Szemétláda

Go down

Szemétláda Empty Szemétláda

Témanyitás by Ayye Captain! Csüt. 28 Aug. 2014, 17:10

Név: Edward Knight
Egyéb Nevei: Eddy, Sir, Paraszt, Szemétláda...
Faj: szuper-humán
Nem: férfi
Jellem: semleges
Születési helye és idő: 1992. december 25.
Kor: 26
Család: Felesége, fiával együtt elhagyta az államokat
Foglalkozás: katona, ügynök, senki
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 91 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér kaukázusi
Különleges ismertetőjel: vörös szakáll kontra zsíros barna haj
Egészségi állapot/ betegségek: alkoholizmus

2011. április 22.
Wotan kilenc napja
Szemétláda Muzaffarabad%20wiwo
Fáradt köröket ír az idő miközben Ed a felhevült kaszniban élvezi a napsütést. A kamu rolex csak kényelmesen hintázik a bal kézzel, a küldetés mai is olyan érdekes mint az elmúlt két és fél hétben: Aidid követése fel s alá Pakisztán szerte.
- Muhauhhh - Fejezte ki a dolog velejét miközben egy minimális erőfeszítést tett a bal kezével, hogy megfelelő szögbe kerüljön az óra a leolvasáshoz. Még csak pár órája van itt, úgy érezte megállt az idő és a rolexx szerint Párizsban meg is állt valamikor még a reggel folyamán. Egy kósza gondolatot megejtett a témakörben miszerint: "Miért is dekkolok én itt hetek óta?"
Majd egy nagy levegő és elkezd mormogni, közben a célpont épületre vet egy pillantást.
- "Felismerve, hogy önkéntesen vállalkoztam a szolgálatra rangerként, tudomásul véve a választott szakmám veszélyeit, mindig maximálisan próbálom fenntartani a rangerek tisztességét, presztízsét és bajtársi szellemét."
Szinte mint egy imát mormogja el a borostás alak a napszemüveg mögött, majd mint egy ostyát kényelmesen egy levelet helyez a nyelvére és kicsit hátrébb dőlve rágcsálni kezdi. Ad magának egy kis időt, hogy hiányolja a hideg beton épületeket az államokban, a kiképzést, sanyargatást és a hazai kosztot.


2001. szeptember 23.
Ábrahám áldozata
A világot még mindig sokkolják az események, de Eddy semmi nem tud minderről. Ma is ugyanúgy állítja fel a katonai támaszpontot a kanapé védelmében mint akármikor máskor. Az egyetlen hiba, hogy ma is iskolában kéne lenni. De az mint ahogy szokott, nem tűnt elég érdekesnek.
- "Le kell győznöm őket a csatatéren, mert képzettebb vagyok és minden erőmet latba vetem." - Játssza el a szónoklatot a műanyag bábuk közül a legfényesebbikkel Majd hangos szájdobolásba kezd, hogy biztosítsa a sortűz és a robbanások valósághű mivoltát.
- A büdös kölke már megint mit csinál itthon? - Tör a lényegre édes apja, mikor meglátja a szaladgáló fiát a törött váza mellett. Nem vár választ, el is kezdi kioldani az övét, hogy nyomatékosabban tehesse fel a kérdést.

A világgal felkiált a fiú is a teker alatt, csak ebben nincs semmi ideológia, csupán tiszta fájdalom. Hisz Ed még nem félt a mutánsok hírétől és nem rettegett, hogy 911 újra bekövetkezik. Ő csak a fájdalomtól félt és már azt is kezdte megszokni.


2012. július 4.
Eli fiainak gonoszsága
Az első hosszabb eltávja a fiatal katonáknak. Csak Las Vegasig repültek, tízen néznek farkasszemet az asztal két oldalán. Hangos kántálásban törik ki az osztag a pakisztáni pokol után. Elfeledve a mutánsok okozta növekvő terrort a frontról, erősen szorítják a korsókat, mikor több mint egy év után ismét szabadnak érzik magukat.
- "Szívesen állítok példát a kitartásról amire egy igazi harchoz szüksége van egy rangernek, hogy teljesítse a küldetést, még ha én is leszek az egyetlen túlélő. Rangerek előre!" -
Szemétláda Las-vegas-night-helicopter-flight-photo_988692-770tall
Az éjszaka folyamán belefutnak pár fiatal mutánsba amint azok egy italboltot rabolnak a neonfények árában. Lövések dördülnek, miután pár katona neki esik a tolvajoknak. Percekig csak bámulják a testeket, lassan engedik le a fegyvereket, majd a földre ejtik. A tűzijátékok az égben elnyomnak minden hangot, nem hallatszik a kétely vagy félelem, csöndes a halál amikor ünnepel a szabadok országa.
Később a politikusok mutáns ellenes propagandára használja az estet, Eddyék osztaga hősökként kerülnek ki a mutáns terrorizmussal szemben. Bátorság érdemrendet kapnak és pár liberális újságban a "rasszista mészáros"-hoz hasonló elnevezéseket.


