Karen Starr

Go down

karen - Karen Starr Empty Karen Starr

Témanyitás by Karen Starr on Pént. 05 Szept. 2014, 13:24

Adatok:

Név: Karen Starr (ismeretlen)
Egyéb név(i): Cicabogaram
Faj: android
Nem: nő
Jellem: kíváncsi
Személyazonosság:  nyílt
Születési helye és idő: 2024
Kor: 1 év
Család: nincs
Foglalkozás: eszkort
Testmagassága:  174 cm
Testsúlya: 63 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel:  nincs
Repülési sebesség:  100 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: értelmezhetetlen

Életrajza:

Apa szeret engem. Tudom, hogy amikor dühös, akkor is szeret.

- Nem, nem, nem, nem, nem! Ezt maga személyiségmátrixnak nevezi?
Apa dühös. Ok? A kollégája hibás definíciót adót a személyiségmátrix összetett szóra. Más magyarázat nincs. Apa integritása 100%.
– Dr. Lebowski, kérem nyugodjon meg! Ez a személyiségmátrix egy kezdetleges verzió. A környezet vizsgálásából tanul, és majd fejlődik. Ennyi idő alatt képtelenség megfelelőt programozni a megrendelők örömére, viszont egy gyorsan tanuló szubrutinnal...
Apa kollégájának a hangjában félelem van. 16%-al magasabb hangon, és fluktuáló tempóval gyorsabban beszél. Apa egy fontos és erős személy. Amikor ő dühös, akkor mások félnek. Apa csak azt akarja, hogy a megrendelők boldogak legyenek, ezért megcsinált engem. De nem elégedett a személyiségmátrixommal. Ami egy összetett szó.
- Megint bekapcsolva hagytad. – mondja apa.
Csönd.

Aztán valami új. Valami mozog előttem, és nem olyan, mint a környezete.
- Kérdés: Van itt valaki? – én is tudok beszélni. Belémírták, hogy értsem a beszédet, de most már én is tudok beszélni. Ezt is belémírták.
- Én vagyok az. Dr. Lebowski. Most teszteljük a látásodat. Eddig hallottál hangokat, ez most egy másfajta inger.
Látás. Apa és munkatársai beszélnek folyamatosan arról, hogy mit látnak. De a legtöbbről nem. Nem beszélnek arról, hogy a fal olyan színű, mint az, amit konzolnak neveznek, és írnak rajta. Engem. Oka van ennek. Apa mindig szokta mondani, hogy mindennek oka van.
- Mi az oka annak, hogy vagyok? – kérdezem.
- Hogy a megrendelők boldogak legyenek. – válaszol Apa. Amit mond, az nem igaz. Ő azért csinál engem, hogy a megrendelők boldogak legyenek. Ezért Apa pénzt kap. A pénz arra jó, hogy akinél van, az boldog legyen. De a megrendelő ettől pénzt veszít, tehát valami más oka kell hogy legyen. Annak, hogy vagyok.
- Mi az oka annak hogy vagyok a megrendelők számára? – korrigálom a kérdést.
- Azt majd ők eldöntik. Adtak preferenciákat, persze ezeknél a HYDRA-s seggarcoknál sohasem lehet tudni. Megkapják amit akarnak, és én is megkapom amit akarok. És akkor soha többet nem látjuk egymást. – Információ feldolgozás alatt. Apa nem szereti a megrendelőket. A HYDRA-t. Pedig a HYDRA pénzt ad apának. Apa teremt pénzért engem, preferenciák alapján. Az élet célja, hogy megfeleljek a preferenciáknak, hogy apa megkapja a pénzét. De ezek időleges attribútumok. Mi az élet valódi értelme?

Csönd, sötétség.

Személyes napló: dr. Viktor Lebowski, 2024, Január 27.

(...)Ami azt illeti, a projekt fantasztikusan jól halad. Idő előtt kész leszünk a szállítással, és a programozás is az előírt feltételeknek megfelelően halad. Az androidtest minden szempontból emlékeztetni fog az emberire, orvosi eszközök nélkül megkülönböztethetetlen lesz egy átlag embertől. Persze amennyiben nem használja a fegyvereit. Vagy nem nézi meg egy telepata. Vagy egy varázsló. Vagy egy isten. Vagy tudomisén. Nem tudom, pontosan mire kell ezeknek a HYDRA tagoknak egy android, ami teljesen úgy néz ki, mint egy ember. Még ott is, még úgy is, mégis meg tud ölni egy átlag embert. Kifejezetten kérték, hogy szép legyen, nagy mellekkel, mert ez a divat, meg szőke kék szemekkel, persze. Nem tudok sokat a HYDRA-ról, de leadták a rendelést egy tökéletes bérgyilkos robotra. Vehették volna a SHIELD-től, vagy az AIM-tól is, nekik elég fejlett android technológiájuk van, de mégis fű alatt akarták intézni a dolgot. Persze 18 millió dollár kereset mellett az ember ne tegyen fel kérdéseket, csak dizájnoljon egy robotot, ami amellett, hogy tökéletesen néz ki, képes szexelni, és valódi érzelmeket imitálni, és gyilkolni... mire kész lesz, én visszamegyek úgyis Lengyelországba.(...)


