Sophia Grand

Go down

Sophia Grand Empty Sophia Grand

Témanyitás by Sophia Grand on Szomb. 04 Feb. 2017, 13:08

Adatok:

Név: Sophia Grand
Egyéb nevei: Poison
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő:
Kor: 17
Család: árva
Foglalkozás: stoppos, naplopó, ingyenélő, bolond, de leginkább diák
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe:barna
Haja színe: fekete és fehér
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: fekete-fehér haj
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Aki Philadelphia külvárosában látja meg a szmogos napvilágot, az lehet, hogy ismeri az érzést, ami keserédes gyermekkorom körüllengte. A Szent Lukács leányotthon sosem volt a mennyország, sőt, jobban hasonlított egy ecetszagú pokolra. Isten –na már ha létezik- kegyetlen poént csinált az életemből. Sosem voltam vallásos, nem hittem semmiben a saját erőmön és akaratomon kívül, és végtelenül makacs módon ragaszkodtam ezekhez a nézeteimhez. Hogy miért? Nos, ha az „otthonod” tíz kilométeres körzetében terjeng egy pletyka egy sátánista bandáról, és egy elvetemült nőről, aki egyetlen éjszaka alatt a banda összes tagjával intim kapcsolatba lépett, és ez pont a fogantatásod környékén volt,ráadásul még hasonlítasz a nőre, rohadt nagy peched van. Nem kellemes, nekem elhiheti bárki. Egy szó, mint száz, kínlódtam úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
A rajzaim egész jók, legalábbis Hannah Dicks, aki művészeti egyetemre járt, ezt mondta. Sokat rajzoltam, mindenfélét. A rongyoktól elkezdve az utcai három dolláros karikatúrákon át egész a képregényekig mindenen keresztülvágtáztam. Az egy dicsőséges időszak volt, azt hittem, lehetek bárki, és hogy nem számít a származás. Hannah tanított, nem hagyta, hogy elzülljek, ahogy a többiek. Pedig akkor a legtöbb lány már rég az utcasarkon rostokolt, hidegben-fagyban is, néhány cent reményében. Aztán tizennégy voltam, mikor az egyetemistából nagymenő lemezborítótervező lett. Naná, hogy elhúzott. A fekete kipufogógáz felhővel, meg egy intéssel a buszablakból köddé váltak nagyszabású álmaim.
Mikor fény derült arra, mi is vagyok igazából, pont egy ködös novemberi nap volt. Az a típusú undorító időjárás, mikor a rosszul szigetelt ablak üvege tiszta víz, bekúszik a nedvesség a zsúfolt szobába is, és a homlokodon lecsapódik. A nyálkás ébredés után a mosdóban tolongtak a lányok, műanyagnál műanyagabb vakolatot kenve arcukra. Én csak a kezemet akartam megmosni… Nem kértem sokat… De persze nem ez volt az első eset, de akkor mégis nagyon feldúlt voltam. Ziháltam és könnybe lábadt a szemem az idegességtől, és akkor hirtelen elkezdett szivárogni a kezem. Az ujjaim szép lassan elpárologtak, és én csak néztem, állva a penészes sarokban mélységesen ledöbbenve az egészet. Nem tudtam, mi történik velem. A legfurább mégis az volt, hogy annak ellenére, hogy nem láttam végtagjaim egy részét, nem veszítettem el velük a kapcsolatot, pontosan tudtam, merre kószálnak éppen a szoba légterén belül. Behunyt szememmel láttam, ahogy ujjaim ismét formát öltenek a csapnál, egy ágaskodó lány hasa mellett, és utat engednek a kitörni vágyó, de mégis satnya vízsugárnak. A lány hátraugrik, visít, mint a kismalac. Naná, hogy mindenki egyből rám néz. Ki másra? Hiába igyekszem sejtjeimet a helyükre navigálni a lehető leggyorsabban, mégis látják, mi történt. Sátánt kiáltanak és kirohannak a mosdóból. Én már régóta nem törődöm azzal, hogy ki nevez és minek. Mivel rögtön tágasabb lett a WC, odalépek a csaphoz és mosogatom a langymeleg vízzel ujjaimat. Fájnak, de kegyetlen módon. Belenézek a tükörbe. Hát tényleg mutáns lennék? Ezek szerint igen. Vegyes érzelmek kavarognak bennem és nem tudom, mit is gondoljak most. Megszédülök, meg kell támaszkodnom egy kicsit. Néhány másodpercig lehajtott fejjel állok, a mosdókagylót támasztva. Beviharzik egy nevelőnő, kétségbeesetten ordít, én pedig csak bambulok rá kábán. Mintha víz alatt lennék, olyan tompa a hallásom, a tenyeremben lüktető fájdalom úrrá lesz elmémen. Az utolsó mondat mégis eljut a hallócsatornámon át az agyamig. „Ki kell, hogy rúgjunk.” Nem tudom, mi fájt jobban, hogy mostantól nincs otthonom, és minden ismertet el kellett hagynom, vagy a gondolat, hogy semmi sem volt, ami hiányozna.
