Theon Lupin

Go down

Theon Lupin Empty Theon Lupin

Témanyitás by Theon Lupin on Kedd 30 Jún. 2015, 02:24

Adatok:

Név: Theon Lupin
Egyéb név(i): Viktor Rasmussen
Faj: Ember/Kiborg
Nem: Férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1991. oktober 23 Bergen, Norvégia -> Föld D88
Kor: 35
Család: -
Foglalkozás: álláskereső
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Sebhelyek, bal kar protézis, bal szem protézis
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:

Theon Lupin 4v66qh

Története:

Ajánlott zene az előtörténet ezen részének olvasásához.
Theon egy fém széken ült és épp azzal volt elfoglalva, hogy bal karján szépen feltűrje a ruha ujját. A kezeslábas amit a letartóztatása után kapott passzolt rá. Leszámítva a kézcsonkját. Lassan, kényelmesen ügyködött. Ő ráért. Kapott meleg ételt, tiszta ruhát. Ahogy szeme sarkából néha a kihallgató tisztre pillantott látta, hogy ő sem siet. ~
Hát ha így...akkor még elleszek. ~ gondolta és megigazította a ruha szélét úgy, hogy megfeszüljön felkarján és kilógjon a fém csatlakozási pont, ami a végtagját rögzíti. Mikor végzett elégedetten szemlélte művét és bólintott hozzá. Csak ez után nézett a vele szemben ülőre. Kicsit zavarta, hogy kikapcsolták a szem inplantját is. Már teljesen hozzánőtt. A gondolatra elmosolyodott.
-
Akkor kezdem. Gondolom ez már felvételre megy. - teátrálisan körülnézett. - Norvég vagyok. Túl jó az angolom? Nálunk mindenki hamar megtanul angolul. A nevem pedig francia. Majd erre is rátérek. Bizsereg a pókösztönöm, szerintem több szenzorral is figyelnek, ezért nem éri meg hazudnom...ne nézzen már rám így. Nincs pókösztönöm és csak sejtem, hogy figyelnek. Maguknál nincs Spiderman képregény? Film? Akármi? No mindegy. Szóval Norvégiában születtem, kilencvenegy októberében. Szüleim bevándorlók. Apám autószerelő, anyám háztartásbeli. Ők egyébként eredetileg csehek. Engem eredetileg Viktor Rasmussennek hívtak. Norvégosították a nevüket a szüleim, mindegy is. Életem nyugodt volt és gondtalan. Jártam suliba, hoztam a kötelező minimumot. Kénytelen voltam dolgozni apám műhelyében. Meg aztán toltam a játékokat számítógépen. CoD, Ghost Recon meg a társai. Teljesen beleéltem magam. Ezért is jelentkeztem a fegyveres erőkhöz érettségi után. Egy éve készültem rá fizikailag, fel is vettek. Az alapképzés után egyből jelentkeztem külföldi misszióba, de először elutasítottak. Egy évvel később viszont már röpültem is Afganisztán hegyei felé. Hát nem volt sétagalopp...
Theon arca kissé elkomorul ahogy a sok emlék feltódul benne. Eltelt néhány másodperc mire feltűnt neki a csend és az, hogy már nem a vele szemben ülő szemébe néz, hanem a kettejük közötti fém asztalra. A matt, steril, vízszintes felületen egyszer csak megelevenedtek a múlt képei előtte. S ahogy emlékezett rájuk, ahogy látta őket, úgy mesélte tovább.
Ajánlott zene az előtörténet ezen részének olvasásához.
-
Már az első feladat megmutatta nekem a poklot. Alig múltam tizenkilenc éves. A fenekemen volt még a tojáshéj. Faryab tartomány egy előretolt bázisán teljesítettem szolgálatot, az újjáépítési csoport mellett. Ez a türkmén határ közelében van. A talibánnal csiki-csukit játszottunk pár őrposztért. Nappal mi ellenőriztünk, éjjel ők. Aztán jött egy parancs. Az utasítás szerint a helyi, afgán, erőkkel meg kellett tartanunk egy őrposztot éjszaka is egy hágót mert fontos szállítmányt vártak északról. Három LMV-vel, meg egy teherautónyi afgánnal maradtunk kint. Ez tizenötöt jelentett a mieink közül és vagy negyvenet az afgánokból. Utóbbi bizonytalan volt mindig is, de