Ko-Rel

Go down

Ko-Rel Empty Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:55

Az eredeti topic

//A neves karit Iván és Z engedélyével indítottam//

Név: Ko-Rel
Egyéb név: Nova, Nova 0001, Ko
Faj: kree
Nem: nő
Személyazonosság: titkos
Jellem: Kedves, barátságos, habár kissé megtört a sok háborúban, a saját, illetve mások szenvedéseiben. Munkában nem ismer tréfát, kemény vezető, a parancs neki szent.
Születési helye: Hala, Kree Birodalom központja. Androméda-galaxis (feltehetőleg 1990-ben)
Kor: 32 év
Család: élettársi kapcsolatban él
- Zam (Zam-Rel) - fia, él
- Kane Harris - szerető/élettárs
- Tyranis - lánya, él
Foglalkozás: orvos és harcos (stellar captain, és Nova Centurion), Bosszú Angyal, Nova Prime
Magasság: 174 cm
Súly: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: egykor sötétkék, ma ezüst
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: kék bőr és a nova páncél
Repülési sebesség: lásd lejjebb

Előtörténet:
Ko-Rel huszonnyolc évvel ezelőtt született, az Androméda galaxisban, feltehetőleg a Hala nevezetű Kree bolygón. Mivel Ko-Rel kree, így szinte biztos volt már a születése pillanatában az is, hogy ő maga is katona lesz. Igaz, ez egy kellően militarista fajnál annyira nem is meglepő. Mivel a kree faj tagjai általában egy civil foglalkozást is megtanulnak a katonáskodáson kívül, ő maga is így tett és orvosnak tanult, majd pedig tanulmányai végén azzá is vált. Úgy nőtt fel, hogy faja állandóan háborúban állt, vagy a skrullokkal, vagy pedig a shiarokkal. Segíteni szeretett volna a népének minden formában, ahogyan csak képes lehetett, ez is szerepet játszott abban, hogy orvosnak tanult. A Kree hadseregben, aminek szinte minden kree a tagja, is remek érdemeket szerzett magának és egészen a századosi rangig jutott el.
Körübelül tizennyolc éves volt, amikor elhagyta a Hala-t, mert ekkor helyezték át egy űrhajóra, aminek a főorvosa lett. Ettől kezdve szinte csak itt tartózkodott. A háború odakint továbbra is dúlt. A gondolkodás módja a harcok alatt és szolgálatban olyan, mint egy átlag kree-é, ”Csak a háború hozhat megtisztulást.”. Ez egy katonai neveltetésben részesült személy esetében annyira nem is meglepő, azonban szolgálaton kívül a jelleme egy kedves nőt takar. Egy olyasvalakit, aki bármikor feláldozná magát a jobbért, aki mindenkinek segítene, akinek csak tud. Minden erejével azért küzd, hogy a Kree-k kerülhessenek ki győztesként a háborúból.
Életében egy nagy fordulat akkor történt, amikor volt egy „verseny” a kree-k és a skrullok között azért, hogy ki szerzi meg a terrigan kristályokat. Ezeknek a segítségével szuperkatonákat lehet gyártani és mindkét fajnak hatalmas előre lépést jelenthetett a háborúban. A skrullok győztek és szinte azonnal neki is láttak a szuperkatonák gyártásának, amik az ő javukra fordították a háború kimenetelét. De nem csak a kree-k ellen folytatott háborúban lett ez a sorsuk a skrulloknak, hanem minden háborújukat szépen lassan megnyerték. Nem volt igazából ellenfelük. Hatalmas technikai fejlődésnek indultak, és egyre kegyetlenebbek lettek, megölték Galactust is, majd pedig következett, hogy pusztán erődemonstrációból több bolygót is felrobbantottak.
Köztük a Hala-t is, Ko-Rel szülőbolygóját, ő ekkor is a hajón tartózkodott, amikor értesült a népirtásról. Több milliárd kree élete vált egyik pillanatról a másik semmivé, ahogyan a bolygójuk semmisült meg. Ez volt életében a legnagyobb fordulópont, az anyabolygója pusztulásakor megtört, fajának halála, a bolygójáé, barátaié, hogy nem lehetett ott, hogy harcoljon és esetlegesen megállíthatta, megállíthatták volna az egészet. Ekkor vált kissé kegyetlenebbé, katonásabbá, mint valaha. A háború pedig tovább folyt hosszú időn át, megedződött minden tekintetben egy olyan helyzetben, olyan háborúban, ami a kree-k számára nem volt többé megnyerhető, azonban ők nem adták fel, harcoltak és küzdöttek tovább.Ezen időkben született a fia is, Zam, akit egy másik hajóra vitetett, távolabb a fő front vonaltól, azonban ő maradt harcolni továbbra is, a Drez-Lar nevű bolygóra, ahol a hajójuk lezuhant, csak százkét kree élte mindezt túl és Ko lett a parancsnok, mivel ő volt a legnagyobb rangon. Egy éven át küldött minden létező sávon üzenetet a birodalom felé, hogy hátha meghallják a vészjelzést és kimentik őket. Haza akart menni, hogy láthassa a fiát, Zam-et.
Élete második fordulópontja és sorsa megpecsételője az lett, amikor körübelül négy évvel ezelőtt a Nova erő kiválasztotta és a Nova Hadtest tagjává vált. A béke és az igazság harcosává kellett volna válnia ezáltal, de ez elég nehezen megy egy olyan személy számára, akinek a népét napokkal korábban megtizedelték, amikor az ellenségük milliárdokat ölt meg és egy bolygójukat felrobbantotta. Igaz erre nem is lett ideje végül, miután megkapta az ember Richard Rider erejét, aki a Drez-Lar nevű egykori bolygóra zuhant le halálos sérülésekkel, nem messze az egy éve ott élő kree-k közelébe. Csak Ko volt a közelben, aki megkaphatta a Nova erőt, mielőtt az elveszett. A nő ekkor kapta meg azt az erőt, amivel a fiát is megkereshette volna, de még úgy vélte, hogy Rider megérdemeli, hogy méltó helyen eltemetve, hiszen az egyik, ha nem a legnagyobb Nova volt a hadtestben, így az ember férfi testét visszahozta a Földre, hogy itt helyezhesse végső nyugalomra. Hiába tett bármit is, hiába fektetett az egészbe annyi erőt, amennyire képes volt, nem volt képes megfordítani a háborút. Hamar rá kellett jönnie, hogy még ezzel az erővel sem képes arra, hogy bármit is tegyen, mert egyszerűen eddigre akkora vereséget szenvedett a Kree hadsereg és maga a faj is, hogy nem tudtak mit tenni. Hiába voltak rajtaütések, taktikai cselek, egyszerűen nem használt semmi sem. A Kree flotta menekülni kényszerült, míg a Skrullok továbbra is ott lihegtek a nyakukban. Hónapokig tartó menekülés kezdődött, nem tehettek mást csak ezt, futni nehogy a skrullok lecsaphassanak rájuk. Bármilyen kísérlet ennek megakadályozására kudarcba fulladt.
Hónapokkal később, egy Föld nevű bolygónál végül is megállt parancsolt a flottának, hogy nem menekülnek tovább, hanem bevárják a skrullokat és egy ellentámadással lepik meg őket. a Hold árnyékos oldalán bázist hoztak létre Kék Körzet néven és Ko-Rel nekilátott annak, hogy kidolgozza az ellentámadást az ellenséggel szemben, egészen pontosan az Univerzum Erejének (Uni-Power) kiszabadításával. A Földről jött néhány harcos, mutáns (Stromboly, Revan és Őrszem) segítségével ezt sikerült is elérnie. A skrullokat sikerült megfékezni, a háború menetét pedig megfordítani. Az emberek és az Uni-Power segítségével az erőviszonyokat is sikerült megfordítani és a Kree birodalom került előnybe a Skrullokkal szemben.
Ennek ellenére Ko-Rel-t nem tüntették ki és érdemei, elért eredményei ellenére a Kék Körzetbe helyezték át, mint orvost és nem mint a bázis vezetőjét. A helyzet amúgy sem volt rózsás a számára, a lényegében lefokozás után még szembesülni is kellett azzal a ténnyel, hogy a Nova Corps haldoklik, mivel senki sem tudott a Worldmind-al kapcsolatba lépni, azzal a szuperszámítógéppel, aki az egészet összefogja. Így ezt a problémát is orvosolni kell majd valahogyan, mert ez így nem volt tartható. És még a Nova Hadtest-el is kezdeni kellett valamit, mert ez így nem volt állapot, hogy csak éltek bele a vakvilágba, a háború megfordításával többek között azt is újjá kéne építeni, hogy újra a régi fényében tündökölhessen.
A Kék körzet vezetője egy Accuser lesz, aki minden katonai rang felett áll, pontosabban nem is katonai rang, hanem az Accuserek egy mindentől független, ám minden felett álló szervezet a kree birodalmon belül. A bírók, egyszemélyes bíróság, akik minden és mindenki felett ítélkezhettek. Ronan-nak hívták a férfit, aki a vezető lett. Szóval most a háborút bár megfordított Ko-Rel, érdemeit továbbra sem akarják elismerni. Ott kell maradnia a Föld holdján a bázison, ami egy elég kicsi, és kihalt, ráadásul nem is ő a vezetője.
Ko-Rel rendszeresen járt a Naprendszerben őrjáratozni, most is egy ilyenről tért vissza, és még fogalma sem volt, hogy mennyi új problémával kell szembe néznie a dokkolás után…