A célokból ezek után már lejjebb vettem, de az égési fokból nem. Mindent megtettem, hogy használni tudjam a képességem, növeljem a fájdalomküszöböm, és minél több testrészt tudjak gáz halmazállapotban tartani. Nem vagyok profi, igaz, ami igaz, de egész jó kis autodidakta voltam. Az életem is valahogy jobb lett. Ugyan még mindig nem tapasztaltam meg a kötődés valódi élményét, de nem is éreztem szükségét. Stoppolgattam, bejártam fél Amerikát, rengeteg embert megismertem. Mégis nagyon vigyáztam arra, hogy engem soha senki se ismerjen a kelleténél jobban. Benzinkutasok, kocsikázók, kamionos prostik… Mindenféle kategória belefért az ismerősem körébe. Szabad voltam, mint az égen a madarak, vagy a halak a tengerben. Senki és semmi nem kötött sehová, azt tettem, amit akartam, akkor, amikor akartam.
Persze sose volt egyszerű fenntartani ezt az állapotot. Ifjúsági börtönbe akartak csukni, csak épp azt nem tudtam, épp miért, vagy inkább miért nem. Talán csak a puszta létem bökte a csőrüket, de egy kicsit az is, hogy sose kaptak el. Senki se hinné, ha mondanám, mennyire megéri hosszútávon megvenni legalább hat különböző személyi okmányt. Én az elején hárommal indultam –voltam egyszerre Regina Claud, Alice Smith és Claudia Denis, mikor épp melyikkel nem ismertek még- parókáim voltak, különböző ruháim, mellszorítóm, hogy még fiú is lehessek. Valljuk be, így azért rohadt nehéz elkapni valakit. A hab a tortán, hogy non-stop kesztyűt hordtam, a poharaim és üvegeim pedig letöröltem, és csalóka kontaktlencséket hordtam, az egyéb azonosítások elkerülése érdekében is. Fejvadászok elcsábítása, hogy gyanút se fogjanak, a körözési listák első három helye egyszerre az enyém volt. Azért be kell vallanom, kenegette az egómat rendesen, de sose bíztam el magam. A Sophie név tetszett, ezért végül most ezt használom, bár nem ez az eredeti nevem. Ha a valódit használnám, akkor minimum 150 év börtön lenne csak a koholt vádakból összerakható. Az ostoba kis libus Ariana Kells kora lejárt.
De ha a rendőrség, fejvadászok és a SHIELD nem lett volna elég, akkor jött a Hydra. Hú. hogy én mennyire gyűlöltem őket. Egyszer-kétszer le is nullázódtam miattuk, mert újabb személyiségeket kellett megvennem. Nem voltam harcos típus, és mivel egy világ se fogadott be soha, ezért nem éreztem magamban késztetést arra, hogy harcoljak ellenük, vagy mellettük. Mekkora mázli, hogy ebből az egész nagy nemzettudat központosított ostobaságból én kimaradtam, mert sehova se tartoztam. Na jó, be kell vallanom, hogy én sem vagyok érzéketlen, természetesen vesztek el emberek, akiket kedveltem. De sosem beszélek erről. Erős vagyok, és mindenekelőtt független. Mindentől és mindenkitől, mindörökké.
Joggal kérdezheti bárki: és mindezt milyen pénzből csináltam, mivel tényleg nem volt olcsó muri. Alkalmi munkákat végeztem. Sok-sok alkalmi munkát. Gyorsbüfék, portrérajzok, drogárulás, bébiszitterkedés, sok minden belefért. Nem érdekelt semmi. Aztán egy kellemesen langyos nyári estén, egy autópálya szélén táborozva a szabad ég alatt – éppen nem volt pénzem – elgondolkodtam azon, vajon miért is csinálom ezt. Jó az életem, nem panaszkodhatok, de mégiscsak hiányzott valami. De milyen esélyeim is vannak?
Néhány héttel később hallottam az iskoláról, ahol magamfajták tanulhatnak. Jelentkeztem, és fel is vettek, nagyon megszerettem az egészet. Jó, sose voltam a világ közepe, de elég jól elvagyok. Az eredményeim elég jól sikerülnek, bár ez senkit sem érdekel. Még. De tudom, hogy nem leszek egy semmirekellő vakarcs.

