Nathaniel Essex

Go down

Nathaniel Essex Empty Nathaniel Essex

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 04 Május 2017, 11:50

Név: Nathaniel Essex
Egyéb név: Mr. Sinister
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: gonosz
Személyazonosság: a többség számára ismeretlen
Születési hely és idő: ismeretlen hely, 1992. január 4.
Kor: 20
Család: nincs
Foglalkozás: tudós, jelenleg rab
Testmagasság: 190 cm
Testsúly: 108 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: A jövőben nagy, nonfiguratív tetoválások borítják a karjait, illetve egy vörös kristály is fel-felvillan képességei használata közben a homlokán. A jelenben még csak egy átlagos kinézetű férfi.
Egészségi állapot / betegségek: Teljesen egészséges, bár a jövőben lehet, hogy mentális zavarokkal és látomásokkal küzd, hiszen egyelőre nem erősítették meg, hogy az általa látott Apokalipszis valóban létezik-e.

Életrajza: Nathaniel Essex egy rendkívül éles eszű, fiatal zsenipalánta, aki sosem ismerte a szüleit, családja sem volt, ám mindez nem gátolta abban, hogy felcseperedve az Egyesült Államok egyik legnagyobb vállalatához, az AIM-hez kerüljön kutatóként. Sajnos illegális kísérleteket is végzett ismert terroristáknak és körözött bűnözőknek, nyíltan ellenszegülve a S.H.I.E.L.D.-nek, így végül a Triskelion egyik fogdájában kötött ki.

Szerencséjére a S.H.I.E.L.D.-nél felfigyelt rá egy ottani tudós, dr. Henry McCoy, aki maga mellé vette asszisztensnek. Ezzel persze továbbra is fogságban maradt, de legalább ismét dolgozhatott, úgyhogy Nathaniel örült új megbízásának.

Egy alternatív jövőben, 2042-ben Nathaniel a teljes világot uraló Főnix ellen lázadók egyik oszlopos tagja lett, immár a birtokában egy rejtélyes erejű vörös ékkővel. Ez a jövő mára kitörlődött az idővonalról, ám Essexnek sikerült még előtte visszatérnie a múltba azzal a céllal, hogy megakadályozza a Főnix hatalomra jutásának még az esélyét is. „Mr. Sinister” álnéven gyilkos hajszába kezdett az idővel, nem kevés áldozatot és megváltoztatott időfolyamot hagyva maga után, ráadásul mindezt egy bizonyos „Apokalipszis” parancsára, akinek még a létezése sem megerősített jelen pillanatban. Az idősebb Essexet végül sikerült megölni, mielőtt komolyabb károkat okozott volna – csakhogy utolsó erejével még átküldte minden emlékét, gondolatát és tudását az N-zónába Emma Frostnak…

Képességei: Nathaniel rendkívüli intelligenciával megáldott fiatalember. A mutáns képessége alapvetően nem különösebben nagy erejű: valamivel az emberi szint feletti erővel és állóképességgel bír. Ami igazán megnövelte az erejét, az a különös vörös ékkő a jövőben, mellyel gyakorlatilag magába tudta szívni bárki különleges képességeit. Ezek közül egyszerre csak egyet tudott használni, még ha „tárolni” képes is volt többet a testében – mindez azonban végül annyira megviselte a szervezetét, hogy rövid időn belül a S.H.I.E.L.D. közbeavatkozása nélkül is belehalt volna.

Nathaniel Essex Sinist11

_________________
Nathaniel Essex 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.