Damned

Go down

Damned Empty Damned

Témanyitás by Damned Csüt. 15 Okt. 2020, 09:22


ADATOK:
       NÉV:-> DAMNED
       EGYÉB NÉV(I):-> Kárhozott
       FAJ:-> Szimbionta
       NEM:->Nemtelen. A gazdatestei viszont mind férfi, így inkább ahhoz sorolja magát.
       JELLEM:-> Szimbionta párti, fontos neki a fajtája. Főleg ha érdeke is származik belőle. Nem halna meg értük, de nem is hagyná őket meghalni. A fajtájával csak a legvégső esetben harcol, de akkor minden eszközzel.
A fontossági sorrendjében akkor is ő maga áll az első helyen, a fajtája a második helyen áll. Fontos az is, hogy előnye, haszna származzon a vállalkozásiból, még ha nem is, most akkor a késöviekben tudjon profitálni az eseményekből.
Nincsen hőskomplexusa, így nem is ugrik bele egy harcba ész nélkül. Azonban nem is áll a harc mellet tétlenül, mintha mi se lenne.
Viszonylag csöndes személynek tartja magát, de igazából, ha olyan a téma, akkor csak úgy nyomatja a dumát.
Szeret, precíz alapos munkát végezni.
Az emberekhez váltózóan szokott hozzá állni. A legtöbbet csak tápláléknak tekinti, de van, néhány érdekesebb egyén azokkal jobban kijön. Az emberekkel eleinte kimért szokott lenni, mikor már jobban meg ismeri, őket akkor kezd kicsit lazábban beszélni velük. A céljaitól függetlenül. Még ha csak táplálék, vagy más céljai vannak velük.
Azt, hogy barát nem használja senkire, még ha az illető tényleg az.
A dühét igyekszik mindig elfojtani, úgy mond, színészkedik, a céljai elérése miatt. Ha már képtelen vissza fogni magát, és kijön a természete azon oldala akkor teljesen meg változik. Agresszív lesz, ingerlékeny, tombol benne a düh, nem fogja vissza magát és élvezi, amikor tombolni kezd.
De szerencsére egész jól bírja, így ritkán engedi ki a tényleges negatív oldalát.
Akkor, amikor nyugodt és nem hergeli senki, benne van a „szerepében”, és csak a cél lebeg a szeme előtt, amit el akar érni. Egy pozitív, udvarias személyképét lehet leolvasni róla. (Ha a gazdatest arcát használja).
Hiába minden meg van a rossz szokása is. Nem mutatja ki, de kicsit pesszimista, a rosszra számít, igyekszik mindenre felkészülni, még ha feleslegesnek is mutatkozik végül a bekészülés.
Kételkedik mindenkiben és mindenben, csak ha már utána járt a dolgoknak, az igazságnak, akkor kezd enyhülni.
Ha úgy tartja érdeke diszkrét. Csak a leglényegesebb információk közli. Pont ezért becsüli, ha valaki nem hazudik neki. A dolgokhoz a munkájában, és a szabadidejében gyakorlatiasan áll hozzá. Félmunkát nem akar kiadni a kezéből.

       SZEMÉLYAZONOSSÁG:-> A sajátja nem foglalkoztatja. Aki ismeri, az ismeri, aki nem ismeri az meg ismeri.
A gazdateste az már más téma. Azt mindig rejtegeti. Annak érdekében, hogy amikor az ő arcát használja, békén hagyják a kellemetlenkedők.

       SZÜLETÉSI HELY ÉS IDŐ:-> 2029.10.26. Nemzetközi vizeken, egy kutató laborban.
       KOR:-> 2
       CSALÁD:-> Szimbionták családjába tartozik.
       FOGLALKOZÁS:-> Hobby űző. A gazdatestje révén van foglalkozása.
   
        Gazdatest nélkül:
       TESTMAGASSÁGA:-> Változó
       TESTSÚLYA:-> Változó  
       SZEME SZÍNE:-> Kék
       HAJA SZÍNE:-> Nincs haja, kisebb tüskék vannak helyette, amik a börével azonos szinüek.
       BŐRE SZÍNE:-> Fekete az alapszine, rajta vörös és kék mintákkal.  
       KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:-> : Élő massza. Bőre fekete, vörös, és kék minták. Szemei kékek, arcán fehér koponya minta. Egy gazdatest nélküli szimbionta.

       Gazdatesttel:
       TESTMAGASSÁGA:-> Változó, általában 200 cm.
       TESTSÚLYA:-> Változó, de általába 90 kg  
       SZEME SZÍNE:-> Kék
       HAJA SZÍNE:-> Nincs haja, kisebb tüskék vannak helyette, amik a börével azonos szinüek.
       BŐRE SZÍNE:-> Fekete az alapszine, rajta vörös és kék mintákkal.  
       KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:-> A gazdatestére kiterjeszti önmagát ezáltal felvéve az igazi alakját.
(Részletesebb leírás a kinézetéről a Képességeknél lesz).

