Bibor Kísértet

Go down

Bibor Kísértet Empty Bibor Kísértet

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Hétf. 01 Szept. 2014, 18:31

Név: Yalvis a Trewero második szintjéről
Egyéb név(i): Bíbor Kísértet
Faj: Foxiai Alfaj: zseni
Nem: férfi
Jellem: Egy igazi foxiai udvarias, okos, bár egy kicsit nagyotmondó és hát hazudós. Na, Yalvisról ez nem mondható el. legalábbis az első, meg az utolsó. Faragatlan, őszinte valamint makacs. Jó, nem kicsit nagyotmondó, hanem elég egoista, legalábbis nem olyan értelembe, sokkal inkább úgy, hogy kitalált magának egy identitást, és azzal szeret hetvenkedni. Ennek ellenére szemfüles és intelligens, ért a matematikához és a komputerekhez. Kevés embert mondhat a barátjának, nehéz is elnyerni azt egy ilyen galaxisban, azonban azokért még akár a tűzbe is menne /ha nem lenne más megoldás/.
Személyazonosság: Bíbor Kísértetként ismerik, már ha ismerik.
Születési helye és idő: 2005. február 12 (földi idő szerint)
Kor: 20
Család:
Apa: Yelvan a Trewero második szintjéről, egyszerű komputertechnikus
Anya: Yalena a Cosmor hetedik szintjéről, háztartásbéli
Testvérek: Most nem fogom elmondani mind a tizenkét nővéremnek a nevét.
Foglalkozás: Hacker, tolvaj, a legális melója, kobór komputertechnikus, vagyis odamegy, ahova munka van.
Testmagassága: 1 méter magas
Testsúlya: 25 kg.
Szeme színe: barna
Haja színe: rókavörös, vagyis izé mint a bundám, végülis az egész testemet haj, akarom mondani bunda borítja
Bőre színe: huuu.... nem tudom, milyen színű a bundám alatt a bőr.
Különleges ismertetőjel: Feje széles, a homloka lapos, hirtelenes keskenyedő arcorra hosszú és íves. Ferdén nőtt szemeivel fajának körébe jóképűnek számít, azonban más teremtmények ravasz arckifejezést látnak rajta. Karcsú lény, hosszú és vékony karokkal és lábakkal, bozontos és hosszú farkával képes egyensúlyozni, mint fajának minden példánya. A hátán rozsdavörös bundája van, a hasa fehér.
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: Az hogy betegesen hazudozó az betegségnek számít? Ha nem akkor teljesen egészséges, vagy nem...

Életrajza:

Hol is kezdjem? Szóval a Foxián születtem. Egy aprócska világ volt az otthonom, míg el nem mentem volna. A Shrikka galaxis hatodik spiráljában /ja, te ember vagy, akkor hogy jobban megértsd, Tejút galaxis/ található. Hatalmas esőerdők borítják, tele hatalmas és éhes ragadozókal. Na, a mi népünk a vacsorájukként végezték volna, de kezdetben a falvaik köré falakat emeltek, később hatalmas bolyvárosokba költöztek. Később ezek a hatalmas fémpiramisok külön városállamokká válltak, a foxiai kultúra és ipar központjaivá. A falak mögött a komputertechnológia szabadon fejlődhetett. A későbbiekben felvették a kapcsolatot más népekkel, és fejlett komputertechnikát vittek neki. A Foxiai Bolyvárosok Szövetségét ez tette gazdaggá, legalábbis egy szűk, vagyonos réteget, akik felül álltak a társadalmunkban, ez pedig azt jelentette, hogy mások fején tapostak.
Na ennyi volt a bolygó ismertetés, térjünk is rá szerény személyemre. Igen, ha eddig nem találhattad ki, az én szüleim is a termelői kasztba tartoztak, igen nem voltunk valami gazdagok. Az apám komputereket szerelt össze az egyik műhelybe, míg az édesanyám... anya volt. Könyörgöm, a foxiai társadalomban a nők egy bizonyos kor után már nem dolgoznak, hanem megházasodnak, gyerekeket szülnek, a társadalom és a férjük látja el őket.Na, hat lány után, én lettem a hetedik fiú.
A foxiai társadalomban a hét szerencsés szám. Az őseink hét bolyvárost alapítottak, az első törzsek a hét hegy tövében húzták meg magukat stb. De nem sok szerencsét hoztam, egészen addig míg kölyök voltam, hát én jelentettem a család szeme fényét, de amint megtanultam járni és beszélni. Na a lényeg, hogy szeretem rosszalkodni, elrejteni a nővéreim dolgait, felmászni elérhetetlen magas pontokra, ahonnan úgy kellett lekönyörögni és én valami nagyon késői időpontban ugrottam le. Na, értitek, a szomszédjaink azt mondták, hogy szerintük a szüleim a fejükre ejtettek, de se az anyám, se az apám nem emlékezett ilyenre.
Ugyanazt az utat jártam be, mint a többi velem egy osztályban lévő fiatal, előbb az apám mellett tanultam ki a mesterségbeli tudást, közben pedig az iskolában az alapokat. Hát ott jött be az, hogy hirtelen elkezdett vonzani a csillagos ég. Mi foxiaiak tudtuk, hogy vannak más világok, rajtuk intelligens lényekkel, shia'rokkal, kreekel, álnok skrullokkal, hallottam történeteket Galactusról a bolygófalóról, Thanosról, az álnok titánról, de legjobban a zsiványokról, szabad lényekről szóló történetek fogták meg a fantáziám.
Igen, untam a bolyváros szigorú rendszerét, és hát arra gondoltam, hogy milyen lenne ha kiszakadnék onnan, vagy én változtatnám meg. Így visszagondolva, talán a többi akkor velem egykorú kölöknek is lehettek ilyen álmai. Hát csak a tanárok, a szülők, a rokonok, a szomszédok, egy szóval a RENDSZER egyszerűen kiölte belőlük. Valószínűleg velem is ez történt volna, ha nem akadok össze Roshoval, egy kereskedővel.
Ő is fajtabelink volt, de bolyonkivüli, ő adta el más világokon a termékeinket, és bizony semelyik bolyvároshoz sem tartozott. Több nyelven beszélt, sok bolygó szokásait ismerte. A kalandjairól szóló meséket tátott szájjal hallgatta, a többi srácot eltiltották Roshotól. Yalvist is, de ő volt annyira motivált és dörzsölt, hogy minden este kiszökjön vagy lógjon a suliból, hogy megkeresse az újdonsült barátját.
Az évek során gyakorlatilag elválasztatlanok lettek, a kölyök loholt a nagymenő nyomában. Hallgatta a képtelennek tűnő történeteit, melyekben sokszor keresztbetett az aktuális hatóságoknak. Ugyanis az idősebb foxiai gyakran rabolt ki elektronikus bankokat és más helyeket. Megtanulta, hogy hogyan hamisítsa meg a dolgozatainak az eredményét, így gond sem történt az iskolában. Ahogy apró trükköket is eltanult Roshotól. Ezekkel apróbb összegeket tudott lopni, olyan akart lenni, mint a példaképe. Amikor eljött az utolsó nagy vizsga ideje, úgy döntöttem, hogy kiválóra változtatom meg az eredményeimet. Hát, nem számítottam arra, hogy a vizsgaeredményeket kiszámító komputer rájött a turpiságra. Ez pedig a foxiai társadalomban bizony a bolyból való kizárással járt.
A szülei és a testvérei roppant szomorúak voltak, mikor a én bolyonkivülivé vált, és az alsóbb szinteken kezdte el tolvajként tengetnem az életem. Itt megtanultam néhány helyi nagymenőtől a hamisítás, a zsebtolvajlás és a betörés módozatait. Rosho húzott ki a bajból, magával vitte a hajóval. Nem akart elvesztegetni egy ilyen potenciális tehetséget. Sok bolygót bejárt vele, sok akcióban segédkezett. Az évek során már annyira profi lettem, hogy már saját akciókban is részt vettem.
Sokban felülmúltam Roshot.
Miért nézel rám így? Ez az igazság.... Komolyan.
Az idősebb foxiai irigy lett a tanítványára. Csapdába csalta, egy sok pénzt ígérő munka ígéretével egy félreeső bolygóra csábította. Aztán kihívta a fiatalabb társára a helyi rendőrséget, akik azonnal elfogták. Rosho meghamísította a bizonyítékokat, ezzel minden bűnét rám kente. A bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt a Klynen. Azóta is itt várja a sorsát, hogy itt öregszek meg, vagy valahogy megszökök. A cellámba ülök, bámulom a te bús képedet, és arra gondolok, hogy nem veled fogok innen megszökni.

Képességei: Sokkal jobbak az érzékeim mint egy átlagos földi rókának.

