár ha valaki 16 évesen szerzi az első diplomáját ez valószínűleg érthető. Sokan gondolják, hogy kétszáz közeli IQ jó dolog, nem mondom hogy nincs igazuk de amikor rájössz, hogy az emberi átlag intelligencia közelebb áll egy majoméhoz mint a tiédhez és úgy általában az emberiség nagytöbbsége egy szűklátókörű, korlátolt marha az egy kicsit sokkoló lehet. Talán ezért is tart a világ ott ahol.
Tizennyolc évesen jött el életem első nagy fordulata addig az életem három dologból állt: csajok, autók és tanulás. A fordulat egy kutató és fejlesztő mérnöki állás ajánlat volt egy S.H.I.E.L.D. nevű szervezettől. Mivel a másik alternatíva az volt, hogy apámnak kezdek dolgozni, ezért elfogadtam még úgy is hogy egy jelentősen jobb fizetésről kellet lemondanom miatta. Elég kalandvágyó és naiv voltam, hogy elhiggyem azt a sok maszlagot amivel az az ügynök teletömte a fejemet. Sokáig azt gondoltam az a négy hónapos kiképzés volt az életem legrosszabb időszaka de valahogy sikerült léc alatt átcsúsznom a fizikai alkalmasságin a többi. Maga a munka viszont az volt amiről mindig is álmodtam. Technológiai fejlesztés határok nélkül és lehetetlennek kiáltott projektek megvalósítása. Energia fegyverek, különleges öltözékek és járművek köztük egy repülő repülőgép anyahajó. Ekkoriban kezdtem el dolgozni az Aegis páncélzat elődjén a CX-1-en, de ez inkább csak személyes projekt volt a szabadidőmben amire a kötelező feladataim mellet kevés időm jutott és sokáig csak egy félkész terv maradt.
Minden álom véget ér egyszer, az enyémmel 2018-ban történt meg. A S.H.I.E.L.D. összeomlott és néhány héttel késöbb apámnak is sikerült néhány kétes üzlettel csődbe vinnie a családi vállalatot nem sokkal rá anyámmal együtt egy merénylet áldozata lett. A nyomozás nem sok eredményre jutott de én biztos vagyok benne hogy valamelyik hoppon maradt befektetője akart elégtételt venni rajta aki legálisan nem tudta behajtani a pénzét, de ennél többet én sem tudtam kideríteni. A robbantó profi volt és szinte semmi nyomot nem hagyott maga után. Apám tartozásainak kifizetése után a megmaradt pénzből létrehoztam a saját cégemet a Forge Defense Systems-t. Az elsődleges termékeink a bomba kereső és tűzszerész robotok voltak később pedig már automatizált rakéta elhárító rendszereket is gyártottunk egyebek közt voltak civil projektjeim is. A cég hamar felvirágzott és rengeteg megrendelőnk lett, a katonai szervezetek mellett légitársasságok és mentő osztagok is használták a termékeinket Amerika szerte.
A 2019 tömeges népirtás és katasztrófát sorozatát tehetetlenül néztem végig. Sokakat láttam meghalna a saját szememmel is de ami az egész világon törtét azt szinte felfoghatatlan. Szerettem volna tenni valamit, szeretem volna harcolni a hősök oldalán de csak egy tehetetlen ember voltam. Miután a helyzet normalizálódott és sikerült újraindítanom a gyártást a különböző a mentést és az újraépítést segítő alapítványok támogatása CX-1 es projektet is elővettem. Bár az eredeti terveket a S.H.I.E.L.D. elkobozta sikerült újratervezni, sőtt fejleszteni az akkori terveimet de a gyártást még nem tudtam elkezdeni. Az alapítványok támogatása és a cég az újjáépült New York-ba költöztetése sajnos elég sok pénzt elvitt így csak a 3. világháború után tudtam befejezni a páncélomat. Bár kicsit szégyellem bevallani, de a világháború jót tett a cégnek. A semleges zóna közepéről szinte mindenkinek árulhattam a termékeimet. A S.H.I.E.L.D. is újra alakult és felkértek engem is, hogy csatlakozzak újra. Megtettem de csak tartalékosként. Tehát nem dolgoztam folyamatosan a S.H.I.E.L.D.-nek csak szükséghelyzetben vagy ha kifejezetten az én szakértelmemre volt szükségük, akkor hívtak be.
A páncél elkészült és éppen időben. Egy nappal a végső tesztek előtt ismét kitört a káosz New York-ban. Ezúttal démonok, rosszindulat és rémálmok szülöttei árasztották el a várost. Aegis fedőnév alatt én is felvettem velük a harcot a többi hős oldalán és újra a S.H.I.E.L.D. aktív ügynöke lettem de most nem csak kutatóként hanem a harcból is kivehettem a részem. Nem kellet őket sokat győzködnöm, minden segítségre szükség volt és az Aegis páncélzatban egy osztaggal felértem a harcmezőn. Több hónapnyi véres harc után A város nagyrésze már felszabadult, a Forge Defense Systems újra teljes kapacitással működik Brookyln- ban és végre én is az vagyok aki lenni akartam, valaki akinek van ereje megvédeni azt ami fontos neki.
Képességei: A 200-as IQ leszámítva minden képessége megegyezik egy vele azonos korú és testfelépítésű firfiéval aki rendszeres közepes mértékű testedzést végez. Különleges képessége, hogy tud egyszerre tüsszenteni és csuklani. 

