Jarod "Arata" Trant

Go down

Jarod "Arata" Trant Empty Jarod "Arata" Trant

Témanyitás by Tyler Szer. 16 Okt. 2013, 12:50

Név: Jarod "Arata" Trant
Egyéb név(i): -JT, a japán nevét nem használja
Faj: Mutáns
Nem: Férfi

Jellem: Zárkózott, nehezen nyílik meg bárkinek is, csendes, udvarias, inkább eltűr mindent csak hagyják békén, alapvetően szeret egyedül lenni, gyakran hibáztatja mindenért önmagát, még ha az nem is az ő hibája, imádja az állatokat, nehezen hoz döntéseket, minden ezerszer is átgondol mire döntésre jut

Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2002. január 16.  New York
Kor: 17
Család: Carl Trant - apa, Akane Akemi - anya, Jasmine Trant - húga(14 éves)
Foglalkozás: Diák, mutatványos, légtornász
Testmagassága: 173cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Félhosszú fekete
Bőre színe: Fehér
Rassz: Félig japán, félig amerikai
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges,

Előtörtént:
Két hónappal korábban érkezett a Tant családba, az első hónapjait inkubátorban töltötte, a koraszülésnek köszönhetően. De ezek után szerencsére, jó egészségi állapotnak örvendett.
A kora gyermek kora átlagosan telt, hisz nem sok mindent fogott fel a körülötte lévő dolgokból. A családja, szülei és egyéb rokonai, mind-mind híres cirkuszosok. Bűvészek, mutatványosok, zsonglőrök, oroszlán szelídítők, légtornászok. A szülei is a cirkuszban ismerték meg egymást, mindketten légtornászok, és már fiatal korukban híresek lettek. Rendkívül tehetségesek voltak benne. Végigjárták az országot, rengeteg külföldi fellépésük is volt. A kora gyermek korát ő is a családjával együtt a cirkuszban töltötte, a szülei tanították vagy abban az országban vagy városban járatták általános iskolába ahol éppen a cirkusz állomásozott. Kiskorában élvezte a cirkuszi forgatagot, a nyüzsgést, a furábbnál-furább embereket, ugyan akkor már akkor is gyakran játszott egyedül, nem volt úgymond társasági ember. Gyakran inkább a saját fantáziájára hagyatkozva játszott. Talán azért, mert nem tudott ilyen életmód mellett barátokat szerezni, hisz ha valahol barátkozni kezdett maximum két hónap után tovább álltak. Ezért inkább egyre inkább kezdett magába fordulni.
A szülei ebből nem vettek észre sok mindent, leginkább a karrierjükkel és a legújabb mozdulataik fellépésük kitalálásával voltak elfoglalva. Így Jarod egy eléggé zárkózott, magának való kis kamasszá serdült. Egyedül a cirkuszban fellelhető állatok tudták felvidítani, imádott velük foglalkozni és gondozni őket. Időközben természetesen, az itt lévők többségétől elkezdte tanulni a zsonglőrködést, a szüleitől a légtornász mutatványokat. Mire elsős gimis korba lépett már a család együtt lépett fel a porondon. A tehetségét örökölte a szüleitől.
De ahogy egyre telt az idő, egyre jobban vágyott egy állandó életre, házra és unta az állandó utazgatást. Próbálta meggyőzni a szüleit, hogy telepedjenek le végre valahol. Nem sok sikerrel. Odáig jutott, hogy kétszer el is szökött a cirkusztól. Mikor másodjára megszökött, egy kevésbé tehetséges és mint kiderült titkon alkoholista légtornász lépett fel helyette. Az eredménye az, hogy az apja lezuhant és súlyos sérüléseket szerzett. Önmagát okolta érte, hiába mondta neki bárki is, hogy nem tehetett az egészről. Azóta nem lépett fel légtornászként.  Az apját pedig ez döbbentette rá, hogy itt az ideje letelepedni. A cirkuszt nem akarták otthagyni, így a New-York-i irodájukban kaptak állást, fellépéseket szerveznek, végzik a papír munkát, édesanyja vezeti a könyvelés nagy részét, és vigyáznak a cirkusz egyéb tulajdonaira, állataira amik épp nem tartanak a cirkusszal, egy elég tágas telephelyen. Vettek egy kis családi házat, állandó iskolába jár ő és a húga. Igaz boldogabbnak érzi magát, de a hosszú idő után kialakult személyiségét nehezen vetkőzi le, így még mindig nincsenek barátai, talán a cirkuszi állatok orvosának a fiától eltekintve. Ha cirkusz New-Yorkban van, fel-fel lépnek ők is.

