Seraphiel

Go down

Seraphiel Empty Seraphiel

Témanyitás by Seraphiel Kedd 02 Feb. 2021, 17:11

Név: Seraphiel
Egyéb név(i): Seraph, Riel
Faj: Angyal (Heven)
Alfaj: (Később majd asgardi mágiaérzékeny)
Nem:
Jellem: Nomen est omen / Nevében a sorsa.
- Szorgalmas: A folyamatos fejlődés és a határtalan tudás megszerzése motiválja mindenben, így soha nem retten meg a nehéz és hosszú munkáktól. Mindent teljes lendülettel és a legnagyobb odafigyeléssel szeret elvégezni.
- Edzett: A heveni angyalok kiképzési módszere talán a legnehezebb és legjobb a tíz világ szerte. Ő is napi szinten gyakorol és erősít, hogy fel tudja venni a versenyt őr társaival és családtagjaival.
- Ragaszkodó: Nagyon nehezen engedi el az álmait, a céljait és a vágyait. Makacsul ragaszkodik mindenhez, legyen szó szellemi vagy anyagi dolgokról.
- Alázatos: Tiszteli népének magasabb rangú tagjait és kérdés nélkül teljesíti a neki címzett parancsokat. Tisztában van azzal, hogy hol helyezkedik el a heveni ranglétrán.
- Precíz: Maximalista a feladatvégzései során, soha nem adna ki a kezéből olyan munkát, mely csak félig van kész, vagy melybe nem fektetett elég energiát.
- Határozott: Mindig tudja, hogy mit akar és azt mindenképpen el is fogja érni. Lehetetlen eltántorítani attól, amit egyszer a fejébe vett. Ha az egyik módszerrel elbukott, akkor majd keresni fog egy másikat.
- Intuitív: Sokkal inkább az érzelmi oldaláról közelíti meg a világot, semmint a logikusról. Leggyakrabban ösztönből cselekszik, s csak utólag gondolja át mit is tehetett volna másképp.
- Együttműködő: Kiváló csapatjátékos, s éppen ezért nagyon szeret csoportosan edzeni. Úgy hiszi, hogy az angyalok a korábbi sikereiket az egységük és az összetartásuk miatt érték el.
- Lojális: A végsőkig hűséges a népe, a családja és a barátai számára. Bár a becsület nem egy jellemző angyali tulajdonság, ő benne bizonyos szinten mégis megtalálható. Talán a túlzott érzelmessége miatt.
Születési helye és idő: Heven, 1488.
Kor: 543 év --> emberként 30 éves testtel rendelkezik
Család:
Apa: Tabris, remete
Anya: Arael, polemarkha/hadvezér
Nővér: Abathur, kiképző
Legjobb barát: Kohabiel, templom őr
Foglalkozás: Templom Őr, Varázslónő, Kutató
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 200 kg --> emberként 70 kg
Szeme színe: Világoskék
Haja színe: Világosszőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Rúnatetoválások a testének jobb oldalán.
Repülési sebesség: 60 km/óra
Személyazonosság: Titkos
Egészségi állapot / betegségek: Teljesen egészséges, nincsenek betegségei.

Életrajza:


A történetem Yggdrasill Tizedik világában játszódik, melyet már többezer évvel ezelőtt elválasztott a többitől Odin, kit a Mindenek Atyja néven is ismernek. Az Odin-erő az univerzum egyik leghatalmasabb ereje, így senki számára sem lenne lehetséges visszafordítani ezt a csapást, kivéve magának Odinnak, vagy az ő örökösének. Heven (az angyalok birodalma), így tehát csak saját magára számíthatott, elzárva minden mágikus forrástól, sőt még a lakói túlvilágba kerülésétől is. Az angyaloknak tehát új módszereket kellett kialakítaniuk az életben maradásuk, és a túlviláguk visszakapása céljából. A társadalmunk férfi tagjainak mágikus erejét felhasználva, kiket rendszerint remete névvel illetünk, képesek voltunk létrehozni egy saját túlvilágot, melyben egy ősi angyal királynő uralkodik, éppen úgy, mint az élők fölött az Angyalok Királynője. Így tehát az évszázadok során sikerült kialakítani a saját mágikus rendszerünket, melynek köszönhetően a többi világ támogatása nélkül is életben tudtunk maradni. Bár a hadjáratoktól és a minket illető kincsektől elzártak minket, ennek ellenére továbbra is a végsőkig edzettünk és gyakoroltunk, bízva abban, hogy egyszer majd kiélhetjük a bosszúnkat az asgardiakon.

