Svarog - Helyzetjáték

Go down

Helyzetjáték Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Svarog Vas. 15 Szept. 2019, 20:48

Üdv. Sok jót hallottam erről a játéktípusról, és szeretném kipróbálni. Mint kiderült, Dragunov egy saját zsoldoscsapatot a "Bérhősöket", mint vállalkozást. Mivel Dragunov eddig korszakkalandokba társult be, így itt szeretném az én és a kis csapatom önálló kalandjait vinni. Bárki írhat ide, aki esetleg beakar szállni, KM, aki jól megakar szívatni, vagy akár munkát is adhattok.
A lényeg, hogy bármit elfogadok, csak menjen a karakterem története. Csak canon kalandokat játszom, tehát bármit is találtok ki, annak a későbbiekben legyen nyoma. Very Happy

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Szept. 2019, 21:03

Akkor legyen az első, minden vállalkozásnak kell valamilyen bázis. Svarog és esetleg a bandája hogyan választja ki ezt a helyet és miként szándékozik berendezni? Nagy vitában, esetleg egyetértésben, kinek a szava dönt végül és hogy zajlik a vásárlás, hogy fogadják őket a környéken, a szomszédok?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Svarog - Helyzetjáték Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Svarog Vas. 15 Szept. 2019, 22:01

Dane széles vigyorral dobta le az étterem pultjára az újságot, az ingatlanhirdetésekkel felfele. Dragunov felvonta a szemöldökét erre és levágott egy apró darabot a barbecue szósszal leöntött steak sarkából, aztán a szájába dobta.
Brooklyn szélén voltak, egy texasi stílusú steakhouse-ban. A sarokban felállított zenegépből country és klasszikus, heavy metál szólt. Csak a levegőben terjengő cigarettafüst hiányzott. Persze a sárkányt nem is zavarta.
- Mit kell nézni? - kérdezte. A motoros levetette magát az asztal másik oldalára és rábökött a tollal az egyik hirdetésre.
Svarog elvette az újságot, és felsóhajtott.
- »Bezárt a Teller steakhouse és cukrászda, Bronx egyik legautentikusabb motoros helye. Minden híres motoros banda tagja megfordult itt, és bizony ezek a találkozások...« - Svarog felsóhajtott, és megdörzsölte a halántékát. - Szóval pakoljunk fegyvereket, alakítsuk át a bár garázsát, hogy elférjenek a járgányok… hogy aztán valami helyi banda idejöjjön, és rátegye a markát.
Montrose odaintett a kockás inges, vöröshajú pultos lánynak, aki egy korsó sört rakott ki elé. A motoros belekortyolt.
- Megvédjük!
- Aha, és hogy? Valakinek fizessünk érte? Az íreknek, az olaszoknak? A mexikóiaknak? Kicsit hülyén hangzik, hogy egy problémamegoldó iroda védelmi pénzt fizet? Nekünk, akiknek meg kellene védeni az embereket.
Montrose közelebb hajolt, Svarog pedig unottan rágta össze a szájába dobott falatot. A motoros optimistább lett, mióta ő belement ebbe a vállalkozosdiba. Ezt az optimizmust az sem törte le, mikor a sárkány kijelentette, hogy nem fognak motorokon járni.
Főleg mivel továbbra sem volt jogsija Unkának.
- Figyelj. A kocsma lenne a fedőművelet. A pincébe lennének a fegyverek, egy műhely ahol összeszedhetném a kütyüket. Fent meg, New York új legjobb roadhouse hangulatú kocsmája, a Teller 2!
- Dane, majd ha kapsz valami részesedést abból nyiss kocsmát…
Sikoly hallatszott a terem túlsó végéből. Gill-Man, a Fekete Lagúna szörnye egy monokróm világba elkapta a főhősnőt és lassan vitte. Unka az asztalnál ült, hamburgert majszolt és közben megbabonázva nézte a Universal szörnyeinek utolsó hírmondóját.
- Ha befejezted az álmodozást, akkor talán te is beszállhatnál.
A békaszerű mutáns pislogott egyet fekete szemeivel, és kivillantotta hegyes fogait. Dragunov már előre fogta a fejét, de azért megvárta mit mond az orgyilkos.
- Maffiavárosba… - mondta Svarog, aki legális üzletet akart.
- Egy szart…
- Akkor a csatornába…
- Nem – vágta rá Dane és Svarog szinte kórusban. - Mutánsok vagyunk csak, nem teknőcök és nem fogunk a Kéznek dolgozni. Na, valami használható ötletet. Srácok.
Halk köhécselés hallatszott a pult felől. Egy férfi lépett oda hozzájuk. Kék inget, felette szürke bőrdzsekit és szürkéskék farmernadrágot viselt. Keskeny arcát őszes szakáll takarta.
- Hallom, hogy egy bázist keresnek a vállalkozásuknak – azzal átnyújtott egy névjegyet. - A nevem Kevin Horrowitz, ingatlanügynök. Extrém ingatlanok eladására specializáltam magam, egyedi kérésekre. Kéjgyilkosokkal nem foglalkozok – azzal jó hangosat röhögött a saját poénján, miközben Svarog megforgatta a kezében lévő névjegyet és felvonta szemöldökét. - És, tudd valamit? Mert itt is berendez…
- Na azt már nem – kiáltotta a pultoslány, aki erős vehemenciával takarította a pultot. - Elijesztitek a vendégeket.

