K Corporation

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

K Corporation Empty K Corporation

Témanyitás by Bishop Vas. 02 Jún. 2019, 17:23

K Corporation központja, székhelye és telephelye, közel egy városhoz.

Főépület:
K Corporation E_corp10

Kutatás és fejlesztési részleg:
K Corporation Swtor_10

Egyik gyár:
K Corporation Feluci10


A vállalat egy 4. szintű létesítmény.

A területen található egy felhőkarcoló, a vállalat központja. Az itteni irodákban végzik az adminisztrációs, szervezési, PR, HR, marketing feladatokat. Nagy és impozáns, rendkívül modern épület.

Napról napra munkaidőben jelentős személyzet dolgozik itt, azonban ennek csak egy töredéke lakik a területen. Első osztályú szállásokban elsődlegesen azon dolgozók laknak, akik más planétáról vagy a bolygó másik feléről származnak. Az éppen itt megszálló üzleti partnerek is ezen szállásokba kerülnek. A vezetőség luxus körülmények között szintén a helyszínen lakik.

Védelemért egy pajzsgenerátor a felelős, amely a reaktorok épségét is hivatott szolgálni, az aktív védelmet, célzó rendszerrel felszerelt, járművek elleni lézerágyúk szolgáltatják. A teljes terület fallal és kerítéssel van körülvéve. Mivel a bázis egy erdőségben lévő síkságon fekszik, ezért szükség van ilyesfajta védelemre is, a domborzat nem nyújt védelmet és az erdőtől is el kell választani a helyet. Óvóhely is van, amely képes befogadni és biztonságban tartani a teljes személyzetet katasztrófa esetén.

Az áruforgalom egy jól kialakított leszállópályán történik, a különböző áru és személyszállító űrhajók itt fordulnak meg. Jármű hangár is található, itt lehet elegánsan megoldani a hosszabb távú tárolást és/vagy az esetleges javítást.

A termelést hat darab gazdasági létesítmény biztosítja. Négy darab gyár és két összeszerelő üzem gyártja a termékeket. Két gyár a belső finom elektronikai részekért felel, egy a fém borításokért és a használt kábelkötegekért, egy pedig kijelzőket gyárt. Gépműhellyel is rendelkezik a vállalat, hiszen egyedi gyártást is vállal és ehhez néha módosítani kell a gyártógépeket vagy valamilyen alapanyagokat.

A kutatás és fejlesztés két darab laboratóriumban történik, itt a mérnökök és tudósok szabadon kísérletezhetnek és fejleszthetik az újabb termékeket. A programozás is nagyrészt itt történik.

Könyvtár is található a területen, mindez a szellemi gyarapodást és kikapcsolódást szolgálja, ugyanakkor jelentős tudásanyagot is jelent a vezetőségnek, tudósoknak és mérnököknek.

A kereskedelmi feladatokat az üzleti részleg egyetlen épületben látja el, itt lehet helyben termékeket is venni, de nem ez a fő profiljuk, hanem itt intézik a nagyobb megrendeléseket és eladásokat.

A vezérlőterem szolgál az egész telephely irányítására és ellenőrzésére, itt természetesen a saját modern technológiáikat is használják, így rendkívül hatékony a folyamat.

Szenzorok tekintetében legalább ötven érzékelő tányért és egyéb szenzorok találhatóak meg a teljes területen. Mindezekkel jó képet kap a bázis a bolygó felszínén a környezetéről, és az űrből érkező hajókról. A civil felhasználásra tökéletesen megfelel.

Kommunikációs torony biztosítja a kapcsolatot a külvilággal, elsősorban az FRK frakcióval.

Létesítmények szintjén ezeken kívül még rendelkezik:

Egy nagyméretű piactérrel, ahol főleg a saját márkák és termékek kaphatóak, de más helyi vagy éppen FRK-s termékek is vannak.

Étkező és konyha, ahol első osztályú ételeket főznek a dolgozóknak és más vendégeknek. A minőségi étkező mellett több gyorsétterem is található itt, ezek népszerű márkák, amelyek rendkívül olcsón kínálnak ízletes fogásokat, ez szintén az FRK-hoz való tartozás miatt van így.

Kantina, szabadon működő, a munka utáni kikapcsolódás és a csapatépítő események népszerű helyszíne.

Páralepárló teszi kényelmesebbé a környezetet, ellensúlyozza a Felucia párás dzsungeli klímáját, valamint ingyen vizet is ad.

Kórház, saját magánkórháza is van a vállalatnak, jól felszerelt, több mint húsz ágy, két bachta tartály, orvosi számítógépek és orvosi droid. Bőven lefedi az igényeket, általában kicsi a kihasználtsága. Lehetővé teszi, hogy az esetleges baleseteket helyben tudják kezelni és ezzel csökkentsék a negatív megítélést. Mint kiderült, az egészségügyi ellátás biztosítása szintén vonzóvá teszi a vállalatot a dolgozóknak.

Három darab szabvány reaktor biztosítja a rengeteg épület és létesítmény energiaellátását. A Felucia egy hatalmas dzsungelbolygó, a helyiek természet közeli életmódot élnek, éppen ezért nem kívánatos semmilyen módon bolygatni a természetet és erőforrásait, így marad a reaktor, mint szinte tiszta energiaforrás, a védőpajzs pedig védi a reaktorokat, azok nehogy megsérüljenek.


Összefoglalva:

Összefoglalva, röviden::

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Vas. 02 Jún. 2019, 19:14
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:

Egészen nagy tömeg gyűlt össze a főépületnél, a magas toronyépület előtti téren gyülekeztek a meghívottak. A K Corp összes dolgozója, főként feluciaiak, de voltak emberek, muunok és egyéb fajból származóak is. Az alkalmazottakon kívül megjelentek a közeli város képviselői, sajtósok és a Vállalatszövetséggel kapcsolattartója is. Th’erry Kolby azért hívta a nyilvános vezérigazgatói tájékoztatót, hogy egy rövid beszédet mondjon. Jelenleg a színfalak mögött éppen a PR-osokkal egyeztet, mit hogyan hangsúlyozzon stb… Az alkalomra egy hosszú vörös ruházatot választott, megadva a módját ennek az ünnepi alkalomnak. Muun létére utálja a nyilvános szereplést, sokkal jobb a háttértárgyalásokban és a szervezésben, eredeti tervei szerint ezt a beszédet is csak sokkal később kellene elmondania, de az utóbbi fél évben akkora növekedést értek el, hogy muszáj most megtennie. Sokkal előbb befejezték a bővítést és az építkezéseket, mint bárki várta, tehát a beszéd is előbb jön. Nagyon fontos, hogy meggyőző legyen, ugyanis meg kell nyernie nem csak a dolgozókat és a helyieket, hanem a leendő megrendelőket, partnereket és szövetségeseket is. Nagyjából mindenre rárakták a cég K betűs logóját, amire csak lehetett, sőt még osztogattak a dolgozóknak K Corp-os zászlókat is. Végül Kolby egy rövid felkonferálás után kisétál az emelvényre.

