Zyro Tao

Go down

Zyro Tao Empty Zyro Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 07 Aug. 2011, 19:34

Név: Zyro Tao
Egyéb név: -
Faj: Fél kree, fél mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Belső harmóniára törekszik, általában nyugodt és békés, csak egy dologgal lehet kihozni sodrából, ha szerettei épségét veszélyeztetik.
Személyazonosság: Ismert
Születési helye és idő: 10 hónappal VH után, VH helyszínén
Kor: 24 év
Család: Jet Li Tao – apja, Ko-Rel – anyja, Ethan Jackson – féltestvére, Tyler Jackson – nevelőapja
Foglalkozás: Túlélő
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 74 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kékes árnyalatú
Különleges ismertetőjel: Nonfiguratív tetoválás jobb karján
Egészségi állapot / betegségek: Egészséges

Előtörténet:
Egyeseknek börtön, kietlen pusztaság, vérontás és háború helyszíne. Nekem a szülőföldem, az otthonom, minden, amit valaha ismertem, és ismerni fogok.
Réges-régen egy nagyhatalmú varázsló gonosz tervet szőtt, hogy uralhassa a világot. De a kerek világ hősei, kalandorai és bátor harcosai mind eljöttek, hogy megállítsák tervében a gonosz varázslót. Szembeszálltak a gonosz varázsló seregével, megküzdöttek, és győzelmet arattak. Ám amikor a varázsló elé kerültek, az megszökött a kerek világból, és utolsó gonosz varázslatával pusztasággá tette mindazt, amit hátrahagyott. A hősök és kalandorok csaknem egyedül maradtak a kerek világon, de nem csüggedtek, a maradék emberekkel összegyűltek, és újrakezdték azt, amit a varázsló lerombolt. Idővel rájöttek, hogy a pusztaság nem is annyira kietlen, hisz nem attól lesz jó a föld, hogy sok gyümölcsöt szórtak szét rajta, hanem attól, hogy minden évben terem. És a kerek világon új élet érett. Vége.
Ezt a legelső mese, amire emlékszem, anyám mondta el, mikor még bölcsőben feküdtem este. Akkoriban még szép meséket mondott. Később már csak a valóság maradt, ami nem hozott nevetést az estékbe.
A valóság az, hogy a szüleim boldogok voltak. Véget ért a háború, és bár nem tudtak hazatérni, mégsem azon töprengtek, hogyan érhetnék el az elérhetetlent, inkább mérlegelték a lehetőségeiket, és megszülettem. Egy éves lehettem, mikor apám hosszú betegeskedés után végül békésen lelt a megnyugvásra. Anyám nem akart egyedül nevelni, úgy gondolta, apa kell a fiú mellé, akire felnézhet, akire támaszkodhat. Talán ott ronthatta el ezt az egész felnézős, támaszkodós dolgot, hogy elmondta, Tyler Jackson nem az apám.
Anyám később is hasonló odaadással szeretett engem, és ez a férfi, aki nem az apám volt, gondoskodott rólam, enni adott, és biztonságban érezhettem magam mellette. Ez volt minden, amit nyújthatott, és nekem ez elég is volt tőle.
Sok mesét hallottam anyámtól, a legtöbb apám hőstetteiről szólt, az elszántságáról, a bátorságáról, de néha, mikor anyámnak rossz kedve volt, és láttam a szemében, hogy hiányzik neki az apám, csak arról mesélt, hogyan sétáltak együtt, hogyan ittak teát, és hogyan mosolyogtak egymásra. Nem hinném, hogy anyám úgy szerette Tyler, mint az apámat, de ez rendben volt, legalábbis nekem. Tyler viszont – gondolom – szeretett volna jobb lenni, többet jelenteni anyámnak, mint apám, és azt akarta, hogy a jelenben éljenek, ne a múlton rágódva. Talán ezért is született egy féltestvérem.
Anyám nyilván azt akarta, hogy szeressem őt, tekintsem barátomnak, és többnek annál. Ezt is ott rontotta el, hogy elmondta az igazságot. Sosem titkolt előlem semmit. A féltestvérem hasonló volt Tylerhez, ő sem volt a családom része. És ez nekem így tökéletesen megfelelt.
