Namor

Go down

Namor Empty Namor

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 25 Aug. 2015, 14:03

Név: Namor
Faj: atlantiszi
Nem: férfi
Jellem: nem tisztázott, de mindenképpen veszélyes
Személyazonossága: titkos
Születési helye és idő: Atlantisz, ismeretlen idő
Kor: ismeretlen
Család: Thakorr (apa), ismeretlen anya
Foglalkozása: elmondása szerint herceg
Testmagassága: 193 cm
Testsúlya: 129 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Hegyes fülek.

Életrajza: Platón, a híres ógörög filozófus meglehetős részletességgel szólt a legendás Atlantisz szigetéről. Leírása szerint Atlantisz hatalmas királyság volt, fejlett civilizációval és ideális politikai berendezkedéssel, amely jóval előrébb járt az akkori Föld bármely országánál. A forrás szerint ez a hatalmas sziget igen hirtelen pusztult el: földrengések és árvizek után „…egy súlyos nap és éjjel […] a tengerbe merülve eltűnt.” A legenda szerint a mohóvá és agresszívvá vált birodalmat az istenek parancsára öntötte el a tenger, Platón műve azonban ezen a ponton megszakadt.

Hosszú ideig mindenki csupán legendának hitte ezt a történetet, ám dr. Franklin Storm és neje, dr. Mary Storm kitartottak azon felvetésük mellett, hogy Atlantisz létezett, és végül sikerült is engedélyt szerezniük a S.H.I.E.L.D.-től egy kutatóexpedícióra, amely teljes sikerrel zárult. Az Atlanti-óceán mélyén ráleltek a civilizáció elsüllyedt romjaira, sőt még egy élő, hibernált egyedre is, amelyet elzárva tartottak a romok között, egy sértetlenül maradt épületben. Az egyed ugyan rendkívül agresszívnek bizonyult, mégis sikerült foglyul ejteni és a Pegazus Projekthez szállítani további tanulmányozás céljából. Idővel fény derült a lény nevére is: Namor. Ő maga uralkodónak, hercegnek tartja magát, ám valójában sokkal valószínűbb, hogy valamiféle súlyos bűn elkövetése miatt zárták be és hibernálták. Ennek köszönhetően azonban egyedüli atlantisziként túlélte népe és szigete pusztulását.

2010-ben a II. korszak 6. fejezete során Namor visszanyerte erejét és kiszabadult, majd irgalmatlan tombolásba kezdett a Pegazus Projekttől a Csendes-óceánon és a Himaláján át egészen az ausztráliai Sydney városáig. Végül Walter Joseph Kovacs és Jean Grey az ismeretlen eredetű Főnix erejével megfékezték őt – illetve helyesebb lenne úgy fogalmazni, hogy a végén már Namor fékezte meg őket. Hogy miért kutatta át a fél világot dühösen Attilanért és Blackagar Boltagonért, arra nem derült fény, viszont szoros érzelmi kapocs alakult ki közte és a Sharon Carter ügynök testében ténykedő dr. Melissa McKenzie között. Az eseményeket és Namor létezését sikerült nagy erejű telepátia segítségével titokban tartani, illetve természeti katasztrófának beállítani, így a mai napig is csak páran tudnak az igazságról a S.H.I.E.L.D.-nél.

Namort ezután dr. Henry McCoy fennhatósága alá helyezték a S.H.I.E.L.D. egyik titkos létesítményében, az atlantiszi romok feltárása pedig jelenleg is zajlik.

Különleges képességei: Namorról ez idáig túl sokat nem sikerült megtudni, de az biztos, hogy félig emberi DNS-sel rendelkezik, és hogy vízben ugyanúgy tud lélegezni és mozogni, mint a szárazföldön. A fizikai ereje és regeneráló képessége is elképesztő, akár még Hulkkal is felvehetné a versenyt, továbbá pszichés kapcsolatban áll minden tengerlakó élőlénnyel, sőt, magával a tengerek és óceánok egészével. Irányítása is alá tudja vonni a vizeket, akár hatalmas hullámok, akár viharok, de akár még fagyott, hóvá vagy jéggé vált formában is. Az agyi működése szinte soha nem lassul le, és a nyelvi központja is hihetetlen aktivitást mutat, így gyakorlatilag percek alatt meg tud tanulni egy új nyelvet.

Namor 0144

_________________
Namor 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Namor Empty Re: Namor

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 16 Szept. 2015, 11:39

Hat hónappal később…

Namor a S.H.I.E.L.D. fogságában maradt ismeretlen helyszínen, ahol mesterséges kómában tartják.

_________________
Namor 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.