Képességek:
Repül/ Szupergyors
Légkörben hang, Légkörön kívül fénysebességgel tud közlekedni
Szupererős
20 tonnát tud felemelni
Ellenálló
bizonyos mértékig telepátia és hack-ellenálló
Abszolút nullától, 10000 fokig ellenálló
Bír az űrben lélegezni
Páncél:
Beépített kommunikációs rendszerek (rádió, tv, videó, bármi konkrétan)
És a ruha kinézetén tud módosítani (civl ruhának álcázni magát)
Erősen golyóálló, De egy rakétatámadást is túl tud élni, de abba már megsérül a páncél
A páncél képes megjavítani önmagát egy bizonyos fokig
El tudja nyelni a rád támadó energia alapú fegyverek energiáját, és ezt gravimetrikus sugárként használni akár a kezéből, akár az egész testéből kilövellve

Szakértelmei:
Dwi-Thee-nek nevezett kree harcművészet
Orvosi képesítése van, így az orvosláshoz is ért.
Nova erő használata


Adatlap:

Név: Ko-Rel
Lakás/Létesítmény:
NJK: -
Foglalkozás: harcos és orvos
Munkahely: Kék bázis
Eszközök: nova páncél, orvosi felszerelések
Felszerelés/fegyverek: nova páncél, űrhajó, Destroyer (4 pont)

„Vállalat:”
Szövetség: Nova Corps, Kree Birodalom
Törzshely, ahol megtalálható: Kék körzet (Hold túlsó oldalán)
Ismertebb szövetséges: Nova Corps, Kree Birodalom
Ismertebb ellenség: Skrull Birodalom

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Ko-Rel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Dec. 2011, 10:33-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:57

Néhány kép a kariról:
Sima kree-ként:
Ko-Rel 729952-ko1
Ko-Rel 339474-130902-ko-rel

Novaként:
Ko-Rel 695521-ko_rel_super
Ko-Rel 698662-ko_rel_17_super
Ko-Rel 151242-21096-ko-rel
Ko-Rel Korel1
Ko-Rel Korel2
Ko-Rel Korelsir


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 16 Szept. 2011, 17:11-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:57