Szakértelmei:
- Diploma elektromérnökségből, informatikából és mechatronikából
- Kiváló üzletember
- Komolyan érdeklődik a nano- tehnológia iránt
- Elvégezte a S.H.I.E.L.D. 4 hónapos kiképző programját

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:


Páncél neve: Aegis (CX-2)
Program: A.T.H.E.N.A (Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Ulysses J. Forge 2598875-stealthsuit

Ulysses J. Forge Tumblr_mec0vilNXZ1re8ijgo1_1280

Program: -2: Egy már beszédszoftverrel ellátott program, aki válaszol a feltett kérdésre, de csak címszavakban.

Páncél anyaga: - 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani tudja a viselőt, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki élve a használó.

Páncél ellenálló képessége: - 2 : Hőmérséklet bevonat. Szokványos, háztartási- , vagy utcai körülmények között előforduló tűz ellen véd, viszonylag hosszabb távon, 1-2 órán keresztül. Csak úgy, mint a folyékony nitrogén ellen is véd, egészen -80C fokig.

Páncél repülési sebessége: - 3 : A páncél sebessége 1125 km/h, vagyis Mach 1. Ez már hangsebesség közeli érték.

Páncél fegyverzete:
1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)
- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

Páncél erőnövelése: - 2: A páncél erőnövelése 10 tonna megmozgatását teszi lehetővé. Ehhez a súlyhoz már elengedhetetlen a 2-es anyagkeménység, mert különben a sima acélból készült páncélzat összeroppanna.

Páncél rugalmassága: - 3 : A páncélzat már szinte könnyed mozgást biztosít a használónak. Lőfegyverekből leadott tűz sem okoz kárt a használóban, legfeljebb annyit érez, hogy mintha kicsit ringatnák a páncélban. Becsapódó rakéták, közvetlen közelről érő robbanások azonban már kisebb agyrázkódást okoznak.(Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.) Természetesen a rakéta, vagy maga a robbanás méretétől függően. Belehajtó gyorsvonattal való találkozást, vagy ennél nagyobb erőhatást nem él túl a használó.

Szenzorok: -1: 100 méteres körben érzékeli az élőlényeket, mozgásuk, hőképük, biológiai funkcióik alapján, a gépeket az elektromos jelekből stb. Szükséges a nyomkövető rakéták alkalmazásához.

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Típus pont
Program 2
Anyag 3
Ellenállás 2
Repülés 3
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Erőnövelés 2
Rugalmasság 3
Szenzor 1
Generátor 2
Összesen: 15 pont + 2 kredit

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK:
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz: 24.300$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D.
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:0

Elköltve:

-Aegis páncélzat 2 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$


A hozzászólást Aegis összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 20 Feb. 2013, 17:18-kor.
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Feb. 2013, 21:03

Remek előtörténet, nem is tudok mibe belekötni.
Elfogadva, a háttered és üzleti dolgaid miatt 25.000$ kezdőtőkét kapsz.
Fizetésedet keresd ki a megfelelő helyről Egyébként cégvezetés 500, 4000 a cég, és mivel csak tartalékos vagy SHIELDnél az 350 dollár, azaz 4850 dollár hetente, ezt még írd be adatlapba és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ulysses J. Forge Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Szer. 06 Márc. 2013, 19:51

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz: 53500$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D.
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:1

Elköltve:

-Aegis páncélzat 2 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$


A hozzászólást Aegis összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 20 Feb. 2013, 17:18-kor.

Aegis
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma: 17
Hozzászólások régi: 0
Join date: 2013. Feb. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
A hozzászólást Aegis összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Ápr. 2013, 13:55-kor.

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 18 Márc. 2013, 21:00

A hulkpáncél kidolgozásáért kapsz 1 kredit jutalmat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ulysses J. Forge Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Szomb. 27 Ápr. 2013, 19:10

Az elmúlt két hónap viszonylag békésen telt. Elnöki kitüntetésben részesült harcos társaival együtt és ismert hőssé vált New York-ban. A sebei sokakkal elentétbe nem voltak súlyosak néhány másodfokú égés és horzsolás amik néhány hét alatt szinte nyom nélkül begyógyultak. A páncélja is kapott néhány új fejlesztést köztük egy megerősített hőállóbevonatot és egy új szenzorcsomagot.

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz:208550$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete, Erőművek bázisa > Redrose Village
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu

Felhasznált kreditek:5
Fennmaradó kreditek:0

Elköltve:

-Aegis páncélzat 3 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is  ) 5000$Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis (CX-2)
Program: A.T.H.E.N.A (Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -2: Egy már beszédszoftverrel ellátott program, aki válaszol a feltett kérdésre, de csak címszavakban.

Páncél anyaga: - 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani tudja a viselőt, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki élve a használó.