Anyám sok dologra megtanított, például a saját nyelvére, együtt tanultam az angollal. Ez egy olyan kapocs volt köztünk, amivel ki tudtam kerülni Tylert, úgy tudtam beszélni anyámmal, mintha csak mi ketten lennénk. Idővel ez is elmúlt, mivel a féltestvérem is ismerte a nyelvet. Kezdtem eltávolodni anyámtól, mikor úgy döntött, átadja nekem apám örökségét, legalábbis annyit belőle, amennyit meg tudott őrizni.
Nem kincseket, fegyvereket vagy egyéb anyagias dolgot adott nekem, hanem az egyetlen értéket, ami számított nekem. Tudást. Halála előtt a szüleim sokat tanultak egymástól, a kultúráról, az értékekről, és mivel mindkettőjükhöz közel állt, a harcról. A harcról, ami fejben kezdődik, és az ökölben ér véget, a meditációról, ami megtisztítja a lelket a haragtól. Hosszú évekig ez jelentette minden kötődésemet anyámhoz, és amikor ő nem ért rá engem tanítani apám és saját örökségére, én a kietlen pusztaságot jártam.
És ahogy a mese is szólt, nem is volt olyan kietlen ez a pusztaság. Vannak erdők, mezők, folyók és tavak, kopár síkságok és csipkézett hegycsúcsok, amik átszelik a tájat, és eltűnnek a horizonton. Ahogy idősebb lettem, egyre több időt töltöttem távol az emberektől, először csak a közvetlen környéket ismertem meg, de később távolabb is merészkedtem, azonban sosem maradtam távol egy-két napnál tovább. Anyámnak kevés ideje volt rám, féltestvéremmel is foglalkoznia kellett, én pedig már csaknem felnőtt voltam. A tanítások idővel elmaradtak, és az utolsó mese óta is hosszú évek teltek el, anyámmal nem romlott meg a kapcsolatom, inkább úgy mondanám, megszakadt.
Új dolgokra vágytam, új vidékekre, így hát tizenkilenc éves koromban összepakoltam mindent, amire szükségem volt, elbúcsúztam attól, akinek tudtam a nevét, és nekivágtam a határnak. Bejártam földeket, amiket a legtöbb ember sosem fog látni, olyan állatokkal találkoztam, melyeknek nincsen nevük, és megtanultam a természetben élni, nem általa, nem belőle, hanem vele együtt. Hosszú utam során bebarangoltam minden tájat, melyet elérhettem, de meghódíthatatlan hegycsúcsok, feneketlen szakadékok, végtelen tengerek és vérengző fenevadak álltak utamba, idővel újra és újra irányt kellett változtatnom, mígnem eltelt öt év.
Öt év után talán úgy éreztem elfáradtam, vagy hiányzik az érzés, hogy van egy hely, amit otthonomnak nevezek, bár a célom, hogy megismerjem a kerek világot még korántsem teljesült. De az elhatározásom nem változott, az emberek túl bonyolultak, túl kiszámíthatatlanok, kiismerhetetlenek, de a természet nem ilyen, a hegy mindig a magasba tör, a folyó mindig folyik, és sosem fordul vissza. A világ megismerhető, de az emberek, bár sokkal kisebbek, mégis bonyolultabbak. Nem nekem valóak. Utam során sosem éreztem, hogy meg kéne állnom, a világ volt az otthonom, és még most is tudom, hogy korántsem láttam mindent, amit érdemes. Csupán eleget ahhoz, hogy már nekem is legyen néhány mesém.
Ezt teszem most is, meséket írok, amikben én vagyok a főhős, történeteket, amik velem történtek meg, összegyűjtöm a tudásomat, hogy továbbadhassam. Remélem, hogy ez az, amiért vissza kellett jönnöm, amiért úgy éreztem, hogy ideje megint egy sokkal kisebb helyet otthonomnak neveznem. Ha így van, akkor idővel befejezem az írást, odaadom valakinek, olyasvalakinek, aki eleget él, hogy elolvashassa, és tanulhasson belőle. Én pedig majd ismét útra kelek, hogy átkeljek azokon a határokon, amiken legutóbb fennakadtam. Akkor megmászom a hegyeket, leereszkedem a szakadékba, átkelek a tengeren és a vérengző fenevad is meghátrál majd, mikor megtudja, én jöttem el, aki mindent meg akar ismerni, és semmi nem állhat az útjába.