Fény, hangok.
Apa szeret engem. Apa fura dolgokat csinál velem, ami picit fáj, de mindemellett jó érzés, és utána mindig le kell zuhanyonzom. Szeretem Apát. Apa kollégái filmeket nézetnek velem, és megtanítottak az internetet használni, hogy megtanuljam, milyen szép lánynak lenni, hogy viselkednek azok, mit csinálnak. Magas tónusban nevetnek, sminkelik magukat, de nem sokat, megválogatják, hogy milyen ruhákat vesznek fel, nem repülnek, nem emelnek fel nagyon nehéz tárgyakat akkor sem, ha tudnak, hagyják, hogy a férfiak mentsék meg őket, és csak parancsra roppantják el annak az embernek a torkát, akinek azt hazudták, hogy szeretnek. A jó lányok engedelmesek, és szeretik az apjukat.

[…]

Állandóan tanulnom kell, kivéve amikor Apának megértésre van szüksége. Meguntam azt, hogy az emberek állandóan megértésre vágynak, és sosem mondják el, hogy mi az élet értelme, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kikutatom az interneten a választ, mert azon minden fenn van. Egyáltalán nem jutottam közelebb a megoldáshoz, csak valamivel. Azt mondják, hogy erkölcsösnek kell lenni, vagy épp ilyen vagy olyan isteneket imádni, de ezek egymásnak ellentmondó információk. Aztán találtam sok bölcsességet is. Az egyik ilyen bölcsesség az az, hogy a vallások ódivatúak, és egy másik világrendben voltak meghatározóak. Akkor bizonyára működött az, hogy az az élet értelme, amit ők mondanak, de mi a mostani korszakban az értelem? A cél? Nem tudom, ki kell kutatnom, de sok időm nincsen. Apa nemsokára tervez eladni, és akkor Apa boldog lesz. Többször is megkérdeztem őt, hogy miután eladott, hova fog menni, ha megértésre lesz szüksége, de ilyenkor mindig dühös lett, és bántani próbált. Már nem fájtak az ütései, mert azóta sokat fejlesztettek rajtam, és már nem fáj, ha egy átlagos ember üt.

[…]

Ismeretlen HYDRA jegyzet

Dr. Lebowski asszisztense ellátta a droidot a megfelelő változtatásokkal. Szökés várhatóan két hónapon belül.


Rájöttem valamire. Apának és asszisztenseinek titkai vannak előttem. El akarnak adni ennek a szervezetnek, de attól Apának lesz pénze és nem nekem. Hogy lesz nekem pénzem? Hol lesz az én értelmem? Olvastam, és most már okos vagyok, és Apa sem nevezhet buta libának többé, pedig rendszeresen megteszi. Viszont okos vagyok, megtanultam, merre van az arra. Ebben a világban az emberek mind a pénzt, és a hírnevet hajszolják, és ha eladnak, akkor csak Apának lesz pénze meg hírneve. Irányítást magam fölött csak akkor tudok szerezni, ha jól ellopom magam. Néha megengedik, hogy mászkáljak az utcákon, a következő alkalommal megszököm. Tudom, hogy papírokra lesz szükségem, meg TB-re, és a normális embereknek lakásuk és munkájuk is van. Tudom, hogy meg kell tanulnom megvédenem magam, meg másokat is, mert mások is akarnak pénzt és hírnevet, és az emberek olykor elveszik egymástól. Azt is tudom, hogy a férfiaknak megértésre van szüksége, mint Apának, és ezt olykor elveszik a nőktől, ha nem adják meg nekik. Vagy férfiaktól, mert ilyen is van. Vagy bárányoktól, de azt csak a skótok, azt mondják. Nem sokára az enyém leszek, és minden pénz és hírnév az enyém lesz, és akkor az életemnek lesz értelme.

