Willow Yuen

Go down

Willow Yuen Empty Willow Yuen

Témanyitás by Elissa Szer. 05 Nov. 2014, 17:21

Adatok:

Név: Willow Yuen
Egyéb név(i): Will
Faj: Mutáns
Nem:
Jellem: Jelelnlegi állapota miatt visszahúzódó és defenzív a külvilággal szemben, feltehetőleg ennek köszönhető, hogy viccet csinál a dolgokból és néha egyszerű dühkitörései vannak.
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 2010. Augusztus. 15.; Mexikó, Colima állam, Colima;
Kor: 15 év
Család:
- Andrew Yuen (apa)
- Scarlett Yuen (anya)
Testmagassága: 162 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Sárga
Különleges ismertetőjel: Zöld színnel pulzáló csontok; Speciális sárga védőruha;
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:

Egy méretes üvegfalú szobában voltam. Pár szék egy asztal és egy ágy volt benn mindössze. Már pár nap eltelt azóta, hogy idekerültem. Nem igazán lehetett eldönteni, hogy fogoly vagyok vagy vendég. A szoba bejáratánál egy széken, egy fekete hajú férfi ült, SHIELD egyenruhában. Az apám. Ő vállalta magára az őrzésemet. Még egyetlen szót se váltottunk.
- Meddig kell még itt maradnom? – szólaltam meg végül. Mindig is álmodoztam arról, hogy egyszer apa elhoz magával a SHIELDhez, de azt valahogy nem így képzeltem el.
- Mihelyst kitalálták, hogy hogyan tudnak segíteni rajtad, elmehetünk. – felelte némi várakozás és egy mély sóhaj után. Legalább annyira nem várta ezt az apa-lánya beszélgetést, mint én magam.
- És ha nem találnak rá módot? Megölnek? – fejben már megjárattam ezt a lehetőséget. Nem is lenne olyan meglepő, hisz potenciális veszélyfaktor vagyok.
- Nem fognak megölni. Miért tennék? – a kérdés előtt mélyet nyelt. Mindketten tudtuk, hogy ez hazugság.
- Mert egy két lábon járó nukleáris bomba vagyok, azért. – feleltem keserűen.
- Nem vagy bomba. Az én lányom vagy. – jól esett, hogy a lányának tart, még ilyen helyzetben is, bár a jelenlegi állapoton ez nem sokat változtatott.
- Felrobbantottam a házunkat! Veszélyes vagyok! – egyszerűen kitörtek a szavak belőlem és a hangsúlyoknak nyomatékot adva az üvegfalat püföltem. Valóban így volt. Egészen az elmúlt pár napig a legnagyobb gondom az volt, hogy az apám által tanított harctudást edzettem, hogy a barátaimmal mindenfelé szabad fussak és, hogy azt tervezgessem, milyen lesz az életem, mikor az apám nyomdokait követve én is SHIELD ügynök leszek. Erre fel azon a hétvégén, mikor épp senki nem volt otthon, egyszerűen, bumm a földel teszem egyenlővé a házat amíg alszom. Aztán meg arra ébredtem, hogy sárga vegyvédelmi ruhás ügynökök járkálnak körülöttem és erre a helyre hoznak.
- Nem a te hibád volt. – próbált nyugtatgatni, bár nem sok sikerrel.
- Nem-e? A hírekben is benne volt, hogy egy robbanásnak köszönhetően az egész házunk odalett és a szomszédokat evakuálták, mert ismeretlen ideig erős radioaktív sugárzás mérhető ott. Itt is azért vagyok bezárva, mert veszélyes vagyok rád és mindenki másra pusztán a jelenlétemmel, és nem azért, mert meg akarnak védeni a médiától. – dobtam félre a kis kütyüt, amit kaptam, és amin a híreket olvastam. Legalább nem tekintenek terroristának, ez már valami. – Arról nem is beszélve, hogy eddig már biztos aggódva kerestek a barátaim, csak a telefonom egész szimplán elolvadt, így ebben biztos sem lehetek. – még mindig dühöngve caflattam vissza az ágyhoz és dőltem belé. Számomra a beszélgetésnek már vége volt. Annak legalább örülhettem, hogy az a robbanásos dolog csupán egyszeri alkalom volt. Azt mondták, hogy a mutáns képességem felszínre törésének a mellékhatása. Nem mintha az egész képesség nem egy nagy mellékhatás lenne.
A napokban több védőruhás tudós meg orvos járt benn nálam és különböző vizsgálatokat végeztek rajtam. Nem volt túl kellemes, hisz mindenik úgy nézett rám, mintha a biztos halál fizikai megtestesülése lennék. Leginkább az a nő félt, aki mértéket vett rólam, feltehetőleg, valami ruhaféleséghez.
- Álljon félre! Nyissa ki! – épp elaludtam volna, de valakinek a parancsolgatása felébresztett félálomból. Öt-hat védőruhás személy állt a „szobám” előtt, egy pedig az apámmal veszekedett valamin. Bár nem hallottam belőle egy szót sem, de az apám határozottan dühösnek látszott.
- Mit akarnak velem csinálni? – már törökülésben ültem az ágyon, mikor a védőruhások beléptek a szobába.
- Még nem találtunk módot arra, hogy kontrollálni tudja vagy tudjuk a képességeit, kisasszony. – kaptam meg a feleletet kimérten. Már meg se lepődtem, hisz többet egyáltalán nem vártam.
- Meg fognak ölni? – nem is tudom, hogy miért tettem fel ezt a kérdést. Egyáltalán nem vártam a halált, de ettől az állapottól is meg akartam szabadulni.
- Nem. Azt mondtam, hogy még nem találtunk megoldást a kontrollálásra, nem azt, hogy feladtuk. Mindazonáltal van egy hosszabb megoldás, aminek köszönhetően önnek sem kell itt raboskodnia és talán magától irányítani tudja majd a képességeit. – a férfi hangja sokkal nyugodtabb volt, mint bárkié, aki előtte itt járt nálam, majd mikor kezével jelzett egy nő lépett hozzám a karján pedig egy sárga színű ruha volt, habár másabb, mint az, amiben ők voltak.
- Kérem, vetkőzzön le fehérneműig. – utasított a nő. A korábbi férfi egyetlen kézjellel utasította a csapat többi férfi tagját és hátat fordítottak. Kedves volt tőlük, de fölöslegesnek éreztem. Ezek a ruhák, amik rajtam vannak amúgyis tőlük származnak, az enyémek elpusztultak pár napja, meg úgyis kamerával figyeltetnek, úgyhogy teljesen felesleges az egész. Úgy tettem, ahogy a nő mondta, majd a segítségével felvettem az új ruhámat. Kicsit gumis hatása volt, de könnyű volt. Végül egy sisakot is kaptam, hogy a ruha teljesen magába zárja az erőmet.
- A tudósaink által készített ruha megakadályozza, hogy az általad generált sugárzás hatással legyen másokra, még akkor is, hogyha fizikai kapcsolatot létesítenek veled, amíg a ruhában vagy. Ami a lassú megoldást illeti, a szüleid is beleegyeztek, hogy az X-men óvó kezei alá kerülj, mint a Xavier iskola diákja. Amíg nem találunk megoldást, addig az övék lesz a feladat, hogy megtanítsanak, hogyan tudod biztonságosan használni az erődet. Természetesen minden óvintézkedést megtettünk azért, hogy a társaid és tanáraid is biztonságban legyenek, többek között ezért a ruha, és, hogy neked se legyen kellemetlen az ott tartózkodás. – világosított fel a férfi a jövőmmel kapcsolatban. Egy keveset, amit az interneten meg lehetett találni, vagy a tévében látni, tudtam az X-menről és az iskoláról, de azon túl nem sokat. Azt se tudtam, hogy összedolgoznak a SHIELDel.
- És mennyire ellenálló a ruha? Gondolom, ügyelnem kell rá, hogy ne szakadjon el. - mozgattam meg kicsit a végtagjaimat, hogy valamennyire hozzászokjak a ruhához, bár biztos, hogy egyhamar nem fogom magaménak érezni.
- A ruha kicsivel ellenállóbb, mint egy hagyományos vegyvédelmi uniformis. A különleges elkészítésnek köszönhetően nehezebben szakad el, de azért megkérem a fokozott figyelemre ilyen szempontból. – kaptam meg a várt magyarázatot, majd a férfi kivezényelte a csapatát és hamarosan egy másik jött be, feltehetőleg a kitisztítás miatt. Miután a kilépés előtt még engem is letisztítottak végre elhagyhattam a börtönömet. Az iskolához pedig az apám kísért el.