Kiegészítés:
Név: Ko-Rel
Egyéb neve(i): Nova, Nova 0001, Ko
Faj: kree
Nem: nő
Jellem: Kedves, barátságos, habár kissé megtört a sok háborúban, a saját, illetve mások szenvedéseiben. Munkában nem ismer tréfát, kemény vezető, a parancs neki szent.
Személyazonosság: Kree-k között közismert, emberek között titkos
Születési helye és idő: (feltehetőleg) Hala, Androméda-galaxis, 1991. környékén
Kor: 30 év
Család: Zam-Rel – fia, él
Foglalkozás: orvos és harcos (stellar captain, és Nova Centurion, Nova Prime), a Bosszú Angyalainak és az Illuminatinak tagja
Egészségi állapot / betegségek: egészséges

Bővítés:
Miután legyőzték Galactust Ko-Rel-nek elsődleges dolga az volt, hogy vissza kellett térnie a Kék Körzetbe, ahol azonnal jelentést kellett tennie Ronan-nak. Ez nem sikerült éppen a legjobban, hiszen a Kék Körzet vezetője nem repesett az örömtől, hogy a nő egyrészt hónapokra eltűnt, másrészt semmilyen életjelet nem adott magáról és a feladatait sem látta el. A Noé ügy, és utána az Illuminati voltak ezek, akárcsak a VIHAR. Az Illuminati részét kihagyta, de végül is mivel nem egyszer mentette meg a világot és a Kék Körzet sem szenvedett semmilyen kárt. A nő így most jó ideig itt maradt a Holdon, hogy a feladatait maradéktalanul el tudja látni, noha egyszer-kétszer visszatért a Földre, hogy az ott hátrahagyott dolgait el tudja rendezni. Az egyik ilyen alkalommal valamiért pont a Bosszú Angyalaihoz kellett mennie és a legnagyobb megdöbbenésére a csapat felkérte, hogy csatlakozzon és vállalja el a „háziorvos” szerepét náluk, hiszen a nő nagyon jó orvos volt és kellett a segítsége, mint legutóbb, hogy össze tudja foltozni a csapatot, ha erre szükség lenne. Így a nő ezt örömmel vállalta, valamelyest talán még Bárd is örülhetett, hiszen legalább szemmel tudja majd tartani Einar-t, nehogy a „szőke herceg” olyasmit fecsegjen el, amit nem kéne olyanoknak, akiknek nem kéne. Időnként néhányszor még az Illuminati is összeült és azokon a találkozókon is részt vett. Amúgy az élete lassan abból kezdett állni, hogy ingázott New York és a Kék Körzet között. Mindeközben többször is találkozott, mind Tyler Jackson-nal, mind pedig Jet Li Tao-val, akikkel sikerült szorosabb barátságot kialakítani. Noha a nő tudta, hogy mind a két férfi érdeklődik iránta, szinte az első perctől kezdve, de neki nem volt egyelőre ideje semmi ilyesmibe belevágni. Ahhoz túlságosan is zsúfolt volt az élete, hogy egy férfi is beleférjen. Főleg, hogy ennek fényében és annak, hogy Einar mennyire boldog volt a leendő gyermekei miatt döntött úgy, hogy visszatér egy időre az Androméda-galaxisba. Ott volt valahol Hala-n a fia és úgy érezte, hogy most már ideje lenne, hogy vele is foglalkozzon, hiszen alig látta a gyermeket.
Így hát engedélyt kért Ronan-tól, hogy a saját hajójával elmehessen egy időre. A férfi meg is adta az engedélyt neki, így ő maga a hajója legénységével neki is vágott az útnak. Szerencsére a hajó jócskán képes volt a fénysebesség feletti sebességre, így néhány körübelül három hét alatt képesek is voltak elérni az Androméda-galaxist, és a Kree birodalom határát. Itt néhány napos keresgélés kezdődött a részéről, mire végre valahára megtalálta azt a hajót, ahova annak idején a születése után Zam-et vitette, hogy ne legyen a fő fronton, ahol maga a nő is harcolt. Így a Destroyer annak a hajónak a helyzetéhez ment és szerencsére az elmúlt éveket átvészelte a hajó is. Örömmel zárta a fiát a karjaiba, akit körübelül a születése óta nem is látott, a fiú hallott az anyjáról és igaz kissé bizonytalanul fogadta őt, de igen hamar sikerült megbarátkozniuk egymással. A hazafelé vezető út igazából erre tökéletesen megfelelő volt, hogy megismerhessék egymást kellő képen. Ko-Rel örült, hogy végül is így döntött, hogy eljön a fiúért és nem hagyja, hogy tőle távol nőjön fel úgy, hogy soha sem ismerte meg az igazi anyját. Egyelőre nem szándékozta a fiút a Földre vinni, így a hazatérésük után a Kék Körzetben helyezte el a fiút, hogy az ottani óvodában vigyázzanak rá, amíg ő maga dolgozik, vagy éppen a Földön van, hogy a Bosszú Angyalainak segédkezzen. Mire visszaért a másik galaxisból már nyár volt, mint megtudta úgy egy héttel késte le Einar fiainak születését, és hamarosan még Miller meg a menyasszonya is összeházasodtak. Sok volt a teendő az újjá épülő városban és a Kék Körzetben is. Lassanként sikerült neki még azt a korábbi baklövést is helyrehozni, amit régebben a Noénál elkövetett, noha tudta, hogy Ronan még mindig neheztel rá amiatt az ügy miatt, de nem tudott mit tenni ellene, mások nem, és ő mindent úgy végzett, ahogyan kellett neki.
Nyáron egy ideig a Földről még Attilan képviselői is feljöttek a Kék Körzetbe és az ő diplomatájuknak, aki úgyszintén orvos volt tartott kisebb előadást, hogy a modern kree orvos tudomány hogyan is néz ki. A kree nő igazából nem hitte volna, hogy ennyire sokáig képesek lesznek az Embertelenek fennmaradni és megőrizni a technikai előnyükből ilyen sokat az emberekhez képest. Melissa Boltagont oktatni igazából számára kellemes csalódás volt, hiszen a fiatal nő szinte mindent megértett elsőre és még a tárgyalások is jól alakultak a két nép között. Ronan utasítása volt egyébként, hogy ő magyarázza el ezeket a dolgokat a nőnek. Még mindig a korábbi hibája miatt kellett vezekelnie. Most, hogy a dolgait nagyjából elrendezte ismét elkezdett ingázni a Kék Körzet és a Föld között. Amennyiben Tyler és Tao elfogadták a meghívását, mind a két férfit vendégül látta örömmel egy rövidke időre. Amúgy az ideje nagy része kutatásokkal telt el, illetve azzal, hogy a Bosszú Angyalait segítette, mint orvos, és mint az Angyalok tagja, akár akciókban is. Ezeken felül időnként az Illuminati ülésein is részt vett, amikor ezeket Bárd összehívta. Gyorsan telt el az év, mindvégig folyamatos kapcsolatban maradt Tao-val és Tyler-rel, és a fiával is igyekezett a lehető legtöbbet foglalkozni.
Körübelül egy év telt el, amikor Ronan magához hivatta, hogy feladata van számára, vissza kellett térnie a nőnek az Androméda-galaxisba, hogy a Fellegvárban a közelgő tanácskozáson a Kék Körzetet és a Nova Hadtestet képviselje. A fiát ezen időre nem akarta a Kék Körzetben tartani, féltette, így a Kúriába vitte, hogy a Morsus házaspárra bízta, hiszen ott úgyis elég sok gyerkőc volt már ekkoriban is. Még tudatta a két férfival, az Angyalokkal és az Illuminatival, hogy hetekig, de lehetséges, hogy hónapokig távol lesz egy Kree birodalmat és a Nova hadtestet érintő ügyben, de amint végzett azonnal visszatér a Földre is. Még két utast kellett felvennie, a Lea Sally/Jake Walker párost és egy embertelen katonát, akikkel együtt végül elindult és úgy három héttel később meg is érkeztek a Fellegvárba a tárgyalásokra...