Képességek:
Anyjától örökölte a kree-k emberfeletti erejét és gyorsaságát, valamint kékes bőrszínét. A kree faj egy különleges formájához, az úgy nevezett „ruul”-okhoz vált hasonlóvá, bár nem külsőleg, ezért is nem rózsaszín a bőre. Az apjától örökölt mutáns gének és a kree evolválódó gének együttesen alkották a ruulokéhoz hasonló képességet, melyet legegyszerűbben talán úgy lehetne mondani, az alkalmazkodás képessége. Zyro képes kellemetlen, szélsőséges környezeti behatásokhoz alkalmazkodni percek, olykor másodpercek alatt. Egyrészt olyan behatásokra reagál így, melyek átlépik a normális érzékelési ingerküszöböt, és fájdalmat okoznak, másrészt az alapvető életfunkciók fenntartásához szükséges alkalmazkodást képes pillanatok alatt végrehajtani. Vízbefulladás veszélye esetén képessé válik a vízben való légzésre, halálos magasságból való zuhanás közben repülésre lehet képes, akárcsak a ruulok. Ezek a képességei azonban igencsak fejletlenek, kezdetlegesek, mivel nem tartozik teljesen a ruulok közé, csak rövid ideig képes használni ezeket a képességeket, néhány másodpercig, legfeljebb egy percig, ez idő alatt kell újra megteremtenie a biztonságos közeget. Képességének másik ága, mellyel a fizikai behatásokhoz tud alkalmazkodni, sokkal fejlettebb. Ennek segítségével csaknem bármilyen hatást képes megszokni, például szélsőségesen magas vagy alacsony hőmérsékletet, elektromosságot, de konkrét fizikai nyomást is, legyen az ütés, szúrás vagy egyéb módszer. Ahhoz, hogy alkalmazkodjon, előtte pár alkalommal el kell szenvednie a támadást, például az első két-három ütés még normális fájdalmat okoz, de ezután ugrásszerűen nő meg ellenállása az efféle támadásokkal szemben, és erőt merít ezekből. Természetesen ezzel együtt jár a veszély, hogy az első pár támadásba belehal, ami viszont nem öli meg, az onnantól kezdve csak erősíti. Egy ilyen alkalmazkodás nem tart örökké, egy bunyó után nem lesz a végtelenségig keményfiú, vagy tűzálló egyszeri eset után, legtöbbször egy-két órán belül elmúlik a hatás, már amennyiben a kiváltó ok is elmúlt. Mivel nem akaratlagos a képesség működése, ezért nem okoz neki fáradtságot, hogy egyszerre akár több hatáshoz is alkalmazkodjon. Ez a képesség nem teszi érzéketlenné a meleggel, hideggel, érintéssel stb. szemben, hiszen csak azokra a hatásokra reagál így, melyek átlépik az ingerküszöböt, és fizikai fájdalmat is okoznak.

Szakértelmek:
Anyjától megtanulta az angol mellett a kree nyelvet is, valamint másodkézből apjától a meditáció és a harc rejtelmeit, melyet persze anyja saját ismereteivel tűzdelt. Emellett tapasztalt világjáró, talán a legtapasztaltabb – a kerek világon.

Kinézet:
Zyro Tao Djinn_by_adrian_fez_

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 07 Aug. 2011, 19:35

Zyro-nak a képességéhez hasonló képesség fejlődött ki, ez pedig a nyelvek megértése. Ugyanolyan alapon működik, mint a jelenlegi képessége, percekig (10-15 perc) kell hallgatnia egy nyelvet és teljesen megérti és használni tudja. Amennyiben már nincs rá szükség, vagy percekig (kb 20 perc) nem hallja az adott nyelvet mástól (ha saját maga beszél az nem számít), ez a tudás eltűnik. A Föld minden nyelvére tudja ezt használni, akárcsak az általa ismert kozmikus nyelvekre, és asgardira is. Illetve a könnyebb és régi számítógépes rendszerekkel is el tud így beszélgetni.

