Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek

Go down

Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek Empty Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek

Témanyitás by Ashley Godwin Pént. 01 Jún. 2018, 21:33

Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek 475marvel_talk_show

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek Empty Re: Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek

Témanyitás by Ashley Godwin Vas. 03 Jún. 2018, 22:44

Michelle Wilson: Üdvözlöm a kedves nézőinket, a nevem Michelle Wilson és ez itt az Idol/Watch tévécsatorna. A mai interjúalanyunk egy újonnan befutott félig brit – félig német származású énekesnő, Ashley Godwin, akinek nagyjából egy éve jelent meg első albuma „Crimson Star” címmel. Azóta több fellépést és koncertet tudhat maga mögött, bár még igencsak a karrierjének hajnalát éli. Vajon képes lesz kitörni a kezdő sztárok világából és beleírja a nevét a leghíresebb és legtehetségesebb művészek névsorába? Vajon honnan jött és mik a tervei? Hogyan jutott el egyáltalán idáig? Ha ezek közül bármelyikre is kíváncsi, vagy esetleg mindegyik izgatja a fantáziáját, akkor maradjon velünk!

Idol/Watch - Sztár hírek, Bulvár hírek Latest?cb=20080601043120

*Főcímdal / Bevezető*

Michelle Wilson: Itt Michelle Wilson, mellettem pedig az előbb említett énekesnő: Ashley Godwin. *tapsvihar* Ashley, mesélj egy kicsit magadról! Honnan jöttél, hol születtél, milyen a szülővárosod?

Ashley Godwin: Oh, Michelle… Először is szeretném megköszönni, hogy meghívtatok ebbe a csodálatos műsorba. Nagyon sokat jelent nekem, hogy egy ilyen híresség mellett szerepelhetek, mint Te. Most pedig kezdjünk is bele a témákba. Én Londonban láttam meg a napvilágot, az édesanyám is ott született és nőtt fel. Az édesapám Berlinben született, azonban a munkája miatt kikeveredett Angliába és miután rátalált a szerelem eldöntötte, hogy ott marad. Nagyon szeretem Angliát és Londont is az esős-ködös időjárás ellenére is. Meg van a maga misztikus hangulata és a tájak is gyönyörűek. Minden bizonnyal el sem hagytam volna, ha a szüleim még élnének… azonban sajnálatos módon mindkettejüket el kellett vesztenem…

Michelle Wilson: Minden bizonnyal így kellett lennie, hiszen ha nem történik ez meg, akkor sohasem jössz New Yorkba és sohasem fedeznek fel azon a bizonyos tehetségkutató műsoron.. igazam van? *tapsvihar* A következő kérdésem a foglalkozásoddal és a tanulmányaiddal kapcsolatos. Úgy tudom, hogy nem akartál mindig énekesnő lenni, és ha igazak az információim, te már egy diplomával, sőt doktorátussal rendelkező tehetséges nő vagy. Mesélnél nekünk egy kicsit erről?

Ashley Godwin: Természetesen! Én kiskoromtól kezdve a humán tantárgyak felé vonzódtam és így keveredtem a történelem és a nyelvek bűvös hálójába is. Tizenhárom éves koromban még tanévet is sikerült ugranom, aztán pedig sikeresen felvettek az egyetemre, ahol meg is szereztem pár év alatt az archeológus végzettséget. A tanulmányaim után még jó pár évet dolgoztam a szakmában, aztán rájöttem, hogy több lakozik bennem, mint egy nőben, aki egésznap a leleteket sepergeti és így kerültem ide New Yorkba. Innentől kezdve pedig már csak élnem kellett minden lehetőséggel, amely elém pottyant.

Michelle Wilson: Milyen varázslatos város is New York! Itt mindenki álma valóra válhat, ha él a megfelelő lehetőségekkel és jó döntéseket hoz. A rajongóid biztosan nagyon örülnek neki, hogy lemondtál a régészeti ásatásokról és az ásó helyett a mikrofont fogtad a kezedbe. Nehéz volt a tehetségkutató verseny után belerázódni a sztárok világába, vagy könnyen vetted az akadályokat?

