Lord Vanath

Go down

Lord Vanath Empty Lord Vanath

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Márc. 2017, 19:57

Név: Lord Vanath
Faj: Végső
Nem: férfi
Jellem: hódító
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: ismeretlen, de esélyes, hogy nagyjából 65 millió éve
Kor: ismeretlen, de esélyes, hogy nagyjából 65 millió éves
Család: ismeretlen
Foglalkozás: hódító, hadúr, zsarnok
Testmagassága: 205 cm
Testsúlya: 130 kg
Szeme színe: vörösen izzó
Haja színe: fekete
Bőre színe: szürke/fekete
Különleges ismertetőjel: megjelenés

Előtörténet:
Vanath egyike volt az egyik első Végsőnek, akit a Nagy Evolucionista megteremtett. Mivel az elsők egyike volt – itt az első 10-et kell érteni – még előfordultak kisebb hibák, mindez magyarázza a harcias, zsarnoki természetét, miközben a Végsők jellemzően békeszeretőek és nem túl harciasak. Vanath soha sem érte be azzal, amivel a többi Végső, ám mégsem tudunk róla semmit 21.000 évvel ezelőttig.
Abban az évben történt a Nagy Kataklizma, ami Atlantisz elsüllyedését és eredeti lakóinak halálát jelentette. Azt lehet tudni, hogy Vanath végigégette és leigázta a teljes Földet ezekben az években, miközben a valaha volt leghatalmasabb és legerősebb földi seregeket vezette és egymaga uralkodott a bolygón. Egyszerre irányította a deviánsokat és a moloidokat és nyolc kontinens mondhatta őt uralkodójának. A Nagy Kataklizma úgy történt, hogy Kamuu, Atlantisz és Lemuria ura lázadást szított. Saját kezével ölte meg Kamuu királyt, majd bosszúból elsüllyesztette a két kontinenst. A két legfejlettebb emberi társadalom eltűnt a föld színéről és a kapcsolat megszakadt Európa és Amerika, illetve Ázsia és Amerika között hosszú évezredekig.
A két kontinens elsüllyesztése igencsak sokat kivett Vanath-ból és a deviáns seregből, a moloidokat könnyedén visszatudta a többi Végső terelni magukhoz, és Örökkévaló segítséggel a deviánsokat visszazárni a föld alá. Vanath-ot elfogták, eddigre mindenki rettegett tőle és a hatalmától, így amennyire a Végsők képesek voltak megfosztották minden képességétől, ami nem a faji volt. Észak-Amerikában létrehoztak egy börtönt neki egy börtöndimenzióban és olyan helyen tették ezt, ahol a számításaik szerint az egész besüllyed az óceánba és senki sem találja meg. Tévedtek.
Ahogyan azzal is, hogy elvesztette a képességeit, a börtönben tíz őre volt, akiknek vigyázniuk kellett rá, itt jött rá az évszázadok, évezredek alatt türelmesen várva, hogy lehet, hogy elvették a képességeit, de újakat szerzett. Mármint egyet, egy kifacsart realitásmanipulációt, amivel képes volt mások képességeit imitálni, sokkal erősebben. Megölte az őreit és várakozott. Nagyjából 21.000 év telt el, amikor valóban földrengés rázta meg a környéket, ahol a börtön energiaforrása volt, a rengés megsértette mindezt és miniatűr rés jött létre a való világ és a börtöndimenzió között. Mivel Vanath eddig bőven sugárzás nélkül volt és gyenge volt az ereje kiszabadult, minden élőlényt – a mutánsokat kivéve – megölt egy pillanat alatt a városban. Az X-men ezért érkezett meg.
A csapat véletlenül bejutott a börtönbe, egészen pontosan Vanath rántotta be őket. Ott némi kutakodás után meg is találták a Végsőt, aki kölcsönvette a mutánsok erejét, így kijutott a börtönből, ahogyan az X-ek is. Mire magukhoz tértek a Végsőnek nyoma veszett…
Valószínűleg egy olyan helyre távozhatott, ahol nagyfokú sugárzásnak lesz kitéve, hogy újra visszaszerezze az erejét.