kifejezetten sok embert tudott összeszedni az őrmesterük. Már alkonyodott amikor megkezdődött a támadás. A talibán jól alkalmazkodott a NATO modern eszközeihez. Tudták, hogy az éjjellátókat még nem tudtuk használni, de már nem láttunk tisztán. Szemben velük. Volt néhány évtized előnyük. Szóval egyszer csak ránk szakadt az ég. Általában az afgánok akiket támogattunk megérezték a támadás előszelét. Most nem. Szinte a semmiből jött az első gránát tűz. Mellé, de a sziklák röpködtek és a por szált. Viszonoztuk a tüzet bár nem tudtuk honnan lőttek. Az afgánok meg csak bujkáltak. De ezek a szemetek felkészültebbek voltak. Aknavetőkkel vették célba az őrposztot. Nem kellett pontosan találniuk, elég volt a fél hegyet ránk borítaniuk. Közben szórványosan adagolták az ellenséges karabélyok is... - Néhány másodpercre megállt. Felnézett a vele szemben ülőre. - Mire megjött reggel a felmentés, az afgánok fele halott volt, a mieinknek pedig a kétharmada elhunyt, eszméletét vesztette vagy sérülést szerzett. Én három töltényt lőttem el. Az egyik autó mögött feküdtem és egy bajtársam kezét fogtam amíg a mentőegység ápolói le nem fejtették a halott ujjait rólam. Végignéztem ahogy lassan elvérzik és kihuny az élet fénye a szeméből. - Nagy levegőt vett. - Három héttel később újra terepen voltam. Nem csak én, de a pszichológus is azon a véleményen volt, hogy túltettem magam rajt. És tényleg. Olyannyira, hogy jelentkeztem a különleges erőkhöz. Forsvarets Spesialkommando...de maradjunk annyiban, hogy FSK.
Ajánlott zene az előtörténet ezen részének olvasásához.
- Az emberek többsége azt hiszi, hogy a "különleges erők" állandóan akcióznak és végtelen hentelésben tobzódnak. Pedig csak edzünk, tanulunk és várunk. Én egészen addig vártam, amíg Szíriában nem forrósodott a helyzet és ki nem kellett hozni a vegyi fegyvereket az országból. Rutin küldetés volt, mert a franciák már megfigyelték a lerakatokat, csak bementünk és biztosítottunk. Innentől viszont a Közel-keleten ragadtam. Külföldi misszióim alatt hol a NATO "Óceán pajzs", hol az EU "Atalanta" műveleteit támogattuk felderítő munkával. Ha mi voltunk a közelebb, mint a tengerészek akkor hajókat foglaltunk vissza vagy a kikötőben csaptunk le a kalózokra. Aztán kivontak minket. Valami nagyra készült a NATO. Egy évet gyakorlatoztunk. Repülőbe be, repülőből ki. Végtelen barátkozások más NATO és Uniós egységekkel. Aztán kiderült miért. Kettőezer-tizenhét áprilisában egy kelet lengyelországi katonai bázisán gyakorlatoztunk. Svédekkel és Finnekkel közösen. Egyik reggel jött a parancs. Tárakat be és irány a gép. Bevittek minket az oroszokhoz. Ha tippelnem kéne, emlékeim szerint radarszint alatt repültünk az ukrán-fehérorosz határ mentén. Onnan pedig keletnek fordultunk. Két gép, két feladat. Putyin és Medvegyev. A mi egységünk utóbbit kapta. Nyizsnyij Novgorod volt a célunk. Csak az utolsó percekben emelkedünk a radar fölé és ugró magasságba. Biztos egyből kiszúrtak bennünket. Ugrottunk. Mindenki. Még a pilóták is. Az eligazítás alapján már a levegőből láttuk a hatalmas hotelt. Érkezés a tetőre, behatolás az elnöki lakosztályba. Három emeletet mentünk lefelé. Ott találkoztunk először ellenállással. Harmadik voltam, kilenc testőrt elimináltunk és egy célpontot. Két embert veszítettünk a tizenkettőből. És a kijutás? Azt nem szervezték meg. Ki az utcára és irány a Volga...Olave tizedessel indultam neki délre. Szereztünk egy csónakot és két hátizsákkal indultunk neki a folyónak. Az valószínűleg nem kerestek bennünket ezen az útvonalon. Az viszont biztos, hogy az Oka-Volga deltát