Wendy Scarlett

Go down

Wendy Scarlett Empty Wendy Scarlett

Témanyitás by Vivian Scarlett Csüt. 16 Május 2013, 21:00

Wendy Scarlett 2z538us
Név: Wendy Sophia Scarlett
Egyéb név(i): Wendy, Sophy, Cheetah (Gepárd; képessége miatt)
Faj: mutáns (Homo Sapiens Feline)
Nem:
Jellem:
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2010. október 10., Forestville – Quebec tartomány (Kanada)
Kor: 14
Család:
- apja: Dr. Emett C. Scarlett (apja) - halott
- anyja: Dr. Sophia Lieselotte Holz (anyja) - halott
- testvére: Vivian Scarlett (nővére); Marty E. Scarlett (bátyja) - eltűnt
Foglalkozás: tanuló
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 40 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: sötétbarna, már majdnem fekete, szőke melírcsíkokkal (az alábbi a képen nem látható)
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: fekete könnycseppszerű mintázat húzódik az orra két oldalán szemétől a szája sarkáig; fekete pettyek borítják a testét
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:
- klausztrofóbia (csak ha huzamosabb időt tölt zárt térben {1-2 órát})

Életrajza:
Wendy harmadik gyermekként jött világra a Scarlett famíliában, két idősebbik testvére Vivian és Marty után. Legfiatalabb gyerek lévén a családban már a kezdetek óta sok szeretet vette körül, s szinte mindent megkapott, amit kért, ebből kifolyólag igencsak el lett kényeztetve az évek során.
Úgy élt, mint minden normális gyerek, már fiatalon foglalkoztatásokra járt: ritmikus gimnasztikát tanult, tevékenységei száma pedig bővült az iskola megkezdése során, ahol némi tehetséget mutatott a festészet és rajz terén. S már ekkor született tehetsége volt arra, hogy miképpen húzhatja ki a gyufát másoknál. Felvágott nyelve sorban sértette meg a nála jóval idősebb diákokat, kiktől a verést egyetlen személynek hála úszta csak meg, s az nevezeten a bátyja volt. Marty mindig a védelmére sietett, annak ellenére, hogy igencsak egy magának való személyiség volt. Így a hazatérés többnyire testvérének támogatásából merült ki.
Magatartásán ezek okán sem változott, s egy év elteltével még szeleburdibb lett, miután bátyja mutáns képessége kezdett felszínre törni, mely hasznára is vált a verekedésekben.
Az idilli napokat azonban a közelgő borús fellegek csúfították el. Wendy fiatal kora okán keveset értett az eseményekből, hogy szülei mi okán távoznak zaklatottan a házból és ösztökélik őket arra, hogy hagyják el otthonukat „menedéket” keresve. Napokat bujdostak ismerősöknél, barátoknál különböző hasra csapott indokokkal, míg nővérük meg nem érkezett értük.
Wendy legidősebb testvérét nem igazán tudta elfogadni, végtére is csak ünnepnapokon volt lehetősége találkozni vele, ennek okán igen nehezen vette rá magát arra, hogy megbízzon benne, vagy, hogy valóban, szívéből szólítsa testvérének. De a zord idők alatt kezdett kialakulni testvéri kötelékük, s rakoncátlan viselkedése az idő folyamán kezdett csillapodni, mígnem egészen pórázon tudta tartani hirtelen kilobbanó haragját.
Míg a nagyvárosban rejtőzve, másokon segédkezve éltek, jómaga is igyekezett kivenni a részét a feladatokból. Bár nehezen viselte el, hogy nem hagyhatta el az épületet. A bezártság érzete pedig kezdett betegségként kialakulni nála, s hamarosan a visszafogottsága kezdett eltünedezni és visszatérni régi viselkedéséhez, melynek oka a pubertás korba lépése is közrejátszott. Lázadó lett és elutasító, szülők híján testvéreit tekintve példának mindkettőjük negatív tulajdonságait gyakorta magára öltötte, melyből általában idősebbik testvérei vitái megalapozódott pontjává vált.
Nyugalmat ebben az időben legtöbbször az alkotásban talált, így gyakran festett, rajzolt hangulatához illő képeket. Ilyenkor úgy érezte mintha nem lenne semmiféle gondja, minden békés és idilli körülötte.
Nővére és közte a testvéri viszony akkor kezdett rosszabbodni, mikor Marty eltűnt. Zaklatottsága és az érzelmi stresszek, melyek sorjában érték Vivian és közte kialakult viták során mutáns képességei megmutatkozásához vezetett, melytől eleinte megrémült. Első részleges átalakulása során ugyanis öntudatlan állapotba került vérszomjas lényként látta a külvilágot, míg öntudata mélyen el volt nyomva. Vivian azonban remekül tudta kezelni a helyzetet és észhez tudta téríteni anélkül, hogy bárkinek – akár önmagának – is ártson.
Ezt követően félt aludni, vagy akár más emberek társaságába kerülni. Rettegett önmagától, legalábbis attól amivé bármikor változhat, ha elveszti önkontrollját, s minderre a testén megjelent foltok is lemoshatatlan tényként emlékeztették. A hideg rázta mikor arra a napra visszagondolt mikor elvesztve akaratát változott át nagymacskaszerű lénnyé és csak hosszas győzködés után volt hajlandó elfogadni a mutációját, mely létének velejárója volt, akárcsak testvérei esetében. Nővére ez idő alatt íratta be a Xavier magániskolába, ahol olyan közösségben élhet és tanulhat, amelyhez ő is tartozik. Az ott eltöltött kevés idő alatt hamar feloldódott és borús nézetei képességével kapcsolatban pozitív irányba kezdett változni, miután uralma alá hajtotta részben macskaszerű önmagát.