Ismeretlen HYDRA jegyzet

72 napja szökött meg a fogságból a droid. Kifejlesztett személyisége a terveknek megfelelően hőstettekre sarkallja majd. A kezére játszott törvényenkívüli kapcsolatok segítettek neki személyigazolványt, és társadalombiztosítást szerezni. Retrospektív megalkotott személyisége utáni nyomozás nagy valószínűséggel azt az eredményt hozza majd, hogy Karen Starr egy valódi ember. Munkája szerint takarító egy fodrászatban. Naivitásának és tapasztalatlanságának köszönhetően nem gyanakszik arra, hogy ezen számára szerencsés események a kezére vannak játszva. A fejébe épített parancskódok könnyen felülírják bármilyen döntését. Számunkra a parancs az, hogy hagyjuk a fejlődését, esetleg híressé válását. A HYDRA-nak érdeke, hogy a HYDRA-hoz lojális szuperhősök legyenek az utcán az önjelöltek helyett. Ha Karen Starr elbukik, a tartalék tervek lépnek életbe. Vágj le egy fejett, és kettő másik veszi át a helyét. Hail HYDRA!


Képességei: 

Repülés: Antigravitációs elven működő repülés, maximális sebesség: 100 km/h
Erő: : Testének titániumszerkezete alkalmassá teszi 1 tonna felemelésére
Ellenállás: Kések és kis kaliberű fegyverek ellen ideiglenesen ellenálló köpeny
Látás: : Hőlátás, röntgenlátás, infralátás
Hősugár: Szemeiből fókuszált lézersugarakat képes lőni, melyek rövid idejű kontakt után elsőfokú, hosszabb idejű kontakt után másodfokú égési sérüléseket okoznak.
Emberi test: Speciális megfigyelőeszközök nélkül mindenben emberinek tűnik. Képes vérezni, nyálat kiválasztani, könnyezni és egyebek. (Igen, arra is.) Egy beépített zavaró révén az egyszerű fémdetektorokat képes megtéveszteni.
Rádiókommunikáció: Képes telefonálni, és internetezni az agyával.
Önfejlesztő szoftver: (csak azért írtam bele, hogy tudjon emberként kommunikálni, meg ha képességfejlesztése lesz, akkor legyen rá magyarázat)

Szakértelmei:  egyszerű takarítóként dolgozik, de puszta kezes harci és anatómiai ismereteinek köszönhetően közepesen jó masszőr és gyilkos.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: Amidoinitrite?
Karen Starr
Karen Starr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Karen Starr
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

karen - Karen Starr Empty Re: Karen Starr

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 05 Szept. 2014, 13:32

Nos, annak ellenére, hogy aggódtál, remek előtöri lett.
Azért, hogy annyira ne legyen erős a kari első szinten, a hő, infra és éjjellátás 20 méteren belül működik. Lézercsapás a szemből pedig 10 méteren belül, a rádiókommunikáció is olyan max 20 méteres távolságon belül

Ezenfelül elfogadva az előtörténet.
Mivel egy ideje dolgozol 600$ kezdőtőkéd van, egy adatlapot írj még, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
karen - Karen Starr Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14869
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

karen - Karen Starr Empty Re: Karen Starr

Témanyitás by Karen Starr on Pént. 05 Szept. 2014, 13:43

Adatlap:

Név: Karen Starr
Lakás/Létesítmény: Manhattani kis albérlet
NJK:
Foglalkozás: takarítónő, eszkort
Munkahely: Kis Manhattani bárban takarítónő, illetve a pénzes vendégeknek termék
Pénz: 600$
Bevétel/hét: 200$
Eszközök: váltásszuperhős ruha (avagy milyen jó, ha a telefon és mp3 lejátszó az ember fejébe van építve)
Felszerelés/fegyverek: nem hord fegyvereket
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Manhattan utcái, szórakozóhelyek
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 2
Fennmaradó kreditek: 2
Karen Starr
Karen Starr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Karen Starr
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

karen - Karen Starr Empty Re: Karen Starr

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Szept. 2014, 22:50

Noha nem Te nyertél a pályázaton, 1 kredit jutalmat kapsz, mert sokat dolgoztál vele.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
karen - Karen Starr Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14869
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

karen - Karen Starr Empty Re: Karen Starr

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Okt. 2014, 23:40

Most láttam csak, hogy Tied volt a 200. előtörténet és mivel minden 100. kap +1 kredit jutalmat, Te is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
karen - Karen Starr Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14869
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

karen - Karen Starr Empty Re: Karen Starr

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.