       
       REPÜLÉSI SEBESSÉG:-> Egyenlőre nem szerzet még olyan gazdatestet, amely képes lenne a tényleges repülésre. Ezt korrigálja a nagy ugrásaival, és egy vékony bőrszerű réteggel, amit növeszt a karjai és a teste közt, sík láshoz.
       EGÉZSÉGI ÁLLAPOT/BETEGSÉGEK:-> Ha van gazdateste nincs semmi baja teljes mértékben egészséges, és tesz is érte, hogy így maradjon. Azonban bizonyos hang frekvenciákat nem bír, ahogy a tüzet sem, ezek halálosak is lehetnek számára, és a gazdatestére is.
       ÉLETRAJZA:-> 2029 vége fele újra indítottak egy régi projektet. Egy katonai fejlesztéseket gyártó magán cég kezdeményezte. Az egészet másoktól topott forrásokból, lopott ötletekből kezdték el. A cél az volt, hogy egy irányítható orgyilkost alkossanak maguknak. A konkurens cégek, és egyéb negatív tényezők elhallgattatása céljából.
Felbéreltek egy hivatásos bérgyilkost, aki ekkor már a negyvenet taposta, hogy iktasson ki számukra öt embert. A terv az volt, hogy kifog, rajta valamelyik célpont megsérül és így megszerezhetik a vérét mintaként. De a tervük nem jött be, és egy hét alatt végzet a feladattal az emberük. Ezért amikor a munkáért járó fizetségért ment akkor próbálkoztak mással is. Meg duplázták az összeget, ha vért vehetnek tőle, és le szkennelhetik az agyát. Ebbe az üzletbe háromszoros árért bele is ment. Az orgyilkosságot pedig elkönyvelték kudarc helyet, sikeres tesztelésnek, hogy alkalmas jelölt.
Miután meg lett a vér, és az agyiszken, akkor vették észre, hogy a donor egy mutáns volt. Gondolták ez hasznosabb, így mint várták.
Majd elkezdték a klónozást. Minden egyed sérültvolt mentálisan. Testileg, minden rendben volt, még a képességet is örökölték, az agyiszkent is feltudták tölteni rendesen a klónokba, de még is semmilyen agyi aktivitást nem produkáltak, egyik sem. Nem tudták mi lehet a probléma, miért történik ez minden alannyal. A kutatást végző doki, sorra boncolta fel a klónokat, és kereste a hiba okát, de nem tudtak rá jönni mi is lehet a baj. Ekkor döntöttek úgy, hogy mással szemszögből közelítik meg a dolgokat. Meg csinálják a klónt úgy, mint eddig, de adnak hozzá egy kis pluszt is. Így jött a képbe a szimbionta kiegészítés. Az agyhalót klónt egyesítik egy szimbiontával és ezáltal életet lehelnek belé. Legalább is így gondolták a dolgot. De mint tudjuk, a dolgok sose úgy alakulnak, ahogy mi szeretnénk. A szimbiontához a mintát a feketepiacon szerezte be nekik az egyik emberük. Még a 2017-es eseményből származott a minta. Azt kezdték el tanulmányozni, klónját létrehozni abba feltölteni a szükséges információkat. A klónokba, mind a szimbionta mind az emberbe ugyan azt a tudást töltötték fel. A donor emlékeit, tudását, kiegészítve néhány sajátjukéval, hogy könnyebben beilleszkedjen hozzájuk a kis bábjuk, jobban elvegyüljön.
Majd mikor sikerrel járt a szimbionta klónozás terén és létrehoztak engem.
Kicsit még tanulmányoztak, a gazdatestet meg felkészítették az egyesülésre. Készítettek egy felszerelést rá, amibe be is öltöztették, mielőtt össze engedtek volna minket. Még minden új volt ekkor még, kavarogtak bennem az emlékek és az információk, de azt nem tudták elérni, hogy hozzájuk legyek hű.
Majd végül elérkezett az a nap, amikor egyesítettek a gazdatesttel. Hamar otthon éreztem magam. A felszerelését magamnak éreztem, így az alakom adaptálta azt, ezáltal megalkotva a jelenlegi kinézetemet is. Tudtam, hogy még valami engedelmességre ösztökélőt is akarnak belém helyezni, a fejembe, hogy végleg elérjék a céljukat. Ezeket az infókat kár volt tovább adniuk, amikor kreáltak engem.
Alapvető vizsgálatoknak vetettek alá, hogy lássák minden rendben, én játszottam a szerepem, és kerestem a kiutat, hogy hogyan is szabadulhatnék meg tőlük.
Ekkor váratlan esemény történt, ami számomra a lehető legkedvezőbb lett. Valami történt a kinti világban, amitől az idő teljesen megbolondult. Össze vissza hadováltak, hogy itt a múlt és a jelen. Akkor még nem tudtam miről beszéltek, de ez a zűrzavar volt számomra az alkalom.
A dokik, akik éppen vizsgáltak viszonylag jól jártak. De balszerencséjükre azt hitték nem vagyok rájuk veszélyes. A testemből mind a három ott lévő dokinak egyszerre döftem csápot a torkába, hogy viszonylag halkan és csöndben haljanak meg. A testeket nem akartam csak úgy ott hagyni, hát felfaltam őket. Egy tiszta orvosi köpenyt és maszkot vettem magamhoz, és meg indultam kifelé. Igyekeztem kerülni az embereket, akikkel össze futottam, a sétám közben, mint pánikoltak és a családjukról hadováltak valamit, nagyon sietve haladtak el mellettem, nem is törődve igazán velem. Számomra ez hasznos volt, amíg nem a biztonságiak jöttek velem szembe. A biztonsági kamerán keresztül végig nézték mit is csináltam a vizsgálóban. Éles lőszer nem volt náluk, csak nyugtató. De a tekintetükben látszott, hogy pánikoltak, de nem miattam. Őket is inkább a kinti események aggasztották. Nem tudom mi is történt, de amíg nem velem foglalkoztak nekem csak hasznos volt. Nem rám figyeltek teljes mértékben, és ez volt a szerencsém.
