35. Ahol a Gépmadár sem jár

Go down

35. Ahol a Gépmadár sem jár Empty 35. Ahol a Gépmadár sem jár

Témanyitás by Alexander van der Hattan on Szomb. 30 Ápr. 2016, 13:03

35. Ahol a Gépmadár sem jár Hqdefault
Ahol a gépmadár sem jár

Világ: Gépuniverzum (35)
Karakteralkotás: Csak földi fajok. Képességfejlődéseik, minden varázstárgy a kredittáblázat szerint. Alfajok engedélyezettek. Egységesen mindenki 16 kreditet költhet el karakteralkotáskor. Új karakter szükséges, aki csak a 35. világból származhat.
Játékosok száma: 3-6


A világ elesett. A programozottak, építettek, kézformáltak, a gépek fellázadtak teremtőik ellen, A maradék organikusok bújkálnak, és szervezkednek de a remény kevés. Hisz ha még el is pusztulna Ultron, és az összes robot kikapcsolna, talán még akkor sem lenne elég túlélő újranépesíteni a Földet. A győzelem totális, a kontroll abszolút, és a világ teljes egészében újra lett formálva. Minden rendszerezett, környezetkímélő, az Új Civilizáció közel áll ahhoz, hogy megvalósítsa az őt körülvevő ökológiai rendszerrel az Equilibriumot.

A Csatavilágba való kerülés sem bolygatta meg különösebben az Új Civilizáció működését. Ez a világ még nem jelölt ki sikeresen Bárót, vagy még nem tudni róla, de a lakosság kaptártudata a szomszédos világokkal való elkerülhetetlen konfliktusra készül.

Közben a maroknyi túlélő között, titkos csatornákon új pletyka kezdett el terjengeni. A Csatavilágba kerülés után egyre-másra szaporodnak az Anomáliáknak keresztelt jelenség. A gépek egy része néha értelmetlenül viselkedik, megszűnik működni, vagy egymásnak ellentmondó parancsokat hajt végre sorban, és ez újfajta lehetőséget adott a támadásra, új réseket nyitott az Új Civilizáció védelmén, amit azok, akikben még van annyi lélek, hogy harcoljanak, felhasználhassák.

Az egyik ilyen pletyka, hogy valahol, ismeretlen helyen van egy hatalmas méretű Anomália, melyet a gépek katonái, járőrei, de még a felderítői is elkerülnek. Egy vakfolt a térképükön,


Arról, hogy ezekkel az információkkal mihez kezdenek a túlélők, csak rajtatok, s karaktereiteken múlik. Támadnak? Védekeznek? Megpróbálják kideríteni, hogy mi a vakfolt, vagy megpróbálva szerencséjüket az ismeretlenbe indulnak? A félelem vagy a bosszú vezérli őket? Előtörténeteitekben kérlek titeket, részletesen térjetek ki a karakterek személyiségére.
Alexander van der Hattan
Alexander van der Hattan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 9
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 21.

Vissza az elejére Go down

35. Ahol a Gépmadár sem jár Empty Re: 35. Ahol a Gépmadár sem jár

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Május 2016, 09:57

Egyébként senki se ijedjen meg,hogy teljesen új karaktert kellene írni Smile

35. Gépuniverzum (még nem volt XMR-en, Exiles kalandnak tervezte Nefi)
Helyszín: 6 nagyváros romjai (5 kontinensről)
Vezetők: Ultron, HÉRA, KEP, Vízió, Veszély (esetleg Junkbot, vagy Kara), Farahnaz és Forge
Technika és egyebek: roppant fejlett, gépiesített minden
Karakteralkotás: az MI-k uralják a Földet, lehet jönni kiborggá változtatott emberekkel (lásd Age of Ultron), illetve ellenállás tagokkal, ezek emberek, mutánsok stb, akik menekülnek a robotok elől, és próbálják elkerülni az asszimilálást. 2026. elején Ultron visszatért ki tudja, hogy honnan és átvette a világ felett (ami mindenben egyezett a Reneszánsszal) a hatalmat a többi géppel együtt. A teljes világ napok alatt esett el, az emberiség 99%-a kihalt a maradékra pedig a gépek vadásznak rájuk, hogy őket is átalakítsák és bekapcsolják a közös tudatba.
Báró: Az Agy (az összekötött elme Forge és Farahnaz elméjéből)

Szóval lényegében annyi a dolog, hogy 2026 elején, úgy februárig egyezik a karakterek története a mostanival, így csak a következő kicsivel több, mint 1 évhez kell bővítést írni, ahol már a fentebb írt változások vannak.
Természetesen mivel alter nem kell megeegyeznie a karakternek 2026 elejéig sem az eredeti verzióval, de mindenképp egyszerűbb egy olyan karakter Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
35. Ahol a Gépmadár sem jár Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14942
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.