- Köszöntök mindenkit! Ismét egy újabb szép napot köszönthetünk ezen a gyönyörű bolygón. Örömmel mondhatom, hogy a mai bejelentés rendkívül pozitív. Az utóbbi időszak rendkívül előnyös volt vállalatunk számára. Szeretném eredményeink röviden összegezni.
A K Corp hatékonysága páratlan. A cég értéke történelmi csúcson van, miközben, a helyi munkanélkülésig történelmi mélyponton van. Vállalatunk példátlan növekedése a bizonyíték a K Corp modell abszolút felsőbbrendűségére. A K Corp ezután folytatni fogja törekvéseit a teljes körű fenntarthatóság, masszív béremelések és teljes biztonság felé. Vállalatunk hamarosan terjeszkedni fog, és leendő alvállalatainkkal valamint rengeteg új termékünkkel fogunk a Csillagköd lakóinak rendelkezésére állni.
Itt a K Corporation-él minden egyes, minden egyes percében azért dolgozunk, hogy jobbá tegyük a Csillagködöt. Ma. Holnap. És a jövőben is!

A kihangosítás miatt az utolsó szavai még egyszer visszhangoztak. Rövid csend áll be, de aztán a munkások nagy része elkezd éljenezni, ebben a pillanatban a toronyból konfetti szerű szirmok is elkezdenek hullani. Kolby még röviden int egyet-kettőt a hallgatóságnak, aztán lelép, hogy átadja a szót különböző más felsővezetőknek. A beszédek után ünnepséget tartanak a közös tereken, este pedig tűzijátékkal zárják a napot. Természetesen az egész nap fizetett szabadság mindenki számára.
_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Csüt. 11 Júl. 2019, 10:56

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- Th'dar Kolbert

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Hosszú idő után eljött az ideje a terjeszkedésnek. Th'dar régi álmait valósíthatja meg. Az elmúl időszakban olyan fejlesztéseket hajtottak végre, amik előkészítették a bővülést. A gyártó sorai készen állnak, a munkásai apró kezecskéi alatt már izzig a munka...

...de hogy fogja kivitelezni a terveit?! Most megtudjuk.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Pént. 12 Júl. 2019, 23:48
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:

Th'erry Kolby elérkezett az egyik álmának megvalósításához. Alaposan végiggondolta a dolgot, utána járt, elemzett és végül két stratégiát állított fel, amelyeket végre lehet hajtani. Először is futárokat küld, megfelelő Th'edar személyes holoüzenetével és írásos adatokkal, hogy személyesen menjenek el a Birodalom területére. Ha sikerrel járnak, akkor egy kisebb tárgyalócsapatot küld. A végső tárgyalási résznél pedig már személyesen is részt tervez venni, a technológiai igazgatóval és az egyik zseni fejlesztőjükkel, hogy igazán professzionálisak és meggyőzőek legyenek.

Th'edarnak hatalmas tervei vannak, miszerint felkeresi a Termelési és Logisztikai Szférát, ott engedélyeket kér, közvetlen Lord Agrin egyik emberétől, majd a Logisztikai minisztériummal és Hadiminsztériummal tárgyal, hogy beszállító lehessen bázisokhoz és hadihajókhoz. Azonban a K Corp ehhez egyelőre még túl kicsi, ha sikert érne el, sőt túl nagy sikert, akkor ahhoz, hogy teljesítse a feltételeket, rengeteg gyártókapacitást kellene bérelni az FRK vezető konszerneitől és lehet, hogy még úgy is belebukna a sikerbe. Tehát ezeket a terveket félre kell tennie későbbre.

A második megközelítés, a központi ajánlattétel helyett zajlik, itt a Moffokat külön-külön keresik fel a K Corp-tól és ajánlanak nekik termékeket, szolgáltatásokat, amikkel sokkal hatékonyabbá tudják tenni a bázisaikat, hajóikat. Elsősorban a gazdagabb területek Moffjait célozzák, hiszen ők azok, akik meg tudják fizetni a termékeiket, és számukra talán fontosabb, hogy még hatékonyabbak legyenek. Itt minden alkalommal próbálnak rendkívül pozitív benyomást tenni, meggyőzőek lenni és bemutatni, promotálni a rendszereiket, akár kis kedvezményeket tenni vagy mintarendszereket prezentálni. Ahány Moffal szerződést lehet így kötni, azzal kötnek.

Azonban még ez is túl nagy falat lenne számukra, ezért csak egy gazdag bolygót, a Jabiim-et szemelték ki maguknak, az elemzések után. Tehát Jabiim Moffjának küldenek személyes üzenetet. Ajánlatot tesz, hogy üzletelne technológiai beszállítóként, mint új, csúcstechnológiát biztosító vállalat. Az ajánlatnál beszámolnak arról, mit is tudnak nyújtani, kiemelve hogy a bázisokat, gyárakat, és hajókat teljesen új és sokkal hatékonyabb, minden szempontból fejlettebb vezérléssel tudnák felszerelni, központosítva, digitalizálva. Hadihajók felszerelésére, átalakítására is készen állnak, sőt szívesen vállalnák, bizonyos darabszámig. A szakmaibb részében, kihangsúlyozzák a K Corp erősségeit, és hogy a Csillagködben ezelőtt hiány volt nagy csupán digitális technológiai cégekből, jobban jellemzőek voltak a kisebb helyi gyártók, de a K Corp ezeknél sokkal nagyobb és fejlettebb is. A termékeikkel kapcsolatban mindenképpen elmondják, mivel is jobban a konkurenciánál, vagy éppen a Birodalmiak belső megoldásainál. A K Corp külön tesz ajánlatot bázisokra történő szállításra és hadihajókhoz történő beszállításra. Valószínűleg a hadihajókra vonatkozó ajánlat még nem érdekli majd a Moffot, azt a későbbiekben, ha már kialakult egy jó kapcsolat, legalábbis Th'edárék így vélik. Természetesen végig megadják a kellő tiszteletet, próbálnak jó benyomást tenni, és hajlanak kedvezmények adására vagy éppen termékek demonstrációjára.

