Rocor

Go down

Rocor  Empty Rocor

Témanyitás by Rocor on Hétf. 21 Ápr. 2014, 21:56

Adatok

Név: Rocor
Egyéb név: Nincs.
Faj: Szimbionta.
Nem: Férfi.
Jellem: Ember-ellenes .
Személyazonosság: Titkos.
Születési helye és idő: Megbecsülhetetlen.
Kor: Ismeretlen
Család: egyéb rokonok: Szimbionta "testvérek", megszámolhatatlan mennyi.
Foglalkozás: Ember ölő.
Testmagassága: Olyan 2és fél méter.
Testsúlya: Olyan 135kg.
Szeme színe: Fehér.
Haja színe: Nincs haj.
Bőre színe: Élénk vörös.
Különleges ismertetőjel: Nincs semmi.
Repülési sebesség: Nem repül, ilyen képessége nincs.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

SZIMBIONTA ÉLETRAJZ
Egy bolygón lenni amely távol van az otthontól...
Egy bolygón lenni amelyen más életformák is élnek...
Remek lehetőség arra, hogy saját kedvemre gyilkoljak minden mozgó életet! Minden akkor kezdődött mikor egy hatalmas kővel becsapódtam a föld nevezetű bolygóba pontosabban a tengerbe olyan százötven kilométerre New York-tól. Nem messze egy utasszállító hajót láttam meg ami pont New York-ba megy. Igazából akkor már tök mind egy volt, hogy hova megy csak érjek partot és legyen gazdatestem. Nem tagadom eléggé megvoltam szeppenve azon látván, hogy sehol egy fajbéli társ se.  Mozgó testtelen lényként róttam az utcákat de minél gyorsabban hiszen test nélkül nem élhetek olyan sokáig. Az éjszakában egy padon ülő gyereket láttam láttam. Olyan 16-17 éves lehetett. Sehol senki. Itt az én időm! Kihasználván, hogy nem tud semerre menekülni bárhonnan támadok szemből rontottam neki. A lábától a fejéig. Emlékeit megszerezvén láttam, hogy Németországból jött ide New York-ba. Polgárháború volt hazájában, vagy legalább is abban a városban ahol ő élt. Családját lemészárolták a terrorelhárító katonák pedig a fiú családja ártatlan volt. Amikor ez az egész történt hősiesen védte anyját hiszen apja nem volt. Az egyik katona jó erősen fejbe ütötte ami okból is elájult. Amikor felébredt látta anyját a földön három golyóval a hasában. Gyorsan odakúszott mivel nem tudhatta, hogy vannak-e itt még katonák. Anyja egy jegyet nyomott a kezébe. Pontosabban egy repülőjegyet ami New York-ba tart. Mikor elvette a fiú akkor az anyja meghalt. Amikor New York-ba ért teljesen összetört és nem tudta, hogy mi lesz vele,mit fog kezdeni magával,hol fog élni. Később egy albérletben húzta meg magát és iskolába járt mint minden gyerek. Jack egyik nap az iskolában rosszul lett elájult és kórházba került. Ott megállapították, hogy rákos. Először teljesen le volt sokkolva és már minden életkedve elment. Még jobban. De arra gondolt, hogy ami Németországban és itt történt vele most már konkrétan teljesen leszarja és egy menősködő,egoista,nagyképű ember lesz aki mindenkinek megmondja a maga véleményét. És most jövök én a képbe! Mivel regenerálódó képességem van meggyógyítottam Jacket és átvettem fölötte az irányítást. De aznap éjszaka még nem támadtam senkit. Emlékeiből megláttam, hogy hol él és inkább hazavittem. Másnap éjszaka elmentem vadászni. Csak ugráltam a tetőkön és menet közben beugrottam egy két ablakon is, hogy pár embert pár embert ott dobjak ki ahol bejöttem. Egyszer csak azt láttam, hogy egy pénzszállító autót vagy hat rendőrautó üldöz.
-Ez igen  jó mókának ígérkezik! -mondtam magamban és leugrottam az első rendőrautó elé ami persze el is ütött.