Képességei:
Változatlanok.

Szakértelmek:
Változatlanok.


Név: Ko-Rel
Lakás/Létesítmény: Kék Körzet
Foglalkozás: harcos és orvos, Bosszú Angyalainak tagja
Munkahely: Kék bázis
Eszközök: nova páncél, orvosi felszerelések
Felszerelés/fegyverek: nova páncél, űrhajó – Destroyer, és egy lila medálú nyaklánc rejtve a nyakában (lila gyémánt, ami az időt képviseli)

Vállalat: -
Szövetség: Nova Corps, Kree Birodalom, Illuminati, Bosszú Angyalai
Törzshely, ahol megtalálható: Kék körzet (Hold túlsó oldalán), Bosszú Angyalainak lakhelye
Ismertebb szövetséges: Nova Corps, Kree Birodalom, Illuminati, Bosszú Angyalai
Ismertebb ellenség: Skrull Birodalom, Thanos, Galactus
Fennmaradó kreditek: 1 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:58

Ko-Rel képességei – kiegészítés, hogy meglegyenek ezek is, mert zavart, hogy anno Iván rám sózta a karit úgy, hogy semmi sem volt megadva neki. És a Nova hadtestnél sem leírva. Mivel Ko-Rel ugyebár Richard Rider erejét kapta meg, így ő a jelenlegi Nova Prime és, íme a képességlistája...

Nova erő:
A Nova hadtest tagjait átjárja a Nova Erő a Worldmind-nak köszönhetően. Ezen energia különleges erőkkel ruházza fel a tagjait, mint például a repülés képessége, szuperhumán képességek (erő, ügyesség, állóképesség, reflexek, ellenállás, kitartás és mozgékonyság – mind emberfelettiek), és közvetlen kapcsolat a Wolrdmind-al. A tapasztaltabbak – magasabb rangon levők – több erőt képviselnek, ők képesek csillagkapukat nyitni, légkörben hang- az űrben fénysebességgel repülni, energialövedékeket használni és statikus elektromágneses (EPM) kisüléseket is okozni.


Nova Centurio képességei:
A Nova Hadtestben a Centurio a legmagasabb rang, e felett már csak a Nova Prime van, amit a századosokból (centurio) választanak ki. A hatáskörük ugyanaz, csak éppen a Nova Prime időnként, ha a helyzet úgy kívánja megkerülheti a szabályzatot is. A Centuriok képességeik megegyeznek a Nova Prime-al, képesek az energialapú fegyverek lövedékeinek energiáját elnyelni és ezt felhasználni gravimetrikus sugárként, energialövedékként és elektromágneses (EPM) robbanásként, egyetlen irányított pontból, vagy akár az egész testfelületéből. Ők már irányíthatnak űrhajókat és direkt harcosoknak és pilótáknak képzik őket. Egy centurio 20 tonnát képes felemelni.

Páncélról és egyebek:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető

Nemcsak hogy nagyon formálható az uniformis; spéci fegyverek és kiegészítők is vannak hozzá tervezve, hogy a szerepét betölthesse. PL: EM(nemP) sugárzó mely antigrav hatást vált ki, hozzáférés csillagkapukhoz mellyel hipertérbe tud fejest ugrani ahol fénysebességnél gyorsabban haladhat.

És még az alábbiakat se átalkodott művelni
• Biztosítja a gazdi épp elméjét miközben a teljes NF benne van
• Letölti az ellenfél profilját az agyába
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Irányítja és figyeli a testet, amíg az alszik (vajon olvasta a kockázatok és mellékhatások cetlit?)
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani beleértve a kurvára erősen jegelt földi hálózatokat pl a SHIELD adatbázist
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli a (közeledő? aktív?) energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tuti hacker, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne, a centuriós sisak hozzáférést biztosít a nova prime hajóhoz, átlát annak álcázó berendezésén. (lásd feljebb)
• Fegyverek: karkötőbe épített fotonvető. Meg igény szerint bármi más
• Közlekedés: repülés saját erőből. Xandarian cirkálók. egy fős repülők
• Más kütyük: igény szerint
• Paraphernalia forrása: Xandarian tervezés/gyártás


Fordításért külön köszönet KaDa-nak...

