Aurora és Luna Warren

Go down

Aurora és Luna Warren Empty Aurora és Luna Warren

Témanyitás by Seraphiel Kedd 09 Feb. 2021, 09:56

Név: Aurora Warren / Luna Warren
Egyéb név(i): Holló (Fény Holló vagy Árny Holló, attól függően ki irányít éppen)
Faj: Mutáns
Nem:
Jellem:

Aurora
Ő az extrovertáltabb, aki jobban érzi magát emberek között és nem bánja azt sem, ha egy közösség középpontjába kerül. A kedves külső és a barátságos kisugárzás ellenére szereti a dolgokat önzőbb oldalról megközelíteni, hősködni is inkább csak a dicsőségért szokott. Nem áldozná fel a saját (vagy a húga) életét senki másért, de ha veszteség nélkül tud megmenteni valakit, akkor azt hezitálás nélkül meg is teszi. Nem gonosz, csak megvannak a maga prioritásai.

Luna
Sokkalta introvertáltabb nővérénél, s éppen ezért kellemetlenül érzi magát a szociális készségeket igénylő helyzetekben. Szorgalmasabb és őszintébb személyiséggel rendelkezik, valamint sokkal érzelmesebb és félénkebb is. Ő nem akar hős lenni (vagy inkább nem mer), s ezért bizonyos szinten utálja is magát. Az internet világában könnyebben önmaga tud lenni, ezért a szociális igényeit ott éli ki. Amennyiben anélkül tud segíteni valakinek, hogy ki kelljen lépnie a komfortzónájából, akkor azt nagy örömmel teszi meg. Ellenkező esetben ösztönzésre van szüksége, amit általában csak a testvérétől szokott megkapni.

Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: Ottawa, 2014. 04. 26.
Kor: 17
Család: -
Foglalkozás: Diák
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Éjkék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Törtfehér
Különleges ismertetőjel: Vörös ékkő a homlokába ágyazva.
Egészségi állapot / betegségek: Két lélekkel rendelkezik egy testben.

Életrajza:

Kanadában születtünk nagyjából tizenhét évvel ezelőtt egy varázslónő és egy ex-katona mutáns férfi gyermekeként. A szüleink ikreket vártak, azonban ahogyan az gyakran lenni szokott, még az édesanya hasában elhunyt az egyikünk. Ilyenkor általában a másik csecsemő kapja meg a halott testvér ásványait és alkotóelemeit, hogy ne pazarlódjon el a kialakulófélben lévő test és erősödjön a túlélő iker. Nem tudjuk, hogy emiatt vagy a mutáció kialakulása végett, de az elhunyt iker mégsem tűnt el teljesen. Egyszerűen csak innentől kezdve az elménk és a lelkünk egy testen osztozkodott. A történet azonban sajnos itt nem ér véget, hiszen a születésünk napja gyásznappá vált abban a pillanatban, hogy az édesanyánk nem élte túl a szülést. Az édesapánk, hogy örökre emlékezzünk rá, az anyánk kedvenc drágakövét nekünk adta, amit aztán később a kamaszkorunkban a homlokunkba építtettünk.

A gyerekkorunk maga volt a káosz és a rettenet ebben a kegyetlen világban. Még túl fiatalok voltunk, hogy teljes mértékben megértsük, mit is jelentett a SHIELD bukása és az AIM felemelkedése. Szerencsére Kanadában jobb volt a helyzet, mint az USA-ban, de azért így is jócskán befolyásolta az életünket. Az apánk próbálta elrejteni a világ elől, hogy mutánsok vagyunk, ezzel könnyebb életet kiépítve a számunkra. Fontosnak tartotta, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal és hogy milyen közösségbe (vagy alfajba?) tartozunk, de a képességeinket csak a négy fal között használhattuk.

Egy évvel rá az események tovább romlottak, amikor is a Földet szörnyű katasztrófák kezdték el ostromolni. Mivel édesapánk tisztában volt azzal, hogy a világ egyre veszélyesebb (főleg két öt éves kislánynak), ezért messze elköltöztünk a civilizációtól és egy földalatti bunkerrel rendelkező házat vettünk egy kanadai erdő közepén. Természetesen a technológiáról nem mondtunk le, az eseményeket továbbra is követtük az interneten, a rádión és a tv-n keresztül.

A döntés később fokozottan növelte a túlélési esélyeinket, hiszen amikor betöltöttük a hetedik életévünket, kitört a harmadik világháború. Szerencsére addigra már teljesen hozzászoktunk az elszigetelt életmódhoz és a tökéletes önfenntartásunk sem ütközött komolyabb problémába.

A 2022-es események végre megadták számunkra a reményt, hogy egyszer majd talán minden jobbra fordul. A bukás során visszatért személyek bár nem érintettek minket, de így is teljes mértékben sokkolt a hír mindegyikünket. A mutáns gimnázium megnyitása is egy örömteli hír volt a számunkra, s el is döntöttük, hogy amint biztonságosabb lesz a helyzet, mi ketten is beiratkozunk.

A következő években lévő démoninvázió nagy mértékben befolyásolta édesapánk döntését azzal kapcsolatban, hogy még nem állunk készen arra, hogy az USA-ba költözzünk. Kilenc évesen még képtelenek lennénk magunkat megvédeni, még akkor is, ha rendesen tudnánk használni a képességeinket.

A remény csillaga szinte csak egy pillanatig ragyogott fent az égen, s a Hydra azon nyomban el is pusztította. A mutánsok teljes elnyomását és kiirtását akarták elérni, melyet először egy kínai munkatáborral, majd a Genoshában történt népírtással tetőzték. Sok eseményről csak később értesültünk, mert az apánk nem szeretett volna még ilyenekkel is rémisztgetni minket. Rendkívül csalódott volt, hogy a lányainak ilyen körülmények között kell felnőniük. A világ nagy része utál minket, s vannak akik még az életünkre is törnének csak azért, mert mutánsok vagyunk. Egyre biztosabb volt abban, hogy örökké a kanadai bunkerben fogjuk leélni az életünket.