Páncél ellenálló képessége-3 : Speciális bevonat, amely nem csak a hő, de a fagyhatásoknak is ellenáll. Ezzel a páncéllal már a Föld külső légköreibe is kirepülhetünk anélkül, hogy a jegesedés érezhetően rontaná a páncél hatékonyságát. Magas ( 2-3 000 °C körüli) hőmérsékletet is képes elviselni a páncél hosszabb távon, mielőtt elkezdődik a hevülés. Emellett akár a -150 fokos hideg sem akadályozza a mozgását. Ezzel a páncél már képes az űrbéli utazásra abban az esetben, ha a felszerelése tartalmaz oxigénpalackot..

Páncél repülési sebessége: - 3 : A páncél sebessége 1125 km/h, vagyis Mach 1. Ez már hangsebesség közeli érték.

Páncél fegyverzete:
1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

Páncél erőnövelése: - 2: A páncél erőnövelése 10 tonna megmozgatását teszi lehetővé. Ehhez a súlyhoz már elengedhetetlen a 2-es anyagkeménység, mert különben a sima acélból készült páncélzat összeroppanna.

Páncél rugalmassága: - 3 : A páncélzat már szinte könnyed mozgást biztosít a használónak. Lőfegyverekből leadott tűz sem okoz kárt a használóban, legfeljebb annyit érez, hogy mintha kicsit ringatnák a páncélban. Becsapódó rakéták, közvetlen közelről érő robbanások azonban már kisebb agyrázkódást okoznak.(Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.) Természetesen a rakéta, vagy maga a robbanás méretétől függően. Belehajtó gyorsvonattal való találkozást, vagy ennél nagyobb erőhatást nem él túl a használó.

Szenzorok: -2: 500 méteres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -1: 100 méteres körzetben képes az egyszerű telefonok, adóvevők (boltban kaphatóak), csipogók, esetleg mozgás érzékelő kamerák zavarására

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Típus pont
Program 2
Anyag 3
Ellenállás 3
Repülés 3
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Erőnövelés 2
Rugalmasság 3
Szenzor 2
Zavaró eszközök 1
Generátor 2
Összesen: 15 pont + 3 kredit

Egy ép Ulysses-ről páncél nélkül:

Ulysses J. Forge Ujforge

Meg még egy páncélos csak hogy legyen:

Ulysses J. Forge Aegis2


A hozzászólást Aegis összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 25 Dec. 2013, 16:32-kor.

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 28 Ápr. 2013, 22:05

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ulysses J. Forge Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Hétf. 01 Júl. 2013, 11:09

Na ez is megtörtént Smile

98 reag 2. szint + 2 kredit

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Kedd 16 Júl. 2013, 20:19

A Hydra kora egy pár rejtélyes halálesettel kezdődött, ahol az áldozatok többek között Ulysses és az Erőművek többi tagjának klónjai. Némi nyomozás után sikerült felfedniük hogy a náci szervezet újra elkezdett tevékenykedni. De ez az egy válasz csak még több kérdést vetett fel, de abban mindenki biztos, hogy valami történni fog hamarosan. Valami halálos.
Időközbe elkészítette az új páncélját is amit az előző prototípus változathoz képest ezt már hosszú távú használatra készült. Sajnos költséghatékonyság miatt kénytelen volt a régi páncél sok darabját újrahasznosítania, ami meg maradt belőle az már csak a világ egyik legdrágább ócskavas halma.

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz: 55950$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete, Erőművek bázisa > Redrose Village
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu, Hydra

Felhasznált kreditek:7
Fennmaradó kreditek:0

Elköltve:

-Aegis páncélzat 3 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is  ) 5000$
Luxuskategóriás autó 75000$Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis Mark II (CX-3)
Program: A.T.H.E.N.A 2.0(Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -3: Egy akár több nyelven is tudó program, aki fordítani is tudja azt, választékos szavakkal beszél.

Páncél anyaga: - 3 : Titánium ötvözet. Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska tűz is csak lassítani tudja a viselőt, de megállítani nem. Egy-két rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de sorozattűz alól már nem kerül ki élve a használó.

Páncél ellenálló képessége: - 4 : Saválló, megnövelt hő- , és fagy-ellenállású bevonat. A páncél kiválóan védve van a legerősebb savak, akár 5000 °C fokos hő, vagy a -250 °C fok ellen.

Páncél repülési sebessége: - 3 : A páncél sebessége 1125 km/h, vagyis Mach 1. Ez már hangsebesség közeli érték.

Páncél fegyverzete:
1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

Páncél erőnövelése: - 3 : Erőkategória 20-as.
Páncél rugalmassága: - 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

Szenzorok: -2: 500 méteres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -1: 100 méteres körzetben képes az egyszerű telefonok, adóvevők (boltban kaphatóak), csipogók, esetleg mozgás érzékelő kamerák zavarására

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Saját fejlesztések:
-2 : Létfentartó rendszer aminek része egy újralégző rendszer amivel a páncél képes 8 órán keresztül ellátni levegővel a viselőjét és így már alkalmas hosszútávú űrbéli és vizalati tevékenységre.