Miközben felemeltem a kezeim a felszólításukra a könyökömből csápokat növesztettem a fegyverijeikre. Persze tüzeltek is, de annyira kihatott rájuk a kinti esemény, hogy még célozni se tudtak rendesen, áradt belőlük a pánik, és a kétségbeesés. Őket a gazdatestemnek készített rövidkarddal vágtam le, a maradványaikat ott hagytam a folyóson, elvettem a biztonsági kártyájukat, és haladtam tovább mintha misem történt volna.  De ahelyett, hogy a kijáratott kerestem volna, a kis projekt kitalálóit kerestem, akiknek egy két emléke a fejemben volt. Kisebb keresgélés után a tetőn akadtam rájuk. Ekkor vált számomra világossá, hogy egy hajón vagyok, így a tető nem jó kifejezés, a fedélzet a jobb megnevezés ara, hogy hol is voltam éppen. A kis alkotóim nagyon menekülőre akarták fogni a dolgot. Egy helikopterbe akartak éppen beszállni, amikor meg láttak engem. Először lehet azt hitték az egyik kutató vagyok, amíg fel nem vettem az igazi alakom. Ekkor még siettetve akarták elhagyni a hajót. A tőlük kapott rövidkardot a felszálló helikopter motorjába dobtam, amitől felrobbant. Mikor ezzel végeztem, elkezdtem le mészárolni mindenkit a hajon.
Majd a hídra mentem, az itteni gépekből tudtam meg mi is történt a nagyvilágban miért volt a nagy pánik. De ezt most nem tartottam annyira lényegesnek, legalább is számomra. A térképet nézve láttam, hogy van egy sziget nem messze a hajótól, gondoltam oda megyek aztán lesz valami.
A hajót elintéztem, hogy elpusztuljon, én meg az egyik motorcsónakkal meg indultam a sziget felé. Mikor a szigetre értem bevillant egy emlékfoszlány. Madripooron voltam, a testem donorja járt itt korábban. Ezt az infót követve megkerestem az itteni kapcsolatát. A kapcsolatának azt adtam be, hogy a fia vagyok, kapóra jött, hogy a gazdatestemet fiatalabbra tervezték, mint az eredetijét. Kis noszogatás után elárulta, hogy New Yorkban van az apja szállójában, de oda most nehezen jutok el.
A világban történtek miatt, pár hónapot a szigeten töltöttem, kisebb gyilkolással ütöttem el az időm, miközben azt kerestem, hogyan jussak el a szigetről. Az egyik áldozatomtól kaptam a fülest, hogy egy hajó nem soká indul a szigetről el. Mindenkép rajta kell lennem azon a hajon, gondoltam magamban. A kikötőbe érkezve felmértem melyik is lehet az, ami nem soká indul. Az a nem soká három naplett végül.
Az volt a lényeg, hogy rajta voltam a hajon, mint alkalmi munkás. Meghúztam magam addig, amíg el nem érjünk egy nagyobb kontinensre. Hosszú utazás után valahol Dél Amerikában kötöttünk ki. Egyből ott hagytam a hajót és a kikötött is. Utat kerestem New Yorkba.
Sajnos repülővel nem tudtam menni, így nem maradt más, mint a gyalog, kocsival, meg vonattal. Két hónapomba telt elérnem New Yorkba. Amíg utaztam kitört egy újabb háború. A Kree faj elkezdte bombázni a földet. Nem tudom, hogyan de a bombázásokat túl éltem, kisebb nagyobb karcolásokkal. El kezdtem kerülni a sűrűn lakott részeket, hátha így kitudom kerülni a bombázást. Időnként kisebb városokba mentem feltölteni a készleteimet. Ekkor tudtam meg a vírus létezését. A vírust nem kaptam el, de láttam mennyi áldozattal jár, és a mellékhatásaiktól szenvedőket sorra lekellet vágnom, mert mindig megtámadtak.
2030 év közepén értem New Yorkba. Ekkor még csak felmértem a telepet, kerestem a klónom apját. Mikor meg leltem, meg lett a szálló is, ami romokban volt, éppen újra építette. A város hemzseget a kreektöl, amelyikbe bele futottam azokból egy hajszálat sem hagytam, felfaltam mind.
Majd elérkezett a nagy pillanat, találkoztam szemtől szembe a donorral. Egyből levágta a dolgot, hogy mire is kellet a vérre tavaly. De tusokat nem hagytam agyalni. Míg a gazdatestemmel tisztába volt, velem nem. Ezt kihasználva kivégeztem. A maradványait eltüntettem, és mint a fia a helyébe léptem, felvettem a nevét, és át vettem a szállót is, ami immár az enyém. Volt pénze is az öregnek a munkáiból, abból fedeztem a szálló újra építését, gondoltam bázisnak, és bevételi forrásnak jó lesz. Nagynehézséggel, amit a világ jelenlegi állása szült, de sikerült felújítatni a szállót. Persze biztosítást is kötöttem rá, meg úgy mond szimbionta biztosra tettem, modern tűzoltó berendezés, a falak elnyelik a fajtámra veszélyes hang frekvenciákat.
Így hogy voltak hamis okirataim, amivel könnyen igazolhattam magam. Az öreg pénze a zsebemben, és volt egy bázisom, amit vállalkozásnak tudtam használni egész tűrhető lett az életem.
De egyelőre próbáltam magam kivonni abból, ami kint zajlik, ha érintett a dolog cselekedtem, ha nem akkor a szállóval dolgoztam. Közben azért igyekeztem mindent nyomon követni a világból.

