Magneto

Go down

Magneto Empty Magneto

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 22:55

Az eredeti előtörténet Ogre részéről itt: http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1415

Név: Max Eisenhardt, Magneto
Egyéb név(i): Erik Magnus Lehnsherr, Erik the Red, Grey King, White King, Michael Xavier, "the Creator," White Pilgrim, Prisoner #214782,
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember ellenes
Személyazonosság: Nyílt, de csak az Erik nevét ismerik.
Születési helye és idő: 1926. Október 12 Nürnberg Németország
Kor: 93 év (de 80 körülinek néz ki)
Család:
Jakob Eisenhardt (apa, halott)
Edie Eisenhardt (anya, halott)
Ruth Eisenhardt (huga, halott)
Erich Eisenhardt (nagybátyja, halott)
Magda Lehnsherr (felesége, halott)
Wanda Maximoff (lánya él)
Pietro Maximoff (fia, él)
Foglalkozás: Világuralomra törő mutáns
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: 100- 200 km/H
Egészségi állapot/ betegségek: Vágások a testén, kínzás nyomai

Előtörténet

Magneto 465105-magneto_marko_djurdjevic01_cvr_super

Magneto titokban tartja élete történetét és valódi kilétét. Max Eisenhardt Németországban élt a náci rezsim idején. Az iskolában sok bántalmazás érte a vallása miatt, tanárai és osztálytársai mind elfordultak tőle. Ott az iskolája mellett ismerte meg nagy szerelmét, Magdát, aki roma származású volt nem járt iskolába, csak körülötte látta mindig. Max mutációja első jelét az iskolai gerelyhajító versenyen mutatta be, mikor gyenge teste ellenére ő nyert. A verseny után találkozni akart a lánnyal, de véletlen egy fasiszta gyűlésbe botlott, ahol nyilvánosan szégyenítették meg nagybátyját, Erich-et. Másnap zsidó hovatartozása miatt az iskolában elvették tőle az arany medált, illetve meg kellett ismételnie az eredményét, még messzebbre dobta. Aznap Max- ot meglincselték osztálytársai, saját aranymedáljukkal püfölték őt.
1936- ban elutaztak apjával, aki régen megmentette egy német tiszt életét az első világháborúban. Az úton tudomást szerzett Max barátnőjéről is. Mikor megérkeztek Max az Olimpiai játékokat figyelte, míg az apja – Jakob – munkáját próbálta visszaszerezni. Mikor találkozott a háborús bajtársával megjelent a Gestapo is, így a férfi elővigyázatosságból úgy tett, mintha nem ismerné régi barátját. A Gestapo elvitte Jakobot és ennek fia is tanúja volt. Végül nem ölték meg Jakobot, és ezt barátjának köszönheti, aki viszont nem akarta többé viszontlátni.
1938- ban visszautazott Nürnbergbe, ahol megvert egy német srácot, amiért gúnyolódott vele az anyagi helyzete miatt. Miután megverte a srácot elvette a pénzt, amivel pitiztette. Otthon elmesélte az apjának a dolgot, aki ellenezte a dolgot, viszont a nagybátyja mellette volt. Max nem tudta mit is gondoljon, félt a rendszertől és félt a következményektől, ami egy német srác megverése után járhat. Ugyanakkor úgy gondolta ez jó cselekedet volt felőle.
Még aznap este a Gestapo betör a lakásukba, de sikerül előbb elmenekülniük hála Max- nak, aki kint járkált a ház előtt elgondolkodva.
A család 39- ben Lengyelországba költözött, ahol egy öregasszonynál szálltak meg. Szerencsétlenségükre épp egy háborús frontvonal közepén voltak.
A német hadsereg 1939. szeptember 1. –jén bevonult Lengyelországba a náci Einsatzgruppen és zsidókat és lengyel polgárokat mészárolt le, két hónap alatt több mint 16 000- et. Két évig üldözték a menekülteket, egyes csoportokat egész Ukrajnáig. A háború végéig az Einsatzgruppen 1.3 millió zsidót ölt halomra.
Az Eisenhardt család a Varsói zsidó negyedben/ gettóban szálltak meg. Fallal vették őket körül és megcsapolták az élelmiszer ellátmányuk.
Max akkor hívta fel a figyelmet magára először, mikor megpróbált megölni egy fasiszta katonát, amiért az meg akart ölni egy kis zsidó gyereket. Nagybátyja- Erich- megállította ebben a tevékenységben őt. 1942 Júliusától a gettóból folyamatosan deportáltak zsidókat koncentrációs táborokba. Ez (és Max testvérének Ruthinak betegsége) sarkallta az Eisenhardt családot arra, hogy ismét elmeneküljenek. A terv jó volt és kidolgozott ám a fasiszták előre tudtak a dologról.
Egy vonalhoz állították a családot és sortűzzel kivégezték őket. Jakob, Max elé vetette magát és ellökte magától így úgy tűnt, mintha ő is golyót kapott volna, ő is beesett az összes halott rokona mellé a hullagödörbe.
De várt. Várt és várt. Szerencsére a németek nem ásták el, őket csak otthagyták a hullákat, hogy mindenkinek, aki arra jár, ékes példával szolgáljon. Max végül kijött a gödörből, felszökött egy vonatra, de nem volt szerencséje ebben sem, mert ez a vonat is deportálásra kellett. Így került Max az auswhitz-i koncentrációs táborba.