Típus pont
Program 3
Anyag 3
Ellenállás 4
Repülés 3
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Erőnövelés 3
Rugalmasság 4
Szenzor 2
Zavaró eszközök 1
Generátor 2
Egyébb: Létfentartó rendszer 2
Összesen: 15 pont + 5 kredit

A Páncél új megjelenése:
Ulysses J. Forge IronMan_5_Preview3
Ulysses J. Forge Anthony_Stark_%28Earth-616%29_with_Space_Armor_MK_III_from_Iron_Man_Vol_5_6_006

Ulysses új kocsija:
Ulysses J. Forge Phzw


A hozzászólást Aegis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 19 Szept. 2013, 00:28-kor.

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Cerebro on Vas. 08 Szept. 2013, 20:44

A kvízen elért eredményedként a SHIELD a karakterednek biztosított némi verbániumot, amit titániummal ötvözve a karaktered új páncélbevonatot tudott létrehozni.
Az új anyagnak a következők az értékei:

Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska már lassítani sem tudja a páncélt. Hét-nyolc rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de ennél többtől már nem ússza meg élve a viselő. Ebben a páncélban egy gyorsvonat becsapódása még kárt tesz ugyan, de nem lesz tőle totálkáros a vért. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást és súlyosabb sérülsét kap a lökéstől (belső vérzéseket), akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.
A gyorsvonatos sérüléseket még mindenképp elszenvedi (agyrázkódás és belső sérülések), de túlélhető még ez is.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Cerebro on Kedd 22 Okt. 2013, 00:08

A bannerversenyen elért jutalmad 2 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Vas. 26 Jan. 2014, 17:48

Szintlépés: + 2 kredit

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz: 136900$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon, Felső kategóriás luxusaútó
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete, Erőművek bázisa > Redrose Village
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu, Hydra

Felhasznált kreditek:7
Fennmaradó kreditek:4

Elköltve:

-Aegis páncélzat 3 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is  ) 5000$
Luxuskategóriás autó 75000$
Glock 9-mm: 9-mmes kézi lőfegyver 1500$


Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis Mark II (CX-3)
Program: A.T.H.E.N.A 2.0(Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -3: Egy akár több nyelven is tudó program, aki fordítani is tudja azt, választékos szavakkal beszél.

Súlya: -2 : -2 : Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.

Páncél anyaga: - 4(spec) : Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska már lassítani sem tudja a páncélt. Hét-nyolc rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de ennél többtől már nem ússza meg élve a viselő. Ebben a páncélban egy gyorsvonat becsapódása még kárt tesz ugyan, de nem lesz tőle totálkáros a vért. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást és súlyosabb sérülsét kap a lökéstől (belső vérzéseket), akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.
A gyorsvonatos sérüléseket még mindenképp elszenvedi (agyrázkódás és belső sérülések), de túlélhető még ez is..

Páncél ellenálló képessége: - 4 : Saválló, megnövelt hő- , és fagy-ellenállású bevonat. A páncél kiválóan védve van a legerősebb savak, akár 5000 °C fokos hő, vagy a -250 °C fok ellen.

Páncél repülési sebessége: - 4 : A maximális sebesség Mach 3. Szuperszonikus sebesség. Itt már a páncélnak legalább 4-es ellenálló képessége kell, hogy legyen, és legalább 3-as anyagkeménységgel, mert különben szétégne és szétesne.

Páncél fegyverzete:
- 1 : Szonikus sugár: Egyszerű hangsugár, mely megzavarja az embereket, készteti őket a fülük befogására. A sugárral üvegeket lehet törni. Szimbionták ellen különösen hatásos.

1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

-2 : Páncéltörő kis-rakéták. Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. A páncélba maximum 4 lehet beépítve. Hosszuk 20-25 centiméter.
Ide tartozik még a C4 robbanóanyag. Maximum 1 kiló lehet egy páncélba építve, megfelelő tárolóegységben.

Páncél erőnövelése: - 4 : Erőkategória 40-es.
Páncél rugalmassága: - 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

Szenzorok: -3:  1 kilométeres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -2:  500 méteres körzetben képes akár komolyabb eszközök, számítógépek, katonai adóvevők, jeladók, rádiók, komolyabb biztonsági rendszerek zavarása

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Saját fejlesztések:
-2 : Létfentartó rendszer aminek része egy újralégző rendszer amivel a páncél képes 8 órán keresztül ellátni levegővel a viselőjét és így már alkalmas hosszútávú űrbéli és vizalati tevékenységre.

Spec :A páncél képes egy aktatáskává alakulni, valahogy úgy mint Stark-é a második vasember fillmben. ( Karácsonyi ajándék Nefitől)

-3 : EM-védelem: A páncél belső elektronikája speciális szigeteléssel lettek ellátva és egy elektromágneses pajzsot gerjeszt maga körül ami képes teljes mértékben megvédi a gyengébb EM fegyverektől mint az ezen az elven működő gránátok és kézifegyverek amik legfeljebb átmeneti problémákat okoznak amik megnehezítik a páncél kezelését pár másodpercig és a nagyobbak fegyverek se teszik véglegesen tönkre csak lecsapják a páncél számítógépeit de egy újraindítás után teljesen helyre állnak.