Szakértelmei: Értek a komputerek feltöréséhez és az elektronikához. Sok biztonsági rendszert képes vagyok megkerülni. Ezek mellett jól lopakodok, értek a zsebtolvajláshoz. Meg tehetségesen festek. A börtönben tanultam meg.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
.
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 02 Szept. 2014, 08:13

Elfogadva, kezdőtőkéd érthető okokból nincs, adatlapot írj még.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bibor Kísértet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 02 Szept. 2014, 09:13

Név: Bíbor Kísértet /Yalvis/
Lakás/Létesítmény:
-
NJK: -
Foglalkozás: Hacker/utazó informatikus
Munkahely: -
Pénz:
-
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
-
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: Rosho, az áru... egykori mentorom

Felhasznált kreditek: 0 kredit
Fennmaradó kreditek: 4 kredit

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 09 Május 2015, 18:27

Név: Bíbor Kísértet /Yalvis/
Lakás/Létesítmény:
-
NJK:

Rozsda (Yalvis által írt mesterséges intelligencia)  - 3 kredit

Foglalkozás: Hacker/utazó informatikus
Munkahely: -
Pénz:
-
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
-
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: Rosho, az áru... egykori mentorom

Felhasznált kreditek: 3 kredit
Fennmaradó kreditek: 1 kredit

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Csüt. 14 Május 2015, 14:30

2026. április - szeptember

A foxiai nemet mondott a felajánlásra,hogy a GV tagja legyen. Kicsit elege volt már az időutazókból, a celestial badoonokból. Valamint nem volt az a hű de nagy galaxismentő hős. Tudta, hogy azok korán halnak az életmódjukból következően.
Yalvis ezek után egy hónapot töltött a Klyn-en, de a többi rab nem nagyon bántotta, mivel elhíresztelte, hogy milyen hőstetteket vitt végbe a Knowhere-én. Az ügyük újratárgyalása sikeres lett, mivel mind az őrök, mind a Galaxis Örzői melletük tanuskodtak. A foxiai hacker szabadon távozhatott. Azonban nem dolgozhatott még a bosszún, három hónapon át meglapult egy félreeső shi'ar kolónián. Persze nem ténykedett, csak úgy hobbiból írogatni kezdett egy számítógépes programot, egyfajta vírust, de ahogy belelendült, egyre több extrát adott hozzá. A program így lett egyre értelmesebb.
Végül önfejlesztő.
Egy reggel Yalvis arra ébredt, hogy egy szellem áll az ágya mellett. Mivel elege lett a kísértetekből, pánikba esett. Azonban a jelenésről kiderült, hogy egy hologram. A programja saját maga által választott kinézete. Az általa csak Rozsdának keresztelt program Zoé néven mutatkozott be, és következetesen apunak nevezte Yalvist.
Az elkövetkezendő két napban próbálta megnevelni az igen csak szabados programot, de végül úgy ahogy sikerült rávennie az együttmüködésre.
Ezek után már érzett magában elég önbizalmat és bátorságot, valamint Rozsda, vagyis Zoé tesztjei is sikeresek voltak, hogy újra felkeressen néhány régi ismerőst, akik kezdetben csak apró munkákat adtak neki, mert nem nagyon bíztak a foxiaiban.  Részben attól tartottak, hogy rendőrspicli.
Valamint attól, hogy a sitten megkoptak a képességei. Ezekért a munkákért bár a fizetés szinte jelképes volt, de legalább képes volt élesben tesztelni Zoé képességeit. Természetesen jelesre vizsgázott.
Az ezután következő négy hónapban utazgatott, dolgozgatott és persze közben széthintette visszatérésének hírét. Érzései szerint jól haladt, hogy visszatérjen a köztudatba.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Május 2015, 10:45

Elfogadva. Smile Köszi a gyors bővítést.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bibor Kísértet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Okt. 2016, 00:01

A Kartellek Markában c. kalandon inaktivitás miatt nem játszott végig a karakter, így nem volt jelen rajta, emiatt nem úszta meg azt, hogy intergalaktikus körözést és vérdíjat adjanak ki rá hackerkedés, lopás és nemzetbiztonsági adatok kiszivárogtatása vádakkal. Kellően magas fizettség jár a karakterért, a körözés és vérdíj nem csak alvilági körökben terjedt el, hanem hivatalosban is szerte az univerzumban is a korábbiakon felül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bibor Kísértet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 07 Jan. 2018, 11:08

A fajleírásért kapsz 1 kreditet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bibor Kísértet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:18

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 05 Szept. 2018, 18:04

A legutóbbi kalandon gyorsuló evolúció ment végbe a karakteren, aminek köszönhetően újra kinőtt a karakter bundája.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bibor Kísértet Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bibor Kísértet Empty Re: Bibor Kísértet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.