2017. április 23.
Prométeusz Ajándéka
Unott doh szag lengi be az irodát az emelten, az ajtó tejüvegén az ezredes nevével. Kint már nyüzsögnek az emberek, míg bent csaj nyugodt, fáradt emberek folytatnak egy párbeszédet valami féle bűnügyi helyszín elvesztéséről. Illetve a helyen alkalmazandó  illemszabályokról.
- Ekkor eltörtem az orrát... - Folytatja Eddy fáradtan, majd a kabátzsebei felé kezd tapogatózni a zippot keresve. A tekintete az ablak felé kalandozik miközben vele szemben, az mahagóni asztal túl oldalán az egyenruhás vérnyomása az eget célozza meg. Hangos csattanásra csak lassan néz fel a keresgélésből Mr. Knight.
- Tudom, hogy nem volt professzionális válasz a részemről, de... - Színtelen hangjába csak az csal életet, hogy kicsit tétován adja a választ. Nem a magabiztosság hiánya, csak elvonja a figyelmét az, hogy a kezei merre kalandoznak. Már lent a nadrágzsebeknél.
- Semmi de! Mr. Knight az isten szerelmére figyeljen! - Ordítja el magát a kapitány, mire egy pillanatra megáll Edward. Megmerevedik a figyelemben.
- Ki kell rúgnom... - Közli fáradtan, leszegi kicsit a tekintetét. Miközben Ed csak felvidul a túl oldalon, meg lett a gyújtó a farzsebben. Nagyjából eddig tudta azt is elhitetni, hogy józan. Mielőtt visszaülne rendesen a kincskeresés végeztével kicsúszik egy hangosan recsegő fing, elröhögi magát és ezzel a lendülettel a földre zuhan.
A kapitány reflexből felpattan, mire a másik feltett kezekkel kezd bele a sajátjába.
- Nincs probléma kapitányom kheheheh, majd behehe-bedobom valahova az önéletrajzom!hjjajj - Mondja el elröhögve ahogy feltápászkodik. Kezet nyújt, majd két rázás után kiténfereg az irodából amíg a kapitánya csalódott arccal az asztal mögé rogy hogy végig nézzen a mai jelentéshegyen.

Unott hangon kezd rá az ismert sorokra miközben kint megpróbál rágyújtani:
-"... udvariasságom a feletteseimmel szemben, hibátlan öltözetem és gondos figyelmem a felszerelésem majd példát mutat mindenkinek."- Mint egy átkot köpi a végét, mikor nem akar meggyulladni a zippo. Beletúr a kócos hajába, ránt egyet a kabátján(, hogy nagyjából úgy álljon rajta mint egy emberen) és elindul a metró felé.


2014. július 6.
Salamon király bölcsessége
Szemétláda Stonestreet2008
Az egyik utazási irodának álcázott koszos helyiségben ismét Ed nyakába akarják szakítani a sz.ros vödröt. De legalább a légkondi kellemes zúgása ott van nekik aláfestésnek. Az ingben izzadó ügynökök meg külön élményszámba mennek az egykori ranger osztagosnak. A hőmérséklet különbség, a kocsiban elrágott kokalevél és a fogmosás helyett leküldött vodka pont elég hozzá, hogy hallja őket röfögni a kondér felett mikor megjön a pizzafutár.
- Ha ezt megteszed a hazáért már fel is írhatod magadnak a következő előléptetést, egy csinos kis medált, én meg adósod leszek neked egy harmincas Scotch-csal és egy huszas Kellyvel az eltávra. - Győzködte Eddy-t az ezredes, épp csak felnézve az aktából, a szemüveg alig letolva az orrnyergén. A végére pedig az a sunyi róka vigyor amit Ed mindig is rühellt.
- Toborzó tiszté kéne lefokozni ezt a sz.rzsákot! - Válaszol enyhén megjátszott lelkesedéssel, majd becsukja a másik helyett az aktát és magához húzza.
- Megtarthatod mind, csak rendezd el a leszerelésemet és akkor kvittek vagyunk. - Válaszol barátságosan, majd elindul, kezében a slusszkulccsal. Miközben az ezredes arcára elégedett mosoly ül ki.
- "A feladást nem ismeri a ranger!" - Próbálkozik az ezredes, de nem kap mást csak egy cinikus grimaszt, mielőtt folytatná.
- Gondolj rá, mint egy Dominika nyaralásra. Mintha nem is fognának fegyvert rád... -