Típus pont
Program 3
Súlya 2
Anyag 4 (spec)
Ellenállás 4
Repülés 4
Szonikus sugár 1
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Páncéltörő kis-rakéták 2
Erőnövelés 4
Rugalmasság 4
Szenzor 3
Zavaró eszközök 2
Generátor 2
Egyébb: Létfentartó rendszer 2
EM-védelem 3

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Pént. 14 Márc. 2014, 22:08

A saját lustaságomnak köszönhetően Ulysses elveszítette a bal lábát. Természetesen azonnal megrendelt magának egy fullextrás kibernetizált végtagot, de ameddig az legyártódik( értsd: lesz rá kerditem ) kénytelen megelégedni egy közönséges de jó minőségű műlábbal.

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Defense Systems épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Defense Systems tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Defense Systems
Pénz: 136600$
Bevétel/hét: 4850$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon, Felső kategóriás luxusaútó
Vállalat: Forge Defense Systems
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete, Erőművek bázisa > Redrose Village
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu, Hydra

Felhasznált kreditek:7
Fennmaradó kreditek:4

Elköltve:

-Aegis páncélzat 3 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is ) 5000$
Korszerű magas minőségű műláb 10000$
Luxuskategóriás autó 75000$
Glock 9-mm: 9-mmes kézi lőfegyver 1500$


Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis Mark II (CX-3)
Program: A.T.H.E.N.A 2.0(Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -3: Egy akár több nyelven is tudó program, aki fordítani is tudja azt, választékos szavakkal beszél.

Súlya: -2 : -2 : Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.

Páncél anyaga: - 4(spec) : Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska már lassítani sem tudja a páncélt. Hét-nyolc rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de ennél többtől már nem ússza meg élve a viselő. Ebben a páncélban egy gyorsvonat becsapódása még kárt tesz ugyan, de nem lesz tőle totálkáros a vért. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást és súlyosabb sérülsét kap a lökéstől (belső vérzéseket), akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.
A gyorsvonatos sérüléseket még mindenképp elszenvedi (agyrázkódás és belső sérülések), de túlélhető még ez is..

Páncél ellenálló képessége: - 4 : Saválló, megnövelt hő- , és fagy-ellenállású bevonat. A páncél kiválóan védve van a legerősebb savak, akár 5000 °C fokos hő, vagy a -250 °C fok ellen.

Páncél repülési sebessége: - 4 : A maximális sebesség Mach 3. Szuperszonikus sebesség. Itt már a páncélnak legalább 4-es ellenálló képessége kell, hogy legyen, és legalább 3-as anyagkeménységgel, mert különben szétégne és szétesne.

Páncél fegyverzete:
- 1 : Szonikus sugár: Egyszerű hangsugár, mely megzavarja az embereket, készteti őket a fülük befogására. A sugárral üvegeket lehet törni. Szimbionták ellen különösen hatásos.

1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

-2 : Páncéltörő kis-rakéták. Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. A páncélba maximum 4 lehet beépítve. Hosszuk 20-25 centiméter.
Ide tartozik még a C4 robbanóanyag. Maximum 1 kiló lehet egy páncélba építve, megfelelő tárolóegységben.

Páncél erőnövelése: - 4 : Erőkategória 40-es.
Páncél rugalmassága: - 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

Szenzorok: -3: 1 kilométeres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -2: 500 méteres körzetben képes akár komolyabb eszközök, számítógépek, katonai adóvevők, jeladók, rádiók, komolyabb biztonsági rendszerek zavarása

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Saját fejlesztések:
-2 : Létfentartó rendszer aminek része egy újralégző rendszer amivel a páncél képes 8 órán keresztül ellátni levegővel a viselőjét és így már alkalmas hosszútávú űrbéli és vizalati tevékenységre.

Spec :A páncél képes egy aktatáskává alakulni, valahogy úgy mint Stark-é a második vasember fillmben. ( Karácsonyi ajándék Nefitől)

-3 : EM-védelem: A páncél belső elektronikája speciális szigeteléssel lettek ellátva és egy elektromágneses pajzsot gerjeszt maga körül ami képes teljes mértékben megvédi a gyengébb EM fegyverektől mint az ezen az elven működő gránátok és kézifegyverek amik legfeljebb átmeneti problémákat okoznak amik megnehezítik a páncél kezelését pár másodpercig és a nagyobbak fegyverek se teszik véglegesen tönkre csak lecsapják a páncél számítógépeit de egy újraindítás után teljesen helyre állnak.

Típus pont
Program 3
Súlya 2
Anyag 4 (spec)
Ellenállás 4
Repülés 4
Szonikus sugár 1
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Páncéltörő kis-rakéták 2
Erőnövelés 4
Rugalmasság 4
Szenzor 3
Zavaró eszközök 2
Generátor 2
Egyébb: Létfentartó rendszer 2
EM-védelem 3

