Szlávik

Go down

Szlávik Empty Szlávik

Témanyitás by Szása Hétf. 06 Okt. 2014, 19:34

Adatok:

Név: Kusnyirevics Szvátoszláv Járaszlávavécs
Egyéb név(i): Szlávik
Faj: mutáns
Nem:férfi
Jellem: semleges, jobbnak és okosabbnak gondolja magát másoknál, egy igazi elkényeztetett ficsúr.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2009.06.16
Kor: 16
Család:
Apa – Kusnyirevics Jároszláv Méhájlavécs
Anya – Kusnyirevics Ánásztászijá Leonyidivná
Nagyapa – Kusnyirevics Méhájla Valadimirovics
Foglalkozás: Tanuló
Testmagassága: 170 cm.
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Moszkvában születtem egy eléggé gazdag családban. Pontosabban a nagyapám volt orosz ország húszon nyolcadik leggazdagabb embere. Vannak benzin és gáz ipari cégei, műszaki cégei, sőt még van egy aranybányája is valahol a Szibériában. Az apám neki dolgozik valamelyik leány cégének az igazgatója. Minden rendben ment egészen addig, amíg el nem jegyezte az anyámat. Tudniillik az anyám egyszerű pincérnő volt egy kávézóban. Nagyapa nem akarta hogy rangon alul nősüljön, de az apám végig kitartott az elhatározása mellett. Az esküvő utáni napon azonnal kirúgatta a cégéből, így új állást kellett keresnie. Fel is vették egy jogi céghez egyszer mint segéd, de öt év alatt aligazgatói rangig vitte. Én ez alatt az öt év alatt fogantam. Az anyám nem akarta otthagyni az állását, így még terhesség alatt is bejárt a munkahelyére.
Miután megszülettem a nagyapám szíve mintha megenyhült volna és én voltam az egyetlen unokája. Bár a szüleimnek nem adott semmit, engem elhalmozott mindenféle jóval. A nyarakat mindig más üdülőhelyen töltöttük ahová persze a szüleimet nem hozta. Magántanárokat fogadott fel és azt tanulhattam, amit akartam: politika, vívás, dogmatika, mindenféle történelem és hadászat. Ami nem tetszett azt a tantárgyat azonnal lecserélte és újat tanultam helyette.
Szóval eléggé elkényeztetet és elkezdtem én is úgy nézni a szüleimre mint a pornépre. Mert nem jártam iskolába így eléggé magányos voltam. Legtöbbet a szobámban töltöttem és egy labdát dobáltam a falnak. Azt kívántam bárcsak lennének barátaim, akikkel játszhatnák. És a kívánságom valóra vált. A szemben lévő polcomon megjelent egy feketelyuk eléggé vibráló szélekkel és átjött rajta egy kis lény. Madárnak nézett ki csak az ijesztőbb fajtából. Először megijedtem, ahogy szerintem ő is. Elkezdett mindenhova repkedni a szobában és mindennek nekiment. Ez csak pár másodpercig tartott, aztán egy pillanat alatt apró sötét darabokra esett, amik még a levegőben eltűntek. Ez még egyszer megtörtént más nap is. Még csak 15 éves voltam és nagyon megijedtem hogy én idézem ezt a démoni teremtményt. A szüleim mindig késve jöttek be és amikor elmondtam ezt nekik először nem hittek nekem.
Lassan megtanultam tudatosan is megidézni, de sohase tovább mint pár perc. Kiderült hogy ő valami kis démon. Bármi hihető, de ezt ő maga mondta, mert egy idő után már nem ijedt meg hogy megidézem. Eléggé összebarátkoztunk, és még ha csak pár percre, de megidéztem mindig ha magányosnak éreztem magamat. Elmondta hogy vannak még hozzá hasonló és ha akarok próbáljak meg összebarátkozni velük is. Azt is elárulta, hogy a démonok nem szeretik a saját világukat és mindenáron át szeretnének jutni ebbe a világba, így ha rendesen összebarátkozom az egyikükkel, szinte mindent megtesznek, csak hogy megint megidézzem őket.
Végül úgy 5-6 darab új barátom lett. Nem valami erősek, és nem is sokáig tudom őket előhívni, de mégis csak a barátaim. 1 egész évig sikerült eltitkolnom mindenki előtt a kis képességemet. De a születésnapomon éppen mikor elmondtam Kirilnek (a madárka démonomnak) hogy miket kaptam a nagyapám ránk nyitott a szobámban. Kicsit megijedtem ezért nem küldtem azonnal vissza és nagyapa észrevette, hogy egy furcsa madár a kezemben válik levegővé. A nagyapám nagyon bezsongott, elkezdett kérdezősködni én meg elárultam neki és a szüleimnek mindent. A nagyapán nagyon dühös lett. Lehordott mindenféle torzszülöttnek és ilyesminek. Mindenfélével szitkozódott. Aztán arra a következtetésre jutott, hogy elküld az X suliba, hátha ottan kigyógyítanak engem. A szüleimnek nem sok beleszólása volt mert bármikor kirúgathatta az apámat és engem is feladhatott a helyi mutáns gyűlölő hordáknak. Tudniillik ő se rajongott értük. Még fiatalabb korában túsz volt egy bankrablásban ahol mutánsok voltak a bűnözők és kegyetlenül meggyilkoltak három túszt.
Szóval így kerültem ide.

