Sona

Go down

Sona Empty Sona

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 22 Aug. 2015, 12:53

Sona Arcade_sona___3_by_sntp-d5meyer
Név:Gena Sign
Egyéb név(i): Sona
Faj: Mutáns
Nem: nő
Jellem: kreatív, kissé egoista, meggondolatlan, kissé apatikus a többi emberrel szemben, ez alól csak talán Kata kivétel és a aktuális pasija
Születési helye és idő: Manhattan, 1993, November 20
Kor: 21 év
Család:
- Anya, Apa halott,
-Unokahúga él
Foglalkozás: Dj
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe:kék
Haja színe: kék(eredetileg szőke)
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: kék haj
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:fura jellemén kívül egészséges

előtörténet:
Átlag gyerekkor, talán egy ideig valami hasonló volt nekem is. Zeneimádó, egyedi stílusú, öltözködésű és határozott kis csaj voltam. Imádtam feltűnő színekben járkálni, táncolni, hangszereken játszani és énekelni. Akárcsak egy álmokat kergető kisiskolás teszi. Ez az álom viszont nem sokkal később romba dőlt részben, mikor kiderült, hogy nem vagyok ember. Talán 15 éves lehettem mikor a kádban énekelgettem és hirtelen sértően hamisságra csuklott a hangom és ennek következtében a tükör eltört a fürdőben. A hang amit kiadtam sikolyra emlékeztetett vagy a magas c-re ezért a szüleim odarohantak hozzám és mikor meglátták a tükröt meglepetten néztek rám, rám aki a tenyerét a szájára tapasztotta mert éreztem, hogy újabb sikolyok kívánkoznak ki a torkomból.
Próbáltak megnyugtatni és beavattak, hogy mutáns vagyok lévén apám is az, bár már nem sokáig élt ezután.
Az énekléssel fel kellett hagynom, de a zenéről sosem tudtam volna, így jártam tovább ezen az úton, persze emellett nem túl sokat tanultam, így csak kettesekkel csúsztam át mindig de ez engem nem érdekelt, csakis csak a zenén járt az eszem és persze a fiúkon, ami miatt sokszor bajba is kerültem. Viszont volt egy személy a szüleimen kívül aki ha ott volt mindig kihúzott a bajból. Olyan volt, mint egy néger őrangyal szárnyak nélkül. Az unokatestvérem volt az Vudu. A csajt kiskorom óta ismertem, hiába ritkán találkoztam vele mindig előkerült ha bajban volta m és kihúzott belőle. Eleinte én azt hittem szimplán csak b*szogat és nincs jobb dolga, de aztán többször hálát adtam a létezéséért, persze én egyszer sem köszöntem meg ezt mert ehhez túl büszke voltam, de szerintem ő is tudta, hogy ez így van. Fura egy ember volt, akit kiskoromban egy gúnynévvel illettem és rajta is ragadt általam, de a jelek szerint már nem zavarja őt, így nyugodtan folytathattam a becézgetést.

Egyik éjjel rossz előérzetem támadt, a szüleim nem jöttek haza egy nyaralásról a nénikéimékkel. Hamarosan kopogtatott is Vudu egy rendőrrel az oldalán. Vudu meg se tudott szólalni láttam, hogy bántja valamit és a könnyeivel küszködik. Végül a rendőr kibökte, hogy mindkettőnk szülei meghaltak egy ittas kamionsofőr miatt. Nem akartam elhinni amit hallok. Tiltakoztam a tény ellen, hoyg halottak lennének, már kezdtem hisztérikussá válni mikor Vudu egyszer csak felállt odacsörtetett hozzám és átölelt belém fojtva a szót. Sosem láttam még őt könnyeket ejteni eddig és én könnyekben úszva borultam a vállára ő pedig mintha a nővérem volna simogatni kezdte a fejem és bátorító szavakat súgott. Sokáig sírtam a vállán, több érzelmet mutattam mint eddig bármikor, mikor felnéztem a rendőr már eltűnt és csak Vudu volt ott mellettem aki közölte, hogy össze kell költöznünk, nekem eleinte nem tetszett az ötlet, de aztán rájöttem, hogy egyedül úgyse tudnék fenntartani egy házat.
Vudu hozzám költözött a másik házat pedig kiadtuk albérletbe. Sokat veszekedtünk a helyeken és egymással amúgy is. Kb addig tartott ez míg el nem kezdtünk mindketten dolgozni. Ő főleg nappal dolgozott mint szerelő én pedig éjjel mint Dj. Így este pár órára találkoztunk csak.
Én néha több napot távol voltam, mert hívtak vendégfellépőnek dj-ként és simán csak gitárosnak vagy szintetizátorosnak is, mint beugró zenész egyes zenekarokhoz. Én persze nem bántam, mert változatosságot hozott a dolog.

Egyik este rossz pasi csábításának engedtem, rossz társasága keveredtem és az lett a dolog vége, hogy elraboltak. Én mázlimra hozzáfértem a mobilomhoz így Vudu a segítségemre sietett. Hihetetlen volt egymaga elbánt négy hústorony csávóval, de sajnos a negyedik kifogott rajta. Én bepánikoltam és éek óta először elsikítottam magam, mire a még talpon álló hústoronyok és Vudu is kidőlt. Hívtram a rendőrséget akik bekasztlizták az emberrablókat és kórházba vitték Vudut velem együtt. Az én vallomásom felvették és új személyazonosságot kaptam, új hajszínt választottam és hasonló, de új életet kezdtem, mint a régi.
Vudut beavattam a titkomba és átköltöztünk az ő lakásukba és az enyémet adtuk ki ezután. Egy másik klubba mentem dolgozni és kicsit zárkózottabb és ezáltal elérhetetlenebb lettem a pasik felé.
Azóta is Vuduval élek egy házban, a pasik ugyan jönnek mennek, de az őrangyalom mindig ugyanaz maradt.

képesség:
hangját olyan frekvenciára képes emelni sikítással, hogy az üvegek betörnek körülötte a rezonanciától és akit a hang telibe talál akkor ha nem volt védve a füle dugóval kezével akármi, akkor elájul. Sona immunis elvégre ez a saját hangja.

erősségek:
átlagosan táncol
több hangszeren játszik, két féle gitár, zongora, szintetizátor és dj pult. ( főleg elekronikus gitározik, szintetizátorozik és dj pultban keveri a zenét)
a diszkóban lévő vendégek miatt megtanult németül és olaszul középszínthez közeli szinten

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Sona Sexymechanicbyparkleggy Sona Girloffantasybymanofins Sona Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sona Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sona 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.