Ötszáz évvel ezelőtt születtem meg, az édesanyám második leánygyermekeként. A világunkban a férfiak rendkívül ritkák, minden századik gyarapítja csak a remeték sorát. Ebből kifolyólag apai ágon rengeteg nővérrel és húggal büszkélkedhetek, azonban anyai ágon csak eggyel. A neveltetésem a szigorú heveni mintákat követte, így amint elértem a szükséges életkort, a harci képzésem meg is kezdődött. Előtte az ideológiánkat és a nézeteinket tanították csak meg, melynek következtében bennem is mélyen kialakult a materializmus, a büszkeség és az önzőség szilárd alapja. Ennek ellenére, amikor csak tehettem, megszöktem a tanítóim elől, s köpenyt magamra véve a templomban felkerestem édesapámat. Ő más nézeteket vallott, mint népünk női tagjai, s a szigorú törvényeink ellenére igyekezett ezeket meg is osztani velem. Bár az anyai hatás erősebb volt, mégis enyhítette a szűklátókörűségemet, s valamivel nyitottabbá tett az ismeretlen és szokatlan dolgokkal kapcsolatban. Felkeltette bennem a tudásszomjat a mágia, a történelmünk és a többi világgal kapcsolatban, s így a harci fejlődésem és az anyagi javak mellett más dolgok is elkezdtek érdekelni.

Fiatal felnőttként tehát megkezdődött az intenzív fizikai képzésem, mely a hírhedt heveni színvonalra kívánt felkészíteni. Kegyetlen és elszánt harcossá neveltek, aki járatos a legtöbb fegyvernem használatában, de puszta kézzel is képes kárt okozni ellenfelében. Bár sokat gyakoroltam és küzdöttem, mégsem tudtam sohasem utolérni a nővéremet vagy az édesanyámat. Ők mindig arra fogták a gyengeségemet, hogy túl sok időt töltök olyan dolgokkal, amelyek nem lényegesek (például a tanulással és a kutatással), de véleményem szerint egyszerűen csak képtelen voltam az olyan mértékű fejlődésre, mint ők. Ennek ellenére igyekeztem minél több különórát venni, s a közös gyakorlásokon kívül is folyamatosan erősíteni. A képzés során egy nagyon erős kapcsolat alakult ki köztem és egy másik tanonc között, kit a legjobb barátomnak nevezhettem. Ő támogatott mindenben, s megértette azt is, hogy egy kicsit másmilyen vagyok, mint a többiek.

Az évszázadok során egyre jobban felzárkóztam a kortársaimhoz képest, s a tanulmányaimmal is elképesztő mértékben haladtam. Bár a mágikus tehetségem valamiért nem akart kialakulni, az elméleti tudásomat töretlenül fejlesztettem. Sok legendát és történetet megismertem a másik kilenc világról, velük együtt Midgardról is, melyet a többi angyal csupán legendának hitt. Az álmom az volt, hogy találok egy megoldást arra, hogy megtörjem Odin átkát és újra szabadon járhassunk a világok között, mint egykor. Látni akartam a saját szememmel az elfek, a jégóriások és az emberek birodalmát. Hittem abban, hogy nem csak én akarom ezt ennyire, hiszen a népem is ugyanúgy vágyott már a hadjáratokra és a zsákmányra, mint én a tudásra. A kutatásaim során elő is álltam több elmélettel az egyik főpap számára, aki ridegen utasította el mindegyiket. Rávilágított arra, hogy az évezredekkel korábban kialakult heveni életmód már annyira a világunk részévé vált, hogy az itt felhalmozódott mágikus rendszer az Odin-erő eltűnése után feketelyukká válna, s ezzel elpusztítana mindnyájunkat. A szabadságunk utáni álmom másodpercek alatt tört szét, de ennek ellenére sem akartam feladni a reményt. Találni akartam egy megoldást, hogy a kilátástalan helyzetet is a mi javunkra fordíthassam.

A mágikus kutatásaim során rájöttem, hogy ha találnánk a világunkon kívül egy hatalmas mágikus forrást, az elegendő lenne a túlvilágunk fenntartására és az Odin-erő nélküli stabil fennmaradásra. Ez persze maga volt a paradoxon, hiszen hogyan is tudnánk megszerezni azt a külső erőt, ha képtelenek vagyunk elhagyni a világunkat? Akármilyen ötlet merült fel a számomra, mindig zsákutcába kerültem.

Az utóbbi években úgy éreztem, hogy áttörést értem el a mágikus tanulmányaim során. Csak a legjobb barátnőm tudott a külön gyakorlásaimról, s segített fedezni vagy fejlődni, amikor csak szükségem volt rá. Egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy felébredjen bennem is a mágiaérzékenység, s ennek következtében felgyulladt bennem a remény, hogy talán saját mágikus módszerekkel képes lehetek elhagyni a világunkat, vagy felfedezhetek egy újabb mágikus forrást, melyre eddig még senki sem gondolt. Talán a mágia tud majd segíteni a terveimben, s végre felszabadíthatnám a népemet a bezártság nyomása alól.