       KÉPESSÉGEI:-> - Alakváltás: ami azt foglalja magába, hogy a gazdatestre kiterjeszti magát így felvéve az igazi formáját. Csápok, plusz fogak növesztése.
A testét a folyékonytól az acélig tudják keményíteni.
Végtagjait fegyverekké formálni (kard, kés, kasza, buzogány, fejsze, ostor, pajzs, karmok, és más egyszerűbb eszközzé).
• Részleges kiterjedés: karmokat, csápokat, növeszt, de nem veszi fel a teljes formáját, csak egy kis részét.
Kinézete egybe olvadt a gazdaestjének a felszerelésével:
200 cm magas, teste fekete. Fején mintha egy csukja, lenne, rajta egy koponya töredezet mintája, kék izzó szemei vannak, a csukja vége valójában a nyelve, aminél egy-két fog is van. A két vállai a hátán át össze kapcsolódnak egy nagy állkapocsnak kinézetű rétegben, ami tele van borotva éles fogakkal. A fogak tövében vörös minta van. Karjain a könyöke alatt vörös minta körbe éri a kezét, könyökén egy 5 cm-es tüske van, kézfejein, a bütykökön is fogszerű tüskék vannak, ujjai karmosak. Hátán a gerince mentén 5 cm-es tüskék vannak, amik a gallér alól indulnak a csípőjéig. mellkasa páncélszerű hasán kék minták vannak. Derekán egy taktikai övet visel. Lábai egy taktikai páncélviseletre emlékeztetnek, lábszárán, a páncélon a térde aljáig kisebb tüskék vannak, úgy szintén fogszerűek. Lábfején, a sarkán karom van, lábujjai karmosak.
A combjaira 1-1  IMI Desert Eagle Mk XIX pisztolyt tart, bővített tárral és hosszabbítót csővel átalakítva. A derekára két MP7-es gépfegyvert szokott rögzíteni. Néha még szokott nála lenni egy mesterlövész puska, bővített tárral felszerelve. De a kedvence még mindig az egykezes rövid kard, amit egy csápjából alakít ki. A pengéje kék, mint a nyelve, és kisebb nagyobb fogak vannak még rajta, a markolatnál tüskés bokszer védő réteg van, ami közelharcnál hasznos.

