Killbane

Go down

Killbane Empty Killbane

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Vas. 15 Jún. 2014, 16:12

Adatok:

Név: Jaime Robert Reyes
Egyéb név(i): Killbane
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Lázadó és egoista. Neveltetése miatt szinte minden rendszert képviselő figurát szinte rögtön elutasít. Kivételt képez, ha pénzt vagy egyéb javakat nyerhet ki belőlük.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 2001. február 2, New York
Kor: 18
Család: Roberto Reyes, apa
Maria Rodrigez, anya
Rengeteg testvér, akik annyira arctalanok Jaimenek, hogy néha nem is biztos benne, hogy léteznek
Foglalkozás: Autó szerelő (mellék állásban tolvaj), néha iskolába is megy
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete, egy fehér tinccsel
Bőre színe: Kreol
Különleges ismertetőjel: A fehér a hajában és a tetoválás a bal alkarján.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges, leszámítva a dohány és alkohol függőség és az ezekből adódó betegségeket.

Életrajza:
Jaime egy majdnem teljesen sztereotípiába illő mexikói családba született. Katolikusak, alig beszélnek angolul, szinte minden megvan. Az egyetlen dolog, ami hiányzik a Los Angelesi lakás. Jaime sose jött rá mért pont New Yorkot választották otthonuknak a szülei, mikor olyan jó kertészeti karriert futhattak volna be Kaliforniában. Na, mindegy. Ehelyett inkább a megtisztelő autó műhely segítő szakmába helyezkedett el a papa. Később Jaime is követte ebbe a nemes és igen-igen fontos pozícióba. Hamarosan nyilván valóvá vált, hogy a fia sokkal tehetségesebb, mint az öreg, olyannyira, hogy szinte már teljes szerelőnek tekintik. Még arra is gondolt a főnök, hogy akár legális módon foglalkoztathatná. Nem történt meg, de gondolt rá. Mondjuk egy alig iskolázott, 16 éves, mexikói, megkérdőjelezhető előélettel rendelkező fiút legálisan foglalkoztatni nem kevés papír munkával és jelentős pénz veszteséggel járna.
Az alig iskolázott részhez visszatérve, nem elég, hogy szánalmas állami iskolába járt, de még a katolikus papa nem is engedte, hogy ártalmas és eretnek eszméket tanuljon bármelyik gyereke is mint az „evolúció” vagy a „ősrobbanás”. Ilyenek nem valók az ilyen fiatal gyereknek. Nem csoda, hogy az első lázadós fázisa a sátánizmuson vezetett keresztül. Erről marad egy kis emlék a bal karján lévő kecske fejes, pentagrammos 666 tetkó. Mindenki követ el hibákat. Ekkor ismerkedett meg a drogokkal és alkohollal. No meg a lányokkal. Ezeknek hódolt még azután is, hogy otthagyta az egész sátánista dolgot. Persze ezek egyike sincs ingyen. Mivel a középkori nevelési módszereknek hódoló apjától nem igazán kérhetett pénzt, ezért ahhoz fordult, amiben jó volt. Hamarosan kint volt legalább havonta egyszer és autókat lopott. Ezeket aztán tovább adhatta roncstelepeken. Így volt pénze a fent említett szenvedélyekre.
Természetesen a családjával való kapcsolat nem javult a tinédzser évei alatt. A sötét és fekete sátánista évei alatt rendszeresen kapott a hagyományos nevelési módszerekből, hiszen a biblia csak a gyilkosságot tiltja a saját gyereked napi rendszerességgel félholtra verni teljesen oké. Ettől még a mennyországba kerülsz. Ellopsz egy kiló kenyeret és nem tiszteled a téged naponta véresre verő őrültet? Pokol. Mondani sem kell, hogy Jaime nem nagy fanja ennek az egész vallás dolognak, még az egész „áldozzunk kecskét, utána orgia” dolog lehalása után is. Ezért vette fel az utcai gengszter rap színvonalas és mély művészeti formáját és adoptálta a Killbane nevet, amire hosszas töprengés után jött rá. Egyszerűen nem talált ennél túlzóbb nevet. Még nem fedezték fel őt, de ennek már csak idő kérdése.
Most, hogy már elég idős lassan ki is akarna költözni a szüleitől, végleg. Ám ez lassú folyamat, hiszen nem olcsók a lakások. Plusz nem lopkodhat minden éjjel, valamikor pihenni is kell. Plusz úgyse alszik sokszor otthon. Általában csak havi egyszer, ha haza néz és még az is sok. De azért egy saját hely jó lenne.

Képessége: Eddig a szupererőre és ellenállásra jött rá, ki tudja, még hogy mi lehet. Ellenállása elég, hogy egy dobott pillangó kés lepattanjon róla, a szupererővel pedig képes volt egy kocsit feldobni a huszadik emeletre.

Szakértelmei: Viszonylag jó autószerelő, de ennél jobb autó tolvaj. Feltörekvő rapper és szöveg író.

Felszerelés: Egy feszítővas, tolvaj készlet és egy hamis jogosítvány. Persze van még egy notesze is, ahova bármikor leírhatja az igazi nagy dalszövegeket.

Megjegyzések:
Killbane RobbieReyes_Final_TraddMoore

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Killbane Empty Re: Killbane

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Vas. 15 Jún. 2014, 16:13

3 hetes bővítés:
A kis rohadék miatt kiütöttem magam, mert más úgysem tudna. Egy kórházban ébredtem és ahogy felálltam, hogy könnyítsek magamon rögtön találkoztam egy osztag SHIELD-essel. Megtisztelő. Hasznos volt, hogy kórházba vittek hiszen még csak bevarrni se tudták a sebeimet, az isteni erőm túl sok volt nekik. Nem csodálom, ez a világ még nem készült fel rám. Hamarosan kezdhettem tárgyalásokra járni. Gondoltam, hogy simán kisétálok istenhez illően, de itt volt az a kopasz csávó a tévéből. Asszem Xaviernek hívják, de kit érdekel, ő is csak egy halandó. De megdöbbenésemre elég erős, hogy visszatartson. Mivel nem igazán mondhattam volna, hogy „Nem bíró úr, nem én dobtam azt a kocsit a helikopternek, az csak véletlen volt.” Hiába isten Levi is, még ő sem képes erre. Csakis Killbane. A mellém kirendelt ügyvéd körülbelül annyira próbált megvédeni, mint egy pedofil szexuális zaklató náci kínzómestert, de nem baj, megjegyeztem a nevét. Isteni haragom lesújt majd rá. A bíró végül mindössze 400 évet adott, nem félti a leszármazottjait, úgy tűnik. Nyugodtan, egy vállrándítással mutattam, hogy értem az ítéletet. Úgy is szabadulni fogok, nem tudnak visszatartani. Hamarosan felfüggesztve találtam magam, lefogva. Valami hidraulikus cumó lehet, mert minél erősebben próbáltam kiszabadulni, annál jobban fogott meg. Hamarosan rájöttem, hogy egyszerűbb megvárni a 400 évet, addig is tudom fejleszteni a rapper képességeimet. Elkezdtem megtanulni az ajkak mozgatása nélküli rappelést és beatboxot. Egész jól elvoltam, még a szemben lévő gyémánt szobor is tetszett. Elég gyorsan elfog repülni a büntetés.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.