Charles Burns

Go down

Charles Burns Empty Charles Burns

Témanyitás by Charles Burns on Szer. 22 Márc. 2017, 13:31

​Adatok:

Név: Charles Burns
Egyéb név(i):
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: A külvilág felé intelligens, adakozó úriember személyét közvetíti. Jelleme ehhez hasonló, kivéve, hogy hatalmi törekvéseit titokban tartja.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1981
Kor: 47
Család: Szülei meghaltak egy autóbalesetben, felesége pedig rákban hunyt el. Azóta egyedül él. Gyermekei nincsenek.
Foglalkozás: Cégbirodalom vezetője
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség: (csak ha képesség)
Egészségi állapot/ betegségek:​ Teljesen egészséges.​

Életrajza:

​​J​​ohn Burns kongresszusi képviselő és Liana Burns gyermekeként született negyvenhét évvel ezelőtt. Már apja is milliomos bróker és cégvezető volt, így volt kitől örökölnie üzleti érzékét. Tizenegy éves korában apja brókercégénél kezdett el dolgozni. Elsőbbségi részvényeket vett viszonylag olcsón, melyeket valamivel drágábban adott tovább. Néhány évvel később az árfolyam a négyszeresére nőtt. Állítólag Charles ekkor tanulta meg egy életre, hogy egy jó cégbe hosszútávon érdemes befektetni.

Charles még ma is családi villájukban él, amit még 1968-ban vásárolt apja 82 ezer dollárért. A villában ma a legmodernebb biztonsági berendezések találhatóak. Katonai múltal rendelkező biztonsági őrség, drónok, elektromos kerítés, megszámlálhatatlan kamera, hődetektorok, mozgásérzékelők. Igazi erődítmény, ahogy a barátai nevezik.

A gyermek Charlesnak tizennégy éves korában már ​24​000 dollár megtakarított pénze volt, amiből ​100​ hektárnyi földet vásárolt, amit bérbe adott. 1998-ben alapítja meg cégét a "Burns Corp"-ot amely szoftverfejlesztésre specializálódott.

Pszichológiát és közgazdaságtant tanult a Harvardon. Huszonnyolc évesen új részleget nyit cégében a "Weapon" fegyvertervező és gyártó részleget. Harmincöt évesen alkotta meg cégének harmadik fő részlegét a "Cyborg"-ot amely a kibernetikus kutatásokra szakosodott. Mindhárom részlegnek egyaránt vannak titkos és szupertitkos projektjei. Más cégeknek, országoknak, államoknak is dogoztak, dolgoznak. Ennek révén komoly kapcsolati hálózatot épített ki más cégvezetőkkel, államfőkkel, politikusokkal, hírességekkel.

Üzleti sikerének egyik kulcsa a már korán jelentkező telepatikus képessége. Gyermekként nagyon könnyen tudta megérteni mások gondolatait. Ez később is hasznára vált amikor már üzleteit úgy kötötte, hogy partnerei fejéből igyekezett minden használható dolgot kiolvasni. Ennek köszönhetően szinte sohasem bukott semmilyen vállalkozásával sem. Sikerét még elősegítette a Pokoltűz Klub tagsága révén szerzett kapcsolatai. ezt a tagságot apja hagyta rá.

Sokat jótékonykodik. Villájában évente több alkalommal is fogadásokat rendez amelyekre az elit körökből érkeznek csak vendégek. Alapítványain keresztül végzi a jótékonykodást. Ezen módszerrel mos tisztára még rengeteg pénzt a valódi jótékonykodás mellett. A Forbes magazin listáján a 100 leggazdagabb ember között szerepel. Arra viszont kényesen ügyel, hogy a lista végére sorolják és tényleges vagyona rejtve maradjon. 

Szülei hét éve elhunytak egy tragikus autóbalesetben. Felesége Joan (2001-ben házasodtak össze) két évre rá rákban meghalt.

2018-ban az AIM megjelenésével meglátta a lehetőséget a felemelkedésre. Jó kapcsolatot alakított ki az új világcéggel melynek több fejlesztésében, kutatásában is részt vett cégével. A 2019-es világkatasztrófakor sokkolják az események. Cégével megpróbál egyensúlyban lavírozni az Amerikai Szövetséges Államok és a megmaradt USA között. kényesen ügyel arra, hogy ne foglaljon állást egyik oldalon sem, inkább semleges marad és fejleszti a cégbirodalmát. A harmadik világháború kitörésekor fellendül az üzlet, főként fegyverekből. minden félnek ad el fegyvert aki megfizeti, ebből jelentős bevétele származik. Kutatási részlegével már a kétezres évek elejétől szorgosan gyűjti az idegen technológiákat melyeket felhasználhat és eladhat a legtöbbet licitálónak. A mutánsokat érintő változásokba nem avatkozik bele. Lefoglalják saját törekvései. 2023-ban Dormammu, 2025-ben a Hydra támadása ad új lendületet cégének. A Földet védő szervezetek és kormányok kiszolgálójaként igyekszik hasznosítani cége termékeit. igaz titokban a Hydra számára is adott el fegyvereket és technológiát.


Képességei:

Telepátia: Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illózókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Szakértelmei:​ ​Cégbirodalmat vezet amely jó irányítói szervezői készségét bizonyítja. Rendkívül jó üzleti érzéke​ is​ van. Nagyon intelligens​, számos nyelven beszél. Az angol anyanyelvén kívül kitűnően beszéli a kínai mandarint, spanyolt, arabot, oroszt. Jól beszél még németül és franciául.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen


A hozzászólást Charles Burns összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 22 Márc. 2017, 15:02-kor.
Charles Burns
Charles Burns
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Charles Burns
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Burns Empty Re: Charles Burns

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 22 Márc. 2017, 14:54

Így már rendben vagy a bővítéssel, javítással.
20.000$ kezdőtőkét kapsz. Írj egy adatlapot és mehetsz is játszani, csak még egy kérés, a nyelveket specifikáld kérlek, hogy melyikeket is beszéli a karakter.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Burns Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.