nem zárták le. Kijutottunk és a folyón elég gyorsan tudtunk haladni. Napközben legtöbbször megpihentünk. Ettük a fejadagokat, néha pecáztunk. A járőrhajókat ilyenkor nem tudtuk volna máshogy kicselezni. Éjszaka haladtunk inkább. Persze híreket nem kaptunk, teljesen el voltunk zárva. Volvográd magasságában partra szálltunk és két nappal később már a Don-on ereszkedtünk a földközi tenger felé. A deltában minden cuccunkat felajánlottuk egy halásznak, aki kivitt minket a fekete tengerre. Grúziáig jutottunk. Ott letartóztattak minket, de mivel idegen nyelven kvartyogtunk csak két napig vertek. Utáva vittek Tbiliszibe, ahol már kaptunk tolmácsot és a verések miatt elhitték, hogy turisták vagyunk és kiraboltak minket. Így jutottunk haza és kaptuk meg a híreket a harmadik világháborúról.
Ajánlott zene az előtörténet ezen részének olvasásához.
Theon tartott egy kis szünetet és megvakarta bal karján a csatlakozót. Nem viszkethetett neki, mégis szüksége volt a mozdulatra, hogy folytathassa a történetét.
-
A Putyin ellen küldött csapat felsült, az a mocskos ruszki pedig bekattant. Nekiment a románoknak, magyaroknak, lengyeleknek, finneknek. Utóbbiakat leszámítva mindenkit bedarált. Eközben Kína megtámadta Japánt. Az USA arra a hadszíntérre koncentrált. Mire visszaértem Oslóba állóháború alakult ki. Titokban kitüntettek és tiszti iskolába küldtek, amit félig végeztem csak el, de a rendfokozatot megkaptam és irány a Bundeswehr megtámogatása. Három évet háborúztunk mire elértük Moszkvát és megadták magukat. A három évet hol mélységi felderítőként, hol frontkatonaként szolgáltam. Megúsztam az egészet sérülés nélkül és ép ésszel. De a NATO - Orosz békeszerződés után leszereltek. A hivatalos indoklás szerint túlképzett voltam. Valójában csak azon vonal alá kerültem, ami a leépítés határát mutatta a duzzasztott seregben...jah. Ahogy látja nem maradtam sokáig tétlen. Nem bírtam a civil életet. Délre mentem és csatlakoztam a Francia Idegenlégióhoz. Ők még háborúztak Kína ellen...hogy miért akartam folytatni? Gyakran feltették nekem a kérdést. Mindig jött valaki azt kérdezte: te valami harc addikt arc vagy? De nem válaszoltam semmit. Mert nem értenék. Nem értenék, hogy az egészet a többi srácért csinálom. Mert a feladatot el kell végezni, majd mindenkinek haza kell jönnie.
Theon körbetekint, már-már értetlen arccal. Aztán meglátja a saját tükörképét és szerényen elmosolyodik.
-
Majdnem elfelejtettem, hogy nem végeztünk. Szóval folytatódott a harc. Indonézia szigeteiről pucoltuk ki a kis komcsikat. Egyik szigetről a másikra. Jól sikerült előre nyomulnunk. Tisztként egy egységet vezettem ami bunkereket keresett meg és számolt fel. Amíg az egyik bunker idő előtt fel nem robbant. Valami kísérleti labor volt. Az ott tárolt vegyi anyagokból jutott a szemembe, meg a karomra. Már nem tudták megmenteni. Viszont jó katonának felajánlották, hogy részt vehetek egy kísérleti programban. Persze alá kellett írnom még öt évre és le kellett mondanom a testemről halálom esetén...Valami francia-amerikai cég tervezte eszközöket ültettek be. A szemem, meg a karom. Jól működtek a teszteken és az első éles bevetéseken. Aztán jött a támadás egy fegyverközpont ellen belső Kínában. Bejutottunk és elintéztük az őröket. Ki kellett volna hoznunk a tudósokat, de nem akartak jönni. Ezért egyszerűen leállíttattam az eszközt. Azonnal. Hiba volt. Ez volt a második bunker ami az arcomba robbant. Nem tudom mit teszteltek ott. Ne tudom mi történt. Egyszerűen átkerültem abba az erdőbe, ahol négy nappal később elfogtak. Nos ennyi. Mi lesz most?!...