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 05:58

Miután a Főnixet legyőzték és a többiek is visszatértek az Ultronnal való csatából végre volt egy kis ideje Ko-Relnek is, mert egy viszonylag nyugodtabb időszak következett. Úgy tűnt, hogy Balthazar (Sólyomszem) ajándéka, vagyis tervei beváltak, mert ő és Kane Harris (aktuális AmKap) végülis túlestek az első csókjukon. A szerencséjükre ezt a csapatból senki sem látta. A történtek után másnap Ronan Attilan-ra költözött így a PP-nél megint a nő maradt az egyetlen kree személy.
Igaz most sem sokáig tudott itt maradni, mert az egyetlen elérhető űrhajó az övé volt és az Embertelen királyi családot, illetve a Vádlót kellett elvinnie az Androméda-galaxisba. Ott Ronan-t és az Emberteleneket támogatta végig és úgy-ahogy rendeszedte a Nova Hadtest ügyeit is, majd ő maga hozta vissza a Földre az első shi'ar és kree küldöttséget, akik Attilan-ra tartottak. Végre újra fel tudta tölteni a legénységét is és már jócskán korábban (csak néhány napot maradt a Fellegvárban, nem heteket, mint a többiek) tért haza a Földre New Yorkba.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 06:03

Összes kredit: 25 kredit
  20 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)

Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon -NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1 kredit
  - - - Ellenállás 3 kredit

Fennmaradó kreditek: 1 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 07 Aug. 2011, 06:16

Barokk előtörténet:
Név: Ko-Rel
Egyéb név: Ko, Egyetlen
Faj: kree
Nem: nő
Személyazonosság: Titkos
Jellem: könyörtelen bármilyen parancsot teljesítő katona, a régi kedves nőből az embereknek hála egy rideg gyilkoló gép maradt
Születési helye: Hala, Nagy-Magellán felhő, Kree Galaxis, 1990. (a többi ismeretlen)
Kor: 32 év
Család: Zam-Rel – fia, él
Foglalkozás: katona (és egykor orvos)
Szeme színe: kék
Haja színe: egykor sötétkék, ma ezüst
Bőre színe: egykor kék, ma szürkés, és időnként már kaukázusinak tűnik
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Repülési sebesség: 200km/óra

Előtörténet:
Ko-Rel harminckét évvel ezelőtt született, az Androméda galaxisban, feltehetőleg a Hala nevezetű Kree bolygón. Mivel Ko-Rel kree, így szinte biztos volt már a születése pillanatában az is, hogy ő maga is katona lesz. Igaz, ez egy kellően militarista fajnál annyira nem is meglepő. Mivel a kree faj tagjai általában egy civil foglalkozást is megtanulnak a katonáskodáson kívül, ő maga is így tett és orvosnak tanult, majd pedig tanulmányai végén azzá is vált. Úgy nőtt fel, hogy faja állandóan háborúban állt, vagy a skrullokkal, vagy pedig a shiarokkal. Segíteni szeretett volna a népének minden formában, ahogyan csak képes lehetett, ez is szerepet játszott abban, hogy orvosnak tanult. A Kree hadseregben, aminek szinte minden kree a tagja, is remek érdemeket szerzett magának és egészen a századosi rangig jutott el. Körübelül tizennyolc éves volt, amikor elhagyta a Hala-t, mert ekkor helyezték át egy űrhajóra, aminek a főorvosa lett. Ettől kezdve szinte csak itt tartózkodott. A háború odakint továbbra is dúlt. A gondolkodás módja a harcok alatt és szolgálatban olyan, mint egy átlag kree-é, ”Csak a háború hozhat megtisztulást.”. Ez egy katonai neveltetésben részesült személy esetében annyira nem is meglepő, azonban szolgálaton kívül a jelleme egy kedves nőt takar. Egy olyasvalakit, aki bármikor feláldozná magát a jobbért, aki mindenkinek segítene, akinek csak tud. Minden erejével azért küzd, hogy a Kree-k kerülhessenek ki győztesként a háborúból.
Életében egy nagy fordulat akkor történt, amikor volt egy „verseny” a kree-k és a skrullok között azért, hogy ki szerzi meg a terrigen kristályokat. Ezeknek a segítségével szuperkatonákat lehet gyártani és mindkét fajnak hatalmas előre lépést jelenthetett a háborúban. A skrullok győztek és szinte azonnal neki is láttak a szuperkatonák gyártásának, amik az ő javukra fordították a háború kimenetelét. De nem csak a kree-k ellen folytatott háborúban lett ez a sorsuk a skrulloknak, hanem minden háborújukat szépen lassan megnyerték. Nem volt igazából ellenfelük. Hatalmas technikai fejlődésnek indultak, és egyre kegyetlenebbek lettek, megölték Galactust is, majd pedig következett, hogy pusztán erődemonstrációból több bolygót is felrobbantottak. Köztük a Hala-t is, Ko-Rel szülőbolygóját, ő ekkor is a hajón tartózkodott, amikor értesült a népirtásról. Több milliárd kree élete vált egyik pillanatról a másik semmivé, ahogyan a bolygójuk semmisült meg. Ez volt életében a legnagyobb fordulópont, az anyabolygója pusztulásakor megtört, fajának halála, a bolygójáé, barátaié, hogy nem lehetett ott, hogy harcoljon és esetlegesen megállíthatta, megállíthatták volna az egészet. Ekkor vált kissé kegyetlenebbé, katonásabbá, mint valaha. A háború pedig tovább folyt hosszú időn át, megedződött minden tekintetben egy olyan helyzetben, olyan háborúban, ami a kree-k számára nem volt többé megnyerhető, azonban ők nem adták fel, harcoltak és küzdöttek tovább. Ezen időkben született a fia is, Zam, akit egy másik hajóra vitetett, távolabb a fő front vonaltól, azonban ő maradt harcolni továbbra is, a Drez-Lar nevű bolygóra, ahol a hajójuk lezuhant, csak százkét kree élte mindezt túl és Ko lett a parancsnok, mivel ő volt a legnagyobb rangon. Egy éven át küldött minden létező sávon üzenetet a birodalom felé, hogy hátha meghallják a vészjelzést és kimentik őket. Haza akart menni, hogy láthassa a fiát, Zam-et.
Élete második fordulópontja és sorsa megpecsételője az lett, amikor körübelül négy évvel ezelőtt a Nova erő kiválasztotta és a Nova Hadtest tagjává vált. A béke és az igazság harcosává kellett volna válnia ezáltal, de ez elég nehezen megy egy olyan személy számára, akinek a népét napokkal korábban megtizedelték, amikor az ellenségük milliárdokat ölt meg és egy bolygójukat felrobbantotta. Igaz erre nem is lett ideje végül, miután megkapta az ember Richard Rider erejét, aki a Drez-Lar nevű egykori bolygóra zuhant le halálos sérülésekkel, nem messze az egy éve ott élő kree-k közelébe. Csak Ko volt a közelben, aki megkaphatta a Nova erőt, mielőtt az elveszett. A nő ekkor kapta meg azt az erőt, amivel a fiát is megkereshette volna, de még úgy vélte, hogy Rider megérdemeli, hogy méltó helyen eltemetve, hiszen az egyik, ha nem a legnagyobb Nova volt a hadtestben, így az ember férfi testét visszahozta a Földre, hogy itt helyezhesse végső nyugalomra. Ő volt az egyetlen kree, aki az Embertelenek megteremtése óta a Föld közelébe jött, a testet révén, hogy nem nagyon ismerte a világot New York közelében temette el, mert tudta a Világelme révén, hogy Rider kötődött ehhez a helyhez. Csak éppen arra nem számított, hogy az emberek ellenségesen fognak fellépni ellene, hogy félnek minden szuperképességgel rendelkező személytől. Hatalmas túlerő támadott rá, míg a sírnál foglalatoskodott. Nem akart ölni, csak ártalmatlanná tenni az ellenfeleit, ez volt a veszte. Ha halálos erőt vet be, valószínűleg sikerült volna megmenekülnie, így azonban a túlerő lenyomta és elfogták.
Mivel ekkor még angolul sem beszélt a kihallgatás igencsak egyoldalú volt, saját maga hiába próbálta elmagyarázni, hogy miért van itt és nem akar egyebet, csak hazamenni a fiához az emberek megérteni sem akarták. Inkább csak azt nézték, hogy miként szerezhetnék meg azt a hatalmat, amit a fiatal kree nő képvisel. Folyamatosan nyugtatókon tartották, hogy nehogy megszökhessen, mégis volt két kísérlete arra, hogy kitörjön és menekülhessen, de mindkét esetben még időben sikerült elfogniuk és visszazárni a cellájába, igaz mire ezt sikerült megtenni igencsak sok katonát jutatott kórházba. Talán ezek is közre játszottak abban, hogy nem ölték meg. Hiába volt magasan képzett katona, csak arra tudták felkészíteni, ami a skrull hadifogságban várt volna rá, de az emberire nem. És egy olyan hadifogság más, ahol félnek és rettegnek tőled, egy olyanhoz képest, ahol nem teszik mindezt. Akik a kísérletek megkezdése előtti percekben a közelében voltak, mindannyian láthatták a kree nő kedvességet, ám mégis elszántságot tükröző kék szemeiben a félelmet és a teljes kétségbeesést. Még egyszer próbált kitörni és menekülni, miközben lefogták és lekötözték az emberek számára egy teljesen értelmetlen és érdektelen szót sikoltott a saját nyelvén.
[ - ZAM! ]