Szóval ezek Kolby nagy tervei, és amint lehet, az első üzeneteket ki is küldi a futárokkal. Ha minden jól megy a Jabiim lesz a kapu a további fejlődéshez és a Birodalommal való további együttműködéshez._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 21 Júl. 2019, 00:39

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- Th'dar Kolbert

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Teltek, múltak a napok. Aztán eljött az első hét...majd az első hónap. Kolbert nem akart nagyot harapni a galaktikus tortából és három hónappal később úgy tűnhetett, hogy mégis beletört a foga. Azonban egyik reggel a heti jelentések olvasgatása közben, bekopogott a kommunikációs osztály vezetője. Jelentette, hogy a Jabiim hadvezetése válaszolt és egy küldöttséget fognak küldeni, hogy felmérjék a cég gyártó sorait és fejlesztéseit. A jelzés szerint egy magas rangú, logisztikával és technológiával foglalkozó tiszt fog érkezni. Két korvett fog érkezni. Egy a kontingenssel, de a másik számára műszakid dokkot kértek. Visszajelzést kérnek, hogy fogadják-e őket.

Amennyiben pozitív a válasz, a megbeszélt időpontban meg is jelenik a két korvett a légtérben...

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Vas. 21 Júl. 2019, 21:41
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Kolby fel volt készülve arra, hogy várnia kell, elvégre elviekben a bolygónak engedélyt kell kérnie, hogy velük tárgyalhasson, és nem volt benne biztos milyen gyorsasággal haladnak a döntések. Azonban amikor már a harmadik hónapot taposták és semmilyen visszajelzést nem kaptak, kezdte fejben leporolni a terveket, miszerint a Köztársaságnak is hasonló ajánlatot kellene tenni, hátha őket érdekelné a lehetőség, de egyelőre még nem akart letenni a Birodalomról, csupán B tervet készített. Természetesen egy váratlan napon kapott hírt. A kezében lévő holodatapadot ledobja az íróasztalára és úgy válaszol a kommunikációs osztály vezetőjének.
- Nagyszerű. Jöjjenek, amikor akarnak, csak mondjanak időpontot. Addig mi felkészülünk. Oh igen és még valami... össze fogok hívni egy vezetőségi ülést a dolog kapcsán.
Ezután el is köszönt az osztályvezetőtől. Azt, hogy ideje jönnek egyszerre tartotta némileg stresszesnek és jó dolognak is. Sokkal könnyebb úgy, hogy nem házalniuk kell a technológiával, hanem hazai terepen meg tudják mutatni. Ha gyorsan össze tud hívni meetinget, akkor ezt megteszi és elmondja a tervet.
- Nos talán meglepő módon nincs protokollunk arra, hogy idejönnek a birodalmiak. Nem is kell, azt a protokollt fogjuk használni, amit a Független Rendszerek Szövetségének vezetőségére szabtunk, ha esetleg a Vállalatszövetség vagy a Kereskedelmi Szövetség, esetleg a Techno Unió küldöttséges küldene, és be kellene bizonyítani, hogy mennyire hasznosak vagyunk az FRK-nak. Ugyanazt fogjuk tenni, csak kiegészítjük, hogy birodalmiakkal van dolgunk, akik ügyfelek lehetnek. Oh, és még valami. Nem akarom, hogy ellopják a technológiánkat, ha ide jönnek és otthon maguknak gyártsák. Akik a védelemmel foglalkoznak, végezzék a munkájukat. A fogadóbizottságban ott akarom látni a CTO-t, Tag tedd ezt meg nekünk, kérlek. Ott lesz veled a vezető mérnök, valamelyik zseni fejlesztőnk és egy protokoll droid. Próbálja meg mindenki a legjobb formáját mutatni, ezt juttassátok el a közép és alsó vezetőségnek is. Nem akarok semmi fennakadást, amíg itt vannak. Oh igen... amíg el nem felejtem. A birodalmiak xenofóbiájára és rasszizmusára a legjobb megoldás, ha megadjuk a kellő tiszteletet, általában akkor jön ez elő belőlük, ha idegenek jobbak náluk és kell egy védekező mechanizmus. Mindamellett... elég fehér bőrű ember dolgozik náluk, hogy megoldjuk ezt a problémát. Minimum egyet akarok látni a fogadó delegációban is. Ami engem illett... én majd később csatlakozom be. Mindenki olvassa el a kapott anyagokat. Nagyjából ennyi.

Amikor megérkeznek a korvettek, természetesen megadják nekik a leszállási engedélyt, megfelelő dokkokba irányítva őket. Kolby azonnal ki is küldi a delegációt. Ő maga a főépületben tervez találkozni velük. Reméli minden rendben lesz az érkezéssel._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Szer. 31 Júl. 2019, 08:54