A második rendőrautó belement abba amelyik elütött és így tovább. A tizenkettő zsaruból megmaradt négy akik odajöttek hozzám és vörös színemre azt hitték, hogy csupa vér vagyok. Már hívták is a mentőket én meg a beszélő zsarut csápommal az égbe tartottam, a maradék három rendőr pedig csak annyit látott, hogy egy rendőrautó roncs mellett egy vörös csápos szörnyeteg egy rendőrtisztet tart. Várhatóan azonnal tűzet nyitottak rám de sajnálatos módon társukat lőtték le. Mert mielőtt lőttek volna a társukat tartottam oda. A halott rendőrtiszt rádobtam nem kicsi erővel az egyikre majd a másik kettőt úgy egymásnak csaptam, hogy azonnal belehaltak. Amelyiknek a hullát dobtam már abba meghalt, hogy a földre esett.
Mikor kiértek a mentők már csak tizenkét hulla és rendőrautó roncsok maradtak. Reggelre szerencsétlen gazdatestem azt hitte, hogy csak álmodta az egészet! Következő este ugyanúgy jártam az utcákat amikor valahonnan Szimbionta üvöltéseket hallottam. A tengerparton hatalmas tűz volt. Bár ahogy láttam a háztetőről egy gáztartályokat szállító autó robbant fel és még mellé tíz autó. A ház tetejéről tisztán látszott, hogy egy Szimbionta ragadt bent bent a tűzben. Sajnos már nem tudok rajta segíteni. Még ha a felborult tűzoltóautót használnám se lenne elég  víz arra, hogy kimenthessem. De akkor egy hang szólt hozzám ami mögülem jött.
-Nem segítesz neki? -kérdezte a hang alapján egy szintén Szimbionta
-Esélytelen! -fordultam meg és láttam, hogy egy régi riválisom az.
Azonnal rávetettem magam és a harc a levegőben folytatódott mivel, hogy amikor ráugrottam a lába megcsúszott és lezuhantunk. A közelgő tűzviharba akartuk egymást dobni de akkor hirtelen megjelent a katonaság mivel az egyik lakos bejelentette, hogy két nem emberi lény harcol egymás ellen. Mi a ezt nem vettük komolyan és csak harcoltunk tovább miközben autókat,embereket dobáltunk egymásra. De addig a katonaság látta a tűzben égve meghalt Szimbiontát. lángszórós katonákat küldött a mi megölésünkre. Amikor egy hatalmas ütést mértem ellenfelemre kicsit elkábult és láttam, hogy lángszórós katonák körbevettek minket és ha beindítják fegyverüket nekünk annyi, mert láttam, hogy már csak a parancsra várnak. Gyorsan felugrottam egy háztetejére a sötétségbe behúzódva ahol a katonák már nem láttak. Az előbbi  Szimbionta ellenfelem pedig ott volt teljesen magatehetetlenül a "halálzónában". Amikor már csak körülbelül három másodperc volt addig, hogy tűzet nyissanak leugrottam és megöltem egy lángszóróst mire a mellette állók rám tüzeltek. Csak kár, hogy addigra én arrébb ugrottam és egymást gyullasztották fel, de mivel a tartály tűzre kapott, mint a dominók úgy robbantak fel szépen sorban. Esélyt látván az ellenfelem elmenekült én pedig egy háztetőre ugrottam és onnan figyeltem röhögve az eseményeket. Viszont ismét csak egy Szimbionta volt mögöttem aki hozzám szólt.
-Minek mentettél meg? -kérdezte gyanakvóan.
-Lehet, hogy meg kell halnod, de aki megöl téged az nem ember lesz hanem én! -mondtam neki cinikusan röhögve.
Ő persze csak nézett de mire már megfordultam nem volt ott én pedig csak néztek tovább a tűzijátékot.
Eddig ennyi minden történt velem földi életem alatt, ki tudja mit hoz még a jövő!?

