Orvgyilkosok Ligája

Go down

Orvgyilkosok Ligája Empty Orvgyilkosok Ligája

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Feb. 2014, 14:53

A világ maffiájának jelentős része az ő kezükben van, Madripoor az övék (itt van a főbázisuk is), teljes Dél-Amerika, beleértve Mexikót is, Afrika teljesen a fennhatóságuk alatt van. EU-ban is érintettek jelentős részben, Amerikában északon most értek NY, illetve NJ magasságáig. A világon egyelőre úgy néz ki, hogy csak a Kínai és orosz maffia az, ami még nem hódolt be nekik, illetve Japánban a Kéz.
A munkamódszereik szerint, mindig előre küldenek néhány személyt, akik elkezdenek maffiát kialakítani ott, és így szépen lassanként veszik át a hatalmat. Alvilági körökben hírhedtek, tudni róluk, hogy a rivális bandákat, maffiákat mindig teljesen kiirtják, és saját embereikkel töltik fel a piacot. Mivel csak a saját nevelés a megbízható, a "meghódított" területekről begyűjtik az utcagyerekeket, árvaházakból rabolnak gyerekeket és ezeket a saját eszméik szerint nevelik fel és képzik, hogy később ők legyenek majd a kiküldöttek és azok akik az adott régiót vezetik.
A szervezettségük és bofolyásuk miatt a Hydra is megkereste őket, de nemet mondtak, hogy nem érdekli őket a Hydra felfogása, sem a módszereik. Így ettől kezdve ellenük vannak, ahogyan minden más nagyobb szervezetnek is, mint a Cabalnak, illetve NY-ban mindenkinek. Mind NY-ban, mind NJ már megkezdték a szokásos módszereiket, hogy átvegyék azokon a részeken is a teljes hatalmat.

A vezetőkről csak képek vannak, arról nem tudni, hogy kinek mi a képessége, de még a nevük sem ismert egyelőre. A szervezet neve Orvgyilkosok Ligája, a szimbólumok egy omega jel.

A vezetőség:
Orvgyilkosok Ligája Latest

A szimbólum:
Orvgyilkosok Ligája Ap,550x550,12x12,1,transparent,t.u3

Megjegyzés:
Annak ellenére, hogy mesélői csoportnak van kiírva, lehet karaktert hozni is ide, de fontos, hogy utólag nem lehet csatlakozni, azaz gyerekkorban csatlakozott valaki és ebben a közegben nőtt fel, úgy, hogy feltétlen hűségre nevelték a Liga iránt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orvgyilkosok Ligája Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14952
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.