Erica Silva de Vázquez

Go down

Erica Silva de Vázquez Empty Erica Silva de Vázquez

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Csüt. 27 Júl. 2017, 02:14

Erica Silva de Vázquez Nymeri10

Adatok:

Név: Erica Silva de Vázquez
Egyéb név(i): Lady Carnivora, Lady C
Faj: Vérmacska
Nem:
Jellem: Változékony
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: Brazíliaváros, Brazília 1993.07.25.
Kor: 35
Család: Vera Torres - anya; Alvaro de Vázquez - apa; Sara Sofia de Vázquez - húg;
Foglalkozás: Madam(vállalkozó),  Ex-prostiuált
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 50 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Eredetileg kreol, de fakult.
Különleges ismertetőjel: Két lapockáján macskamancs tetoválás; a gerince mentén jaguár folt tetoválások.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Enyhén skizofrén, enyhén paranoiás.

Életrajza:
Erica szegénységben, de naiv boldogságban nőtt fel. Szülei Brazíliaváros egyik külvárosában éltek. Anyja háztartásbeli, apja építéseken dolgozott. Az apja nem szerette, de nem is bántotta. Nem tudott semmit arról, hogy a rajta olykor kiütköző, anyai ágon örökölt állati génállomány miatt milyen atrocitások érték a mamáját. A családja kívülről szépnek tűnt, belülről viszont rohadt a kimondatlan feszültségek miatt. Ez egészen kishúga születéséig, az ő 10 éves koráig tartott. Akkor feloldódtak a szülei és megszűntek a rejtett pofonok és a kínos hallgatás. Viszont az anyagi helyzetük egyre csak romlott. Erica 14 évesen már nagyon helyes kislány volt. Az életük fordulóponthoz érkezett. Ekkor jött hozzájuk egy gazdag férfi, akinek modellügynöksége volt. Mint utóbb kiderült, ez hazugság volt. A szülei tudták. 1000 amerikai dollárt kaptak a különleges lányukért. Még ki sem fordultak az utcájukból, már csattant rajta egy képességgátló nyakörv és innentől csak nagy ritkán került le róla...
...amikor "dolgozott". Különleges volt. Fiatal, szép és képes volt részben vérmacskává változni. Az emberkereskedő perverz ügyfelei pedig komoly pénzeket fizettek egy-egy éjszakáért amit eltölthettek vele, rajta, benne. Hogy ne legyenek veszélyben a kielégíthetetlen gazdagok, mielőtt lekerült volna róla a nyakörv, belőtték egy speciális anyaggal. Egyrészt serkentette az átalakulását, másrészt belassította, kábává tette. Az elején még próbált ellenállni. Ilyenkor az agya inkább lezárt és kizárt mindent ami károsíthatta volna jobban a tudatát. Persze a tudatalattija folyamatosan kapta az impulzusokat. Az egyetlen szerencséje az volt, hogy a gazdája komoly befektetésként tekintett az árujára és hosszú távon gondolkodott. Ezért folyamatosan jól táplálták, tornára kötelezték és rendszeresek voltak az orvosi vizsgálatok a lányok körében. Az egyik ebédnél jött a revelációja. Nem áll ellent, máshogy fog küzdeni. Így az agya lassanként elhagyta az önvédelmi mechanizmust és elkezdett figyelni, majd megpróbált beszélgetni. A kuncsaftok elkezdtek panaszkodni, hogy nem tudnak kommunikálni a lánnyal. A futtatója így spanyol tanárt keresett mellé. Ezzel felsrófolhatta az árát. De ő is látta, hogy a lány értelmesen tud kérdezni. Meglátta benne a lehetőséget és a gazdagabb kuncsaftokat is. Elit köröket. Angol tanárt is fogadott. A 18 éves Ericát eladja egy Washingtoni luxus bordélyba. Soknyelvűsége, különleges átváltozása, intelligenciája és kábítószerekkel is elősegített kezessége hamar népszerűvé tette. Ez pedig több pénzt hozott új munkaadójának és a kis kedvencévé vált. A világháború azonban visszahúzta ezt az iparágat is visszahúzta. Erica ha nem is utcára, de gyengébb ügyfélkörbe került. Ekkor azonban már nem tört meg. Gyűlölete és akaratereje nőtt. Most már nem csak túl akart élni, hanem ki akart jutni. A háborúk lezárását követően újra felfelé ívelt a karrierje. Ugyanakkor kiütköztek már az ellenállás jelei, illetve kezdett kiöregedni. Ezért eladták New Yorkba. A "legjobb" időben érkezett a Nagy Almába. A démonok támadásában elpusztult a fél épület ahol akkor élt. Meghalt a fél dolgozói közösség, illetve a "munkaadója".
Erica utcára került. Átvitt, majd szó szerinti értelemben is. Megszabadult láncaitól, de a kötöttségeitől még nem. Elkezdett leépülni és az utcán strihelni. Változatos szintetikus drogokkal próbálta pótolni szervezetében a korábbi kábítószert. Ebben az állapotban talált rá Cahal, akinek egyébként felajánlotta szolgálatait pár dollárért. Aki adott neki pár használt ruhát, meg egy hátsó szobát egy bárban. Másnap pedig elvonóra vitte. Látott benne valamit.
A gyógyszeres leszoktatókúra után Erica mély hálával, a lelkében pedig gyűlölettel és tettvággyal nehezített érzésekkel tért vissza O'Grady bérházához. Azóta pedig neki dolgozik, mint segéd intéző. Cahal támogatta, hogy főiskolára menjen, illetve a terveik szerint saját vállalkozást is indítanak. Erica ért a lányokhoz és futtatásukhoz. Cahalnak van pénze a vállalkozás beindításához. Mindketten pedig úgy vélik, lehet azt úgy is űzni, hogy emberileg tiszták maradnak, ha jogilag nem is egészen.

Képességei:
- Előhozható és visszahúzható karmok
- Macskaemberré való alakulás
- 5 tonnás erő (gyengült az éveken át tartó kábítószerezés miatt)
- Fejlett érzékszervek
- Felismeri fajtársait szagról, hangról, kinézetről
- Állati ösztönök
- Talpra esés: esés közben reflexszerűen korrigálják magukat, megfordulnak a levegőben, és a talpukra érkeznek. Ebből az következik, hogy kell nekik egy bizonyos magasság, hogy legyen idejük erre a korrekcióra.

Szakértelmei: Beszél spanyolul és angolul. Főiskolai tanulmányokat folytat "Vezetés és szervezés" szakirányon. Közelharcot tanul Cahal O'Grady-től.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Erica Silva de Vázquez Empty Re: Erica Silva de Vázquez

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Júl. 2017, 09:19

Elfogadva, van 1300$ kezdőtőkéje, adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Erica Silva de Vázquez Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14869
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.