Ha elveszti az ön uralmát, akkor a vállain lévő állkapocs rendes szájjá alakul, melynek a legmélyén ott az eddig ismert feje, fogak közé elrejtve. Az álkapocs alsó része kétfelé nyílik, és ekkor egy fogakkal tele lévő szájat láthatunk. A hátán a tüskék meg nagyobbodnak, a könyökén és a lábain is nagyobbak lesznek, a tényleges mérete is meg nő kicsit, masszívabb testalkata lesz ekkor.

- Gazdatest képességeinek, és tudásának, emlékeinek lemásolása. (ez hosszú folyamat).
- Regenerációs képesség, mellyel önmagát és a gazdatestet is képes helyre hozni. (hosszú folyamat).
- Képes 1 tonnát felemelni és kinyomni
   
    ÖRÖKÖLT KÉPESSÉG:
- Képes kikapcsolni, megfelelő koncentráció segítségével 20-25 méteres távolságból is kikapcsolni mások képességeit.

Gyengék:
- Érzékeny a tűzre
- Érzékeny egy bizonyos hang frekvenciára
- Szüksége van egy gazdatestre


       SZAKÉRTELMEI:->
    Képes lemásolni a gazdaestjeinek a szakértelmét/tudását/emlékeit, ezáltal vannak ismeretei.
A gazdaestjeitől származó tudás:
- Katonai iskola, katonai kiképzés, kommandós kiképzés.
+ Fegyverek használata, karbantartása; + Harcjárművek vezetése; + Ejtőernyős kiképzés; + Mesterlövészét; + Búvárkodás; + Gerillira - hadviselés;+ Túlellés változó környezetben; + Önvédelem pusztakezes harc.
- Felcser kiképzés: + emberi anatómia; + sérülés ellátása.
- Angol, Japán, Német nyelvek.
- Közlekedési eszközök: + Autók; + Motorkerékpár; + Motorcsónak; + Bicikli; + Gördeszka; + Roller; + Görkorcsolya; + Jégkorcsolya; + Sí; + Snowboard;
- Túlélés: +Karate; + Kendó; +Szúró vágó eszközök önvédelemre használata; + Kick boksz; + Boksz; + Lőfegyverek használata, tisztítása, karbantartása.
- Kardforgató.
- Alap gépészeti és elektronikai ismeretek (amit egy hobby felhasználó tud).
- Informatikai ismeretek (alap tudás).
- Főzés.
- Művészeti oktatás: + Rajz; + Zongora; + gitár; (közép haladói ismeretek).

       
       GAZDATEST adatai:
       NÉV:-> Alexander Shay Crowley                  
       EGYÉB NÉV:-> Lex, Shay, Crowley. (Általában Shay-nek nevezik)          
       FAJ:-> Mutáns (klón)      
       NEM:-> Férfi          
       JELLEM:-> A szimbionta jelleme          
       SZEMÉLYAZONOSSÁG:-> Ismert  
       SZÜLETÉS HELYE ÉS IDEJE:-> 2029-ben egy kutatólaborban.
       KOR:-> 27  
       CSALÁD:-> Ő egy klón, így tényleges családja nincsen.  
       FOGLALKOZÁS:-> Üzletember. Egy szálloda tulajdonosa.
      TESTMAGASSÁGA:-> 178 cm    
       TESTSÚLYA:-> 79 kg  
       SZEME SZÍNE:-> Kék.    
       HAJA SZÍNE:-> Ezüst  
       BŐRE SZÍNE:-> Eurázsiai, enyhén fehéres (kevés nap éri).  
       KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:-> Fiatalos, sportos megjelenése van. Testalkata erőteljes masszív, látszik rajta, hogy jó formában van. Haja ezüstszínű, oldalt felvan nyírva, felül pedig hátra fésülve, arca enyhén borostás. Erőteljes, élénk kék szemei vannak.  A ball kézfején van egy sebhely, ami a csuklójától a mutatóujjáig srégen helyezkedik el. Ezen kívül az arca bal oldalán az ajkánál is van egy sebhely, ami az alsó ajkából indul az álláig, hossza 2cm.  
      Repülési sebesség:-> Nincs olyan képessége, ami lehetővé tenné számára a repülést, így csak géppel repül.
       Egészségi állapot/ betegségek:->Fizikailag teljesen rendben van, mentálisan viszont agyhalót. A szimbionta pótolja ezt nála.  
      Képessége:-> Mutáns képessége a KIOLTÓ. Képes kikapcsolni mások képességeit. Ezt koncentrációval éri el, hatósugara 20-25 m. Szabadon be – ki tudja kapcsolni ezt a képességet.
       
       
Képek:


A hozzászólást Damned összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Feb. 2021, 16:16-kor.
Damned
Damned
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2020. Jul. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Damned
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Edgar Lambert likes this post

Vissza az elejére Go down

Damned Empty Re: Damned

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Okt. 2020, 11:16

SZÜLETÉSI HELY ÉS IDŐ:-> Ismeretlen.
KOR:-> Ismeretlen.