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Hétf. 27 Ápr. 2015, 01:46

//Lol Több mint egy éve halogatom már ezt, de visszatértem! Very Happy //

A hősök csillaga mindig gyorsan emelkedik, de gyakran ugyanijen gorsan el is buknak. Aegis túl büszke és óvatlan volt és véletlen elszólása miatt nagy árat fizetett több értelemben is. Ulysses még így is szerencsésnek mondhatta magát, ugyanis az óvatlan elszólása miatt akár hosszú börtönbüntetést is kaphatott volna, továbbá mindenét elvehették volna. Végul is a bíróság egy elhúzódó eljárás után úgy ítélte hogy a kiadott információk nem voltak olyan súlyosak amiért egy ünnepelt nemzeti hőst a Raftra küldjenek, de a S.H.I.E.L.D-es pályafutásának is búcsút mondhatott azzal az ultimátummal hogy többe nem folyhat bele a szervezet ügyeibe, továbbá elvesztette a cége legnagyobb megrendelőjét is. A Forge Defense Systems többek között ennek köszönhetően is komoly átalakuláson ment keresztül. Az eddig szinte kizárólag fegyvergyárként működő vállalat az eddig hátérbe szoruló civil fejlesztéseket tette a fő irányává. Az új arculathoz egy új nevet is kapott, ami a Forge Solutions lett. Emiatt az első félévben egy komoly vissza esést produkált, ami  várható volt a SHIELD megrendelések elvesztése és az átalakítás következtében és több befektetőjét is elvesztett és a csőd szélére sodródott. De fél évnyi vegetálást követően  végül nyereségesnek bizonyult a változás és a cég újra elkezdett profitot termelni ezzel elkerülve az összeomlást. Mindez alatt Aegis New York ünnepelt hősét csak ritkán lehetett látni első sorban az elhúzódó birósági eljárás miatt a páncél jogi hejzetét illetően később pedig a vállalat átalakítási procedúra szinte minden idejét elvitte Ulisses-nek.  Bár így is elég ideje maradt, hogy átértékelje eddigi viselkedését ami végül ide vezetett és elhatározta hogy folytatja amit elkezdett. A sild csak mankó volt szuperhős énje mögött ami ugyan támogatta de vissza is tartotta attól ami az igazi célja volt az egésszel. A S.H.E.L.D csak kötés a világ sebein ami meg megmenti attól hogy elvérezzen de meg nem gyógyitja az igazi betegséget. Ez lett az új célja  és eljött az idő, hogy a páncélos hős vissza térjen.

Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Solutions épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Solutions tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Solutions
Pénz: 123100$
Bevétel/hét: 4500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon, Felső kategóriás Luxusaútó
Vállalat: Forge Solutions
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete,
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu, Hydra

Felhasznált kreditek:11
Fennmaradó kreditek:0

Elköltve:

-Aegis páncélzat 9 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is ) 5000$
Korszerű magas minőségű műláb 10000$
Luxuskategóriás autó 75000$
Glock 9-mm: 9-mmes kézi lőfegyver 1500$
Helikopter: 275000$ (Csak hogy ne csak Albertnek legyen )

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis Mark II (CX-3)
Program: A.T.H.E.N.A 2.0(Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -3: Egy akár több nyelven is tudó program, aki fordítani is tudja azt, választékos szavakkal beszél.

Súlya: -2 : -2 : Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.

Páncél anyaga: - 4(spec) : Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska már lassítani sem tudja a páncélt. Hét-nyolc rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de ennél többtől már nem ússza meg élve a viselő. Ebben a páncélban egy gyorsvonat becsapódása még kárt tesz ugyan, de nem lesz tőle totálkáros a vért. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást és súlyosabb sérülsét kap a lökéstől (belső vérzéseket), akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.
A gyorsvonatos sérüléseket még mindenképp elszenvedi (agyrázkódás és belső sérülések), de túlélhető még ez is..

Páncél ellenálló képessége: - 4 : Saválló, megnövelt hő- , és fagy-ellenállású bevonat. A páncél kiválóan védve van a legerősebb savak, akár 5000 °C fokos hő, vagy a -250 °C fok ellen.

Páncél repülési sebessége: - 4 : A maximális sebesség Mach 3. Szuperszonikus sebesség. Itt már a páncélnak legalább 4-es ellenálló képessége kell, hogy legyen, és legalább 3-as anyagkeménységgel, mert különben szétégne és szétesne.

Páncél fegyverzete:
- 1 : Szonikus sugár: Egyszerű hangsugár, mely megzavarja az embereket, készteti őket a fülük befogására. A sugárral üvegeket lehet törni. Szimbionták ellen különösen hatásos.

1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

-2 : Páncéltörő kis-rakéták. Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. A páncélba maximum 4 lehet beépítve. Hosszuk 20-25 centiméter.
Ide tartozik még a C4 robbanóanyag. Maximum 1 kiló lehet egy páncélba építve, megfelelő tárolóegységben.

Páncél erőnövelése: - 4 : Erőkategória 40-es.
Páncél rugalmassága: - 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

Szenzorok: -3: 1 kilométeres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -2: 500 méteres körzetben képes akár komolyabb eszközök, számítógépek, katonai adóvevők, jeladók, rádiók, komolyabb biztonsági rendszerek zavarása

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.

Saját fejlesztések:
-2 : Létfentartó rendszer aminek része egy újralégző rendszer amivel a páncél képes 8 órán keresztül ellátni levegővel a viselőjét és így már alkalmas hosszútávú űrbéli és vizalati tevékenységre.