Szlávik Jac7k9

Képességei: Idézés lényeket a démoni síkról. Égy fekete kapun keresztül jelennek meg, aztán amikor visszaküldi vagy lejár az idézés ideje (1-2 kör) akkor apró fekete részecskékre esik szét (ami nem árt a lénynek csak visszajuttatja az eredeti világába) és azok is csak pár pillanatig láthatók. Egyszerre csak 1 lényt tud megidézni. A beszédüket csak ő érti meg. Miután használta a képességét ugyanannyi körig nem képes újra előhívni egyiket sem.
Lények:
Kiril:
Kis madárdémon. A termete kb. egy verébével egyező. Gyenge csípéseket és karmolásokat képes okozni. Tud repülni kb. olyan gyorsan akár egy veréb. Ő volt az első megidézett lény így szinte nincs olyan feladat, amire ha megkéri, ne teljesítene.
Arachne:
Pókszerű démon. Ököl nagyságú és képes a szájából nagy mennyiségben hálót fújni, ami nem erősebb a földi pókhálóknál. Nincs mérge, sőt a rágói olyan gyengék, hogy az emberi bőrt nem is képesek átdöfni. Kedves és a képességei csak elijesztésre szolgálnak. Szintén követi a gazdája minden utasítását.
Maraya:
Macskadémon. Nagysága egy átlagos házimacskáénak felel meg. A képességei is megegyeznek egy vele egyforma nagyságú macskáéval, csak intelligenciában haladja meg földi társait. Eléggé önfejű és olykor többször is meg kell kérni, hogy hajtson végre dolgokat.
Pamacs:
Egy kis fekete szőrgolyó. Egyetlen képessége a rövidtávú teleportálás magában ( egyenlőre max 2 méter), és ezt is csak véletlenül, vagyis önszántából vagy parancsra nem képes rá. Semmilyen jelét hogy tud beszélni eddig nem adta. Szereti, ha simogatják.
David:
Egy kis kaméleon démon. Képes láthatatlanná válni (csak ő senki mást nem képes láthatatlanná tenni) és nem csak elrejtőzni, mint a földi társai. Nagysága egy kisebb gyíkéval felel meg. Parancsra is képes láthatatlanná válni de sokszor saját maga is megteszi minden ok nélkül.

Szakértelmei: Tud oroszul és angolul beszélni és írni anyanyelvi szinten. Eléggé jól vív és ért a politikához és kereskedelemhez.
Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: Ha a teleportálás sok, akkor azt kihúzom de a cuki szőrmók marad Smile


A hozzászólást Szása összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 06 Okt. 2014, 19:45-kor.
Szása
Szása
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Szása
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szlávik Empty Re: Szlávik

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Okt. 2014, 19:42

Elfogadva.
De jól érezted azt a teleportálást húzd le szépen Smile A lény tud önmagában 1 méteren belül, de Téged nem tud vinni és mást sem, csak magát..
Még órarendet írj, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szlávik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szlávik Empty Re: Szlávik

Témanyitás by Szása Hétf. 06 Okt. 2014, 20:59

Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (orosz)

Választott órák:
- Vallásismeret
- A harc művészete harccal és anélkül
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Etika
- Önvédelem

Választott órán kívüli csoportok:
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Vívószakkör
- Lövészet szakkör

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben

ÓRAREND
Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra:
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (orosz)
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Vívószakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra:
12-14 óra:
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra:
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

U.I. Javítottam, csak 1méterről 2-re módosítottam. Remélem így is megfelel Smile
Szása
Szása
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Aug. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Szása
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szlávik Empty Re: Szlávik

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.