Alexis Rey

Go down

Alexis Rey Empty Alexis Rey

Témanyitás by Damon Arkwright Kedd 15 Okt. 2013, 22:34

Név: Alexis Rey
Egyéb név(i): Fázis, Lex, Lexy
Faj: mutáns - Neyaphem
Nem:
Jellem: Semleges;
Személyazonosság:  Titkos
Születési helye és idő:  2008. augusztus. 20. ; Egyesült Királyság;
Kor: 16 év
Család:
- Daniel Rey (apa, elhunyt)
- Maria Rey (anya, elhunyt)
- Thomas Rey (bátyj)
Foglalkozás:  Diák
Testmagassága:  165 cm
Testsúlya:  59 kg
Szeme színe:  Kék / sárga
Haja színe:  Szőke
Bőre színe:  Kaukázusi (fehér) / vörösses
Különleges ismertetőjel:  Amennyiben túl sokat használja a képességét bőre vöröses árnyalatú lesz, szemei sárga színűek, fején vörös színű szarvak nőnek, vörös démonfarka keletkezik és lábai (térdtől lefelé) kecskékéhez hasonlatos lesz, vörös szőrzettel, kezein körmei karmokká változnak, szemfogai hosszabbak és élesebbek lesznek.
Repülési sebesség:  -
Egészségi állapot/ betegségek:  Minimális szintű paranoia.

Előtörténet:
Hol a rajzaimra, hol pedig a velem szemben levő ajtóra szerelt tükörbe néztem. Két hónapja mást sem nézhetek, maximum bátyám arcát, de az cseppet sem tölt el nyugalommal, sőt, inkább rettegést kelt bennem. Menekültem előle, de el nem kerülhettem.

Fél éve kezdődhetett az egész. Addig teljesen hétköznapi életet éltem barátokkal, családdal és más olyasmivel, ami egy normális tinédzser életében megjelenik. Majd mindez egyetlen nap leforgása alatt pokollá változott.
Egy igazán fárasztó iskolai nap után érkeztem haza. A ház szokatlanul csendes volt, igaz, hogy hallatszott a focimeccs hangja a tévéből és az étel készülésének hangjai a konyhából, de az emberi hangok teljesen eltűntek és valahol belül a félelem is megjelent a fejemben. Táskámat az előszobában letéve óvatos lépésekkel indultam meg befelé, de se a konyhában, sem pedig a nappaliban nem találtam senkit, pedig a szüleim általában e helyiségekben szoktak tartózkodni. Persze feltételezhettem volna, hogy csak elléptek a szomszédba a szüleim, de apám nem hagyta volna ki a focimeccset, valamint a konyhában terjengő szagokból ítélve a készülő ebéd se öt percre lett otthagyva. Az eddiginél nagyobb félelemmel lopóztam fel az emeletre és benyitva a szüleim hálószobájába a lélegzetem is elállt a meglepettségtől, ijedtségtől és sokktól. A szüleim a földön feküdtek egy vértócsa közepén, testük mellett pedig a bátyám állt a felkarjáig véresen, egy vigyorral az arcán. Éreztem, hogy menekülnöm kellene, futni, de nem tudtam megmozdulni vagy akár megszólalni se. A levegővétel is nehezemre esett és csak kérdően néztem a számomra most már teljesen ismeretlen személyre.
- Nem lesz semmi gond, de most velem kell jönnöd. – a hangja egy szörnyeteg hangjáról lassan változott vissza normálisra, majd keményen megragadta a vállamat és rángatott magával. Annyira a sokk hatása alatt voltam, hogy ellenkezni se tudtam csak követtem automatikusan az autóig. Miután odaértünk egyszerűen belökött a hátsó ülésre, majd beszállás után elindította a járművet és elindultunk. Ekkor ugrottam először.
Felülve az ülésen az elmémet egyetlen gondolat járta át. Menekülés. Csak arra emlékszem, hogy egyetlen pillanat alatt kerültem az autóból a járdára, majd ezt követően még pár ugrás következett egészen addig amíg a szervezetem úgy nem gondolta, hogy elég távol vagyok a veszélytől. Viszont az ezt követő napom nem lett ettől jobb. Pár óra múlva egy belvárosi kirakatban levő televízión láttam a hírt a szüleim haláláról, valamint arról, hogy engem tartanak felelősnek érte. Amikor pedig elfordultam, hogy tovább induljak egyenruhás alakok vettek körbe és mielőtt megszólalhattam volna már el is fogtak. Kapálózva próbáltam szabadulni, de túl erősek voltak és elvittek magukkal.
Valami STRIKE-nak vagy minek nevezték magukat és egész éjjel az esetről faggattak. Mindennél jobban elakartam mondani nekik, hogy ki a felelős érte és kit kell elfogjanak, de egyszerűen mikor arról akartam beszélni nem jött ki hang a torkomon. Volt ott egy másik személy is, aki végig egy szót se szólt, csak közben konzultált az engem faggató tiszttel, de így se jutottak semmire.
Másnap szabadon engedtek, de ami azt illeti sokkal jobban örültem volna, ha benntartanak. Nem volt egy bizalomgerjesztő hely, de sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam ott, mint bárhol máshól. Tudtam jól, hogy a bátyám nem hagyja, hogy szabadon járjak a világban és biztosan üldöz. Három hónapos bolyongás kezdődött az életemben. Minden árnyékban és minden sötét zugban a bátyámat láttam és abban a pillanatban használva a képességemet igyekeztem a lehető legtávolabb kerülni. Viszont ilyen esetek folyamán kellett megismernem ennek a hasznos képességnek a negatív visszaütőjét. Amennyiben túl sokszor használtam egymás után a testem változni kezdett és megijedtem. Nem akartam elveszíteni az emberi alakomat és szerencsére egy óra elteltével ez a mellékhatás elmúlt, de időről időre egyre hamarabb megjelent ez a mellékhatás.
Két hónappal ezelőtt a menekülésem gyorsan a végéhez ért. Egy sikátorban pihentem meg egy mutánsokat gyűlölő csoport elől való menekülésben, mikor egy újabb csoport jelent meg előttem. Nem olyanok voltak, mint az előbbi és határozottan effektívebben működtek. Még meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg menekülnöm kellene, amikor már az egyikük lábánál feküdtem. Képtelen voltam akár csak egyetlen porcikámat is megmozdítani, majd hamarosan akár csak eszméletemnél is maradni.
A következő pillanatban pedig már ebben a teremben ébredtem, ezzel a képességemet blokkoló öltözettel magamon és hamarosan már azt is megtudva, hogy a bátyám fogságában vagyok.

