Bermuda Könyvesbolt

Go down

Bermuda Könyvesbolt Empty Bermuda Könyvesbolt

Témanyitás by Gyik Pofa Csüt. 06 Jún. 2013, 10:23

1 kredites üzlet
Bermuda Könyves bolt.
Bermuda Bookstore
Bermuda Könyvesbolt Bermuda_bookstore_1_by_demos13-d67zkat
Miután leszerel a S.H.I.E.L.D. –töl Manhattanban maradtam és a szüleim rám hagyott pénzéből úgy döntöttem, hogy nyitok egy kis üzletet. Ami anyagilag segít nekem. Mivel gyerekkorom óta szerettem a könyveket így a választásom egy könyves boltra esett. A Bermuda Könyves bolt, jó döntésnek tűnt. Szépem meg nyitom a boltot, és még irodának is használhatom a magányozásokhoz.
Az üzlet kívülről egy téglaépület, semmi extra, nagy ablakokkal. Belépve a boltba egyből két oldalt hatalmas polcok fogadják a betérőket.
Bermuda Könyvesbolt Bermuda_bookstore_2_by_demos13-d67zkd6
Bentebb egy nagyszoba van, melyben több válaszfal is fel van húzva. Az ablakok alatt kanapék vannak elhelyezve a vendégek kényelme érdekében. Régi stílusú polcok ölelik körbe a szobát, a vendégeket. Az ajtóval szemben helyezkedik el a pult.
Bermuda Könyvesbolt Bermuda_bookstore_4_by_demos13-d67zkik
A pultban van még pár különlegességnek származó könyv. A boltban ingyen WIFI szolgáltatás van a vendégeknek.
A pult két oldalán kis elzárt olvasó, pihenő, kávázó, sarok van kialakítva.
Bermuda Könyvesbolt Bermuda_bookstore_3_by_demos13-d67zkh8
A sarokban három kanapé van elhelyezve, egy kávézó asztal, és két könyves ponc ahonnan választhatnak a vendégek.
A bal oldali sarok mellet van a vendégek mosdójának az ajtaja.
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/157/6/8/bermuda_bookstore_5_by_demos13-d67zkjs.jpg " alt="" />
Belépve az ajtón zöld csempe fogad minket és egy halványsárgás barna tapéta. Az ablakok túl kicsik, és be vannak rácsozva, így nem igazán lehet kimászni rajtuk.
. Két mosdó kagyló, és három wc fülke van bent.
Bermuda Könyvesbolt Bermuda_bookstore_6_by_demos13-d67zklt
A pult fel van szerelve egy ital automatával, így a vendégek nyugodtan fogyaszthatnak italokat. Emellett egy ajtó is található mögötte. Az ajtó a bolt hátsó részébe vezet. A bolt hátsó részében van ki alakítva a raktár, a személyzet öltözője, zuhanyzóval és egy kis ebédlő sarokkal. Közvetlenül a pult mögött kialakítva van az iroda. Az irodába van be szerelve a kamera megfigyelőrendszer központja, a gáz és villanyóra, a klíma szabályzó. Vagy is az a bolt szíve. Ezen kívül, még egy kanapét, és egy számítógépet is tartalmaz. Az irodából nyílik egy ajtó, ami egy külön kialakított edző terembe vezet. Az edző teremben kondi gépekkel van felszerelve. A boltnak e része teljes mértékben el van zárva. A hátsó ajtót csak a személyzet és az áru szállítok használhatják. A raktár közvetlenül a hátsó ajtó mellet van elhelyezve. Itt tárolják a könyveket, ital automatához szükséges dolgokat.

ITTAL ÁR LAP:
- Feketekávé 50$
- Feketekávé tejjel 55$
- Feketekávé cukorral 55$
- Feketekávé tejjel és cukorral 60$
- Instant kávé feketén 50$
- Instant kávé tejjel 55$
- Instant kávé cukorral 55$
- Instant kávé tejjel és cukorral 60$
- Forró csoki 70$
- Forró kakaó 70$
- Krémkakaó 80$
- Citromos tea 75$
- Vanília 70$
- Moccanico 80$
- Cappuccino 75$
- Cappuccino cukor nélkül 70$
- Pepsi 90$
- Coca Cola 90$
- Fanta (minden izben) 90$
- Schweppes 85$
- Tantrum 90$
- Rostos üdítők 80$
- Teák 80$
- Energiaitalok 95$
+ Több tej 10$
+ Több cukor 10$
+ Tejszínhab 10$
+ Barnacukor 10$
+Több tejel és cukorral 10$

Bermuda Könyvesbolt Bermuda_boo_by_demos13-d67zp0b
///// FEL ÉPÍTÉS//////
1. Könyves bolt rész.
2. Olvasósarok
3. Pult
4. Mellékhelyiség (WC)
5. Személyzet öltözője, kis konyha sarokkal kialakítva
6. Személyzeti zuhanyzó
7. Iroda
8. Edzőterem
9. Raktár
10. Folyosó, a hátsó bejárattól.
A. ELSŐ AJTÓ
B. HÁTSÓAJTÓ
A kék kockák az ajtók, a sárga karikák a boltívek.
Gyik Pofa
Gyik Pofa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bermuda Könyvesbolt Empty Re: Bermuda Könyvesbolt