Hónapokkal később…
Hosszú kínkeserves hónapok következtek Ko életében, hosszú napokon át tartó kínzások és kísérletek, mindenféle, amit csak elképzelni, vagy talán még azt sem lehetett. Meggyötörten és megtörve nézett fel a cellája padlójáról, a szemeibe belenézve az őrökben most már félelem volt, pedig már közel sem volt olyan veszélyes a kree, mint korábban. Ereje nem maradt a szökésre, sem annak megkísérlésére. A szemeiből azonban eltűnt a régi kedvesség, csak a régi elszántság látszott benne, és ridegség. Fizikailag megtörhették, de lelkileg máshogyan nem ment volna, ha nem vetnek be más szuper erőkkel ellátott személyeket, hogy kontrollálni tudják. Mikor az egész elkezdődött, próbált folyamatosan kapcsolatba lépni a Világelmével, hogy a segítségét kérje és a tanácsát, de napról-napra, hétről-hétre, ahogyan az emberek egyre inkább sikerrel jártak és gyötörték a Világelme is egyre messzebb került, mígnem egy nap már nem hallotta a hangját sem. Már semmi sem védte a Föld légterétől, szerencsére eddigre az emberek is rájöttek, hogy sűrített nitrogénre van szüksége, így életben maradt, a folyamatos kísérletek révén pedig szépen lassan egy teljesen új, és valamilyen szinten számára mégis ismerős képesség alakult ki nála az emberek legnagyobb örömére. Az agymosásoknak hála közel két év után végre teljesen engedelmes lett és képes az emberi normák szerint is élni, ezen idő alatt teljesen megtanulta az angol nyelvet is, noha szinte soha sem használja, még mindig betartja a kree tradíciókat és azon a nyelven beszél. Az új képességét teljesen meg tudta tanulni használni és, mikor erre a szintre eljutott Kardfog volt az, aki jelentkezett a nőért, hogy az X-fegyver örömmel venné, ha náluk dolgozna. Mivel a bezártságnál minden jobb volt, és nem mintha Ko-nak lett volna más választása belement ebbe. Itt találkozott azzal a férfival is, akit úgyszintén kísérleteknek vetettek alá, és Kane Harris az ő DNS-éből kapott, hátha ő is szuperképességekre teszt szert.
Ennél a Black Ops szervezetnél dolgozik azóta is, könyörtelen bármilyen parancsot teljesítő katona lett belőle, valószínűleg, ha a régi ismerősei találkoznának vele, egyik sem ismerne rá a viselkedése és jellemváltozása miatt. És amiatt sem, hogy külsőleg is átalakult, folyamatosan azok után, hogy a Nova erő végleg elhagyta és megkapta az új erejét a bőre színe is változni kezdett. A kék bőre először szürkéssé csapott át, majd lassan fakulni kezdett a rózsaszín irányába. Voltak ilyen kree-k is, de saját maga úgy vélte, hogy amiatt van, hogy itt élt már lassan négy éve.