Ezt specifikáld kérlek, lehet, hogy senki sem tudja, de a staff-nak kell tudnia ezt. Főleg, hogy igazából le is írtad a választ erre az előtöriben. Smile

De ezen felül nem igazán találtam semmi említésre valót. Annyi azonban, hogyha a képességblokkolást csinálja, mert aktív képesség, nem fog tudni mást tenni, csak koncentrálni, esetleg menekülni és egyszerűen védekezni, mert ezt fenn kell tartania folyamatosan, hogy működjön. Szóval emelett támadni, vagy komplex cselekvés nem hajtható végre.

Egyébként elfogadva, 900$ kezdőtőkét kapsz. Adatlapot írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Damned Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Damned Empty Re: Damned

Témanyitás by Damned Pént. 30 Okt. 2020, 15:55


 
ADATLAP
NÉV:Damned
GAZDATEST NEVE:Alexander Shay Crowley
LAKÁS/LÉTESÍTMÉNY:Hazbin Hotel
NJK:Alexander Shay Crowley, agy halott gazdatest
MUNKAHELY:Gazdateste arcával a Hazbin Hotel tulajdonosa. Damned ként mindent elvállal:
• Bérgyilkos
• Zsoldos
• Testőr
• Magánnyomozó
• Fejvadász
• Tolvaj
• Kincsvadász
Minden, ami felkelti az érdeklődését.
VÁLALAT:Vállalkozó, Hazbin Hotel
SZÖVETSÉGES:még alakulóban
TÖRZSHELY, AHOL MEGTALÁLHATÓ:Hazbin Hotel
ISMERTEBB SZÖVETSÉGE:még alakulóban.
ISMERTEBB ELLENSÉGEmég alakulóban.
FELHASZNÁLT KREDITTEK:4 kredit:
• 1 db kredit – Alexander Shay Crowley agy halott gazdatest.
• 3 db kredit – Hazbin Hotel (üzletember 2 kredites épületének felel meg)
FENMARADÓ KREDITTEK: 0 db
BEVÉTEL/HÉT:40’000 $
PÉNZ:610’900 $
ESZKÖZÖK: Golyóállómellény – 2 db (1300$)
 Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromos áramtól, golyóálló, saválló) – 1 db (5000$)
 Mobiltelefonok – 1 db (700$)
FELSZERELÉS/FEGYVER: Tőr - 3 db (300$)
 Baseball ütő – 2 db (40$)
 Vipera – 2 db (100$)
 Elektromos vipera – 2 db (200$)
 Sokkoló – 6 db (300$)
 Katana – 2 db (6000$)
 Kard (Egykezes) – 2 db (300$)
 9mm-es pisztoly – 4 db (2000$)
 Félautomata pisztoly – 4 db (3000$)
 Automata géppisztoly – 2 db (2200$)
 Géppuska, golyószóró – 1 db (3500$)
 Távcsöves puska – 1 db (6500$)
 Aknavető – 1 db (15000)


A hozzászólást Damned összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Feb. 2021, 16:00-kor.
Damned
Damned
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2020. Jul. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Damned
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Damned Empty Re: Damned

Témanyitás by Damned Csüt. 26 Nov. 2020, 07:59

Hazbin Hotel

A hotel egy erősített szerkezetű épület, mely a változó időjárásnak is ellenáll.
Külső megjelenése teljesen bele olvad a nagyváros látványvilágába. Letisztult, elegáns, semmi hivalkodás a megjelenésében.
A belseje viszont tágas, modern tervezésű, felszerelve a legmodernebb biztonsági és megfigyelési eszközökkel. Maga a hotel hiába nem látszik a szimbionták számára egy menedék. De persze más vendégeket is szívesen látnak a kapuin belül. A falak elnyelik a túl magas hangfrekvenciákat, melyek károsak a szimbiontáknak. Az egész épületben a legmodernebb tűzérzékelő és oltó berendezések vannak, hogy meg akadályozzák a gyújtogatást, balesetet, és egyéb nem kívánatos tűz típusú fenyegetőséget.
Minden ablakon, ki - be közlekedési lehetősége alkalmas helyen, ajtókon riasztók vannak felszerelve. Az összes kijáratott kamerák figyelik, hogy senki ne juthasson be vagy ki észrevétlenül.
A hotel maga 23 szinttel rendelkezik. Ez magába foglalja a 19 emelet szálló részt, egy tetőtéri kert teraszt, a földszintet, a wellness részleget, és a két alsó szintet.