Magneto Xmenmagneto004007hu1

Tinikorát a lágerekben töltötte, ő volt az egyetlen a családban, aki túlélte ezeket az éveket. Az ekkor szerzett szörnyű élmények megmutatták Magnetónak, mennyire embertelen tud lenni a többség a különbözőnek tartott kisebbséggel szemben. Különösen élénken emlékezett erre akkor, amikor ráébredt mutáns képességeire.
Mikor megérkezett a táborba megismerte ott egyik régi tanárát, aki kiállt mellette név szerint Fritz Kalbb. Természetesen Max hazudott a koráról és beállt a munkatáborokba. Később egy szerencsésebb állást kapott, mint a földet kaparászni, beállt a Sonderkommando-ba. A lényege az volt, hogy a halottak (főleg gázkamra miatt) értékeit kellett szétválogatni és elhelyezni oda ahova mondták. Később annyival több lett ez a munka, hogy a halott testeket is el kellett szállítani, valamint elégetni őket a nagy kazánba. Köztük régi tanárát is…
Eltelt két év, hosszú idő, mint régi tanára mondta neki régen. Csakis annak köszönheti, hogy életben maradt, hogy az agyát fejlesztette régen mikor mindenki csak a testét.
Egy nap depressziója következtében kiállt a reggeli sorból (ami ugye akkor az azonnali lelövetést jelentette). De szerencséjére épp meglátta Magdát a mellettük lévő táborban, mire gyorsan visszaállt a sorba. Ez jelentette neki az új reményt. Reményt az életbe való visszatérésre. Újra optimizmussal töltötte el a lány látványa.
Max szervezkedni kezdett, hogy a lányt ki tudja menteni a táborból. Sikerült elintéznie, hogy Magda felkerüljön az utolsó koncentrációs táborba tartó vonatra, mivel a többieket, akik ottmaradtak azokat megölték volna. De Magdát sajnos visszavitették a táborba, ám mielőtt lemészárolták volna őket, Max elbújtatta Magdát a hullaszállító kocsiban, majd később náluk a szállásukon. Nagy volt a tét, Magda elbújtatása egyenlő volt a halállal, ám Max így tartotta helyesnek. nem engedte szobatársainak, hogy megöljék szerelmét.
Egyetlen gond volt az esti ellenőrzés, mivel mást nem tudtak tenni, ezért el kezdtek szervezkedni, hogyan jussanak ki. Az ellenőrzés elől elfutottak és útközben megöltek három fasiszta katonát, majd továbbálltak és egy kis szerencsével megmenekültek. A következő két évben már alig voltak gyilkosságok a nácik felől, minden katonai erő a háborúra koncentrált.
Max, sok más rabhoz hasonlóan ő sem térhetett vissza hazájába. Az elkövetkezendő néhány évet azzal töltötte, hogy utat keresett a vasfüggöny túloldalára. Ekkor vette feleségül Magdát, aki hamarosan leánygyermeket szült neki. Immár Max felvette nagybátyja Erich nevét és „Amerikaisított” rajta Erik- re. Nagy álma az volt, hogy Amerikába költözzön Magdával és a korán született ikergyermekeikkel Wandával és Pietroval.
1946- ban az immár „Lensherr” család hajóval utazott Amerikába, a lehetőségek országába. Erik azt figyelte meg magán, hogy minden kisebb fém elhajlik körülötte. A hajón járkált és mindig ellenkező irányba elhajlott valami. Nem tudott enni csak műanyagokkal. Először nem tulajdonított neki nagy feneket, de később mikor kiment a fedélzetre egyenesen belerepülte a fémtárgyak az óceánba és nagyobbak is. Valaki kuruzslónak hitte, valaki tudta, hogy mutáns. Mindenesetre elfogták ebben biztos voltak mindkét dolog ismerői. Lent a pincében megkötözték egy székhez, Magda próbálta kiszabadítani, de Erik megmondta neki, hogy a babával törődjön, majd ő kiszabadul. Igazából ő se tudta mi történik vele, de megértette eddigi fémek iránti vonzalmát.
Pár órával később lejött a hajó kapitánya és felidegesítette Eriket. A kapitány egy öreg német tiszt volt, aki túlélte a háborút. Rájött a srác zsidóságára és ezzel felmérgesítette. Magneto önhibáján kívül egy mágneses hullámmal konkrétan darabjaira robbantotta a hajót.