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A két hajó fenségesen siklott át a felső légkörön s leszállás közben itt-ott szétzavart némi felhőzetett. Az impozáns látvány végül elég visszásba csapott át, amikor közelebb értek a hajók. Régebbi, ütött-kopott modell volt mind a kettő. Amelyik a műszaki dokkba érkezett, azon látszott, hogy komplett modulokat választottak le róla. De nem tegnap. Megjárt már a hajó pár csatát és pont úgy festett, mint amit egyébként egy bolygó körüli pályára állított szemétkupacból bányásztak elő vagy a szétszerelés utáni időszakból mentettek meg. Leszálló talpaiból is hiányzott pár, bár szerencsére ahhoz eléggé egyben volt a szerkezet, hogy sikeresen landolhasson.
A második hajó jóval szebb látványt nyújtott. Bár ugyanolyan modell volt, ezen látszottak az elmúlt évtizedek fejlesztései, bővítései. Bár itt-ott a festésen látszott a nyoma az űrcsatáknak, ismerve a környékbeli kalózokat és a Birodalom hozzáállását a területükön kívülre üldözött rablókról, senki sem lepődne meg ha pár naposak lennének a lézer becsapódásokból eredő fekete foltok. Leszállás után a korvett személyzeti rámpája ereszkedett le, amiről lesétált két, birodalmi egyenruhás férfi. Szinte teljesen egyformák volták. 185-190 centi magasak, vékony testalkatúak, de sportos mozgásúak. Hajuk rövidre, szinte kopaszra volt nyírva. Az elől haladó véginézett a küldöttségen, majd csak ez után szólalt meg.
- Bre'zTa százados vagyok. A szárnysegédem Brac'Si hadnagy. Melyikül Thar Kolbert?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Aug. 2019, 20:33
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
A két hajó közeledni kezdett, ahogy végigsiklottak az égen egyre jobban látszott, hogy nem új modellek voltak.
- A kétarcú Birodalom.
Jegyezte meg magának Kolby, és azt is gondolta, hogy lehet a rosszabb állapotban lévő hajót még nekik kell kipofozniuk. Akik látták vagy jelentést kaptak a vezetőségből arról, hogy a hajón lövésnyomok vannak, azok ennek örültek. Mindenki örült a vállalatnál, ha a kalózokat kicsit megleckéztették. Közben a kis delegáció már a rámpánál várta a megjelenő alakokat, akik teljesen olyanok voltak, mint amire számítottak. Tag egyrészről problémásnak gondolta, hogy Kolby nincs itt, mert lehet ezt nehezményezni fogják, másrészről örült, ugyanis a főnöke a korábbi kis ignorálós monológja után, lehet hogy simán azzal nyitott volna, hogy ilyen személy nem dolgozik a vállalatnál, és rögtön egy ilyen negatív arculattal nyitottak volna. Végül nyugodtan szólal meg.
- Üdvözlöm Önöket. Tagg Hy'ggs vagyok, a Technológiai Igazgató. Ők itt a kollégáim. Th'edar Kolbert úr a főépületben várja az érkezésüket, hogy méltó módon köszönthesse magukat. Kérem kövessenek.
Reméli ezt megteszi a két tiszt. The'dar közben a főépület aulájában vár, kérte, hogy indítsák be a nagy K betűt, a cég logóját mintázó forgó hologramot, valamint frissítőket készítsenek elő a közelben. Ha a tisztek megérkeznek, akkor rögvest odasiet és tiszteletteljesen és pozitív hangon köszönti őket.
- Köszöntöm Önöket nálunk. The'dar Kolbert vagyok.
Másodjára nem kell bemutatkozniuk a tiszteknek, ha nem akarnak, Tag gyorsan bemutathatja őket Kolbynak. Persze ez az egész csak akkor releváns, ha a tisztek elmennek a kis csapattal a főépületbe és nem Kolbynak kell kimennie, aminek nem örülne._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 18 Aug. 2019, 00:21

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Bre'zTa százados
- Kíséretek, fogadó bizottság

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A két tiszt természetesen követte a fogadó bizottságot. Bár az látszott a százados arcán, hogy cseppet sem tetszik neki ami éppen történik. A korábbi szavaiból kihallatszik, hogy egyből Kolberttel szeretetett volna találkozni. Hogy ezt szakmai okokból vagy a rangjához méltónak találta volna, ezt nem tudni. Viszont szótlanul, maga elé meredve követte Tagg Hy'ggs-t. A hadnagy más tészta volt. Körbe-körbe járt a feje és a szeme. Próbált mindent megfigyelni, megjegyezni. Tágra nyílt pupillákkal, őszinte érdeklődéssel sasol. Aztán elérik a főépületet. Megcsodálják a forgó hologrammot, majd találkoznak a The'darral.
- Üdvözlöm. - köszönt a százados, miután bemutatta Tagg őket. - Nézze, elfogadnánk néhány frissítőt, majd beszélhetnénk arról, hogy mit tudnak nekünk nyújtani.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Aug. 2019, 18:52
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Kolbertnek választania kellett, hogy mindenben megpróbál megfelelni egy birodalmi tiszt elvárásainak, vagy méltó marad a képviselt szerepéhez. Ha a Moffal találkozott volna személyesen, igyekezett volna mindenben élen járni, így viszont egyetlen tiszt kedvéért úgy érezte nem szalad a dokkokhoz. Persze ennek a tisztnek döntő szerepe lesz majd az üzlet alakulásában, de meg kell őrizniük az erős és független szerepüket is. Elvégre Kolby korábban is kijött a birodalmiakkal, anélkül hogy feladta volna tekintélyét. A válaszra szívélyesen bólint és elmosolyodik. Imádja ha italozgatás közben beszélnek üzletről. A frissítőket természetesen felszolgálják, van melléjük finom rágcsálni/harapni való is. Kolby el is vesz egy pezsgő szerű italt meg egy kis ráksaláta szerű dolgot magának. Ha a birodalmiak kívánnak koccintani, akkor koccintanak. A vállalat fogadóbizottsága közben úgy pozicionálja magát, hogy ne legyenek kellemetlen teher, ők is italoznak és egyebek, ugyanakkor kicsit a háttérbe szorulnak, hogy Th'erry és a két tiszt legyenek a "rivalda fényben".
- Egészségükre. Megkérdezhetem milyen volt az útjuk? Ha jól gondolom, nem teljesen eseménytelen.
Meglátja mennyire vevők egy kis társalgásra. Ha az üzletre terülődik a szó, akkor Kolbert körkörös mozdulatokkal megkeveri az italt a poharába, lepillant az örvénylő folyadékra, aztán komolyabb hangon kezd bele mondandójába.
- Nos... mint ahogy azt nyilvánvalóan tudják technológiát gyártunk. A legmagasabb színvonalon. Ha felszerelünk egy katonai vagy ipari létesítményt, akkor az egy vezérlőből könnyen, megbízhatóan irányítható, sokkal jobb eredménnyel mint eddig. Képesek vagyunk automatizálni feladatokat, például egy bányában vagy egy hajó ágyúinál, nem kell élő vagy droid erőforrást felhasználni, elég csak beírni egy kódot, lehet máshová allokálni a személyzetet. Nem kell holodisc-ekkel állomásokhoz rohangálni vagy antennák mellett kapcsolókat nyomogatni, droidokat küldözgetni, építünk egy "agyat" amely az egész objektumot látja és kontrollálja. Tudom, meg vannak a saját forrásaik konzolok, komputerek és panelek beszerzésére, ahogyan az egész Csillagködben mindenkinek. Viszont mi szervezettebbek, fejlettebbek és őszintén szólva jobbak vagyunk. Az Önök bolygója, a sok bánya, katonai támaszpont nagyot profitálhatna egy ilyen fejlesztésen. Meggyőződésem, hogy a hadihajóik is ütőképesebbek és modernebbek lennének ha mi szerelnénk fel őket. Mit tudunk ajánlani? Röviden a legkorszerűbb digitális technológiát tálcán. Fejlettebbek, hatékonyabbak lesznek másoknál, egy lépéssel előttük, anélkül hogy saját maguk áldoznának időt a fejlesztésre, a fragmentált konkurencia pedig nem fog minket utolérni.
Ezután lehúzza a választ és pozitív magabiztossággal várja a választ.


