Jerome Masamba

Go down

Jerome Masamba Empty Jerome Masamba

Témanyitás by Danny Long Hétf. 07 Okt. 2013, 00:39

Név: Jerome Masamba
Egyéb név(i): -
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Alapvetően barátságos, jó kedélyű
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2002. június 5. Bronx
Kor: 17
Család: Jermaine Masamba- apa(45 éves), Jasmine Jackson- anya(42 éves) Dwight Masamba-öccs(12 éves), Amber Masamba- húg(9 éves), Tyrone Masamba- öccs(4 éves)
Foglalkozás: Diák
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fekete
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Jerome Masamba egy bronxi fekete család első gyermekeként született. Apja, aki történelem és földrajz tanár, ghánai származású, ápolónőként dolgozó anyjának őseit pedig még rabszolgaként hozták Amerikába. Szülei egészen kis kora óta igyekeztek megóvni őt a környékre jellemző veszélyektől és próbáltak jóravaló embert nevelni belőle. Az általános iskolában kezdetben kitűnő tanuló volt, de ez nem kis szenvedéssel járt. A fekete fiúk többsége ugyanis sokkal rosszabb helyzetű családból származott, és ez erősen meg is látszott a viselkedésükön. Nem néztek jó szemmel az eminens Jeromera, mivel valamilyen szinten árulónak tartották, aki megpróbál beolvadni a fehérek közé. Nem csoda hát, hogy sok atrocitás érte ezekben az években. Hogy elkerülje a kiközösítést, elkezdett egyre jobban hasonlítani a többi fekete sráchoz, ami az eredményeinek súlyos leromlásával járt. Mikor húgának óvodába kellet kerülnie, szülei úgy döntöttek, hogy egy békésebb környékre költöznek, így gimnáziumi tanulmányait már Brooklynban kezdte el. Ez a környezet jobban kedvezett a tanulásnak, és ez meg is látszott Jerome teljesítményén. Itt kezdett el komolyabban kosárlabdázni is, ami életének meghatározó részévé vált. Végre olyan barátokat is szerzett, akik háttér és jellem tekintetében is közelebb álltak hozzá, mint a bronxi fiúk.
Jelenleg a középosztálybeli fekete fiúk életét éli. Néha el-el szív egy jointot a haverjaival, de nem tagja bandának, és alapvetően jó a magaviselete. Szabadidejét általában barátaival, barátnőjével, vagy edzésen tölti. Szívesen olvas, ha van mit, szereti a filmeket és a rappet. Három hónapja jár évfolyamtársával, egy Jessica Washington nevű lánnyal.
A múlt év végén az iskolát, ahol az apja tanított bezárták, és azóta sem tudott munkát találni. Ennek következtében nehezen tudják fizetni a házukra felvett kölcsönt, ezért jelenleg elég rossz az anyagi helyzetük, és a szülők attól félnek, hogy nem marad más lehetőségük, mint egy kisebb lakásba költözni, ami a négy gyerekkel nagyon problémás lenne. Igyekeznek úgy tenni, mintha a nehézség csak átmeneti lenne, de Jerome már elég idős ahhoz, hogy észrevegye, hogy valami nagyon nem stimmel.

Képességei: Telekinézis

Szakértelmei: A tizenegyedik évét járja a gimnáziumban, ahol az átlagnál egy kicsit jobb tanuló. A reál tárgyakból erősebb, és mérnöknek szeretne majd tanulni. Valamivel középfok fölötti szinten beszél franciául. Nem NBA esélyes szinten, de azért elég jól kosarazik, posztja irányító. Időnként próbálkozik freestyle rappel, de nem kiemelkedő ezen a téren.

Jerome Masamba Jeromec

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jerome Masamba Empty Re: Jerome Masamba

Témanyitás by Danny Long Hétf. 07 Okt. 2013, 01:16

9. 198
Xavier még azelőtt talált rá Jeromera, hogy képessége igazán megmutatkozott volna, és szülei fájó szívvel, de tudva, hogy ez a helyes döntés, elengedték. A fiú barátai és barátnője, illetve tágabb családja úgy tudta, hogy egy ösztöndíjjal külföldre ment tanulni, de persze sokan látták, hogy a történet erősen sántít.
Mindössze egy hete volt arra, hogy egy kicsit hozzászokjon az új helyzethez, és régi élete elvesztéséhez, mielőtt újabb mutánsokat találtak, akikhez már őt is vitték. A Reznor háznál történek még jobban megrengették azt, amit eddig a világról tudott, főleg Svarog sárkánnyá alakulása. Az ott kialakuló csatában azonban magát is meglepte azzal, hogy milyen hasznos tudott lenni a képessége segítségével. Sok minden történt, amit nem értett, de amikor a telekinézise segítségével megmentett egy nőt, két mutáns gyerek anyját, kicsit megváltozott, pozitívabb lett a hozzáállása Xavier ügyéhez, és elkezdte jobban magáénak érezni. Ráérzett annak az ízére, hogy "szuperhős" lehet.

10. Megváltás
Amikor a csapat újra elindult, hogy mutánsokat mentsen, Jerome már sokkal lelkesebben indult neki a feladatnak. Amikor  Washingtonban szembekerültek Magnetoval és az őrszemekkel, Jonahval közösen elintéztek egyet az óriásrobotok közül (bár ezt Jonah csak a maga érdemének állította be). A másik őrszem azonban eltalálta, és nem sokon múlt, hogy otthagyja a fogát. Az volt a szerencséje, hogy sikerült megőriznie az eszméletét, és képessége segítségével le tudta lassítani a zuhanást.
Még mindig csomó mindent nem ért abból, ami lezajlik körülötte, de egyre jobban kezd hozzászokni az ilyen életveszélyes kalandokhoz.

Egy hónapos bővítés
Washingtoni események után Jeromenak első dolga volt, hogy megkeresse a családját, és a barátait, most, hogy eltörölték a mutánsellenes törvényeket, és szabadabban mozoghatott. Szülei és testvérei kitörő örömmel fogadták, és barátai is majd megőrültek, hogy elsőkézből hallhassák az egész történetet, miután látták Jerome-ot a tévében. Az viszont hatalmas csalódás volt számára, amikor megtudta, hogy barátnője máris összejött egy másik sráccal, pedig alig két hete hagyta el a várost. 3 napot töltött el otthon, majd közölte a családjával a döntést: az X-mennel marad. Szülei nagyon ellenezték a dolgot, mivel rettenetesen féltették. Emiatt majdnem meg is gondolta magát, de végül tartotta magát az elhatározáshoz, amit szülei is nehéz szívvel ugyan, de elfogadtak. Így hát immár szabad akaratából költözött a suliba. Az ott töltött idő alatt, fura módon valamiféle barátságba, vagy legalábbis jobb kapcsolatba került Jonah-val, akit társai közül a legkevésbé kedvelt.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.