2027-ben a mutáns iskolák is egyre rosszabb helyzetbe kerültek világszerte, a Salemben található Xavier akadémiát is fel kellett szabadítani az elnyomás alól. Mindketten nagyon szerettünk volna oda járni, hogy megismerkedhessünk korunkbeli mutáns gyerekekkel, de ez sajnos ilyen körülmények között lehetetlennek bizonyult.

2029-re az események valamennyire elcsendesedtek, bár már nem voltunk képesek annyira pozitívan tekinteni a jövőre, mint egykor. Tisztában voltunk azzal, hogy mindez csak a vihar előtti csend és hamarosan ismét a káosz és a kétségbeesés fogja uralni a világot. Nem kellett sokat várni Kang megjelenésére, aki miatt aztán az egész univerzum időrendszere felborult.

2030 évében azonban egy olyan esemény is bekövetkezett, amit már nem tudtunk elkerülni, mindenhogyan változásokat hozott az életünkbe. Az édesapánk meghalt a kree bombázásban, amikor a közeli városba ment élelmiszerért és gyógyszerekért, s így egyedül maradtunk. A kreek vírusa megnehezítette az életben maradásunkat az erdőben, így cselekednünk kellett. Nem volt más választásunk, a társainkhoz kellett csatlakoznunk. Bár ilyen háborús körülményekben szinte lehetetlen volt eljutni Kanadából Salembe, valami isteni csoda következtében mégis sikerült.

2031-től kezdve mi is a Xavier akadémia diákjai lettünk, s bár még nagyon kell szoknunk az új környezetet és a folyamatos társaságot, de itt biztonságban érezzük magunkat. A tantárgyakat és a foglalkozásokat imádjuk, s bár a világban lévő helyzet továbbra is kilátástalan, igyekszünk meglátni mindenben a jót és ebből a helyzetből is próbáljuk kihozni a legjobbat.

Képességei:  

Aurora

Képes generálni és elnyelni a lightforce energiákat, ezáltal pedig több különböző képességre is szert tehet. Egyszerre nem képes őket használni, a váltáshoz koncentráció szükséges.
- 1 kg tömegű tárgyakat képes létrehozni fizikai formában, melyek 1-2 körig maradnak meg.
- Képes a repülésre, azonban egyelőre csak séta tempóban.
- A fényenergiával képes megtisztítani másokat drogok, vagy egyéb rosszindulatú anyagok (pl.: mérgek) hatásától.
- Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség aktív, vagyis tudatos, esetleges eszméletvesztéskor, vagy koncentráció megszakadáskor már nem működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 10-40 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások kb. 10 perc, a vágások pedig 30-40 perc. Repedt és tört csontok, 8-10 óra a mennyiségtől és a fokától függően. (koncentrációval)

Luna

Kapcsolatban áll a darkforce dimenzióval, így képes generálni és elnyelni a belőle származó darkforce energiákat. Ennek köszönhetően több különböző képességre is szert tehet, azonban egyszerre nem képes őket használni, a váltáshoz koncentráció szükséges.
- 1 kg tömegű tárgyakat képes létrehozni fizikai formában, melyek 1-2 körig maradnak meg.
- Képes a repülésre, azonban egyelőre csak séta tempóban.
- Tud teleportálni a darkforce dimenzión keresztül, azonban egyelőre maximum csak 10 métert tehet meg így és látnia kell, hogy pontosan hova megy.
- Az energiának köszönhetően kifejtheti az emberi fizikai erő maximumát (363 kg-ot).

Szakértelmei: Mindketten rendelkeznek a korukbeli kamaszok alapvető tudásával és képzettségeivel.

Aurora

- Korához képest egészen jól bánik a pisztolyokkal (az automata és a félautomata a kedvence) , valamint a dobófegyverekkel (kések, tűk).
- Teljes értékű jogosítvánnyal bár nem rendelkezik a körülmények végett, de a tudása teljes mértékben megvan hozzá. Egy online elsősegély tanfolyamot is elvégzett, amely alapvetően szükséges lenne a személygépkocsi vizsgához.

Luna

- Kék öves karatés, a fegyver nélküli harcmódot részesíti előnyben.
- Több nyelven beszél: angol, német, francia és spanyol. (valamint jelenleg tanulja az olaszt és a japánt az x-suliban)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Képek:
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Aurora és Luna Warren Empty Re: Aurora és Luna Warren

Témanyitás by Seraphiel Kedd 09 Feb. 2021, 20:07

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (Olasz, Japán)

Választott órák:
- Jövő történelem
- Vallásismeret
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Mutáns filozófia
- A harc művészete harccal és anélkül
- Repülő eszközök vezetése
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Lövészet szakkör
- Ismerd meg az agyadat más módon
- Önvédelem

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban

Hétfő:
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Kedd:
08-10 óra: Idegen nyelv (Olasz)
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig
10-12 óra: Mutáns filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Repülő eszközök vezetése
12-14 óra: -
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Szombat:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Idegen nyelv (Japán)

Vasárnap:
10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra: -

_________________
Reneszánsz: Seraphiel, Aurora/Luna Warren

Aurora és Luna Warren L2nv41d
Seraphiel
Seraphiel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2021. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Seraphiel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Aurora és Luna Warren Empty Re: Aurora és Luna Warren

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 11 Feb. 2021, 11:37

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aurora és Luna Warren Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aurora és Luna Warren Empty Re: Aurora és Luna Warren

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.