Képességek:
Kree faji képességek: fizikai álló képessége és ereje többszöröse az emberének. Hüvelykujját képes teljesen behajlítani, ami átér kézfeje másik oldalára, kisujjával ugyan erre képes. Szeme jobb és pontosabb a térlátása, mint az embereké.

Miután a Nova erő elhagyta a kísérletek közben egy újfajta képessége alakult ki, aminek segítségével a kozmikus erőket képes összegyűjteni és felhasználni. A képességét képes úgy fókuszálni, hogy egy fegyvert jelenítsen meg – manapság ez egy hatalmas kard - , képes vele védőpajzsot felhúzni maga köré, és repülni vele közel 200km/órás sebességgel. Mindezeken felül szuperhumán erőt (5 tonna), ellenállást (komolyabb fegyverek (puskák, géppisztolyok, katanák) még nem sebzik) és kitartást biztosít a számára.


Szakértelmei:
Kree katonai kiképzést kapott, akárcsak kree orvosit. Ezeknek hála magasan képzett vadászpilóta, közelharcos és jól bánik a fegyverekkel is. Dwi-Thee-nek nevezett kree harcművészetben jártas. Beszéli az angol és a kree nyelvet és igencsak jártas archaikus fegyverek használatában, manapság egy hatalmas karddal harcol.


Külső:
Ko-Rel 1070159-phyla_preview
Ko-Rel 151293-16594-phyla
Ko-Rel 549245137909137468quasamv1
Ko-Rel 717333-phyla
Ko-Rel Phyla_quasar

Név: Ko-Rel
Lakás/Létesítmény: X-fegyver központi bázisa
NJK: Zam-Rel, Melissa McKenzie, Nephthys Boltagon
Foglalkozás: harcos
Munkahely: X-fegyver
Eszközök: amit a cégnél megkaphat
Felszerelés/fegyverek: amit a cégnél megkaphat

„Vállalat:” -
Szövetség: X-Fegyver
Törzshely, ahol megtalálható: X-fegyver központi bázisa
Ismertebb szövetséges: Kardfog és az X-fegyver tagjai
Ismertebb ellenség: Akikre vadásznak
Barokk és egyéb:
Ko semmire sem emlékszik a Barokkból most már, Thorhalla szedte ki az emlékeket a fejéből. Mikor minden bevillant az elméjébe a nő idegösszeroppanást kapott azok miatt, amiket a barokk alatt kellett elszenvednie. Az évekig tartó kínzások és agymosás, a társai egy részét az X-fegyver tagjaként viszontlátni és amit Atillannal műveltek és a saját halála, túlságosan sok volt neki. Azonban, amit még korábban tett, hogy a teljes realitást bevágta a Napba, amikor fészekké váltak semmisé lett. A Nova erő újra a birtokában volt éppen ezért kellett nagyon erős telepatát találni, hiszen a Nova erő védi a telepatikus támadásoktól a Novákat. Így nem maradt más választás, mintsem Thorhalla-hoz fordulni. A nő kiszedte a kree fejéből az emlékeket, aki ezek után szerencsére igen hamar rendbejött. Mikor megalapult a SHIELD ő is maradt a többiekkel a Pegazusnál, sőt összeköltöztek Kane-nel, noha a férfi már nem volt többé a csapattársa, mert saját Angyal csapatot kapott. Ko pedig maradt a Bosszú Angyaloknál Steve Rogers vezénylete alatt és a SHIELD kórházában szokott besegíteni orvosként.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 16 Szept. 2011, 17:08

Úgy néz ki szintet léptem 890 reag, 10. szint és +2 kredit

Összes kredit: 27 kredit
  22 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon -NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1 kredit
  - - - Ellenállás 3 kredit
Fennmaradó kreditek: 3 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 25 Okt. 2011, 11:32

Ezúttal nem szintlépés csak NJK vásárlás, mert megszületett Doria

Összes kredit: 27 kredit
  22 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1 kredit
  - - - Ellenállás 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 2 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 10 Nov. 2011, 21:47

1000. reag azaz szintlépés. 11. szint és +3 kredit
És akkor vásárolok is Doria-nak (jövő kari) repülést 5 kreditért.

Összes kredit: 30 kredit
  25 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 0 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Nov. 2011, 00:18

Az íróversenyen elért 1. helyezésért 3 kredit a jutalmad.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 15 Nov. 2011, 00:22

Első helyezés az +3 kredit
És akkor vásárolok is újra Doria-nak (jövő kari) 3 kreditért 3 úszást.

Összes kredit: 33 kredit
  25 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)
  3 kredit (2011-es író pályázat II)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - - - Úszás 3. szint - 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 0 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 28 Dec. 2011, 10:37

Egy kisebb bővítés annak hála, hogy Z elfogadta Tyranis előtörijét. Ko tudtán kívül Thanos még a Csatabolygó után valahogyan szerzett a DNS-éből. Ezt a sajátjával kombinálta és laboratóriumi körülmények között hozta létre Tyranis-t, kettejük lányát. Így valahol odakint az univerzumban Ko-nak van egy lánya Thanos-tól, akinek létezéséről egyelőe semmit sem tud még.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 03 Júl. 2012, 13:32

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Ko-Rel
Lakás/Létesítmény: Pegazusnál egy lakás és a Destroyer
Foglalkozás: Nova prime, orvos, Bosszú Angyal,
Munkahely: Nova Hadtest, SHIELD, Kree Birodalom hadserege
Pénz: 38x5000 = 190.000 dollár
Bevétel/hét: 5000 dollár/hónap
Eszközök: orvosi eszközök, és minden ami egy lakásba kellhet
Felszerelés/fegyverek:
- Nova páncél
- eszközök, amik egy lakásba kellenek
- orvosi felszerelés