Néhány idézete az első kalandból:
” - Már azelőtt ezen a földön jártam, hogy az emberiség gyermek lett volna. Én parancsoltam a leghatalmasabb seregnek, amit ez a világ valaha látott. A haragom tűzként söpört végig a kontinenseken és egyedül ültem fel a világ trónjára. Feltudod fogni, hogy mit jelent mindez?!
- Azt, hogy soha sem tanulsz!”
- Beszélgetés Vanath és egy ismeretlen között

”Én uralkodtam mindenen, mind a nyolc kontinensen, én parancsoltam a deviáns seregeknek, mindaddig, amíg Kamuu lázadást nem szított… a háború végén… végül is hányan mondhatják el magukról, hogy elsüllyesztettek két kontinenst?”

”Apokalipszis magát tartja az egyik legnagyobb hatalomnak? Szánalmas… lovasokkal hajtja uralma alá a Földet. Én egy személyben vagyok az apokalipszis, a halál, az éhínség, a háború és a pestis!”

”Azt mondják hallgasd a szelet, a vizeket, a természetet, gyönyörű mesét mondanak. Ostobaság, mindegyik rólam mesél… félelemtől sikoltozva.”

”A hatalom csak megfelelő kézben összpontosulhat. Épp ezért fog újra a világ lábaim előtt heverni!”

”Azt hiszik, hogy ők a teremtés csúcsa, hamarosan, egy közeli napon ők és mindenki más is belátja, hogy én vagyok az!”

”Voltak, akik a történelem során zsarnoknak hívtak, csupán azért, mert ők is a hatalomra vágytak, de velem ellentétben ők gyengék voltak megszerezni azt.”

Szakértelmek/Képességek:
Végső révén szuperzseni, lényegében nincs olyan, amihez nem ért. Mégis hadvezetésben, politikában és uralkodásban messze túlmúlja a többi fajtársát.

Faji képességek::

Akárcsak az örökkévalók tökéletesen urai a molekuláinak, képesek gyógyulni, kivonni a vízből az oxigént, sőt szinte minden légkörre átalakítani a tüdejét. Ha egy Végsőt hamuvá égetnek, akkor képes akár élő hamufelhőként is tovább mozogni egészen addig ameddig a molekulái helyre nem állnak és lassan újra élő nem lesz (ez hónapokat, vagy éveket is igénybe vehet).
Képesek telepatikus és empatikus kapcsolatot létesíteni egymás közt, vagy másokkal, bár maguk között mindez jócskán könnyebb.
Minden más képességük emberi maximum háromszorosán van (erő - 1,5 tonna súlyt emelnek - gyorsaság, ügyesség, reflexek, ellenálló képesség).
Mind nagyon gyorsan gyógyulnak, betegségek és mérgek nem is hatnak rájuk. (Kivéve persze különlegesek). Ez az alap, ezt folyamatos erős koncentrálással tovább tudják gyorsítani, de ezen esetben mást nem tudnak tenni, még védekezni, vagy mozogni sem.
Nem öregednek (regenerációtól függetlenül sem).
Az egyéb képességeik teljesen megegyeznek a mutánsokéval, fejlődés szinten is, csak éppen nem X gént használnak hozzá, hanem kozmikus energiákat. (1db-al kötelezően rendelkeznek!)

Hátrányok:
Folyamatos sugárzásra van szükségük, ez lehet kozmikus, radioaktív, röntgen, elektromágneses, vagy gamma sugárzás. Minél kevesebb van ezekből az erejük csökkenhet és úgy érzik magukat, mintha betegek lennének, azaz nem fogják tudni használni az erejüket.
Csak mesterséges úton képesek szaporodni. 65 millió év alatt összesen 5 gyermek született és maradt életben természetes úton.

Saját képességei:
Miután elvették a korábbi erőit, ami pirokinézis volt, új erőre tett szert, egy kifacsart realitásmanipulációt, amivel bármilyen képességet imitálni, amit csak elképzel, mindezt minimum omega szinten.

Külső:
Lord Vanath Vanath

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lord Vanath Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.