Mephisto

Go down

Mephisto Empty Mephisto

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 02 Szept. 2015, 19:05

Név: Mephisto
Faj: démon
Nem: férfi
Jellem: gonosz
Személyazonossága: a civilek nem bizonyosak a létezésében, de sokan hisznek benne valamilyen néven
Születési helye és idő: ismeretlen hely, ismeretlen idő
Kor: ismeretlen
Család: nincs
Foglalkozása: minden gonoszság megtestesítője és ura
Testmagassága: változó
Testsúlya: változó
Szeme színe: általában vörös
Haja színe: általában vörös
Bőre színe: általában vörös
Különleges ismertetőjel: Képes változtatni a kinézetét, de valódi alakja egy hatalmas, vörös démon.

Életrajza: Mephisto minden démon közül az egyik leghatalmasabb, eredete ismeretlen. Ősidők óta a Pokol vagy Sötét Létsíkok nevű realitás egyik teljhatalmú ura. A földi halandók őt tekintik az abszolút, vegytiszta gonosznak, a Sátánnak, ha úgy tetszik, aki a bűnösök lelkét örökké tartó kínzásokkal sanyargatja. Ő maga is gyakorta tetszeleg az emberek által róla elképzelt alakban, vérvörös testű, patás lényként, de szívesen vesz fel emberibb kinézetet is. Teljes neve Mephistoteles, amely nevet Faust legendáiból vette át. Eredeti neve szintén ködbe vész, de legtöbbször Sátánként vagy Sötét Nagyúrként emlegetik. Mephisto tehát nem a bibliai értelemben vett Sátán, még csak a keresztény hitvilághoz sincs köze, de mégis ahhoz áll talán a legközelebb.

Az udvartartása alacsonyabb rendű démonokból áll, akik vagy született démonok, vagy halandó emberi testbe kényszerítettek (mint a Szellemlovas), vagy olyan halandó emberek, akik a varázslás és a mágia révén léptek kapcsolatba vele és ajánlották fel életüket. Az elhullott bűnösök lelkét is megtaláljuk seregének soraiban, ám Mephisto igazán akkor érez kéjt és kihívást, ha tisztességes, ártatlan lelkeket toboroz maga köré, akiket saját sötét lényével fertőz meg és így csábít át, általában neki kedvező szerződések segítségével. Mephisto nem csak a földi világból szerez lelkeket, hanem az egész galaxis az ő játszótere. A hatalma és ereje emberi mércével felfoghatatlan, így nem is csoda, hogy a birodalmak nagytanácsa, amely a világegyetem legnagyobb befolyással bíró természetfeletti lényeiből állt, őt tartotta az élők világának egyik legkomolyabb fenyegetésének.

Állítólag hosszú ideig háborúban állt a Sötét Létsíkokban egy a hatalmára törő másik démonnal, Dormammuval, de erről a háborúról nincsenek pontos információink. Mivel Dormammu mára minden hatalmát elvesztette, így a Pokol ismét csakis Mephistóé, bár bizonyos források szerint voltak és lehetnek is még kihívói a magasabb rendű démonok között.

Különleges képességei: Mephisto olyan misztikus energiákkal és erőkkel rendelkezik, amelyek jelentősége és hatalma az egyszerű emberek számára felfoghatatlan. Képes a repülésre, a teleportálásra, a telepátiára, fizikai erejének pedig semmi sem szab határt, legalábbis a saját birodalmán belül biztosan nem. Mephisto képes még az élőlények lelkének elszívására vagy rabigába hajtására is, ezzel növelve saját erejét, áldozatai pedig rendszerint meghalnak vagy démonná alakulnak a művelet közben. Mivel mások életerejével táplálkozik, legyenek azok emberek vagy démonok, senki sincs mellette biztonságban. Mephisto képes a halandó, gyenge lelkű embereket könnyedén a befolyása alá vonni, ezért azok bármit megtesznek neki, amire csak parancsot ad. Démonként semmi olyanra nincs szüksége a létezéshez, mint a lélegzés, étel vagy alvás. Teste ellenáll minden külső behatásnak, és így gyakorlatilag halhatatlan.

Mephisto Meph10

_________________
Mephisto 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Mephisto Empty Re: Mephisto

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 16 Szept. 2015, 11:35

Hat hónappal később…

Mephistóról a bukása óta semmi hír, de ha lenne, akkor sem tudna már átjutni a Sötét Létsíkokról a Földre.

_________________
Mephisto 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.