Később a parton találtak rá egymagára. Erik magába zuhant, hogy megölte lányát és feleségét, de azok még épp időben felbukkantak, hogy életjelüket adják. Magda ismét állapotos lett, Erik meg nehezen tudta fizetni apró kis bérlakásukat. Ismét gondjai voltak a képességeivel és gyorsan terjedtek a rémhírek a kis hajós balesetéről.
A következő 5 év szinte csak meneküléssel telt el számukra. Pietrot és Wandát kénytelenek voltak árvaházba adni, de úgy tették ezt, hogy lefizették az ottani dolgozókat, hogy ne adják oda senkinek a lányukat, mert egyszer eljönnek érte. Egy alkalommal Magda egy szó nélkül otthagyta Eriket. Egy levelet hagyott, ami arról szólt, hogy nem bírja, hogy az élete csak menekülésből áll és gyermekeit is fel kell erre áldozni. Azt írta olyan helyre megy ahova ne kövesse őt Erik. Másnap találtak rá a holtestére az óceánban. Ez volt az a pont, ahol Magneto feladta és mivel más dolga nem volt, ezért fejleszteni kezdte azt, ami legjobban megkeserítette az életét. A képességeit.
Magneto, mivel az államokban körözték őt az újjáalakult Izraelbe ment, és „Magnus” néven önkéntes ápolóként dolgozott egy pszichiátriai klinikán, Haifa közelében, ahol a koncentrációs táborok számos áldozatát kezelték. Ezért néha képességeit is bevetette, az ottaniakat nem zavarta a képesség, mert pontosabban dolgozott vele, mint más a szikével. Itt barátkozott össze Charles Xavier-rel (X Professzor), akivel együtt akadályozták meg báró Wolfgang von Strucker báró és a H.I.D.R.A. Ügynökeit, hogy megszerezzenek egy jelentős aranykészletet, amelyet a nácik rejtettek el. Képességei segítségével Magneto az aranyat ismeretlen helyen rejtette el, hogy céljait e kincs segítségével valósíthassa meg. A professzor visszatért Amerikába, hogy a bénulását, vizsgáltassa meg valakivel, ám Magneto maradt. Ekkor még mindig barátok voltak.
1968- ban Magneto visszatért Amerikába, mivel Charles elintézte neki, hogy levegyék a körözést. Együtt kezdték el alapítani az X- men csoportot egészen 2 évig jól működött. Együtt azt tervezték, hogy mutánsoknak adnak otthont. Ekkor lett divat a mutáció, és a mutánsok üldözése, ebben az évben szinte egy genetikai robbanással keletkezett több százezer mutáns. Két év elteltével Magneto és a Prof összevesztek. Magneto hozzányúlt az elrejtett kincshez, amiről barátja nem is tudott, és még arról sem, hogy ebből a pénzből egy alcsoportot hozna létre a „mutánsok testvériségét” amely utálja az összes homo sapiens-t és legfőbb céljuk, hogy kiirtsák őket.
Magneto elfordult a Professzortól és külön szervezte meg a Mutánsok Testvériségét, egy elfeledett, addig lakatlan szigeten (Vadföld). Innentől kezdve Magneto rengeteg próbálkozást tett az emberiség kiirtására, ám az X men vagy a Bosszú Angyalai mindig megállították őt ebben.
Miután az általa létrehozott testvériség folyamatosan kudarcot vallott az emberi elnyomás ellen tett lépéseikre Magneto visszavonult egészen a Ragnarokig, ahol rejtélyes módon eltűnt....
Mint utóbb kiderült egészen 2018- ig volt foglya Apokalipszis (Immár Fájdalom) világának, ahol folyton megkínozták. Szerencséjére, Apokalipszis világában-lassabban folyik az idő, mint a rendes univerzumban. Így Magneto, mikor visszatért hiába volt 93 éves, olyan fitt volt mint egy 60 éves. Ugyan a rengeteg megaláztatás és félholtra verés lecsökkentette képességei hatékonyságát, ám szökése után egyre jobban lett, felépült és a képességeinek is maximumát tudta adni. Létrehozta az új mutáns várost, Genoshát, a régi szimbionta negyed helyére, ahol ismét mutánsokat fogad be és szervezkedik az AIM emberi söpredékei ellen…