_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Szer. 28 Aug. 2019, 23:29

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Bre'zTa százados
- Kíséretek, fogadó bizottság

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Mindkét tiszt szívesen vesz a frissítőből és a rágcsálni valókból. Jóízűen fogyasztották azokat. Amikor a fogadó bizottság kissé kimozdul a közelükből a hadnagy zavartan körbetekint, ugyanakkor a századost semmi sem billenti ki.
- Teljesen átlagos utunk volt. Kísértük a hajót. - Egy szempillantásnyit a társára tekint. - Ha arra gondol, hogy a hajónk nem szemlekész...igen. Elég sokat kellett érvelnem, hogy hozzunk teszthajót. Kísérőnek sem kaptunk jobbat. De mindkettő az enyém. - Kiissza poharát, majd folytatja. - Már így is a Birodalom rendelkezik a legfejlettebb technológiával. - Sóhajtott egy nagyot és látványosan körbetekint. - De érdekelnek az újítások. Láthanék egy megoldást a bányászatra? Gondolom közben felmérik a kapott hajót és elő is állnak egy tervezet csomaggal, hogy mi mindent és hogyan építenének bele...

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Szer. 04 Szept. 2019, 19:40
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Kolbert örült, hogy belementek a beszélgetésbe a tisztek. Amikor elhangzott az a mondat, hogy a Birodalomnak van a legfejlettebb technológiája, akkor csak magában, gondolatban mosolyodott el szélesen és emlékezett vissza a legutóbbi találkozására a frakcióval.
~ A Szupercsillagrombolókon és a fontos létesítményeken igen, máshol filléres olcsó szemét még a katonák felszerelése is.
A rezzenéstelen arcot addig tartotta fenn, ameddig egy sóhaj után ki nem mondta a százados, hogy érdekli a dolog, ott a széles mosoly már őszintén ült ki az arcára. Próbálta ezt sem elégedett, inkább pozitív lelkes módon tenni.
- A hajóval fején találta a szöget. Ha felengedik a dolgozóim a hajóra, akkor tervezünk és beépítünk egy rendszert. Ez lehet időt fog igénybe venni, hiszen a lehető legjobbat akarjuk megvalósítani. A bányászat... nos a Felucian a bányászat nehézkes, a helyiek nagyon tisztelik a természetet és nem akarunk nézeteltérést velük. Viszont van egy felépített mesterséges modellünk. Amikor Önöknek megfelel átkísérem Önöket a vezérlőnkbe és megmutatom.
Ajánlotta fel. Feltételezi most akarják látni, akkor Kolby elkezdi vezetni a kis társaságot, egyenesen a vezérlőbe. Útközben az őrökkel nem is kommunikál, tudják hogy ki ő és tovább engedik, a vezérlőnél pedig a vezérigazgatói kártyáját használja a belépésre. Maga a vezérlő egy lapos, háromszög alapból kiemelkedő nyújtott fém kupola, fekete színű, néhol világító csíkszerű ablakok vannak rajta. Ide fut be minden itteni létesítmény, természetesen saját technológiát használnak, ezért hatékonyan folyik a munka. Kolby megérkezés után odaszól az operátoroknak.
- A Tisztek a bánya prototípusunkat akarják látni. Szeretném három monitoron és egy hologramon látni a dolgokat, és indítsák az egészet innen.
Ha minden jól megy, és nem jön közbe semmi, akkor elvileg egy hosszú járatot oldaljáratokkal kell látniuk, középen egy nagy többrészes futószalag, az oldalán robotkarok, ezek végzik a fejtő és pakoló munkát, van egy pár csille ami szintén robotkarral felszerelt, esetleg droidok amik valamilyen helyi jeladóból kapják a jelet, ezek segítik ki a fő komponenseket, ahol kell. Az egész rendszer egy automatizált bányászfolyamat, nagyrészt unalmasnak látszik a szokásos élőlényekkel vagy droidokkal történő bányászat helyett, hiszen itt a komplex gépsor maga a "droid". Az egész egyszerű ötletre alapul, de egyben high-tech és komplex.
- Tessék. Itt láthatják. Nincs szükség munkásokra, vagy rabszolgákra, alig kellenek droidok, az egész megy magától az általunk írt program alapján. Ha valamit változtatni kell, innen meg lehet tenni. Bányász, szortíroz, fejleszti a járatokat, ha probléma ütközik megoldja a saját droidjaival, ha valami nagy baj van jelzi, ha értékes dolgot talál jelzi és a felszínre hozza. Ha egyszer telepítjük, onnantól olcsó.
Kolby elég tárgyilagos, de a technikai beosztottjai láthatóan büszkék a művükre.
- Nem tudom mit akarnak még látni/hallani, de a kesselieknek "nem mertük" megmutatni, ki tudja mennyi fűszert termelnének vele.


_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 15 Szept. 2019, 21:45

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Bre'zTa százados
- Kíséretek, fogadó bizottság

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- A második hajót, azért hoztuk, hogy dolgozzanak rajta. - helyeselt Bre'zTa - Dolgozzanak rajta. Fontos kérdés, hogy mennyi időre van szükségük ahhoz, hogy valamilyen kézzelfogható eredményt érjenek el. - Itt befejezte volna a mondandóját, de a szárnysegédje még megköszörülte a torkát. Erre foyltatta. - Természetesen az embereink itt maradnak. Felügyelik a munkát és az önök vendégszeretetét fogják élvezni... - Ekkor köhhintett a hadnagy. - Reményeim szerint....persze, nézzük meg a...szimulációt. - a két tiszt követi a vendéglátójukat és végig is nézik a bemutatót. Bólogatnak mind a ketten, össze is néznek többször. Ugyanakkor a végén megrázza a fejét a hadnagy. A százados sem elégedett.
- Ha nagy nyereséget szeretnének, nagy kockázatot kell vállalniuk. Kezdjenek bányászni. Intézzék úgy, hogy ne legyen belőle bajuk. Ha egy valódi bányát látunk, teljes folyamat dokumentációval, akkor beszélhetünk erről tovább is.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Pént. 20 Szept. 2019, 17:18
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Kolby elégedetten dörzsölgethette volna a kezeit, a hajókkal kapcsolatban jók voltak a feltételezései, itt fogják hagyni és nekik lesz idejük beépíteni egy jó rendszert. Nyilvánvalóan kellenek fizikai és program szintű hozzáigazítások, de semmi olyan amit ne tudnának megoldani. Az embereire sandított, hogy nagyjából lássa rajtuk mennyi időre gondolhatnak. A bánya prototípus bemutatója is jól sikerült, teljesen egyértelmű volt, hogy kell nekik a bányatechnológia, jó ötlet volt a Jabiim-ról hívni őket. Ennek ellenére kár, hogy majdnem előre ünnepelte a sikert és túlságosan örült már, ugyanis kompromisszumos ajánlatot kap. A hadnagy szavai után összefűzi a kezeit és mindkét agyával gondolkozni kezd, számok, időintervallumok peregnek benne.
~ Vásárolni kell Czerka részvényeket befektetésnek. Meg kell kérdezni a Czerkát érdekli-e ez a bánya. Ha nem, akkor hasadó anyagot kell bányászni, arra hivatkozva hogy kell a reaktoraink fenntarthatósága miatt. Persze a reaktorok újak, ezért meg kell kérdezni a Czerkát vagy a Kaldahant érdekli-e őket olcsó üzemanyag.
- Rendben van... nálunk vagy az egyik üzleti partnerünknél megvalósítjuk az üzemet. Nos, a hajóval kapcsolatban mi is valami hasonlót vártunk. Két hét biztosan szükséges lesz, de jobb a három. Ez maguknak megfelel?