Képességei: Képes egy kör alatt köddé válni ebben a formában beinhalálhatja az ellenség, akit így eszmélt vesztésig fojthat és könnyedén bejuthat légmentesen le nem zárt területekre. Viszont ha köd formába elkapják és elzárják nem tud vissza alakulni, vagy végtagvesztéssel csak. 3-4 körig képes fenntartani, utána visszaalakul, majd egy kör pihenés után tudja újra használni.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: -

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Spanyol, orosz, japán
Választott órák:
-Jövő történelem
- A mutáns és sima művészet története
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Mutáns filozófia / filozófia
- Zen meditáció
- Számítógép hackelés és informatika

Választott órán kívüli csoportok: (ide beírni a csoporttagságokat)
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Vívószakkör
- Lövészet
- Vadászlub

Jelentkezés egyéb programokra: -
Hétfő:
08-10 óra: Matematika
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Pihenés
17-19 óra: Még pihenés

Kedd:
08-10 óra: Spanyol
10-12 óra: -
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika
16-17 óra: Pihenés
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: Zen meditácó
16-17 óra: Pihenés
17-19 óra: Vívószakkör

Csütörtök:
08-10 óra:Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: -
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Pihenés
17-19 óra: Lövészet

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: Mutáns és sima művészettörténet
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Pihenés
17-19 óra: Vadászklub

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Orosz

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Japán

Adatlap:

Név: Sophia Grand
Lakás/Létesítmény: -
NJK: -
Foglalkozás: diák
Munkahely: -
Pénz: 460 $
Bevétel/hét: 200 $ (szoc. juttatás)
Eszközök: Csak olyan, ami egy diáknak kell
Felszerelés/fegyverek: 1 db pillangókés
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Iskola
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4


A hozzászólást Sophia Grand összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 11 Feb. 2017, 13:55-kor.
Sophia Grand
Sophia Grand
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 03.

Vissza az elejére Go down

Sophia Grand Empty Re: Sophia Grand

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 11 Feb. 2017, 12:57

Elfogadva, és még kérlek döntsd el hogy 1-2 v 3-4 körös a képesség a privátban leírtak alapján Smile
460$ kezdőtőkéd van, csinálhatsz a suliba is szobát magadnak és kezdhetsz játszani az adatlap elkészítése után.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sophia Grand Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.