Vízió

Go down

Vízió Empty Vízió

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jún. 2011, 22:21

Név: Vízió
Egyéb név(i): -
Faj: android
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: közismert
Foglalkozás: Bosszú Angyal, Pegazus: Project épület védelmi rendszere
Testmagassága: 189 cm
Testsúlya: változó, de átlagosan 136 kg
Szeme színe: vörös
Bőre színe: vörös
Különleges ismertetőjel: a megjelenése
Repülési sebesség:


Előtörténet:
Víziót a LobosTech készítette, akik Apokalipszis technológiáját használták fel mindehhez. Maga a program már évekkel ezelőtt készen volt és az AIM uralma alatt akarták elindítani, ez lett volna az 1.0 verzió, de végül a Bukás közbeszólt és nem történt meg. Már ennek is legyártották a „fizikai” testét, és az első verzió még kötve volt a LobosTech főbázisához. A terv annak köszönhetően, hogy a Bukás alatt nem volt áram New Yorkban hanyagolódott, majd akkor került újra előtérbe, amikor a Kéz sikeresen rátette a kezét Hood-ra és generátor áramforrásként használták fel a férfit és az Őrszemeket is vele szándékoztak üzemeltetni. Ekkor történt, hogy a New Jersey-ből emigráló Bosszú Angyalok a LobosTech egykori főhadiszállásán akarták a saját bázisukat felütni, de arra nem számítottak, hogy a hely még mindig foglalt. Miközben a Kéz és az Angyalok összecsaptak az egyik tagjuk Sólyomszem ráakadt Vízió majdnem teljesen kész programjára a számítógépes rendszerben. Amíg a többiek harcoltak ő befejezte ezt a programot és a program önálló tudatra, akaratra ébredt. Ő lett a 2.0 verzió.
A program megtalálta a számára legtökéletesebb testet, ami azon a helyen talált, amit amúgy is hozzá gyártott még korábban a LobosTech, és abban és már önmagát fejlesztette tovább. Sikeresen elszakadt a főépület rendszereitől és azok nélkül is képes volt létezni, és a tökéletes alkalmazkodó mesterséges intelligencia lett belőle. Képes alkalmazkodni és önálló személyisége is lett. Csatlakozott a Bosszú Angyalaihoz és azóta is velük dolgozik. Miután az Angyalok leszerződtek a Projekt: Pegazushoz Vízió látja el a Védelmi rendszer szerepét. A tudása közben óriási lett, hiszen az agya helyén egy háttértároló van és bármilyen szükséges adatot képes letölteni bárhonnan, ahonnan csak akar és el tud érni. Hála a folyamatos fejlődésének, mára képtelenség őt meghackelni.

Szakértelmek:
Igazából bármi, hiszen a rendszereivel képes az internetre csatlakozni és így bármit megtanulhat, letölthet onnan.

Képességek:
Képes testsűrűségét és testtömegét változtatni. Emberi testet mimikáló szintetikus testében szerepelnek az emberi szervek, a vér, a csontok, de szintetikus anyagokból felépítve. Működésük megegyezik az emberivel, de erősebbek, tartósabbak, ellenállóbbak, mint az egyszerű emberiek. Kb. két órán keresztül képes maximum hatásfokon lenni, ilyenkor reflexei kétszer gyorsabbak és az érzékei sokkal élesebbek, mint az embereké.
A testében tárolt energiamennyiség ellátja egész testét energiával, és ezt képes kilőni is fénycsóva vagy mikrohullám formájában. 500 és 30. 000 Fahrenheit között képes a sugarát vetni, de szélességét nem tudja kontrollálni. Maximum hőfokon 5 cm-es acéllemezt 10 másodperc alatt olvasztja át, és maximum 2 percig képes használni, ekkor teste kimerül, töltésre van szüksége.
Szellemszerűtől gyémántkeménységűig képes változtatni teste sűrűségét, egy idegen dimenzióval lévő kapcsolata miatt. Ha anyagtalanból 10 gramm sűrűségűvé válik élőlényben, akkor annak fájdalmat okoz, és idegrendszeri zavarokat. Ha ennél sűrűbbé, akkor meg is ölheti.
Erő: Maximum szilárdságán 50 tonnát képes felemelni vagy kinyomni, átlagoson 5-öt, minimum sűrűségen semennyit.


Vízió 326536-197256-vision

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vízió Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.