_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Hétf. 30 Szept. 2019, 23:20

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Bre'zTa százados
- Kíséretek, fogadó bizottság

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Ahham... - Mondja a százados, majd kissé félrevonja a hadnagyát. Olyan távolságra mennek, hogy ne hallják őket. Motyognak, morognak egymással. Hol az egyikük, hol a másikuk kinézett a Muun vezérre és a kis kompániájára. Csóválják a fejüket. Aztán elhallgatnak néhány másodpercre, majd rövid, ugatás szerű szavakat váltanak. Elég messze vannak ahhoz, hogy ne hallják őket. Aztán gondterhelt arccal térnek vissza. Csak pár lépés, de olyan mintha mindkét birodalmi tiszt lassított felvételben tért vonna vissza Kolbertékhez. Amikor az órákra nyúló másodpercek végén a százados megszólalt, csengő hangja már-már fülbemászó hangja kezdett dallamosan trillázni.
- Legyen. - bólintott The'darra mosolyogva. - Két hét. Rekord időnek számít, de ha tudják vállalni, benne vagyunk. - Széles mosolyával nem sok jót jelez előre. - Nos ha ennyi volt, akkor távoznánk is. Két hét múlva akkor megszemlélnénk a hajót és a bányát, amennyiben lehetséges.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Szer. 02 Okt. 2019, 22:01
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
K Corporation BxMoRra

Kolbert és a kompániája nyugodt arccal figyelték a megbeszélést a két birodalmi tiszt között. Ők is hasonlóan szoktak tárgyalni, csak nem ennyire állatiasan, inkább valamilyen étkezés vagy koktélozás közben sztorizgattak, jó hangulatban, majd a sztorizás átment megbeszélésbe, élesedett a hangulat, néhány nagyon durva káromkodás elhangzott Kolby-tól, vagy éppen más CO-tól felé, és végül megegyeztek a legjobb döntésben. Th'edar csak simán nem értette a helyzet baljós hangulatát, a CTO viszont annál inkább, ő már kicsit aggódott a Birodalom miatt. Kolbert széles mosollyal az arcán válaszol.
- Természetesen. Ha távoznak, akkor a nem olyan távoli találkozónkig búcsúzom Önöktől. Amennyiben megengedik, van még egy ajándékom a számukra.
A távozás során szokás szerint adott egy-egy példányt a saját könyvéből, „Az utolsó őszinte Muun” címűt. Egyébként tényleg nem értette a Hadnagy baljós mosolygását és pózolását.
~ Mégis mit gondolnak, hogy átvernek, mekkora kárt tudnak nekünk ezzel okozni? Lehúznak egy hajó felújításával, és egy bányával, a beleölt befektetéssel és idővel, de annál nagyobb vállalat vagyunk, hogy ezt megérezzük. Ráadásul még nem is tudják mit vesznek, nem használták a mi számítógépeinket, miután az embereik megtapasztalják mennyivel gyorsabb és kényelmesebb minden a mi rendszereinken, egy egész más világ, csak akkor fogják megérteni. Ha pedig nem kell nekik, rögtön megyünk is a Köztársasághoz ugyanezzel az ajánlattal. A legrosszabb, ami a történhet az, hogy visszafejtik a technológiánk és olcsón elkezdik maguknak gyártani. Jó is, hogy eszembe jutott... erre fel kell készülni.
Ha az illetékesek távoznak, össze kell hívni még egy tanácskozást, ugyanis rengeteg dolguk van. Rohamtempóban neki kell látni a munkának, a tervezésnek és megvalósításnak, közben beszélni kell a Czerkával, venni részvényeket, utána megkérdezni érdekli-e őket amit bányásznak. Beszélni kell a helyi város vezetésével, meggyőzni őket, és beindítani a bányát. Szerencsére személyi erőforrásuk elméletben van ehhez, hiszen most fejlesztettek, és Th'edarnak megfelelő likviditása is van éppen a számláján, be tud fektetni ha szükséges. Mindettől eltekintve a K Corp mérnökeinek és munkásainak megfeszített tempóban kell dolgoznia. Közben a Kaldahannal felvett kapcsolatot is folytatni kell. Végül Tagg-re nézett a vezérigazgató.
- Szerinted meg tudjuk megfelelő minőségben csinálni? Priorizáljunk, szervezzünk ki valamit, vegyünk egy bányát?_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 03 Nov. 2019, 23:47

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Bre'zTa százados
- Kíséretek, fogadó bizottság

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A birodalmi küldöttség megköszönte a vendégszeretetet, átvették az ajándékot és mosolygósan távoztak. Útközben bizakodóan dícsérték még azt a teljesítményt amit ezen a bolygón elértek a K Corp-al. Aztán elrepültek. Maradt egy minimális legénység a teszt hajón, akik felügyelték a munkát és ha kellett segítenek abban, hogy kompatibilissá tegyék a beépített eszközöket a meglévő rendszerekkel. Valóban segíteni fognak. Nagy részük technikus, van köztük egy-két mérnök is.
Amikor The'dar arról érdeklődött, hogy képesek lennének-e mindent véghez vinni amit elterveztek, csak pozitív megerősítést kapott. Czerka részvényeket tudtak venni a tőzsdén, ugyanakkor első körben elutasította a tervüket a helyi városok képviselő testületei, hogy elindítsák a bányákat.