Képességei:
A teste folyamatosan radioaktív sugárzást bocsájt ki (speciális ruházatot kell, viseljen emiatt), és minél közelebb van valaki hozzá védőruha nélkül, annál nagyobb mennyiségű sugárzásnak lesz kitéve. (kóma, rák és halálveszély) A mutációnak köszönhetően a csontjai zölden pulzálnának (a pulzálás alkalmával látszanának a csontjai zölden a bőrén keresztül is, és a sötétben világít), valamint lévén a saját energiája is táplálja, így enni-innia naponta egyszer (az anyagcsere folyamatok is minimálisak).

Szakértelmei:
- Közelharci ismeretek;
- Szabadfutási képzettésg;
- Angol, Kínai és Spanyol anyanyelvi szintű ismerete;

Kinézet:
Védőruha nélkül:Willow Yuen 10r3jntWillow Yuen 11h4bih
Védőruhában:Willow Yuen 51lhwWillow Yuen 2w1tll3

Órarend:

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Mechanika és Elektronika
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Boksz klub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvórák (Asgardi)
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: -
Elissa
Elissa
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 35
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Oct. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Elissa
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Willow Yuen Empty Re: Willow Yuen

Témanyitás by Thorhalla Szer. 05 Nov. 2014, 19:18

Rendben, elfogadva. Csinálhatsz is szobát magadnak a suliban, meg mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Willow Yuen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.