Spec :A páncél képes egy aktatáskává alakulni, valahogy úgy mint Stark-é a második vasember fillmben. ( Karácsonyi ajándék Nefitől)

-3 : EM-védelem: A páncél belső elektronikája speciális szigeteléssel lettek ellátva és egy elektromágneses pajzsot gerjeszt maga körül ami képes teljes mértékben megvédi a gyengébb EM fegyverektől mint az ezen az elven működő gránátok és kézifegyverek amik legfeljebb átmeneti problémákat okoznak amik megnehezítik a páncél kezelését pár másodpercig és a nagyobbak fegyverek se teszik véglegesen tönkre csak lecsapják a páncél számítógépeit de egy újraindítás után teljesen helyre állnak.

Típus pont
Program 3
Súlya 2
Anyag 4 (spec)
Ellenállás 4
Repülés 4
Szonikus sugár 1
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Páncéltörő kis-rakéták 2
Erőnövelés 4
Rugalmasság 4
Szenzor 3
Zavaró eszközök 2
Generátor 2
Egyébb: Létfentartó rendszer 2
EM-védelem 3

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 27 Ápr. 2015, 08:12

Elfogadva, hess játszani Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ulysses J. Forge Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Pént. 27 Május 2016, 01:27

Szint lépés: 4. szint +2 kredit.

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Aegis on Szomb. 30 Júl. 2016, 23:07

Az Avalonból  való visszatérése óta Ulysses elkészítette a harmadik generációs páncélját bár még nem készült el teljesen, de számos téren túlszárnyalja az elődeit. Az új páncél már nagyrész egy egyedi nanotechnológiás rendszerrel készült (továbbra is szilárd páncél nem nanit konstrukció) ami egyelőre még a valós képességeinek töredékével képes működni de Ulysses nek komoly tervei vannak vele. Továbbá kapott egy vadonatúj M.I.-t , hogy a pajzs generátorokról és a vizor fejlesztésekről ne is beszéljünk.


Adatlap:

Név: Ulysses J. Forge
Lakás/Létesítmény: Forge Solutions épülete
NJK: NA
Foglalkozás: Forge Solutions tulajdonosa és S.H.I.E.L.D. ügynök
Munkahely: Forge Solutions
Pénz: 4254100$
Bevétel/hét: 40500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Aegis páncélzat, Újonnan piacra dobott mobiltelefon, Felső kategóriás Luxusaútó
Vállalat: Forge Solutions
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Forge Defense Systems épülete,
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D., Erőművek
Ismertebb ellenség: Dormammu, Hydra, „a barom aki Avalonba teleportálta”,

Felhasznált kreditek:13
Fennmaradó kreditek:0

Elköltve:

-Aegis páncélzat 11 kredit
-Forge Defense Systems épület 2 kredit (foglalkozás miatt 4 helyett)
Újonnan piacra dobott mobiltelefonok 700$
Többszörösen ellenálló speciális öltözék (Egy speciálisan egyedileg készítettet védőruha amit Ulysses a páncélzat alatt visel és segít neki elviselni a repülés közben fellépő G-erőket véd a hőhatásoktól és az elektromosságtól továbbá mérsékelten golyóálló is ) 5000$
Korszerű magas minőségű műláb 10000$
Luxuskategóriás autó 75000$
Glock 9-mm: 9-mmes kézi lőfegyver 1500$
Helikopter: 275000$ (Csak hogy ne csak Albertnek legyen )

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Páncél neve: Aegis Mark III (CX-4.2)
Program: O.R.A.C.L.E. 2.6(Ha kitaláltam hogy minek a rövidítése majd leírom.)

Program: -3: Egy akár több nyelven is tudó program, aki fordítani is tudja azt, választékos szavakkal beszél.

Súlya: -2 : -2 : Több energia használatával, és erősebb fém karokkal, mik a viselővel együtt mozognak, már képes a 100kg könnyítésére. A mechanikus karok itt már acélból készülnek.

Páncél anyaga: - 4(spec) : Már a közvetlen közelről leadott, sorozatos .50-es kaliberű géppuska már lassítani sem tudja a páncélt. Hét-nyolc rakétabecsapódást még ez a páncél is kibír, de ennél többtől már nem ússza meg élve a viselő. Ebben a páncélban egy gyorsvonat becsapódása még kárt tesz ugyan, de nem lesz tőle totálkáros a vért. A használó természetesen a páncél belsejében agyrázkódást és súlyosabb sérülsét kap a lökéstől (belső vérzéseket), akár meg is hallhat, ha nem megfelelő kiépítésű a ruházata, de a páncél sértetlen marad.
A gyorsvonatos sérüléseket még mindenképp elszenvedi (agyrázkódás és belső sérülések), de túlélhető még ez is..

Páncél ellenálló képessége: - 4 : Saválló, megnövelt hő- , és fagy-ellenállású bevonat. A páncél kiválóan védve van a legerősebb savak, akár 5000 °C fokos hő, vagy a -250 °C fok ellen.

Páncél repülési sebessége: - 4 : A maximális sebesség Mach 3. Szuperszonikus sebesség. Itt már a páncélnak legalább 4-es ellenálló képessége kell, hogy legyen, és legalább 3-as anyagkeménységgel, mert különben szétégne és szétesne.