Vállalat: SIHELD, Nova Hadtest
Szövetség/szervezet: SHIELD, Nova Hadtest, Kree Birodalom, Illuminati
Törzshely: SHIELD negyed
Ismertebb szövetséges: Kane Harris, Ronan, Illuminati, SHIELD, Angyalok
Ismertebb ellenség: Unspoken, Nephthys, Angyalok ellenségei, skrullok, Thanos

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete
– Előnyök:

- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető (nem él vele)
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
Bosszú Angyalai
– Előnyök:

- Havi 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
– Hátrányok:
- Mindenki ismeri őket
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés
Harcművész (Dwi-Thee)
- Harcművész az, aki legalább egy harcművészeti ágat/küzdősportot ismer átfogóan, és képes is alkalmazni azt.
- Aki a harcművészetet választja foglalkozásként, nem biztos, hogy megélhetését is ebből szerzi. Aki ezt választja, írja le azt is, hogy harcművészet oktatásából, versenyszerű alkalmazásából, vagy esetleg másból él meg.
- A harcművészek – ha az általuk használt harcművészeti stílus indokolja – nagy valószínűséggel felülkerekednek közelharci összecsapásokban. (Figyelem! A harcművészet nem egyenlő a küzdősporttal, egy tai chi-t gyakorló harcművész tudása korántsem jelent kellő előnyt egy kommandóssal szemben.)
- Egyéb speciális tulajdonságokkal rendelkezhetnek a harcművészek, melyek az adott harcművészeti ágazattól függenek. Így például egy ninjutsu-t gyakorló harcművész kiválóan lopakodhat, míg egy karate mester átütheti a több centi vastag falapot.
Orvosok (kree tanulmányok)
- Orvosokra mindig nagy szükség van, nélkülük a legnagyobb hősök is hamar meghalhatnának.
- Ha ők látnak el sérültet, sebesültet, az dupla olyan gyorsan fog gyógyulni, mintha hozzá nem értő tette volna, illetve képesek a súlyos életveszélyes sérülteket is megmenteni akár a csatatár kellős közepén
- Csak olyanok minősülnek orvosnak, akik elvégezték az orvosi egyetemet és doktori címmel rendelkeznek
Nova:
Lásd előtöriben a bónuszokat.

SHIELD bónusz, NJK-ra költhető kreditek száma:
Összesen:
11 kredit
Elköltött: 0 kredit
Fennmaradó: 11 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 22 Okt. 2012, 12:26

1500 reag, 12. szint +5 kredit, végre megveszem Huri-t és Huran-t mesélői njk-ból rendes njk-nak 1-1 kreditért a kisgyereket.

Összes kredit: 38 kredit
  30 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat)
  3 kredit (2011-es író pályázat II)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - - - Úszás 3. szint - 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
  - Huri - NJK - 1 kredit
  - Huran - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 3 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Cerebro Pént. 15 Feb. 2013, 00:07

Az íróversenyen elért 1. és a reklámversenyen elért 2. helyezésekért eredményed 5 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 15 Feb. 2013, 00:13

Verseny +5 kredit.

Összes kredit: 43 kredit
  30 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat, 1. helyezés)
  3 kredit (2011-es író pályázat II, 1. helyezés)
  2 kredit (2013-es író banner/reklám pályázat, 2, helyezés)
  3 kredit (2013-es író pályázat II, 1. helyezés)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - - Melissa/Lyron találmány - Atlantiszi faj - 6 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - - - Úszás 3. szint - 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
  - Huri - NJK - 1 kredit
  - Huran - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 2 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 14 Ápr. 2013, 08:07

Szintlépés ugyan nem volt, de költekezés igen, 1 kreditért megvettem Nebo és Unspoken fiát.

Összes kredit: 43 kredit
  30 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat, 1. helyezés)
  3 kredit (2011-es író pályázat II, 1. helyezés)
  2 kredit (2013-es író banner/reklám pályázat, 2, helyezés)
  3 kredit (2013-es író pályázat II, 1. helyezés)
Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - - Melissa/Lyron találmány - Atlantiszi faj - 6 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - - - Úszás 3. szint - 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
  - Huri - NJK - 1 kredit
  - Huran - NJK - 1 kredit
  - Blackagar Boltagon - NJK - 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 1 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 21 Nov. 2016, 21:21

Ko-Relnek meglett a 2000. reagja, így szintet lépett, ami +5 kredit.

Összes kredit: 48 kredit
  35 kredit (szintből adódóan)
  3 kredit (1 éves bővítés)
  2 kredit (2011-es író pályázat, 1. helyezés)
  3 kredit (2011-es író pályázat II, 1. helyezés)
  2 kredit (2013-es író banner/reklám pályázat, 2, helyezés)
  3 kredit (2013-es író pályázat II, 1. helyezés)

Elköltött kreditek:
  - Destroyer - űrhajó - 4 kredit
  - Zam-Rel - NJK - 3 kredit
  - Melissa Boltagon - NJK - 3 kredit
  - - Melissa/Lyron találmány - Atlantiszi faj - 6 kredit
  - Nephthys Boltagon - NJK - 3 kredit
  - Lézerpisztoly Nebo számára - 4 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon (2044) - NJK - 3 kredit
  - - - Erő 1. szint - 1 kredit
  - - - Ellenállás 3. szint - 3 kredit
  - - - Repülés - 5 kredit
  - - - Úszás 3. szint - 3 kredit
  - Doria McKenzie-Boltagon - NJK - 1 kredit
  - Huri - NJK - 1 kredit
  - Huran - NJK - 1 kredit
  - Blackagar Boltagon - NJK - 1 kredit

Fennmaradó kreditek: 6 kredit

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ko-Rel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Cerebro Szomb. 02 Jún. 2018, 12:40

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Ko-Rel Empty Re: Ko-Rel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.