A bronxi raktárház épületének garázsajtaja lassan felnyílt. Unka benézett a nyíláson, és felvonta a szemöldökét. Dragunov és Dane követte.  Egy előtéren át egy kisebb helyiségbe jutottak, ahol valamikor még targoncák parkoltak egymás mellett. A falon egy poszter lógott Ms. Január bájaival.
- Kicsit ki kell takarítani, de jó lesz ez. Egy rég becsődölt szállítmányozási cégé volt. Van itt garázs, ahol a járműveket és a fegy… van engedélyük? - Dragunov bólintott, és intett a fejével, hogy folytassa a körbevezetést. - Aztán jött az Átok, és szerencsétlen ördög eltűnt. Vagy meghalt, vagy elhúzott a családjával. A lényeg, hogy én azonnal megvettem a várostól.
A Bérhősök jövendőbeli bázisa rusztikus volt, de stabil, jól védhető és nem zűrös környéken állt, két utca sarkán. Svarog bólintott, és megvásárolták az épületet.
A szerszámraktárba azonnal bepakolták a fegyvereket. Az eligazító helyiség a tulajdonos egykori, emeleti irodájában kapott helyet. A targoncák szerelőműhelyébe egy fejlesztő műhely kapott helyet, ahol Dane a különféle fegyvereket módosítja majd.
A garázshelyiséget meghagyták úgy ahogy van.
Svarog kérésérére bekamerázták az egész raktárat, így egy légy se finghatta el magát a nélkül, hogy ők ne tudhattak volna róla. Szóval megépült a Bérhősök bázisa...
Másnap éppen a töltényekkel teli dobozokat pakolták be, mikor egy öltönyös férfi lépte át a garázs küszöbét. Dane intett Dragunovnak, a csapat sárkányszerű vezetője felsóhajtott és elindult a férfi felé.
Sovány csóka volt, haját félrefésülte, hogy takarja vele a kopasz foltot a feje búbján. A kezében akta táskát tartott. És láthatóan remeget.
- Kevin Garth - nyújtott kezet idegesen. - Nem gondoltam volna, hogy tényleg maga, a Manhattan elleni ostrom hőse költözik ide... miért is?
Dane lépett oda Garthoz és átölelte a vállát.
- Csinálunk itt egy kis vállalkozást. Semmi törvénytelen, problémákat fogunk megoldani. Ilyesmi... Elég ennyit tudnia?
A férfi nyelt egyet, és a ládákra mutatott. A legfelső alja már félrecsúszott, felfedve a benne lévő lőszereket.
- Van rá engedélyünk - mondta Svarog. Utálta ha bűnözőnek nézik, mivel életének azon szakaszát hosszú és nehéz munkával maga mögött hagyta. - Ha kell megmutathatom, uram. De körbe is vezethettem.
A férfi megigazította vörös-kék csíkos nyakkendőjét.
- Nem kell. Csak figyelmeztettem, hogy pár utcával odébb rendes és dolgos emberek élnek, akik nem akarnak újabb balhékat és bandaháborúkat. Bármi ilyen lesz... Megtesszük a lépéseket.
Sarkon fordult és magára hagyta őket. Svarog nyugodtan nézett rá, és megrázta a fejét.
- Most aztán beszartam - morogta. Dane-re pillantott. - De ugye nem fognak régi emberek feltűnni a múltadból? Tudod, ilyen bőrkabátos motoros alakok?
Montrose vállat vont, és a motorjához lépett.
- Nem fognak, nyugi. Azt hiszik meghaltam.
Svarog bólintott.
- Na, akkor... Hol van Unka? - A békaszerű mutáns akkor jött le az irodából, és egy papírlapot mutatott fel, rajta egy képpel.
- Na, mit gondoltok, milyen? - kérdezte vigyorogva. - Az új logónk.