Magneto 664631-magneto1610_super

Képességei:

Magneto egy Omega szintű mutáns.
Magneto, képes ellenőrzése alá vonni a mágnesességet. Egyformán képes manipulálni a természetes és a mesterségesen létrehozott mágneses tereket. Nem tudni azonban, hogy mágneses erejét a környezetből vonja ki (ha igen, úgy ezt nagy távolságról is képes megtenni), vagy saját maga is tud mágneses mezőt gerjeszteni. Az sem világos, hogy Magnetónak ez a képessége pszichikai, vagy fiziológiai természetű. Magneto ereje a gyakorlatban mindenre elég. Még gyermekké változtatása előtt történt, hogy száz méter távolságból öt méter magasra emelt egy 30 ezer tonnás teherszállító hajót. Ezen kívül Magneto egyidejűleg több irányban is használni tudja erejét. Képességei segítségével másodpercek alatt összeállít bármilyen bonyolult szerkezetet, gyakorlatilag áthatolhatatlan mágneses védőteret gerjeszteni maga körül. Noha magnetikus erejét Magneto általában karmozdulatok kíséretében használja, teljes mozdulatlanságban is képes azt maximálisan kiaknázni. Magneto ereje elsősorban a mágnesesség, mindamellett úgy tűnik, kisebb nagyobb mértékben bármilyen energia gerjesztésére és irányítására képes, amelynek természete rokon a mágnesességgel. Régebben használt elektromos nyilat, valamint gerjesztett már akkora hőt, amely elegendő volt egy páncélajtó megsemmisítéséhez. A hő, illetve az infravörös sugárzás egyaránt az elektromágneses spektrum részei, akárcsak a látható fény, a rádióhullámok, az ibolyántúli sugarak, a gamma és a röntgensugarak. Magneto valamennyit képes használni. Láthattuk, hogy antigravitációs mezőt is tud gerjeszteni, valószínűleg akkor is ezt teszi, amikor nem mágneses objektumot emel a magasba. Ezért Magneto talán élő bizonyítéka a sokat vitatott egységes mezőelméletnek, amely szerint minden erőjelenségnek közös az alapja. Ennek ellenére Magneto szinte mindig a mágnesességet használja, valószínűleg az erő más formáinak alkalmazása nagyobb erőfeszítést kíván meg tőle. A korábbi években Magneto mutatott bizonyos asztrális és telepatikus tulajdonságokat is, és arra törekedett, hogy be tudjon hatolni mások gondolataiba. Képességei ezen a téren minimálisak, legfeljebb arra elegendőek, hogy megakadályozzák egy erősebb akarat behatolási kísérleteit. Hogy Magneto milyen hatásfokon tudja alkalmazni szuperképességeit, nagyban függ fizikai állapotától. Ha súlyosan megsérül, teste nem tudja elviselni a nagy erősségű mágneses terek irányításával járó terhelést. Magneto a genetikai manipuláció és a klónozás szakértője, tudása messze meghaladja a tudomány jelenlegi szintjét, talán ő az egyik legnagyobb géniusz ezen a területen. Képes