A két hónapot jóformán rajzolással töltöttem. Mást nem igen tudtam csinálni ezen a helyen. Egyetlen alkalommal sem lépett be az ajtón a bátyám. Talán meg se ismerném, ha fél éve sokat változott.
Viszont úgy tűnik, hogy most megtört a jég, hisz a belépő alakról rögvest tudtam, hogy a bátyám. Ilyen hatással más úgysem lehet rám. Szemei vörösek voltak, mint egy démoné, és úgy éreztem magam, mintha egy végtelen fekete gödörbe zuhannék bele.
- Rég találkoztunk, hugicám. –hangja nyájas volt és széles vigyor ült ki az arcára. Legszívesebben hozzávágtam volna valamit, de semmi se került a kezem ügyébe.
- Miért tetted? – csak ez a kérdés tudta elhagyni az ajkaimat és amennyire csak lehetett a legközelebbi falhoz hátráltam és szorosan hozzásimultam.
- Szükséges volt a haláluk. Meg akartak akadályozni a céljaim elérésében – arca komollyá vált, közben pedig kioldotta a nyakkendőjét.
- És mit akarsz tőlem? Engem is meg akarsz ölni? – csak úgy törtek ki a torkomból a szavak már-már kiáltás szintjén. Talán azt hittem, hogy valaki meghallja, és a segítségemre siet, de ez hiábavaló volt. Eddig se hallott senki.
- A húgom vagy, nem öllek meg, viszont segíteni fogsz nekem a céljaim elérésében, de egyelőre még nem állsz rá készen.
- Miféle célok és miből gondolod, hogy segíteni fogok? – gyilkos tekintettel néztem rá. A szüleim gyilkosa volt és nem a testvérem.
- Mert nincs más választásod. Segíteni fogsz nekem kiszabadítani a fajunk vezérét, a te képességed lehet hozzá a kulcs. – a teste pillanatok alatt változott át szörnyűséges démonná. Annyira megijedtem tőle, hogy akaratlanul is az ajkamba haraptam annyira, hogy felhasadt. Majd a következő pillanatban újra emberré vált és megigazítva a nyakkendőjét-hátat fordított nekem. – Holnaptól ismét iskolába fogsz járni. Speciális iskolába. – szavait követve magamra hagyott a szobában.
A következő nap úgy történt, ahogy mondta. Új ruhát kaptam, normális emberi ruhát, majd autóval mentünk egy létesítményhez. Én némán álldogáltam, míg ő intézte a hivatalos részeket. Valamiért meg se fordult a fejemben az, hogy elmeneküljek, vagy, hogy egy gyilkos mellett vagyok. Csak álltam ott némán, bambulva.
Tulajdonképp csak akkor tértem magamhoz, mikor ismételten a fél évvel ezelőtti egyenruhásokhoz hasonló tiszt faggatott ismét. Akárcsak az előzőnek neki is el akartam mondani mindent, amit csak tudok az esetről a gyilkosság pillanatától a korábbi beszélgetésig a bátyámmal, de arról nem tudtam beszélni neki. Valami blokkolt ebben. Mikor a férfi felajánlotta, hogy védelmet biztosítanak a számomra rögvest belementem. nem tudtam, hogy hogyan tudnának megvédeni, de a tény, hogy megpróbálják már megnyugtatott valamelyest, de továbbra is a bátyám arcát és parázsló szemeit látom a sötétben.