Svarog - Helyzetjáték Latest?cb=20150331192906
Svarog és Dane kíváncsian néztek a békamutáns képére. A motoros bólintott.
- Ez nagyon jó. Tényleg, gyerekkoromat jutatja az eszembe. A szombat reggeli rajzfilmeket. És maskarába mikor fogunk öltözni. Csatakiáltás, ilyesmi?
A sárkány felsóhajtott, és elvette a papírlapot.
- Most képzeld el, ezt neonfényben.
- Aha - morogta Dragunov, megfordította és egy ceruzával egy új logot rajzolt fel. Aztán a társainak mutatta. Ekkor jutott az eszébe, hogy mit akart ábrázolni. Megremegett, mikor a SHIELD-ben eltöltött éveire és az ott megismert barátokra gondolt.
Felsóhajtott, és végképp maga mögött hagyta a múltat.

Svarog - Helyzetjáték Default


- Szerintem ez, jobb - mondta és a többiek egyetértettek.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Szept. 2019, 22:42

Jó lett, jutalmul megkapja Svarog és Dane a működéshez szükséges engedélyt maguk és Rin számára. Unka azonban nem, mert körözött bűnöző.

És ehhez jön a következő helyzet.
A beköltözés és a hely belakása után az FBI állít be a céghez letartóztatási paranccsal Unka miatt, egyelőre csak két ügynök, akik nem akarnak gondot, de Unka nélkül sem hajlandóak távozni és emlékeztetik Svarogot, ha ellenkezik, akkor őt is letartóztathatják, mert nyomozást hátráltat és a hatóságokat is, nem is beszélve körözött bűnözőt bújtat. Mit tesz ebben a helyzetben Svarog?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Svarog - Helyzetjáték Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Svarog Szomb. 21 Szept. 2019, 10:54