közönséges embereket szuper tulajdonságokkal felruházni, valamint emberi testeket klónozni, és fejlődésük idején alakítani génszerkezetüket. Maelström feljegyzései és készülékei segítségével ugyancsak elsajátította a szintetikus lény előállításának mesterségét. Magneto a technika egyéb területein is mesterfokot ért el, például mágnes meghajtású repülőgépet és űrhajót, bonyolult robotokat, számítógépeket és generátorokat tervezett és épített. Ezzel szemben a közelharcban csak felületes ismeretekkel rendelkezik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Magneto Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Magneto Empty Re: Magneto

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Jún. 2011, 22:56

Előtörténet bővítés:

Magneto elhagyta Genoshát, majd az M Aszteroidáról visszaköltözött Vadföldre, amelyet addig sikeresen rejtett el a kormány, hogy ne térhessen oda vissza, de így történt. Újra felépítette a palotáját, és tárt karokkal várta oda a mutánsokat. Egyre többen csatlakoztak a Testvériséghez, még elveszettnek hitt gyermekei is visszatértek hozzá. Egy szerencsés véletlen során, - csellel - jövőből jött mutánsokat állított az ő szolgálatába. Köztük az idősebb Serena Davidsont, akit Magneto kényszerből tartott maga mellett, ugyanakkor mégis fontos feladatokat bízott rá. Ezek után hatalmas propaganda anyaggal készült Magneto, szórólapjaiban, hirdetéseiben szidta a Bosszú Angyalait, a városok vezetőségét, és a mutánsok negatív megkülönböztetését. Titkos tárgyalásokat folytatott New Yorki mutánsokkal, például Forge- al, akit sikerült is maga mellé állítania az egy év alatt, valamint Tao-val is. Magneto részt vett a Galactus elleni csatában, ahol már a Testvériség közvetlen konfliktusba került a Bosszú Angyalaival.

Az egy év alatti események:

Magneto megnyerte magának Forge-ot és gyors kutatásba és fejlesztésbe kezdett közös szakértelmükkel. Terveket szőtt a Bosszú Angyalai és az X-men támadása esetén is. Valamint igazgatta az egyre gyarapodó Vadföldi mutáns népet, New Yorkot pedig szinte teljes mértékben lányára hagyta, kéthetente látogatta a Saroképületet, köszöntötte az új tagokat, és ellenőrizte, hogy minden rendben. Mikor kész lett a teleporter a két fontosabb Testvériség bázis közt, már többet járt át. Az egy év alatt felkereste Tao-t és megkérte őt, hogy a Testvériség színeiben induljon a Polgármester választásokon, hogy ilyen módon is befolyást nyerhessen.
Magneto szervezkedik, lassan befolyást nyer a legerősebb csapatokba, amikbe pedig nem tud bejutni, azokat pedig megpróbálja elpusztítani. Akár szavakkal, akár erővel, a nép erejével, a mutáns népével, akit ő manipulál.