Képességei:

Robotkar:
- Implant anyaga titánium ötvözet 3 pont
- Ellenállás: 3 pont
- Rugalmasság 3 pont

Robotszem:
- Szenzor 2 pont
+ Fegyver azonosítás 2 pont

Elosztott pontok: 13/16

Szakértelmei: Elit katonai képzésben részesült mind a Norvég hadseregben, mind a Francia Idegenlégióban.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Theon Lupin Empty Re: Theon Lupin

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 04 Júl. 2015, 23:35

Remek előtöri, élmény volt olvasni.
A SHIELD/ARMOR ad neked kezdőtőkét, amivel majd boldogulhatsz ez 1600$. Aztán szokosásos, adatlap, és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Theon Lupin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Theon Lupin Empty Re: Theon Lupin

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 05 Júl. 2015, 00:09

Adatlap:

Név:
Theon Lupen
Lakás/Létesítmény: Szolgálati lakást az AIM biztosítja
NJK: -
Foglalkozás: Biztonsági szakreferens (Katona) és tesztalany
Munkahely: AIM Birodalom
Pénz: 850 $
Bevétel/hét: 700$ + 100$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:

- AIM által biztosított páncél
- Foglalkozással járó katonai felszerelés
- Tom Brown Tracker #2 kés (foglalkozásból ingyen)
- KAC PDW (foglalkozásból ingyen)
- Walther CCP 9mm - 750$

- Robotkar
+ Implant anyaga titánium ötvözet 3 pont
+ Ellenállás: 3 pont
+ Rugalmasság 3 pont
- Beültetett szem
+ Szenzor 2 pont
+ Fegyver azonosítás 2 pont
 
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált implant pont:13
Megmaradt implant pont: 3

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Theon Lupin Empty Re: Theon Lupin

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 31 Júl. 2016, 23:04

Theon visszatért Szomáliából. Mivel csak a munkáját végezte, ő nem kapott extra jutalmat, mint a többiek. Helyette csak kifizették a szokásos bérét, ő meg örül, hogy katonáskodhat és titkokat ismerhet meg.

Adatlap:

Név:
Theon Lupin
Lakás/Létesítmény: Szolgálati lakást a kormányzat biztosítja Washingtonban.
NJK: -
Foglalkozás: Biztonsági szakreferens (Katona) és tesztalany
Munkahely: USA Government
Pénz: 70000 $
Bevétel/hét: 700$ + 100$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:

- AIM által biztosított páncél
- Foglalkozással járó katonai felszerelés
- Tom Brown Tracker #2 kés (foglalkozásból ingyen)
- KAC PDW (foglalkozásból ingyen)
- Walther CCP 9mm - 750$
- MK 18 CQBR + holosight + laser pointer
- M249 SAW


- Robotkar
+ Implant anyaga titánium ötvözet 3 pont
+ Ellenállás: 3 pont
+ Rugalmasság 3 pont
- Beültetett szem
+ Szenzor 2 pont
+ Fegyver azonosítás 2 pont
 
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált implant pont:13
Megmaradt implant pont: 3

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Theon Lupin Empty Re: Theon Lupin

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 18 Júl. 2019, 16:36

Theon az elmúlt években folyamatosan dolgozott  kormányzatnak, elsősorban a fegyveres erőknek. Hol fedett ügynökként, hol egyenruhásként. A legutóbbi küldetése azonban, a Kree támadás idején, az X-ek mellé sodorta. Mind felettesei, mind az X-Menek, mind ő maga úgy ítélte meg hogy sikeres volt az együttműködés. Ezért a továbbiakban is keresni fogja a lehetőséget, hogy ha az érdekek azonosak.
Az elmúlt években csatlakozott hozzá Crossbow a "Malinéz harcos". Nagyon jól megértik egymást. Crossbow jól képzett őr és bombakereső szakértő. Jeleskedik a mentésben és a cukin pózolásban is.

A munkával töltött évek alatt megismerkedett egy olyan ügynökkel, ex-tengerész gyalogossal, akivel szintén szívesen dolgozik együtt a továbbiakban is. Mallory Danica Walsh

Adatlap:

Név:
Theon Lupin
Lakás/Létesítmény: Szolgálati lakást a kormányzat biztosítja Washingtonban.
NJK: -
Foglalkozás: Biztonsági szakreferens (Katona) és tesztalany
Munkahely: USA Government
Pénz: 500.000 $
Bevétel/hét: 700$ + 100$
Eszközök: - Küldetés szerint
Felszerelés/fegyverek:

- Küldetés szerint.

- Robotkar
+ Implant anyaga titánium ötvözet 3 pont
+ Ellenállás: 3 pont
+ Rugalmasság 3 pont
- Beültetett szem
+ Szenzor 2 pont
+ Fegyver azonosítás 2 pont
 
Vállalat: -
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges:
- Crossbow - 3 pont NJK
- Mallory Danica Walsh - 3 pont NJK
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált implant pont:13
Megmaradt implant pont: 3

Felhasznált kreditek: 6
Fennmaradó kreditek: 0
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Theon Lupin Empty Re: Theon Lupin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.