Svarog a helyére rakja a Bérhősök jelképét az irodája falán és hátrébb áll. Egészen tetszik, az iroda a laptoppal és a telefonnal. A fényképek az ő pályafutásáról, mikor a seregbe volt, mint tűzszerész, a csoportképek a Bosszúállókkal. Ő, mint Shield ügynök. Talán a személye lesz a legjobb reklám.
Unka és Dane egyszerre rontanak be. Izgatottak.
- Itt vannak - mondja a békaszerű mutáns. - Az FBI.
Két ügynök áll a garázsba, és a fegyverraktárat veszik szemügyre. Dragunov felsóhajt, és eléjük siet.
- Üdvözlöm önöket...
Válaszul a két öltönyös egy emberként emeli fel az igazolványát, hogy elolvassa a rajta lévő neveket, és megnézze a jellegzetes szimbólumot.
"Peter Collins" és "Cameron Lawson"
- Jó, lépjünk túl ezen, azért vagyunk itt, mert egy veszélyes bünőzőt.
- Nem tudok semmit se Monroe-ról - veti oda Dragunov. - Eltűnt, mióta legutóbb találkoztam vele. Bár lehet maguk jobban tudják, hogy hol van.
Collins ügynök megrázza a fejét.
- Steven Penicottot keressük - felelte. Dragunov az iroda felé pillant a szeme sarkából. Lawson ügynök felmutatja a letartóztatási parancsot és szó nélkül felmegy a lépcsőn az irodába. Lövöldözés zaja hallatszik, és Dane kiáltozása.
Svarog nem teketóriázik, felugrik és csapva egyet a szárnyával felmegy az ajtóhoz. Még látja, ahogy Unka kiugrik az ablakon, és mikor odarohan, látja, hogy végigrohan a raktár épületek között.
Dane sarokban áll, és a fegyvert az ablak felé fordítja.
- Rohadt élet, nem mondta hogy körözés van rajta - mondja a motoros. - Svarog, te erről tudtál?
A sárkány az ablak felé fordul, és azonnal kapcsol. Régi barátja eltűnt a házak között, és kitudja, hogy merre járt. Feláldozta magát, visszatért az árnyak közé, hogy őt mentse.
Lehet soha nem találkoznak. Inkább választotta a hajszát, hogy őt börtönbe lássa.
- A rohadék - morogta. - Azt mondta, hogy összeveszett pár nehéz arrcal - fordult az ügynökök felé -, és itt akarta magát meghúzni. Nekem azt mondta, hogy jó útra tért. Higgyék el, hogy nem gondoltam volna, hogy miután visszatértem, visszasüllyed a posványba, ahonnan előkapartam.
A két ügynök bólint. Lawson a telefonjába szól, míg a társa átnyújtja a névjegyét Dragunovnak.
- Még keresni fogjuk, de el kell kapnunk Penicottot. Ha esetleg felveszi önnel a kapcsolatot, akkor hívjon. - Sarkon fordul, és kisiet az irodából.
Svarog kifújja a levegőt, és megtörli a homlokát, mikor kimennek. Hallatszik kintről a gázt adó kocsi hangja.
Egy helikopter halad át az öblön, és a kikötőt hamarosan ügynökök szállják meg. Svarogot és Dane-et többször is kihallgatják és hazugságvizsgálónak is alávetik. Azonban a sárkány jeleiből nem tudnak olyan egyértelműen olvasni, míg a mutáns ugyanazt ismételgeti.
Unka rátámadt, és ő védeni próbálta magát. Így feladják, és napokon át keresik a békaszerű mutánst, de az eltűnt. Talán elhagyta az országot...
Vagy talán végleg kilépett volna Svarog életéből?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Szept. 2019, 00:00

Mivel ez most rövidke volt, a következőnél kapsz majd jutalmat összevonva a kettőt Smile
A következő helyzet kicsit viccesebb. Svarogot baleset éri és eltöri a karaját és így kórházba kerül, azonban ott kiderül, hogy nincs biztosítása, sőt a rendszerekben elhunytként szerepel. Ha pedig szeretné magát újra élő státuszba helyezni, bizonyítania kell, hogy meghalt és feltámadt. De mivel most él, így már a halotti anyakönyi kivonatot sem könnyű megszerezni, mert a halálát se tudja igazolni. A bürokrácia 22-es csapdájába esett, hogyan oldja meg, hogy újra élő legyen és végre ismét jogai is legyenek az USA területén?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Svarog - Helyzetjáték Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Svarog Hétf. 21 Okt. 2019, 21:14

