Nero Vincenzo / Landraf

Go down

Nero Vincenzo / Landraf Empty Nero Vincenzo / Landraf

Témanyitás by Nero Vincenzo on Pént. 05 Aug. 2011, 16:43

Név: Nero Vincenzo
Egyéb neve: Landraf
Faj: asgardi vagy mutáns, egyelőre nem tisztázott, de biztosan van benne valamennyi asgardi vér
Nem: férfi
Jellem: gonosz
Személyazonossága: nyílt
Születési helye és idő: London, 1988. december 1.
Kor: 23
Családi állapota: Loki (apa), Thor (nagybácsi – elhunyt), Stephanie Lyesmith (féltestvér), meg nem nevezett anya és nevelőapa (elhunytak), meg nem nevezett nevelőszülők, egyéb asgardi rokonok
Foglalkozása: terrorista
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 83 kg
Szeme színe: vörösesbarnás
Haja színe: fekete itt-ott ősz tincsekkel
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Rendszerint nagy, vörös kabátban járkál, és mindig van nála valamilyen fegyver – vagy egy kard, vagy lőfegyverek. Gyakran lóg ki a szájából cigaretta.

Életrajza: Nero Vincenzo hivatalos élettörténete szerint egy olasz bevándorló házaspár gyermekeként látta meg a napvilágot Anglia szívében, Londonban 1988-ban. Az igazság azonban az, hogy az asgardi isten, a cselszövés és káosz ura, Loki egy földi látogatása során elkábította Nero anyját, majd a magáévá tette – csak egyszerűen azért, mert így tartotta a kedve, és jó szórakozásnak tűnt. Nero édesanyja sosem emlékezett az esetre, és a férjével együtt a haláluk napjáig meg voltak győződve róla, hogy Nero kettejük gyermeke.

Nero és családja szegényesen, de boldogan éltek, amíg egy különösen kegyetlen tél alkalmával Nero édesanyja és nevelőapja el nem kaptak egy szörnyű tüdőgyulladást. Előbb az anya, majd a férje is életüket vesztették a kórban, mert nem volt elég pénzük kórházi kezelésre, és hivatalosan sosem voltak bejelentve brit lakosokként. Nero nevelőapja halála előtt még azért gondoskodott „fiáról”, és minden maradék vagyonukat összekaparva egy jobb gyermekotthonba íratta, ahonnan a fiút hamar magához vette egy saját gyermek nemzésére képtelen fiatal, középosztálybeli angol pár.

Az ifjú Nero élete ezután ismét átlagosan telt: iskola, barátok, családi ünnepek, játékok… A szokásos. Ám miután betöltötte a 10. életévét, különös hobbik kezdték foglalkoztatni – maga sem értette, miért. Érdeklődni kezdett az észak-európai nyelvek és mitológia iránt, és elképesztő sebességgel tanult meg folyékonyan beszélni svédül és norvégül. Több alkalommal is rendkívüli intelligenciáról tett tanúbizonyságot, de az iskolában mégis rendre rossz osztályzatokat kapott, mert egyszerűen untatta az ottani tananyag. Egyre gyakrabban lógott hát el a tanításról, nem járt haza, és mintha szándékosan kereste volna a bajt mindenfelé. Nem bírt a vérével – apja, Loki káosz utáni vágya benne is megjelent, és hamarosan a bűn útjára lépett.

Amellett, hogy továbbra is tanulmányozta az észak-európai mitológiát, és szinte kívülről megtanult minden ezzel kapcsolatos információt, elkezdett verekedésekbe keveredni, lopni, hamisítani, cigizni, inni és szerencsejátékozni. Rengeteg álnevet és hamis igazolványt kreált magának, és a londoni alvilágban hamarosan mindenki ismerte az ifjú csaló és rabló arcát. Nero érezte, hogy London már nem tud neki újat kínálni, ezért elvitt minden mozdítható értéket nevelőszülei házából, majd felosont egy Amerikába tartó hajóra, és New Yorkba utazott.

Ekkor már érezte, hogy ő nem teljesen ember, és arra gyanakodott, ő is mutáns, mint az a sok veszélyes alak, akikről a hírek szólnak. Különös képességeket fedezett fel magában, de egyelőre nem tudta mire vélni őket… egészen addig, amíg nem találkozott vele. Loki egy nap végre megjelent előtte.

Néhány héttel az Amerika és a S.H.I.E.L.D. ellen indított ostroma előtt felkereste fiát, akit valójában mindig is figyelemmel kísért, és úgy intézte, hogy a kis bűncselekményeit mindig élve megússza. Elmondott neki mindent a származásáról, az asgardiakról, Thorról, és persze Stephanie-ról, Nero féltestvéréről. Tökélyre fejlesztette benne a képességét, amely talán valamelyest tényleg mutáns, de leginkább asgardi eredetű, és megtanította, hogyan hitesse el bárkivel, hogy csupán ember, végezzenek rajta bármilyen vizsgálatot. Ezután instrukciókat adott neki arra az esetre, ha elbukna a S.H.I.E.L.D. ellen, majd távozott. Nero pedig azóta várt… míg végül Walter J. Kovacs, azaz Küklopsz oldalán fel nem bukkant, hogy véghez vigyék ördögi tervüket.

Különleges képességei: Egyelőre nem tisztázottak. Az biztos, hogy képes bárki és bármi elől elrejteni valódi kilétét, és hogy valamilyen formában használ asgardi mágiát is egyéb képességei mellett.

Nero Vincenzo / Landraf Danteba

_________________
Nero Vincenzo / Landraf Dante13
Nero Vincenzo
Nero Vincenzo
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 156
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nero Vincenzo / Landraf Empty Re: Nero Vincenzo / Landraf

Témanyitás by Nero Vincenzo on Kedd 26 Márc. 2013, 20:44

Nyolc hónappal később…

Nero Vincenzo életét vesztette a Central Park-i csata során. A lelkét nagy valószínűséggel Hela, a Halál Úrnője vette magához, és a Valhallába vitte.

A mai napig több homályos folt is fedi Nero múltját és pontos szerepét Küklopsz, illetve Loki terveiben. Kétséges, hogy Loki használta-e ki Walter ellen, vagy fordítva, de annyi bizonyos, hogy Nero nem akarta feláldozni az életét egyikükért sem. Az ő saját céljait, képességeinek pontos mibenlétét és motivációját talán már soha, senki nem ismeri meg.

A visszatérése nem kizárt, de egyelőre halottként van nyilvántartva.

Nero Vincenzo / Landraf Navtel15

_________________
Nero Vincenzo / Landraf Dante13
Nero Vincenzo
Nero Vincenzo
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 1
Hozzászólások régi : 156
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.