Ashley Godwin: Minden kezdet nehéz, tehát ez is az volt. A sok edzés, gyakorlás és próba nagy megpróbáltatás volt számomra az első hetekben, hónapokban. Az első albumba nagyon sok energiát fektettünk, hiszen a zeneszerzés és a zeneszöveg írás is nagy feladat, főleg ha maradandót akarunk alkotni. A megjelenés után a temérdek koncert és az amerikai turné is nagyban megterhelt, de élveztem. A sikerek elérése után a modellkedésbe is belekezdtem, ugyanis szeretek több lábon állni. Szerencsére sok divat-, és bulvárlap jelentette meg a képeimet és még azóta is több felkérést kapok napi szinten. Sajnos a kevés szabadidőm miatt szelektálnom kell ezek közül.

Michelle Wilson: Élmény hallgatni, hogy milyen nehéz megmérettetéseken kellett átesned és te milyen kitartóan küzdöttél a céljaid eléréséért. Inspiráló vagy, ezt bizonyosan mondhatom a nézőink nagyobb része nevében. Most pedig ha már szóba került mesélj nekem egy kicsit a szabadidőről. Mit szoktál tenni, ha elszabadulsz a munka nyomása alól? Vannak már barátaid itt a városban? Esetleg kedvelt helyeid? Elvégre lassan két éve élsz már itt, biztosan sikerült már beilleszkedned.

Ashley Godwin: Meglepő, de nem. A legtöbb utam a stúdióba és a koncertcsarnokokba vezet, a hétköznapjaimban pedig olyan vagyok, mint minden átlagos személy… fizetem a számlákat, sportolok, filmeket nézek… azonban rendes barátokat még nem sikerült találnom a városban. A legközelebb hozzám a menedzserem áll és a macskám, Salem. Kimondottan törzshelyeim sincsenek, próbálok minden alkalommal más és más helyre menni bulizni, így is felfrissítve a környékről való ismereteimet. Szeretnék majd ezen változtatni és jó lenne majd a magánéletemre is több időt fordítani, de ugye kezdő karrierista nőként ez elég nehéz.

Michelle Wilson: Ezzel azt hiszem nem csak te vagy így, nagyon sok hozzád hasonló nő van, akiknek alig jut idejük saját magukra. Ha pedig már a magánéletnél tartunk… van már valakid? Sikerült megtalálnod a nagy Ő-t? Ha pedig nem… milyennek képzeled el? Vannak elvárásaid?

Ashley Godwin: Nem, nem találtam még meg a nagy Ő-t, de őszintén szólva nem is keresem. Nem tartozom azok közé a személyek közé, akik rágörcsölnek a pártalálásra. Ezáltal kifejezett elvárásaim sincsenek, én mindenféle típusra nyitott vagyok. A lényeg, hogy szeressen és figyeljen rám. Azt hiszem ennél többet nem kellene és nem is várok el. Régebben persze már voltak rövidebb kapcsolataim, de sajnos fél évnél tovább egyik sem tartott. Ilyen az én formám.

Michelle Wilson: Ez nagyon dicséretes gondolkodásmód, minden bizonnyal egyszer majd eljön annak is az ideje, hogy megtaláld azt, akit neked szánt az ég. Én és az Idol/Watch vezetősége ezúton szeretnénk sok siket kívánni neked a karriered kiépítésében és a magánéleted rendezésében! Remélem még lesz lehetőségünk így elbeszélgetni, azonban most közeledünk a műsoridő végéhez, így el kell búcsúznunk tőled. Köszönjük, hogy eljöttél és meséltél magadról. Nagyon élveztem a beszélgetést.

Ashley Godwin: Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, remélem még lesz szerencsém eljönni a műsorodba Michelle. Én is élveztem a beszélgetést, minden jót kívánok neked is.

Michelle Wilson: Kedves nézőink, ennyi lett volna mára az Idol/Watch interjúműsora. Most egy rövid híradó következik a legújabb sztárhírekről, azután pedig bemutatjuk ennek a hétnek a toplistás számait, énekeseit. Köszönjük, hogy velünk tartottak, várjuk vissza Önöket holnap is, ugyanekkor. Viszontlátásra! *tapsvihar*

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.