Szakértelmek:
- Szépen tud rajzolni

Képességek: Képes teleport kaput nyitni melyen csak saját maga tud közlekedni.  A teleport kapu két oldala nem lehet 10 méternél távolabb egymástól, valamint szükséges, hogy Alexis lássa a helyet annak érdekében, hogy ne egy tömör fal legyen a végcél. A teleportáció egy Alexis számára ismeretlen dimenzión keresztül történik.
Amennyiben túl sokat használja a képességét szunnyadó neyaphem tulajdonságai felébrednek démoni kinézetet kölcsönözve neki. Bőre vöröses színezetet kap, szemei sárgává válnak, fején egy pár vörös szarv nő, vörös színű farka nő, lábai térdtől lefelé kecskeszerűek lesznek vörös szőrzettel, ujjain körmei karmokká alakulnak, szemfogai hosszabbak és élesebbek lesznek.. Szerencsére egyelőre ez a kinézet nem állandósul nála, pár órán belül visszanyeri eredeti kinézetét.

Cheyarafim-ekre ható képessége, hogy az érintéstől úgy érezhetik, mintha valami égetően forró ért volna hozzájuk. (égési sérülés nem jelenik meg)

Külső:

Emberi:
Alexis Rey 2i9tl41
Alexis Rey 20ue5w4

Neyaphem:
Alexis Rey 2jfkcav
Alexis Rey Qnrz2o


A hozzászólást Damon Arkwright összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 16 Okt. 2013, 09:20-kor.
Damon Arkwright
Damon Arkwright
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Damon Arkwright
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Alexis Rey Empty Re: Alexis Rey

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Okt. 2013, 08:38

Olyan sűrűn nem tudsz teleportálni, 1x tudsz, utána a következő körben nem. Első szinten lesz, hogy 3x egymás után és 1 kör pihi, itt még csak 1 és 1 kör.
Illetve Neyaphem vagy, írj még egy képességet, ami csak az Cheyarafim-ekre hat, pl ha rájuk nézel fájdalmas nekik, vagy a véred égeti őket, az érintesdtől kirázza őket a hideg stb, ilyesmit.
Elfogadva egyébként. Írj órarendet, aztán szobát is csinálhatsz a suliban és mehetsz játszani és nyugodtan vedd úgy, hogy már beköltöztél a suliba, épp nincs bent tanár, aki fogadni tudna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alexis Rey Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alexis Rey Empty Re: Alexis Rey

Témanyitás by Damon Arkwright Szer. 16 Okt. 2013, 09:33

Tanórán kívüli események:
- Alternatív dimenziókat felfedező klub – Hank McCoy-al
- Boksz club – Kane Harris
- Vívó szakkör – Serena Davidson (jövő), Logan, Dr. Stephanie Miller, Gunnhild Morsus
- Lövészet szakkör – Victor Stark, Kane Harris, Gunnhild Morsus
- Archeológiai szakkör – Dr. Stephanie Miller és Szehmet
- „Erasmus program”: Attilan-ra, Wakandába (a jelenlegi háborús helyzet miatt a Kree és a Shi’ar birodalomban egy félév tanulás kizárva)

Egyéb elfoglaltságok:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (spanyol és olasz)

Választott órák:

- Mechanika és elektronika
- Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
- Mutáns és emberi filozófia
- A harc művészete harccal és anélkül
- Repülő eszközök vezetése
- Számítógép hackelés és informatika
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Etika
- Ismerd meg az agyadat más módon
- Önvédelem

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Mechanika és Elektronika
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (Spanyol)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és emberi filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Vívószakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológiai szakkör
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (olasz)

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Nyelvórák (olasz)
Damon Arkwright
Damon Arkwright
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Damon Arkwright
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Alexis Rey Empty Re: Alexis Rey

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.