Vadföld

Az idilli kis szigeten mozgásba lendült az élet, mióta Magneto egyeduralkodóvá nevezte ki magát, viszont a többi hasonló diktatúrával szemben ő nem zsarnokoskodik. Az emberek egyszerűen, de jól élnek Vadföldén. A természet adta lehetőségeket kell kihasználniuk, hogy élelmet és szállást találjanak, ám a helyzet messze nem olyan rossz, szabad kereskedelem folyik a mutánsok közt, és örömmel segítenek egymásnak bármiben. A palotában bárki meglátogathatja az uralkodót panaszaival, - ha éppen ott tartózkodik – biztosan segít is. Nem rejtegeti az arcát, hetente beszédet tart a Főpalota előtt, melyet ezrek hallgatnak tátott szájjal, vagy csillogó szemmel. A Vadföldi mutáns tudósok folyamatosan dolgoznak, a legújabb technológiával, hogy gyarapítsák az élővilágot, akár olyan állatfajokkal, melyek régen kihaltak. A tudósok egy másik csoportja – Forge vezetésével - azon munkálkodik, hogy technikai eszközökkel, minél könnyebbé tegyék a Vadföldiek és a New Yorki Testvériség tagok életét. Először is létrehoztak egy helyi transzportáló eszközt, a sziget és a Chelsea-i Saroképület közt, így a Testvériség szabadon utazhat több ezer kilométert másodpercek alatt.
Éppen ezért az idilli helyzetért, egyre több mutáns tér át Magneto tanításaira, és egyre kevesebbet hisz el abból, hogy terroristaként kezeli az emberek által uralt világ, a mágnesesség ura mellett lánya, a Skarlát Boszorkány is egyre nagyobb ismeretséget és hatalmat szerez, mind az Egyesült Államokban, mind Vadföldén.


Egy szemüveges mutáns halad a Vadföldi Főpalota hatalmas folyosóin. Mást nem is hallani, visszhangzó léptein kívül. Mikor egy hatalmas kétszárnyú ajtóhoz ér abbamaradnak a lépések. A hatalmas bejárat magától kinyílik. A Főpalota tróntermében magányosan ül Magneto és egy kis fémgömbbel játszadozik unalmában, ujjai közt forgatja és mozgatja, a tudós felé sem néz.
- Hivattál, Magneto?
- Igen. – mondja és a kis játék a kezéből, elindul a tróntermen keresztül a férfi kezébe. – Ez a tiéd. Tudod mit kell tenned vele. - A gömb felbomlik a férfi kezében és felfedi tartalmát.
- Igen, de ilyen korán? Nem kéne…
- Nem, változott a terv, most kell cselekednünk. Most hagyj egyedül.
Az ajtók becsukódnak és a kis tudós, félelemtől izgatottan szorítja a tárgyat, melyet csak megkapott, és talán az egész világ sorsa múlhat rajta.

Nem sokkal később Magneto elment Charles sírjához, ahol egy csapat bérgyilkos támadt rá. Egy kivételével mindet megölte Magnusz, ám ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett, talán meg is halt az ütközetben. Ezt nem tudni, ugyanis a teste eltűnt mire a hatóságok odaértek.