Páncél fegyverzete:
- 1 : Szonikus sugár: Egyszerű hangsugár, mely megzavarja az embereket, készteti őket a fülük befogására. A sugárral üvegeket lehet törni. Szimbionták ellen különösen hatásos.

1 : Taszítósugár. Sem hővel, sem egyéb hatással nem rendelkező sugár. Egy gravimetrikus sugár, amely leginkább olyan, mintha hozzávágnánk valamit a célponthoz. Csak éppen jóval erősebb és gyorsabb. Egy ilyen sugár könnyedén átszakítja az 3 centi vastag acéllemezt is. Vagy akár csak könnyedén megborzolja egy tollpihe szálait. Az ereje változtatható.(2db)

- 1 : Minirakéták. Összesen 12 lehet a páncélba építve. Nem robbannak nagyot, és a hatótávjuk is csak 500 méter. A robbanás ereje egy szokványos téglafal átütéséhez elegendő. Hosszuk mindössze 10 centiméter.

-2 : Páncéltörő kis-rakéták. Könnyű páncélzattal ellátott tankok, harckocsik, páncélok átütéséhez elegendő robbanóanyaggal ellátott rakéták. A páncélba maximum 4 lehet beépítve. Hosszuk 20-25 centiméter.
Ide tartozik még a C4 robbanóanyag. Maximum 1 kiló lehet egy páncélba építve, megfelelő tárolóegységben.

Páncél erőnövelése: - 4 : Erőkategória 40-es.
Páncél rugalmassága: - 4 : A páncél használata a rendkívül kifinomult és szinte tökéletesen beállított szervók miatt olyan, mintha semmi nem lenne a használón. Mintha anyaszült meztelenül mozogna. Lőfegyverekből leadott tűzerőt meg sem érzi a bent lévő személy. Nagyobb becsapódások, mint pl. rakéta, vagy a páncélt közvetlenül érő robbanás már csak éppen, hogy megremegteti a bent lévőt. Busz, kamion, vagy gyorsvonat azonban – a sebességüktől függően – agyrázkódással járnak. Már természetesen, ha egyébként a páncél anyaga kibírná a becsapódást.

Szenzorok: -3: 1 kilométeres körzetben érzékel.

Zavaró eszközök: -2: 500 méteres körzetben képes akár komolyabb eszközök, számítógépek, katonai adóvevők, jeladók, rádiók, komolyabb biztonsági rendszerek zavarása

Páncél energiaellátása: -2: ARC reaktor 2.0, Egy szuper reaktor, ami egy évig 100%-on tartja a páncélt és annak az energiáit, de ha megsérül akkor a páncél egyszerűen használhatatlanná válik.
Páncél pajzsgenerátora:
-4: Egy már a mozgásra is képes 2 tonnás ellenállású energiapajzs. Akár több perces folyamatos támadásnak is ellen áll.

Saját fejlesztések:
-2 : Létfentartó rendszer aminek része egy újralégző rendszer amivel a páncél képes 8 órán keresztül ellátni levegővel a viselőjét és így már alkalmas hosszú távú űrbéli és víz alatti tevékenységre.

Spec :A páncél képes egy aktatáskává alakulni, valahogy úgy mint Stark-é a második vasember fillmben. ( Karácsonyi ajándék Nefitől)

-3 : EM-védelem: A páncél belső elektronikája speciális szigeteléssel lettek ellátva és egy elektromágneses pajzsot gerjeszt maga körül ami képes teljes mértékben megvédi a gyengébb EM fegyverektől mint az ezen az elven működő gránátok és kézifegyverek amik legfeljebb átmeneti problémákat okoznak amik megnehezítik a páncél kezelését pár másodpercig és a nagyobbak fegyverek se teszik véglegesen tönkre csak lecsapják a páncél számítógépeit de egy újraindítás után teljesen helyre állnak.
-2: Vizor fejlesztés: A sisak rész rendelkezik infralátással, hő látással, éjszakai látássa, a fény különböző tartományaiban képes érzékelni, rendelkezik továbbá célzó rendszerrel, a szenzorok távjának megfelelő nagyságrendben

Típus pont
Program 3
Súlya 2
Anyag 4 (spec)
Ellenállás 4
Repülés 4
Szonikus sugár 1
Taszítósugár (2 db) 2
Minirakéták 1
Páncéltörő kis-rakéták 2
Erőnövelés 4
Rugalmasság 4
Szenzor 3
Zavaró eszközök 2
Generátor 2
Pajzs4
Egyébb: Létfentartó rendszer 2
EM-védelem 3
Vizor fejlesztés:2

Képek:
Ulysses J. Forge Latest?cb=20140717194237
Ulysses J. Forge Latest?cb=20150711040441
Oracle avatárja:
7Ulysses J. Forge Latest?cb=201510310412467


A hozzászólást Aegis összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 25 Jan. 2019, 15:57-kor.

_________________
Ulysses J. Forge Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 31 Júl. 2016, 08:36

Elfogadva a bővítés.
Szegény ATHENA hiányozni fog Sad

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ulysses J. Forge Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:37

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ulysses J. Forge Empty Re: Ulysses J. Forge

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.