Témanyitás by Zoey Chance Pént. 07 Jún. 2013, 23:42

Kissé csalódva kellett elismernem, hogy nem tudom teljesen effektíven eltölteni a pihenőidőmet. A különböző katonai adatok és ilyesmik nem igazán tudják pótolni egy jó könyv érzetét és habár nem tudom, hogy mik is azok a könyvek amiket valaha olvastam valamit mégis jó volna találni.
- Bermuda Könyvesbolt. - közöltem az úti célomat a taxisofőrrel, közben azon gondolkodva, hogy nem ártana spórolnom némi pénzt valami járműre, lévén nem járja, hogy ha bárhova menni akarok akkor ahhoz taxit kelljen hívnom, vagy tömegközlekedési megoldást választanom. De ez egyelőre még a jövő zenéje.
- Köszönöm. Viszlát. - búcsúztam a sofőrtől miután megérkeztünk és kiszállásom után kifizettem az általa kért összeget.
- Jó napot! - köszöntem udvariasan a boltba való belépés után, majd a legközelebbi polchoz lépve kezdtem el mustrálni a könyveket. Tulajdonképp fogalmam sem volt, hogy mit lenne jó olvasnom, hisz nem is tudom, hogy mit is szeretek igazán.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14

Karakteradatok
Főkarakter: Zoey Chance
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Témanyitás by Gyik Pofa Vas. 09 Jún. 2013, 10:32

A boltban voltam egy átlagos napon. Ép leltárt tartottam, és ellenőriztem a raktárt, a könyveket, az italautomatát. A raktárt mikor le ellenőriztem, felmentem a boltba és a pultban levő számítógéppé vittem be az adatokat, hogy miből mi van, mit kellene rendelnem. Amikor éppen befejeztem ad adatok bevitelét akkor szólalt meg a csengő a bejárati ajtó felett, és egy női hangot hallottam köszönni. Vissza köszöntem, és az ajtó felé tekintettem.
-Jó napot. Segíthetek valamiben?
Kérdeztem udvariasan. A nő illatán érződőt, hogy nem hétköznapi ember. Ilyenkor igen hasznos az erős érzékszervek, segít meg ítélni az embereket.

Aki a háborút szolgálja, milliókat keres, aki a békét szolgálja, az koplal.

Bermuda Könyvesbolt The_lizard_by_taskmaster0-d4ta5wz
Gyik Pofa
Gyik Pofa
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Zoey Chance Vas. 09 Jún. 2013, 13:21

Kissé összerezzentem a válasz hallatán, bár nem is volt rá semmi okom, hisz udvarias és kedves válasz volt. magánemberként talán nem vagyok annyira összeszedett, mint munkaidő alatt. lehet, hogy ez a gond.
- Ami azt illeti örülnék neki. Nem igazán van fogalmam arról, hogy mit is olvashatnék. - válaszoltam miközben tovább vizslattam a könyvek címét, de talán nem épp a legjobb ötlet a háború témáról olvasni, azzal így is eléggé szoros kapcsolatban állok a munkám miatt, úgyhogy jobbnak láttam egy másik polcot keresni ahol más témájú könyvek vannak.
- Nem igazán emlékszem arra, hogy milyen könyveket olvastam, így nem is tudom, hogy mivel kellene kezdenem. Tud ajánlani valamit? - közöltem a keserű tényt. Igazából azt se tudtam, hogy lenne-e bennem olyan érzés, hogy "Jé! Ezt már olvastam.", hogyha nekikezdenék egy könyvnek.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Gyik Pofa Vas. 09 Jún. 2013, 21:07

Mikor meg szólítottam, a fiatal nőt látszott rajta, hogy kicsit meg riadt. Nem tudom miért ilyesmi ennyire attól, hogy meg szólítottam. De az illatán érződőt, hogy valami nem normális van vele.
-Értem akkor semmi elképzelése sincs arról, hogy mit is szeretne.
Vizsgálgatta a könyveket nézegette a kínálatot. Közben közelebb sétáltam hozzá.
-Ajánlani? Hát Javasolhatok valami regényt, vígjátékot, vagy egy kis szak irodalmat.
Miközben soroltam neki a könyveket, mutattam is a neki a választási lehetőségeket.

Gyik Pofa
Gyik Pofa
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Zoey Chance Kedd 11 Jún. 2013, 18:43

Elég hamar sikerült túltennem magam a pillanatnyi feszültségemen amit a férfi hangja váltott ki belőlem és figyelhettem arra, hogy milyen könyveket ajánl nekem. Természetesen az amnéziám az ő helyzetét e könnyítette meg, bár lehet, hogy inkább azt feltételezi, hogy csak nagyon rég olvastam könyvet utoljára és nem egy ilyen komoly tényt.
- Szerintem valami könnyebb hangvételű regény talán jó lenne kezdésnek, végtére is szabadidőben való pihentető olvasmánynak szánnám. Van valami amit így, ebben a kategóriában, ajánlani tud? - igyekeztem valami konkrétumot adni neki, bár nem tudom, hogy mennyire sikerült, de remélem, hogy tud valamit kezdeni a dologgal így is. Hanem majd véletlenszerűen választok valamit, az is egy megoldás.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Gyik Pofa Csüt. 13 Jún. 2013, 12:50

Nem  mesze álltam a nőtől meg. Mutattam neki a könyveket, és figyeltem a reakcióit, azt amit mond.
-Könnyebb regény? Nézzük csak, az a másik soron van.
Át sétáltam a másik sorba és a polcot nézegettem. 
-Na nézzük, regény, regény.... Meg is van. Milyen típusú regényre gondolt pontosan???
keresgéltem a könyvek közt 
-Egy kicsit kell még várni, azt hiszem lesz itt valami.
Nézegettem a könyveket mi is lenne a legjobb választás.

A hozzászólást Gyik Pofa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Jún. 2013, 12:44-kor.

Gyik Pofa
Gyik Pofa
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Jún. 2013, 14:14

//A 6 soros minimum reagot tessék szépen tartani, köszönöm!//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bermuda Könyvesbolt Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.