Képesség: Alakváltás. A teljes alakváltás nehezen megy neki, és sokáig nem is bírja fenntartani azt. Leginkább vele egy súlyú és magasságú emberalakját tudja lemásolni és felvenni az alakját. Minél nagyobb a lemásolni kívánt személy annál nehezebben megy neki, illetve bírja fenntartani azt az alakot. Viszont egy-egy testrész könnyebben lemásol és tart fenn, mint egy egész alakot.

Szakértelem:
Jó biológiából, ruganyos, izmai kidolgozottak, hajlékony, nagyon jó kézügyessége van, kiváló zsonglőr, remek légtornász, jók a reflexei és akrobatikában is elég jó, némi elsősegély ismeret a cirkuszi balesetekből adódóan, japán nyelv ismerete az anyja révén

Felszerelés/ruházat:
Farmer nadrág, fehér póló általában, télen ugyan ez némi vastagabb felsőruházattal, mindig torna cipő, egy egyszerű mobil, laptop kizárólag tanuláshoz

Bővítés:

Az orosz maffiával való történtek után, ha lehet azt mondani még csendesebb és zárkózott lett. Ez annak is köszönhető, hogy az apja szörnyszülöttnek tekinti, ahogy a húgát is. Miután sikerült valahogy megszabadulniuk, hála a professzornak és a többi diáknak, csatlakoztak az iskolához elfogadva Charles Xavier professzor ajánlatát. Nem mintha szuper hősködni szeretett volna, de nem volt hova menniük, és a húgára is így tudott a legjobban vigyázni, néha már túlzottan is. Próbálta segíteni feldolgozni a mutációjával járó külsőt, de nem sokban tudott neki segíteni. Viszont elszántan védelmezte a húgát, megfogadta, hogy bármi áron megvédi, bármitől. Hisz csak ő maradt neki, ők ketten egy család. A képességével, ha nem is fogadta még el teljesen, de valamelyest megbarátkozott, és próbálta uralma alá hajtani. Kisebb-nagyobb sikerrel, az átalakulás még mindig elég fájdalmas a számára, és nem mindig tudja pontosan lemásolni és fenntartani a kívánt alakot.  Két hónapig nem nagyon beszélt mással, ha igen akkor inkább csak a professzorral vagy a kötelező csapatórákon ha muszáj volt akkor a többi diákkal, de ezeket sem vitte túlzásba. Nem ismerkedett össze a többiekkel, jó szerével még a nevüket sem tudja pontosan. Ha valaki közeledni akart gyorsan lerázta vagy egyszerűen faképnél hagyta az illetőt. Nem akart nagyon belekeveredni ebbe az X-men dologba, veszélybe sodorni a húgát meg még kevésbé. Az apjával utoljára akkor találkozott mikor a kevés holmiját elhozta a házukból. Kis híján nekitámadt, miközben eszét vesztve üvöltözött vele, hogy micsoda egy szörny. Eközben az anyja nem sok mindent tett. Ekkor döntött úgy hogy nem fog foglalkozni velük tovább, de ezt nem mesélte el a húgának, aki így is elég labilis a külseje miatt.

//Rem elég lesz bővítésnek Smile//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.