Elektra Natchios

Go down

Elektra Natchios Empty Elektra Natchios

Témanyitás by Ultimate Guru on Kedd 01 Szept. 2015, 17:31

Név: Elektra Natchios
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: többnyire gonosz
Személyazonossága: a civilek előtt titkos
Születési helye: New York
Család: meg nem nevezett édesanya (elhunyt), Dimitris Natchios (édesapja), Irene (nagynénje), Paul Natchios (másod-unokatestvére), Leander Natchios (másod-unokatestvére)
Foglalkozása: bérgyilkos
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 59 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: sötét
Különleges ismertetőjel: Általában vörös öltözetben mutatkozik, kedvenc fegyvere a sai tőr.

Életrajza: Elektra Natchios hatévesen kezdett harcművészeteket tanulni, nem sokkal azután, hogy édesanyja elhunyt mellrákban. Érettségi után felvették a Kolumbia Egyetemre, ahol járni kezdett egyik évfolyamtársával, a vak Matt Murdockkal. Több barátra is szert tett, köztük egy Mel nevű lányra is, akit egy szintén az egyetemre járó fiú, Trey egy nap megerőszakolt. A vádakat ejtették Trey ellen, hála a fiú befolyásos apjának. Elektra nem akarta ennyiben hagyni az ügyet, ezért Trey, hogy elhallgattassa, felbérelt pár bűnözőt, hogy robbantsák fel a lány apjának üzletét. Matt elintézte, hogy az elkövetők valljanak, de Trey megint megúszta a dolgot, és Elektra lassan kezdte úgy érezni, hogy a barátja hazudik neki, és nem is teljesen vak. Amikor Trey újra lecsapott Melre, Elektra már várt rá, és majdnem meg is ölte, ám az utolsó pillanatban megjelent Matt is. Elárulta a lánynak, hogy valóban vak, viszont a többi érzékszerve emberfeletti szinten éles. Azt remélte, ha elárulja titkát, Elektra megenyhül, de nem így történt. Halálos sebet ejtett Treyen, és választás elé állította Mattet: vagy hagyja elvérezni a fiút, és vele tart, vagy elviszi egy kórházba, de azzal vége kettejük kapcsolatának. Matt az utóbbit választotta.

Elektra otthagyta az egyetemet, és visszaköltözött apjához. Unokatestvérei, Paul és Leander anyagi segítségének hála, sikerült újra felépíteniük a lerombolt üzletüket, ám később kiderült, hogy a két adakozó rokon csak azért tette mindezt, hogy a helyet pénzmosásra használhassák. Hogy megoldja ezt a problémát, Elektra azt tervezte, meglátogat egy Cullen nevű könyvelőt, akinek cáfolhatatlan bizonyítéka volt ügyfelei, Paul és Leander ellen. Sajnos pont akkor ért oda a férfihoz, amikor egy ellene felbérelt bérgyilkos, bizonyos Benjamin Poindexter is. A gyilkos addigra már végzett Cullennel, és kis híján Elektrát is megölte, ám a lány szerencsére sikeresen megszökött előle. Poindexter ezután Elektra apjára kente az egész gyilkosságot, amivel csak még jobban felbőszítették a lányt. Összeállt régi barátjával, Matt Murdockkal, és közösen megtudták, hogy Poindextert maga az alvilág Vezére, Wilson Fisk bérelte fel, mivel Cullen bizonyítékai olyan információkat tartalmaztak, amelyek számára is kínosak lehetnek. Kiderült, hogy a könyvelő ügyvédjének, William Savage-nek is volt másolata a terhelő adatokból, akihez ekkor már úton is volt Poindexter. Matt és Elektra nem tudták megakadályozni Savage meggyilkolását, de legalább a bizonyítékot megszerezték. Elektra ezután kijátszotta Mattet, és találkozót szervezett Fiskkel. Átadta neki az iratokat, és cserébe azt kérte, tisztázza apja nevét. Hamarosan megjelent Poindexter is, akit ezúttal sikeresen padlóra küldött Elektra, és ezzel nagy hatást gyakorolt a Vezérre, aki belement az üzletbe. Poindextert átadták a rendőrségnek, és ezzel Elektra apja újra szabad ember lett. Később Matt felkereste Elektrát, és elmondta neki, hogy olyan bizonyítékokat szerzett, amelyekkel Fisk segítsége nélkül is kihozhatták volna apját a börtönből. Hatalmasat csalódott a lányban, és többet ezután nem is nagyon beszéltek.

Elektra szabadúszó bérgyilkos lett, akinek egy későbbi munkája egy latvériai tábornok meggyilkolása lett volna, ám ebben egy ifjú szuperhős, Pókember megakadályozta. Jelenleg a kolumbiai drogbáró, Tyrone Cash alkalmazásában áll.

Különleges képességei: Elektra kiváló harcművész, aki tökélyre fejlesztette a nindzsa harcmodort, de több egyéb harcformát is mesteri szinten elsajátított. Atlétikai és gimnasztikai edzettsége olimpiai szinten van. Számos fegyvere között megtalálható a sai és a shuriken is.

Elektra Natchios Klri

_________________
Elektra Natchios 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Elektra Natchios Empty Re: Elektra Natchios

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 16 Szept. 2015, 11:37

Hat hónappal később…

Elektra továbbra is Tyrone Cash testőreként dolgozik valahol Dél-Amerikában.

_________________
Elektra Natchios 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.