Barokk előtörténet
Név: Max Eisenhardt, Magneto
Egyéb név(i): Erik Magnus Lehnsherr, Erik the Red, Grey King, White King, Michael Xavier, "the Creator," White Pilgrim, Prisoner #214782,
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember ellenes
Személyazonosság: Nyílt, de csak az Erik nevét ismerik.
Születési helye és idő: 1926. Október 12 Nürnberg Németország
Kor: 96 év (de 50 körülinek néz ki)
Család:
Wanda Maximoff (lánya él)
Pietro Maximoff (fia, él)
Thorhalla Lokidottir – feleség, él
Loki Lensherr – fia, él
Foglalkozás: Világuralomra törő mutáns, a Testvériség vezetője
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: általában fehér páncélt hord
Repülési sebesség: 100- 200 km/H
Egészségi állapot/ betegségek: Vágások a testén, kínzás nyomai

Előtörténet
A filmek után folytatom csak az előtörténetet. Miután Magneto rájött, hogy a képessége idővel visszatér elhagyta New Yorkot és vidéken húzta meg magát, hogy erőt gyűjtsön magának. A kis városban, ahova költözött találkozott 2018-ba egy igen furcsa idegennel, egy nővel, aki igencsak érdeklődő volt irányába. Főleg az iránt, hogy miként szándékozik az embereket végre legyőzni és kiirtani. Tárgyalásuk, beszélgetésük olyan sikeres volt, hogy a második alkalommal Thorhalla már felfedte a kilétét és nyíltan támogatta a férfit, ösztönözte, hogy nem adhatja fel a terveit és ő maga is a legnagyobb örömmel támogatja a terveiben, annak ellenére, hogy nem mutáns. A nő vadsága és céltudatossága igen hamar erőt adott Magnetonak egy új mutánsokat ünnepelő hadjáratba való kezdéshez. A férfit pedig nem igazán kellett olyan sokáig győzködni, hogy miért is akarja megtenni azt, amiért szinte egész életében küzdött. Igaz a teste öreg volt már és gyenge, de az istennő ezen is tudott segíteni, megfiatalította és ezek után már ez sem állíthatta meg. Így már kettesben indultak szerte a teljes világon, hogy minél több mutánst megnyerjenek az ügyüknek. Ezen vándorlás során derült fény arra, hogy Thorhalla „örökölte” a főnix erőt és 2019. közepén pedig megszületett a pár fia is, Loki Lensherr. Eddigre csatlakozott Magneto-hoz a két korábbi gyereke is, a Maximoff ikerpár. Thorhalla pedig végre kihasználhatta a remek adottságait és beszédével igen sokakat tudott meggyőzni arra, hogy csatlakozzanak a szent ügyükhöz. A kis Loki megszületése pedig még a férjére is igen ösztönző hatással volt, hiszen, a férfi így most már joggal mondhatta, hogy egy félistennek az apja, egy isteni dinasztiát indíthatott el, akik tényleg a halandók felett állnak. Halla-nak esze ágában sem volt erről lebeszélni a férfit, főleg, hiszen ő maga soha sem akarta beérni Midgarddal, neki nagyobb céljai voltak, hiszen ha Midgard az ő kezeik közé kerül, akkor Asgard lesz a következő, amit be fognak vetni. Többször járták körbe a teljes világot az elmúlt évek során, és hatalmassá nőtte ki magát a Testvériség. Azonban a nőt egyvalami zavarta, hogy Wakandában feltűnt Apokalipszis, aki istennek, sőt mi több a mutánsok istenének vallotta magát, márpedig Thorhalla volt a mutánsok istennője, és az egóját ismerve mindezt nem tűrhette túlságosan sokáig. Hamarosan az ő és Magneto fülébe jutott, hogy milyen technológia van Apokalipszis birtokában, és a terv pedig tökéletesen adta magát, hogy azt kell megszerezniük ahhoz, hogy könnyedén leigázhassák az emberiséget. Így a teljes testvériség útra indult Wakanda felé, hogy elintézzék a mutáns istent és az űrhajójára tehessék a kezüket.

Képességek:
Ugyanaz, mint korábban.

Külső:
Magneto 1716872-detail_1
Magneto 1703074-x_men_legacy_magneto
Magneto 1717257-aox012
Magneto 1546143-ageofxmagneto

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Magneto Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.