2018. augusztus 11.
Frigg óvó ölelése
A kocsibeállón nyári szellők játszadoztak miközben a nap búcsút intett a horizonton. Ed ismét józan napjait élte, megpróbálta rendbe hozni Samathával. Megegyeztek, hogy pár napig a szüleihez mennek a kis Kevinnel.
- Becs' szó? - Kérdezte játékosan a szőke kis srác a kisujját nyújtva az apja felé. Aki erre megfogta a kezét, ahogy a férfiak közt szokás.
- "Sosem hagyom, hogy bajtársam az ellenségem kezére kerüljön, semmilyen körülmények között..." - Csak magában fejezi be mikor Samantha kiér a házból a táskájával. ~ ...nem csalódhat bennem a család. ~
A nő csak egy visszafogott mosollyal búcsúzik és lassan elindulnak a fiúval Georgiába.

Mr. Knight a házban ismét nekilát a nyomozati anyagnak. Mint egy amatőr horror sztori, egy Nyolcadik utas a halál folytatás vagy ilyesmi. Tiszta káosz, csak pár pohárral szürcsölget el mialatt olvasgatja az aktákat. A nyugalom és az íz kedvéért, mondja magának. De legalább a nikotin tapasz mellé nem gyújt rá. Próbálkozik, tényleg akar és hiszi, hogy Sam megbékél majd. Hétvégén elmennek kirándulni valahova vidékre, talán egy vadasparkba vagy elviszi Kevint horgászni.

Soha nem látta többet.


2015. október 2.
Lancelot próbája
Régi emlékeket idéz a hamis közel-keleti rolex másolat mikor elkezdi rajta a másodperceket számolni, arra még mindig alkalmas. Nincs már sok ideje mikor újra rákezd:
- "... elvárja tőlem, hogy én gyorsabban jussak messzebbre és keményebben harcoljak, mint akármelyik másik katona." -
Szemétláda Bkg_home
"Céges" buli a kartell szerezésében, La Romana
A gyorsindítóval beröffenti a traktort és bekészíti a gumibotot a bal kezébe. Lovagi viadal a lovagnak, mert ez dukál. A helyi főnök egyik kedvenc futárjaként sok hasonló jóban van az embernek része. Még sajog a válla az előző körtől, mikor hangosan hörögve elindul José felé a baba-kék traktorral. Nem gondol az idejövetelének eredeti céljára, nem fél, hogy mi lesz ha lelepleződik nem törődik semmivel. Csakis a főnyereményre, a démoni Mariára és még egyszer elsuttogja:
- El Diablo...-
Szakértelmek:
-Alapvetően művelt, unalmas pillanataiban rengeteg olvasott.
-A középiskola után hat évig katona volt, ebből négy évig a Ranger osztag tisztjeként.
       Remek lövész és taktikai elme, légi képzéssel.

-Több évet dolgozott beépített ügynökként a Dominikai Köztársaságban.
      Jól bánik az érzelmeivel, csak úgy mint máséval.

-Három évig kiképző tiszt különböző ügynökségek alkalmazásában.
      Kiismeri magát a nagyobb államok arzenáljában, harci taktikáiban.


Képesség:
Adaptív tűréshatár:
Több évnyi szintetikus droghasználat és kemény terhelés eredménye ként a teste megtanulta adaptálni a külső támadásokat. Egy bizonyos fajta sérülés(vágott, ütött, lőtt, hő stb.) ellen képes kifejleszteni védelmet a teste, amivel csökkenti a sérülés mértékét, két kör alatt a teste adaptálja a sebzés fajtát és ellenállóvá teszi vele szembe Edwardot egy bizoyos mértékben. Erről ő nem tud, pedig már több mint öt éve rendelkezik vele. Egyszerre viszont több fajta sérülést ellen is felveheti a védelmet, amit 4-5 körig tart fenn a teste.

Megjegyzés:
Egy fejezet és pár sor törölve lett mivel konkrét reneszánsz eseményhez kapcsolhatóak voltak.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.