Képességei: Wendy képessége egy nagymacskáéhoz hasonlatos, nevezetesen a gepárdéra. Mikor erejét használja ujjhegyei 12 cm hosszú, masszív csontkarmokká „alakulnak”. Könyökéig sárgás szőrzet nő ki, fekete pettyekkel pillanatok leforgása alatt, ezek a foltok teste többi tájékán is megjelennek. Gerince végéből 80 cm hosszú bozontos farok nő ki, mely az egyensúlyozását javítja. Orra két oldalán fekete könnycseppszerű mintázat húzódik a szemétől szája sarkáig. A mutációja nem teljes, feltételezhető oka az, hogy ereje nincs teljesen az irányítása alatt. Ebből kifolyólag gyakran előfordul vele, hogy erős érzelmi stressz alatt is megmutatkoznak ezen vadállati vonásai.
Normál állapotában csak a foltok maradnak meg szerte a testén, karmai visszahúzásával az alkarján materializálódó rövidszálú sárgás szőrzet is eltűnik. Képessége felé irányuló tapasztalatlansága okán karmai, és a nagymacskaszerű farok eltűnése nem történik meg azonnal, megesik, hogy pár órát, vagy fél napokat vesz a művelet igénybe. Azonban az is előfordulhat, hogy vadállati alakját nem képes teljesen magára ölteni, hogy csak a karmai hosszabbodnak meg, vagy a bozontos farka jelenik meg, legtöbb esetben csak az utóbbi történik meg. Ezt elsődlegesen a koncentrációja befolyásolja, ha nem határozott a gondolat útján történő parancs az átalakuláshoz, akkor egyértelműen nem megy teljesen végbe. A "teljes" átváltozást 4-5 körig tudja fenntartani.
Fogsora is egy gepárdéhoz hasonlatos, hosszú szemfogak, erős tépőfogak jellemzik. Érzékszervei kifinomultak, főleg a szaglása, és emberi mértéket nézve gyorsasága nagyobb. Nehezebb súlyú tárgyakat csak átváltozott alakjában képes megemelni, míg fizikai ellenállása a vadállati formáján kívül is jelen van.

Szakértelmei:
- művészi véna (rajzolás, festés terén)
- folyékonyan beszéli az angolt és a franciát, németül nagyjából meg tudja értetni magát
- gyerekkorában ritmikus gimnasztikára járt, ennek köszönhetően igen hajlékony

Privát előtörténet véleményezést kérsz: igen


A hozzászólást Vivian Scarlett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 17 Május 2013, 11:08-kor.
Vivian Scarlett
Vivian Scarlett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Vivian Scarlett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

darkness_chou

Vissza az elejére Go down

Wendy Scarlett Empty Re: Wendy Scarlett

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Május 2013, 10:38

Rendben van, azért vegyük bele, hogy a jelenlegi "teljes" átalakulásodat csak 4-5 körig tudod fenntartani (azért ennyi, mert többen alapból bundás alakkal kezdtke és nekik meg ugye alapból vannak karmaik és fogaik.)
Egyébként elfogadva és még egy órarendet tessék írni, utána mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Wendy Scarlett Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Wendy Scarlett Empty Re: Wendy Scarlett

Témanyitás by Vivian Scarlett Pént. 17 Május 2013, 11:53

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Japán nyelv

Választott órák:
- A mutáns és sima művészet története
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Repülő eszközök vezetése
- Zen meditáció
- Olasz nyelv
- Asgardi nyelv

Választott órán kívüli csoportok:
- Boksz club
- Kreatív önmegvalósítási klub
- Alternatív dimenziókat felfedező klub

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Hétfő:
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: -
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/Szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub

Kedd:
08-10 óra: Japán
10-12 óra: -
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/Szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: -
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditáció
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/Szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: -
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/Szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: A mutáns és sima művészet története
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/Szabadfoglalkozás
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítási klub

Szombat:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Olasz

Vasárnap:
10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra: Asgardi
Vivian Scarlett
Vivian Scarlett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Vivian Scarlett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

darkness_chou

Vissza az elejére Go down

Wendy Scarlett Empty Re: Wendy Scarlett

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.