Most jönnie kell egy tervnek, hogy hogyan oldják meg az engedélyezési problematikát, amennyiben szeretnék megoldani és nem csak a hajóra koncentrálnak.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Kedd 05 Nov. 2019, 21:58
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
K Corporation BxMoRra

A tárgyalás vége és az elbúcsúzás már kellemes hangulatban telt. Az együttműködés eddig jó irányba tart, legalábbis Kolbert szerint, főleg, mert arra számított, hogy a hadi beszállítással kapcsolatban jobban zárkózottak lesznek, de a helyzet pont megfordult és az ipari területen kell majd bizonyítaniuk. Amikor Tagg-et kérdezte, jött rá, hogy kicsit messze került a valaha más vállalatnál betöltött CTO pozíciótól és sokkal inkább CEO látásmódja lett, tudta hogy jó sok forrásuk van és nagyjából sejtette a szervezetük igen nagy méretét, de a részletekben most nem volt otthon, de a K Corp képessége meghaladta a várakozását. Most eljött a tervezés ideje.
Elsősorban a bányászati problémát kellett megoldani, de ettől függetlenül, Kolby személyesen is ellátogatott a hajóra megnézni a fejlesztéseket, azt akarta, hogy a birodalmiak akik használni fogják ezeket a rendszereket, első kézből érezzék mennyivel jobb az ő technológiájuk és milyen sokat ér. Ami a bányászati engedélyt illette, természetesen elsőre elutasították. Kialakítottak egy közös K Corpos tervet és Kolby-nak is volt egy külön terve. Az A terv az, hogy megpróbálják felvenni a kapcsolatot a városok vezetőségével és meggyőzni őket, hogy ez a technológia sokkal kevésbé kártékony és szennyező, és szükségük van a kitermelt anyagokra, hogy önfenntartóbbak legyenek, ahogyan azaz ígéreteikben van. Bemutatják részletesen miről is van szó. Úgy készül Th'edar, hogy ez még nem lesz elég, ekkor hozná be, hogy a bolygón a Czerka Részvénytársaság bányászhat, akkor tőlük miért tagadják meg, mindez rosszul veszi ki magát.
Ez a hivatalos céges terv, de Kolby igazából azt sejti, hogy ez még mindig nem lesz elég. Befektetésként amúgy is akart és sikerült is vennie egy minimális mennyiségű, 50.000 credit értéknyi Czerka részvényt. Ezután tervez elmenni a helyi Czerkához és meggyőzni őket, hogy használják az ő bányász technológiájuk, a meggyőzőerejét egy rendkívül alacsony árral növelve._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 17 Nov. 2019, 21:09

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

The'dar terveinek kétharmada maximálisan sikerült. Egy részről sikereket ért el a Czerkánál. Átvették technológiáját és ahol megfelelőnek tartották, ott alkalmazni is kezdték. Persze kellett még idő, hogy a lincencelt gyártósorok nagy tömegben beinduljanak és behálózzák a galaxyst, ugyanakkor remek úton haladtak ezen cél felé. A bevezető összeg folyamatosan érkezni fog a K Corp részére ahogy nő a felszerelt bányák száma. A másik részről ott votl az otthagyott birodalmi hajó felszerelése. Az első napokban még akadtak kompatibilátisi gondok. Ugyanakkor meglepő tény, de az ott hagyott technikusok valóban azon dolgoztak, hogy összefésüljék a két eltérő technológiát. Szabványokban voltak eltérések, de nem áthidalhatatlanok és a helyi mérnökök is tanultak még egy-két új dolgot a birodalom technológiájáról.
Viszont az engedélyek csak nem akartak olyan könnyen jönni. A területen érintett települések elöljárói első körben nem foglaltak állást. Ez egyelőre nem jelentett rosszat, de jó sem volt. Viszont hajlandóak voltak személyen meghallgatni. Ezért felállítottak egy könnyű szerkezetes, mobil tárgyaló termet egy erdei tisztáson, ahova várják The'dart és küldöttségét, hogy meggyőzzék őket arról, hogy engedélyezhetik a bányászatot.


A hozzászólást Sandman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Dec. 2019, 20:33-kor.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Csüt. 28 Nov. 2019, 19:27
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
K Corporation BxMoRra

A folyamatok jól alakultak Th'edar számára, kifejezetten elégedett volt a fejleményekkel, úgy érezte, jó úton haladtak. Mind a Csillagköd másik részein, mind a cégen belül sínen voltak a dolgok, az egyetlen gond a helyi hatóságokkal, az engedélyeztetéssel akadt. Kolby úgy érezte, hogy itt válaszúthoz ért. A birodalmiak nem fognak örülni, ha nem engedélyezteti és mutatja be a dolgot "helyben", ugyanakkor a Czerka-s referenciával és elkért logokkal, bemutatóval talán ki lehet váltani, ha pedig engedélyezteti és megcsinálja, akkor lehet megromlik a jó kapcsolata a helyiekkel. Egyébként az utóbbit tartotta fontosabbnak, de most már nem akart határozatlannak tűnni, ha már felajánlották a tárgyalás lehetőségét, akkor elmegy és megpróbálja meggyőzni őket. Mindenesetre nem lesz túl agresszív, inkább meggyőző próbál majd lenni. Kíséretnek egy PR-ost és egy protokoll droidot választ, most nem akar ennél többet, valószínűleg a vezetőkkel sem lesz több kíséret. Igyekszik pontosan megjelenni a felállított helyszínen. Először próbálja kipuhatolni milyen a hozzáállás, lehet, hogy csak meg akarják őt érteni, lehet le akarják beszélni róla, esetleg szeretnének a haszonból a környéknek vagy maguknak, jobb lenne tudni honnan is indulnak.
- Üdvözlöm Önöket. - hajol meg - Azért jöttem, hogy eloszlassam a kételyeiket az üggyel kapcsolatban. Miben állhatok rendelkezésükre?_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Vas. 08 Dec. 2019, 20:50

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Négy város elöljárója


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

The'dar pontosan érkezett ezen a gyönyörű napsütéses délelőttön. A pavilon amiben várták egy vékony lábakon álló és fehér függőnyökkel leárnyékolt nyári pihenő benyomását keltette. Ahogy leszállt a siklója láthatta, hogy négy másik luxus jármű parkolt már a tisztás szélés, illetve egy tehergép átellenben a fák között. Utóbbi környékén a kiszolgáló személyzet néhány tagja lebzselt. Ahogy megérkezett a K Corp küldöttsége néhány droid sietett eléjük segítve. Egy pedig nyitotta az utat a hosszú fehér függönyök között a küldöttségnek. Odabent egy hosszú, étellel és italokkal megrakott asztal kapott helyet. A négy város küldöttsége, mintegy tizenkét fő, pedig egy hosszú tárgyaló asztal körül ült és éppen evett. Az előző zsibongás egy pillanat alatt eltűnt. Mind az érkezőre néztek. Aztán szépen, mindenki a saját tempójában eltolta magát kissé és hátradőlt az ülő alkalmatosságán. Már csak egy szék maradt üresen.
-Üdvözöljük The'dar, foglaljon helyet. Örülönk, hogy megpróbálkozik a kételyeink eloszlatásával. Kérem, mondja el, hogy miért lenne előnyös számunkra, ha megkapná az engedélyt a bányászatra? - Tért egyből a lényegre egy bíborba öltözöt elöljáró.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Kedd 17 Dec. 2019, 20:19
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:

Kolbert megérkezése után minden figyelem rá szegeződik, mintha csak elvágta volna az addigi információmegosztás menetét. Szinte biztos volt benne, hogy már van előre kitervelt stratégiájuk, mint ahogy neki is, már csak azt kell kideríteni mennyire önös vagy közérdek a célja annak a stratégiának. Kolby összefűzte és megropogtatta az ujjait, mielőtt belekezd a kis beszédébe.
- Mint azt tudják a K Corp a környék legnagyobb ipari szereplője, a legnagyobb foglalkoztató, igen sok helyinek adunk munkát, megváltoztattuk az életüket és ezzel együtt az Önök településeinek életét és lehetőségeit is. Ahogyan azt megígértem, a K Corporation tervez tovább terjeszkedni, még nagyobb béreket adni, növelni a biztonságot és a fenntarthatóságot. Mindez további fejlesztéseket és modernizációt jelent a régióban. Az új üzleti partnereinkkel és ügyfeleinkkel való jó kapcsolathoz szükségünk van egy helyre, ahol tudjuk nekik demonstrálni a legújabb technológiáink. Nos, szükségünk van egy bemutató létesítménynek. Az előnye ennek, hogy nem kell akkora ütemben bővíteni mint egy normál bányát és nem is ez a célunk vele. Ha a célját beteljesíti az elkövetkezendő években, utána akár be is zárhatjuk és a K Corp a terület teljes helyreállítását vállalja.
Itt egy picit megáll, megszakítja a beszédet, hagyja hogy mindenki felfogja.
- Tudomásom szerint a Czerka Részvénytársaság rendelkezik hasonló engedéllyel és már végzett kitermelést. Remélem nekünk is sikerül hasonló módon megállapodni.
Ezzel egyelőre be is fejezte a dolgot és várja a reakciókat._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Kedd 24 Dec. 2019, 13:49

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Négy város elöljárója

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Szép csendben hallgatják The'dart. Gyakorlatilag rezzenéstelen arccal. Egyelőre semmit sem lehet leolvasni az arcukról, pusztán az érdeklődést. Egész testükből az szűrödik le, hogy valóban figyelnek a férfire. Még a Czerka megemlítése sem mozdította ki az elöljárókat az egysíkú mimikájukból.
- Máris több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt. - szólalt meg ismét a korábbi szószóló. - Nos a fenntarthatóság azt jelenti nem növelnek semmit. Úgyhogy örülnénk, ha a szokásos lózungokat melőznénk. Értem, hogy egy bemutató területre van szükségük. De mennyi időre? Mi a cél amit el kell érni? A hatástanulmányuk szerint milyen következményekkel jár egy ilyen létesítmény felállítása? Hogyan akarják helyreállítani a területet? Hol tárolják addig a kitermelt kőzetet? Az egész mennyi időt venne igénybe?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Bishop Szomb. 18 Jan. 2020, 21:09
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:

Kolby úgy véli sikerült kitapogatnia milyen alapokról indulnak és mire kíváncsiak a képviselők, innentől ő is alkalmazkodhat ehhez a stratégiájával. Kényelmesen keresztbe fűzi a karjait, amíg egy pillanatra elgondolkodik, utána természetesen a rendkívül hosszú karját és ujjait a szavainak gesztusokkal való aláfestésére fogja használni.
- Sajnálatos módon az időtartam az ügyfeleinken múlik, ők mit tartanak meggyőzőnek. Lehet ez akár egy hónap, egy év, vagy öt év is, amíg üzemelnie kell. Tehát egy öt éves engedély szükséges. A mi részünkről a legjobb az lenne, ha elfogadnák referenciának a Czerka Részvénytársaság által használt technológiánk és nem lenne minderre szükség, vagy ha csak hónapokig kellene üzemelni, utána az egész létesítményt lebontani. De ezt sajnos jelen állás szerint nem tudhatjuk. Mint azt sejtik, sem a talaj vízrendszerének, sem az élővilágnak nem lenne előnyös egy bánya. Ellenben semmilyen szennyező anyagot nem kell felhasználnunk tisztításhoz, ha csak kőzeteket hozunk a felszínre. Ami a tárolást illeti, az átmeneti tárolásra van elég hely a telephelyünkön, de az anyag egy részét eladnánk olcsó építkezési alapanyagnak.
Az egész kis csomag lezárásaként utoljára hagyja a helyreállítást.
- Ami a helyreállítást illeti... Nos továbbra sem egy bányász konzorcium vagyunk, hanem egy technológiai vállalat, és mivel viszonylag nagy profitot remélünk ettől az üzlettől, személyes terveim szerint tökéletesen helyreállítjuk a területet, visszatelepítve a legfelsőbb földréteget, elegyengetve és bioremediálva.
Az egész végeztével Kolby az álláspontja mellett elhatározott hangulatban várja a válaszokat._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Sandman Kedd 28 Jan. 2020, 11:17

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bid Dream = Big money
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévő:
- The'dar Kolbert
- Négy város elöljárója

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Figyelmesen hallgatják végig. Az utolsó etapig egészen biztosan. Onnantól pedig mozgolódni és mimikai arcokat kezdtek vágni. Mintha nem tetszene nekik amit hallanak. Aztán a mondandó végeztével egy másik férfi szólalt meg. Hangjában a türelmetlenség és a nemtetszés minden egyes hanghulláma kiérezhető volt.
- Fiatal úr! - csattan fel - Most azt hallottam ki a beszédéből, hogy nem tud semmit és nem tud megnyugtatni sem minket. Olyan szavakat használ, mint "remélünk", meg "nem tudhatjuk"...ezzel akar meggyőzni minket, hogy adjunk egy hatalmas földterületet gondozásba és csúfítsuk el a környezetet? Hát eddig rosszul csinálja. Van még valami a tarsolyában vagy csak egy jót ebédeltünk!?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

K Corporation Empty Re: K Corporation

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.