A hotelba belépve egy nagyobb helyiségbe érkezünk. A padlón egy vörös szőnyeg van az ajtótól a recepciós pultig. Az előcsarnokban fotelek, és kanapék vannak kihelyezve kis asztalok köré, a vendégek megpihenése érdekében. Az asztalokon mindig az aktuális újságokat helyezik ki. A bejárati ajtó mellet esernyő tároló van kialakítva, hogy ne csepegtessék végig a hotelban a vizet. A bejárati ajtó melletti oszlopokba fémdetektort helyeztek. Az oszlopok a falmentén 2 méterenként vannak elhelyezve. Az oszlopok angyalra hasonlító nőket ábrázolnak, melyekben kamerákat rejtettek el. A plafonról egy disz csillára adja a fő megvilágítást.
A recepciós pult szembe van az bejárati ajtóval, de kényelmesen betekinthet a bárhelységben és az rendezvényterembe, mely a hotel éttermi része is egyben. A pult mind két oldalán félkörben egy-egy lépcső indul az első emeletre, nem messze a lépcső mellet vannak a liftek. A lépcsővel csak az első emeletre lehet menni, míg a lifttel a tetőt és a mélygarázst is meg lehet közelíteni.
A recepciós pult mögött van egy disz fal, mely egy japán tavaszi táj dombormű képet ábrázol, ami mellet egy ajtó található, az ajtó mögött van a hotel széfje, ami összesen 30 kisebb, és 10 nagyobb trezort tartalmaz, meg egy fémasztalt, amire pakolhatnak. Ide a vendégek elhelyezhetik az értékeiket, meg őrizendő tárgyaikat.
A recepció szolgálattól a vendégek napi 24 órában kérhetnek segítséget, és szóba szervizt.
A pult mögött a személyzeti rész oldalán van a vendégek panaszkönyve, a bejelentkezési elektronikus és sima könyv. Három monitor is elvan ide helyezve, az egyiken a foglalásokat, intézik, a másik kettőn az idetartozó biztonsági kamerákat figyelhetik. A padlón, amit a vendégek szemszögéből nem lehet látni, van elhelyezve a néma riasztó. Melyet vész esetén csak rá lépnek és riasztva is vannak a hatóságok.

A pulttól balra a bár, míg, jobbra az étteremi rész közelíthető meg.

A bár részt egy boltíves mindig nyitott ajtón keresztül tudjuk megközelíteni.  Ide belépve láthatjuk, hogy az ablakok itt bevannak sötétítve, halvány világítással van felszerelve. Félemeletes kialakítás van.  Az ajtók, és ablakoknál bordó bársony függönyök vannak, dekorációként.  Párlépcsőfokon kell lejjebb lépnünk és már bent is vagyunk. A bejárattól nem messze van egy ajtó melyen a Toalett szó található, oda belépve láthatjuk, hogy két újabb ajtó tárul elénk, az egyiken Hölgyek, a másikon Urak felirattal. A hölgyek mosdójában 6 fülke található, és hat kézmosó a pultba szerelve, ami felett az egész falon egy nagytükör van. Az urak mosdójában is ugyan ez van, csak ellenkező irányban ki építve, így a két tükör ugyan azon a falon van.
A bárpult falán végig italok vannak kihelyezve a polcokra, a polc felett egy a pult felé döntött tükör van. Az italos polc mellet található egy ajtó, ami mögött a bárpult raktárja található. A raktárja szétvan szedve, egyik polcán tisztító szerek, italos polc van, egyéb eszközöknek kialakított polc, meg egy kisebb hűtőkamra, meg két fagyasztó. A raktár végén egy ajtó, amin a személyzet közlekedik, és pakolja be az árut.
Vissza térve magára a bárhelyiségre, a falai kellemes halvány bordó színűek, díszes mintákkal, és egy vékonyabb vöröses függönnyel díszítve. A bárpultban minden féle alkoholos, és alkoholmentes ital megtalálható, a koktélokkal egyaránt. Az itteni kínálat része még a kisebb rágcsálni valók. A falak mentén 6-8 személyes bokszok vannak kialakítva, a pultnál végig székek, és 2-4 személyes asztalok van terítve a helység java. Középen van egy tánctér, ahol 25-30 ember kényelmesen eltud férni. A pult mellet felvan állítva egy kisebb színpad is, ahol zenészek, humoristák, vagy karaokézás céljából akár a vendégek is feltudnak lépni. A pult alá egy hűtősor van beszerelve, a gyors utánpótlás miatt A bárpult fölött lévő nagytükör, egy csali tükör. Mögötte található az igazgatói iroda. Onnan könnyedén rá lát bárra.

