Mopeteu Zakataka

Go down

Mopeteu Zakataka Empty Mopeteu Zakataka

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 28 Aug. 2014, 19:55

Név: Mopeteu Zakataka
Egyéb nevei:
Faj: mutáns.
Nem: Férfi (vagyis fiú… izé, srác).
Jellem: Mopeteu utálja a „fehér” embereket, majdnem annyira, mint Egyiptom jelenlegi vezetőit. Szeme előtt népe mészárlása és elnyomott múltja lebeg, és ezekért nem tud megbocsájtani. Családcentrikus, viszont könnyen dühbe gurul. Az emberi életet nem tartja sokra, ha nem olyan ember élete, aki hozzá közel áll, vagy törzsének tagja.  
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Egyiptom, 2001. Július 9, Zokatoka beduin falu
Kor: 17
Család: apja halott, anyja él
Foglalkozás: -
Testmagassága: 166 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barna/fekete
Bőre színe: fekete
Különleges ismertetőjel:  
Egészségi állapot/ betegségek:  

Előtörténet:
Mopeteu egy egyszerű beduin faluba született, amit Zokatokanak hívtak a beduinok nyelvén. A törzs sokáig békében élt, és nem kívánt semmit az ország uralkodóitól, csak azt, hogy hagyják őket békén. Ez azonban túl sok volt az egyiptomi vezetőknek. Mivel úgy gondolták, hogy minden beudin bűnrészes a drog és fegyvercsempészetben, ami gyakorta zajlott az egyiptomi és izraeli országhatár között. Emellett a törzsek tagjainak amúgy se voltak szinte semmilyen jogaik, évszázadok óta elnyomásban éltek, és területi igényeiket se ismerték el. Egyiptom vezetői az országhatáron belül minden egyes homokszemet állami tulajdonnak tekintettek, és nem voltak hajlandóak területeket adni a beduin lakosoknak, nem úgy mint például az amerikai rezervátumok. Bár a beduinok sokáig tűrtek, egyszer elszakadt a cérna, és szervezkedni kezdtek. Ellenálló, lázadó szervezetek alapultak, akik kész voltak fegyverrel venni fel a harcot a szabadságukért. Egy ilyen részese volt Mopeteu apja is. Eleinte a férfi nem akart csatlakozni a véres ellenálláshoz, de 1999 nyarán, két évvel Mopeteu születése előtt minden megváltozott. Ekkor az egyiptomi hadsereg több helyen lépett fel a beduinok ellen, falujukban támadva azokra, és lemészárolva az őslakosok sokaságait. Testvére ekkor halt meg, és feleségét is épphogy megmentette. A férfi innentől aktív tagja lett a szervezetnek, és fiát is úgy nevelte, hogy kövessék őt. A kis Mopeteu még járni se tudott, de már történeteket hallgatott a dicső nép még dicsőbb múltjáról. Megtanulta, hogy az életben a méltóság az egyik legfontosabb dolog, és az, hogy soha ne adja fel amit elkezd, hogy legyen hű az elveihez, és bármi történik, ne hagyja hogy elnyomják, semmibe vegyék. Növekedése közben megtanították rá, hogy az erőszak nem olyan út, amitől félni kell, és hogy bár ne legyen büszke rá ha öl, mégis van olyan szituáció, ahol meg kell tegye.
Bár a 2011-es felkelésben apja életét vesztette, Mopeteu sosem vesztette szem elől apja célját, és tanításait. Tizennégy évesen adtak először fegyvert a kezébe, és kezdték el lőni tanítani. Már fiatalon csatlakozott az ellenálláshoz, és azóta is aktívan harcol népe jogaért. Bár nagyon sok beduin olvadt be a társadalomba, ez a szűk csoport még mindig hiszi, hogy népük igaz helye a törzsekben van, és hogy a „városiasodott” fajtársaik népük árulói, akik megadták magukat. Ettől függetlenül Mopeteu megtanulta az arab, és az angol nyelvet is, fegyverhasználat mellett járműkezelési tapasztalata is van, és nagyra tartják az ellenállásnál éles esze, és jó tanulási készsége miatt. Múltjának hála tökéletes "agymosott" példány volt, aki fanatikus módon követte a parancsnokok elveit, és teljesítette elvárásait. Nem okozott számára gondot turisták megtámadása, különféle terrorista robbantások szervezése és végrehajtása, sőt, nyelvi tudásának hála beépülő kém lett belőle. Fiatal kora ellenére, tizenhat évesen felelősségteljes posztot kapott, beépült egy egyiptomi városba, Hurghadába. A turistaparadicsom tökéletes célpont volt a következő akcióhoz, de fel akarták mérni a város felkészültségét. A fiú egy - szintén az ellenálláshoz tartozó - házaspár gyermekeként jelent meg a városban, és szuvenír boltot nyitottak. Bár látszólag átlagos család, igazából a gyermek felügyeli a felnőtteket, és koordinálja a városon belüli mozgást, tevékenykedést. Alvó ügynököket szerveznek be különféle alibikkel, és egyre csak várják a napot, amikor jelt kapnak, és káoszt, anarchiát hoznak a városra. Egy bizonyos időpontban akarnak mindannyian fellázadni, és erőszakkal megsemmisíteni a várost. Ez a szervezet eddigi legnagyobb akcióját jelentené, és valamelyest elégtételt nyújtana megannyi törzs lemészárlásáért.

Mopeteu Zakataka Yousif_arafat
Képességek/készségek/és minden skill:
- alapvető írás/olvasás
- tört angol, jó arab nyelvtudás
- egyszerű fegyverek használata
- alapvető vezetési tudás, főleg sivatagi járművek
- tevegondozás
- sivatagi életmód
- civilizált életmód
- jó esze van, fiatal kora ellenére érett gondolkodású
- mutáns erejét Apokalipszis szabadította fel, ekkor megtanulta kezelni is azt, ami nem más, mint elektromosság generálása.

Miután Apokalipszist felébresztette, a férfi szabadon engedte az erejét, és elküldte Alexandriába felhívni magára a figyelmet, hogy Xavier meghívja a suliba, és ott keressen hasonló gondolkodású, erős mutánsokat, akiket majd Apo oldalára érdemes állítani. A feladatát elkezdte, és szabadon engedte az erejét a város központjában, ahol hatalmas pusztítást vitt végre, de fiatal elméje jelenleg teljesen zavarodott, nem tudja mit kezdjen magával, kövesse-e Apokalipszist, vagy mennyire helyes amit művel. Xavier hívását éppen ezért elfogadta, zavarodott gyerekként keresi a segítséget.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.