KÉP EXTRÁK AZ ET-HEZ
Rocor és a Szimbionta harca
Rocor  Spider-man-producers-love-venom-vs-carnage-idea-for-spin-off


Rocor a háztetőn
Rocor  Carnage


"Gyorsan felugrottam egy háztetejére a sötétségbe behúzódva ahol a katonák már nem láttak."
Rocor  La_venganza_de_carnage_datakinar


Képességei: alakváltás, regenerálódás, keményíti magát, ergo páncélként funkcionálhat, csápok "kiengedése".
Ha gazdatesten van, a gazdatest 1 tonnát is képes immár felemelni és kinyomni. A reflexei szintén fejlődtek, ahogy az akrobatikussága és gyorsasága is. A Szimbionta mérsékelt regeneráló képességekkel bír: könnyebb sérüléseket pár perc alatt begyógyít saját magán és a gazdatestén, a súlyosabbak órákba vagy akár napokba is beletelhetnek. Levágott végtagokat nem tud visszanöveszteni. Halálos sérülésekkel nem boldogul.
Roppant érzékeny a tűzre és a magas frekvenciájú hangokra. Minimális alakváltó képességekkel is bír, ahogy a legtöbb Szimbionta: képes elbújni a gazdateste bőre alá, testének keménységét és állagát tetszés szerint változtathatja, és egyszerűbb ruházati cikkek alakját is fel tudja venni, Amikor előbújik, a gazdatesten láthatóvá válik, vörös-fehér alakban. Gazdatest nélkül néhány órán belül meghal.

Szakértelmei: Ember ölés.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem.

Megjegyzések: Furcsán élénk vörös színe van.


A hozzászólást Rocor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 22 Ápr. 2014, 19:06-kor.
Rocor
Rocor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 19.
Tartózkodási hely : Föld,azon belül Jack Parrish

Karakteradatok
Főkarakter: Rocor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rocor  Empty Re: Rocor

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Ápr. 2014, 16:17

Azt javítsd bele, hogy miként került a Földre és hol zuhant le, illetve hogyan került New Yorkba. A közelben nem történt becsapódás nagyon régóta.

Képességhez pedig ezt pótold, mert így néz ki:
Különleges képességei: Ha gazdatesten van, a gazdatest 1 tonnát is képes immár felemelni és kinyomni. A reflexei szintén fejlődtek, ahogy az akrobatikussága és gyorsasága is. A szimbionta mérsékelt regeneráló képességekkel bír: könnyebb sérüléseket pár perc alatt begyógyít saját magán és a gazdatestén, a súlyosabbak órákba vagy akár napokba is beletelhetnek. Levágott végtagokat nem tud visszanöveszteni. Halálos sérülésekkel nem boldogul.
Roppant érzékeny a tűzre és a magas frekvenciájú hangokra. Minimális alakváltó képességekkel is bír, ahogy a legtöbb szimbionta: képes elbújni a gazdateste bőre alá, testének keménységét és állagát tetszés szerint változtathatja, és egyszerűbb ruházati cikkek alakját is fel tudja venni, Amikor előbújik, a gazdatesten láthatóvá válik, vörös-fehér alakban. Gazdatest nélkül néhány órán belül meghal.

Ha javítottál szólj és megnézem újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocor  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocor  Empty Re: Rocor

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Ápr. 2014, 19:24

Elfogadva, mivel a gazdatest még diák, így 200$ kezdőtőkéd van csak.
Írj még egy adatlapot, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocor  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocor  Empty Rocor

Témanyitás by Rocor on Kedd 22 Ápr. 2014, 19:43

Név: Rocor
Lakás/Létesítmény: Albérlet - 2 kredit
NJK: Jack Parrish - 1 kredit
Foglalkozás: Emberölő
Munkahely: Nincs
Pénz: 200$
Bevétel/hét: Havi 80$
Eszközök: A képességeim
Felszerelés/fegyverek: Nincs
Vállalat: Nincs
Szövetség: Nincs
Törzshely, ahol megtalálható: Mindig máshol de leginkább az éjszaka sötétjében
Ismertebb szövetséges: Saját magam
Ismertebb ellenség: A riválisom

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1
Rocor
Rocor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 4
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 19.
Tartózkodási hely : Föld,azon belül Jack Parrish

Karakteradatok
Főkarakter: Rocor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rocor  Empty Re: Rocor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.