A rendezvény terem, mely egyben a hotel étterme is, szembe van a bár helységgel a recepciós pult másik oldalán. Egy nagyobb sok ablakos ajtón keresztül léphetünk be. Ez a rész pont az ellentétje a bár résznek, az ablakok nincsenek le sötétítve. A természetes fény csak úgy bejárja ezt a helységet. A vendégtérben 2-4-6-8 személyes asztalok vannak, amiket könnyen átrendezhetnek, ha szükséges. Itt a szálló vendégeknek és a külsős vendégeknek alkalmuk nyílik a nap bármely szakaszában étkezni. Bár a szálló vendégek igénybe vehetik a félpanziós ellátást is. Az asztalokon elvan helyezve az étlap és az itallap is. A terem fehér, díszes falakkal, az ablakokkal szemben lévő falon, ami mögött a konyha van. Díszes fakeretes tükör van, amin keresztül a felszolgálok, és a szakácsok rálátnak az étkezőre. A tükör alatt egy melegen tartós svéd asztalos rendszer van kialakítva, mind két végén lengőajtó van. Az egyiken kihozzák az ételt, míg a másikon a mosatlant viszkibe. A terem végén a bárhelységben meg egyező módon van kialakítva a mosdó.
A lengőajtó mögött ahol kifele jönnek a konyháról, található a tálaló pult, itt kapja az étel az utolsó simításokat, és ezért a tiszta tányérokat is itt tartják, hogy a tálaló szakács hozzá férhessen. A másik lengő ajtó mellet van a fehér mosogató, ahol a konyhai kisegítők egyből el is tudják tisztítani a piszkos tányérokat. A konyha jól felszerelt, minden a helyén van, a raktárak szakosítottak és jól meg közelíthetőek, a gyors munka érdekében.
Két nagyobb hűtőkamrával rendelkezik a konyha, hat fagyasztóval, és a munkaasztalok alá szerelt hűtőkkel. A hoteltől külön rendelkezik saját, tisztítószeres és eszköz raktárral.

A hotel első emeltjén melyet kényelmesen lépcsőn és liften is meg lehet közelíteni található az igazgatói iroda, és a welnness részleg. Ami magába foglal egy úszómedencét, két dzsakuzzit, két szauna szobát. Zuhanyzót, mászás szobát. A hozzá tartózó raktárakkal együtt.
A hotel többi emelete a szálló részleg. Légkondicionálóval, egy kisebb széffel, szórakoztató berendezéssel, és saját fürdőszobával felszerelt, egyszemélyes, több személyes, és pároknak kialakított szobákkal. Melyeket ki lehet bérelni.
A tetőn egy teraszkert helyiség van kialakítva a kellemesebb pihenés számára.

A hotel hátsóbejáratánál van a gazdasági bejárat, a személyzeti részleg és az áruátvevő pont.  Mely tartalmazza magában a raktárakat, a személyzeti helyiségeket (öltöző, mosdó, zuhanyzó, pihenő, és a dohányzó részt).

A mínusz egyes szinten található a mélygarázs, és a hotel karbantartó része, a fűtés, a víz és a gáz. Itt van még a biztonsági szoba, ahol a hotel biztonsági kameráit figyelik a biztonságiak.
A mínusz kettedik emeleten a mélygarázs második szintje, és a szerverszóba található, mert itt folyamatosan szabályozni lehet a hőmérsékletet, és teljes mértékben elvan zárva a vendégektől. A szerver 24óránként másolatot készít a biztonsági kamerák felvételéről és két helyre menti el. Az egyik a hotel saját biztonsági szervere, a másik egy hálózattól elzárt rendszer ahol megőrzésre kerülnek.

Az igazgatói iroda egy szürke fallal rendelkező szóba, melynek a hátsó fala teljes mértékben egy csali tükör, aminél egy kisebb fa korlát van. előtt van egy íróasztal, rajta egy számítógép. az asztaltól jobbra több monitor van felszerelve a falra, melyek a biztonsági kamerák képeit mutatják folyamatosan. A többi részen könyves s zárt ajtós szekrények vannak. Az íróasztal előtt két szék van, mögötte az ajtó előtt egy kis kávézós asztal mind két oldalán kanapéval. A szoba bal részén egy ajtó van, mely a tulaj privát részére nyílik. A privát része, egy fürdőszobát, saját konyhán és egy hálószobát tartalmaz. A hálószoba, és a konyha közt nincs válaszfal egybe nyílott tér, csak a fürdő van elkülönítve.

A -3 szinten egy nagy raktárhelyiség van, minden féle lezárt ládákkal.
A -4 szint egy privát könyvtár. Hatalmas polcokkal, sok fotellal, és asztallal ellátót szoba.
A -5 szint egy edzőterem van kialakítva.
A -6 szint a fegyvertár, ahol karbantartásra is van lehetőség.
A -7 szinten egy orvosi részleg van, hogy a mellékes munkáján szerzet sérüléseket ellássa, meg a speciális vendégeit is részesíteni tudja ellátásban, ha szüksége.
A -8 emelet és a -9 emelet a szimbionták számára kialakított rejtett szobákat tartalmazza.
Damned
Damned
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2020. Jul. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Damned
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Damned Empty Re: Damned

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.