A főpapok elől azonban lehetetlen sokáig eltitkolni valamit, az ő mágikus képességeiknek köszönhetően rövid idő alatt észrevették az önálló tevékenykedéseimet. Büntetés helyett azonban felkínáltak számomra egy lehetőséget, melynek következtében egy eddig ki nem próbált mágikus rítus önkéntes alanyaként vehettem részt. Az asgardiaktól ismert midgardi "halandó én" létrehozásával próbálkoztak, kisebb-nagyobb sikerrel. A varázslat miatt átkerültem a Földre, azonban nem teljesen úgy, ahogyan ők azt gondolták volna. A földi testem teljes mértékben úgy nézett ki, mint az angyali (a szárnyaimtól és a hatalmas súlyomtól eltekintve), azonban a képességeim teljes mértékben eltűntek. Létre kellett volna jönnie egy teljesen új emlékekkel rendelkező emberi személyiségnek, s a megfelelő időben, az ébredésem következtében vissza kellett volna szereznem az igazi emlékeimet a képességeimmel együtt. Az emlékeim azonban érintetlenek maradtak, s így a halandó én sem született meg. Ebből következik, hogy nem kaphatom vissza az eredeti testemet és képességeimet, amíg vissza nem jutok Hevenbe, vagy fel nem oldom az Odin-erő szétválasztását.

Az ismeretlen világ teljesen máshogyan nézett ki, mint ahogyan azt a tekercsekben olvastam. Különös fémállatok mozogtak az égen és a földön, a ruhák és az épületek stílusa pedig teljesen idegen volt a számomra. Egy földivel sem tudtam szót érteni, de szerencsére sikerült legalább olyan öltözéket szereznem, amivel beolvadhattam közéjük. Most már csak a királyukat vagy királynőjüket kell megkeresnem, hogy segítséget kérhessek a népem felszabadításához.

Képességei: Emberi alakban csak az érzékelő képessége maradt meg, a többit elvesztette.

Faji adottságok:
Hosszú élet: Ahogyan az asgardiak, úgy ő is sokkal lassabban öregszik.
Repülés: Egy pár fehér szárnnyal rendelkezik, mely segítségével képes a repülésre 60 km/órás sebességgel.
Betegség immunitás: Teljesen ellenáll a betegségeknek, így ezek a halálát sem okozhatják.
Fizikai erő: Képes 500 kilót felemelni.
Érzékelés: Érzékeli az Asgardi tárgyakat és személyeket.

Szakértelmei:

- Tökéletes harci kiképzést kapott, így kiemelkedően bánik a legtöbb fegyverrel (pajzs, kard, fejsze, lándzsa, kések), s a távolsági fegyverekkel való dobási, hajítási célzása is figyelemfelkeltő. A pusztakezes harcban is jeleskedik, melyben stílusa leginkább a birkózáshoz hasonlítható.
- Rengeteget tanult a kilenc világ történelméről, a rajtuk élő fajokról és azok mágiáiról. Ismeri a legendákat és a mitológiákat, melyek Heven népe számára ismertek lehetnek. (Például rendkívül olvasott a "régi" Midgarddal kapcsolatban is, bár népe úgy hiszi ezen világ létezése csak mese.)
- Ismeri bizonyos szinten az alkímiát, valamint a gyógynövényekkel, kenőcsökkel és főzetekkel való gyógyítási módokat. Képes ellátni kificamodott vagy törött csontokat.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Képek:

Megjegyzések: Engedélyt szeretnék kérni alapból csak 3.szinttől indítható "Asgardi/Isten" karakter indítására.
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla and Mariah like this post

Vissza az elejére Go down

Seraphiel Empty Re: Seraphiel

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 04 Feb. 2021, 20:50

A megeszéltek alapján elfogadva. Érthető okokból nincs kezdőtőke.
Adatlapot még írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Seraphiel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Seraphiel Empty Re: Seraphiel

Témanyitás by Seraphiel Csüt. 04 Feb. 2021, 20:51

Név: Seraphiel
Lakás / Létesítmény: Egy ház Heven uralkodói fővárosában / -
NJK: -
Foglalkozás: Templom Őr, Varázslónő, Kutató / -
Felszerelés/fegyverek: - / -

Vállalat: -
Szövetség: Heven népe
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: Asgardiak

Felhasznált kreditek: 0 / 0
Fennmaradó kreditek: 4 / 4
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Seraphiel Empty Re: Seraphiel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.