Svarog eldöntötte, hogy soha többet nem fog ilyen melót vállalni, és főleg a Dogs of Hellnek nem. Igazából egy szállítmányt kellett elkísérnie, mikor a rivális banda emberei rajtaütöttek. Az első körben a sárkánymutáns megállította az időt, és a 20 méteres körzetben igyekezett minél több bandatagot megsebesíteni.
Viszont nem számolt a nagydarab fickóval, aki acélkemény izmaival csak is mutáns lehetett. Először is Dragunov kitért annak a feszítővassal a fejére mért ütése elől, majd beleöklözött annak hasába. A fájdalom felrohant a karján, egészen a válláig.
Meglepetten nézett fel a hosszú hajú, bicikliküllő arcú alakra, az felkacagott, és teljes erejéből lesújtott Dragunov alkarjára. Az feljajdult.
Aztán kiderült, hogy ellenfelét talán erre a munkára nem éppen az esze miatt vehették fel. Nem figyelt a lábára.
Svarog egy rúgást mért a térdkalácsára, az pedig hátraesett egy recsennéssel. A sárkány felállt, megrázta magát és megropogtatta a nyakát.
- Soha ne hagyd ki a lábnapot - morogta. Aztán fogta a szállítmányt, és visszakísérte a motoros banda helyére. És csak utána ment el a kórházba...
- Jó napot - köszöntötte a recepcióst. - Az történt, hogy eltörtem a karomat, izé barkácsoás közben - mondta a fájdalomcsillapítóktól fátyolos hangon.
Ezért sem fogta fel elsőre, hogy mit mondott a nő. Hogy halott... Svarog pislogott, megrázta a fejét.
- Igen, de feltámadtam. Nézze...
- Sajnálom, de ha halottá nyilvánították, akkor hozzon arról bizonyítékot, hogy tényleg meghalt.
- Keressék elő az anyakönyvi kivonatom - kérte Svarog, de az megrázta a fejét. - Öhm... Nem tudom. Uram, idegenek támadják a Földet, minden vonal le van terhelve, szóval, kérem... Álljon el a pulttól. Dragunov összevonta a szemöldökét, és úgy tett. Majd előkapta a telefonját, és beütött egy számot. Egy gyilkossági bűntény helyszínén szedték össze annak idején a rendőrök, miután visszatért.
Leült a sarokba, és próbált rájönni, hogy hogyan is bizonyíthatná, hogy feltámadt. A sérülések nyomai nem voltak meg, hisz teljesen új testet kapott, ami talán nem is volt - egy sárkányforma lényhez képest - már emberi. Egy pillanatra elgondolkodott, hogy ő az volt e, aki. Kiperkálta a pénzt, hogy legalább egy gipszet kapjon, aztán elindult a New York-i kormányhivatalba.
Előtte beült egy internetkávézóba, és utána nézett a dolgoknak. A helyzete rossz volt, nagyon rossz. El se tűnt, hisz a darabjait, vagyis az előző testének darabjait megtalálták valamint a fogait is, amiből már rekonstruálhatták a fogsorát. Ez alapján orvosi bizonyítványt állítottak ki neki. Ez után bement a legközelebbi hivatalba és kikért egy nyomtatványt a fellebezéshez. A neheze csak most jött.
Kellett valakit keresnie, aki csinál a fogairól egy röntgenfelvételt biztosítás nélkül. Egy magánfogorvos vállalta, de ezért is sokat kellett a zsebébe nyúlnia. Aztán megkellett mutatnia, hogy produkál életjeleket. Kőkemény pszichológiai tesztek jöttek, ami alapján kiderítették, hogy ő valóban Dragunov. Végül négy hét telt el, hogy leszedték a gipszét, és az Amerikai Állam újra az élő polgárai közé fogadhatta Svarogot.
Viszont nem maradt sok pénze, így valami munka kellett. Egy reggel pedig régi barátjától, Unkától kapott üzenetet, hogy van neki egy ajánlata. Dragunov már előre félt, de úgy gondolta, hogy régi barátja és üzlettársa talán jó útra tért.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Okt. 2019, 19:31

Nagyon sajnáltam, hogy ennyi lett, hogy pár mondatban lerendezted az, amiről szólnia kellett volna a helyzetnek. Hogy miként is oldja meg, milyen szenvedéseket kell kiállnia érte. Hogy ügyvédtől ügyvédig rohan, milyenek voltak a tesztek, miként harcol a bíróságon Sad
Mivel igazából pont arról nem írtál, amiről kellett volna, csak 2 mondatban, így a jutalmat majd a következőre tolom el, mert azért nem tudok adni semmit, ahol skippeled, amiről szólnia kellett volna a dolognak Sad

Következő szituáció:
Lássuk Svarog romantikus oldalát. Megtalálta álmai nőjét, azonban a hölgy nem igazán van elragadtatva attól, hogy micsoda Svarog (rád bízom, hogy a term feletti a gond-e, vagy az, hogy miként néz ki). Miként és hogyan próbálja meglágyítani és elnyerni a hölgy szívét Svarog? Sikerül neki ez, vagy beletörődik, hogy a hölgy túlságosan is kemény dió?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Svarog - Helyzetjáték Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Helyzetjáték Re: Svarog - Helyzetjáték

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.