Kiegészítés

Ahogy az kiderült, Zyro immúnis a vírusra hála apjának, akitől örökölte a mutáns gén egy részét. A csapat vezetőjeként igyekezett erősnek mutatkozni, és mindig biztatni a többieket, hogy van megoldás, és meg fogják találni az ellenszert a vírusra, amit tömegesen is lehet majd használni. Az új tagokkal szemben igyekezett barátságos, megértő lenni, ugyanakkor megpróbálta őket is beszervezni, hiszen nehéz időkben mindenki szükség van.
Egyetlen akciót sem hagyott ki, ahol segíthetett a lázadókon, akár a legcsekélyebb mértékben is, hűen hiszi, hogy csak akkor van esélye valódi, összetartó ellenállást kialakítani, ha mindig érzik a törődést, és akkor kapnak segítőkezet, amikor a legjobban szükségük van rá. Küldetései során a világ rengeteg pontján járt, és akármerre vitte a kötelesség, mindig szakított arra időt, hogy emlékeztesse magát: ez nem egy borzalmas világ, tele fájdalommal és félelemmel. Ez egy csodás, élettől duzzadó bolygó, amit jelenleg beárnyékol egy viharfelhő, de ahogy egyetlen vihar, ez sem fog örökké tartani.
Jersey-ben a torony lerombolásakor a könyve is megsemmisült, melyet hosszú időn át írt, és még hosszabb időn át gyűjtötte az élményeket, ám nem búslakodott sokáig. Úgy döntött, ez inkább jel, ami arra utal, ideje már félretennie a múltat, a szülőbolygóját, és a meséket, hiszen sokkal fontosabb az, amit itt vihet véghez, és ami itt vár még rá. Ennek tükrében a vírus megjelenése óta sohasem említi sem a könyvet, sem annak tartalmát.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 22:55

Újra elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zyro Tao Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 29 Júl. 2013, 10:13

Zyro-nál egyetlen kikötés és megjegyzés, hogy az 1 év alatt nem tér vissza a Földre, sem pedig a bolygó közelébe, és egyszer sem kapott választ az anyjától, hiába próbált vele kapcsolatba lépni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zyro Tao Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 08 Aug. 2013, 19:14

Miután Zyro elhagyta a shi'ar csapattal (Lar'syee, Chakar és a herceg) együtt az M'kraan bolygót, úgy döntöttek, el kell bújniuk egy időre. A Rákuniverzum ura sikeresen átvette az uralmat a Shi'ar Impériumban, és bár hivatalosan a trónörököst hamarosan halottnak nyilvánították, sokan bíztak benne, hogy életben van - és szép ki summát kaphatnak érte. Ráadásul a Zyro bátyjához vezető út még nehezebbé vált, mert a kísérők kiléte is nyílt volt, így nem volt nehéz kitalálni, merre tarthat a menekülő csapat a herceggel. Sok kitérőt kellett tenniük, és még így is többször kerültek összecsapásokba, mint szerették volna. Néha űrcsatákat kellett vívniuk, de legtöbbször a bolygókon kerültek összetűzésekbe, ahová leszálltak ellátmányért. Mivel az élelem és az üzemanyag gyorsan fogyott - ez nem egy hosszú útra tervezett úrhajó - gyakran kellett leszállniuk félreeső bolygók rejtett vidékein, ahol aztán megpróbálták a legkisebb feltűnést keltve beszerezni, ami kell. Még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is többször rájuk támadtak. Ez rendszerint annak volt köszönhető, hogy a herceg képtelen volt a fenekén megülni, de előfordult, hogy felismerték a csapat valamelyik tagját.
Az egy éves barangolás során volt, hogy messzebb kerültek céljuktól, mint ahonnan indultak, de még a legközelebbi helyeken sem volt lehetősége Zyronak kapcsolatba lépnie anyjával vagy bátyjával. A régen elküldött üzenetet még vagy egy tucat követte, aztán idővel Zyro csak várta a választ. Mostanra már néhanapján jut eszébe megnézni, jött-e üzenet, és nem is reménykedik soha a sikerben.
A rengeteg meglátogatott bolygó és a tengernyi idő sok lehetőséget adott Zyronak, hogy megismerje a kozmikus fajokat, történelmüket, kultúrájukat, és ő szívesen élt ezzel a lehetőséggel. Már a képessége nélkül is beszéli a shi'ar nyelvet, a kree és skrull nyelveket is tanulgatni kezdte, a három faj történelmét pedig kiválóan ismeri. Kérdéseivel már lassan az őrületbe kergette a többieket, így inkább magára hagyták a számítógépes adattárral, amivel hosszasan beszélget el még manapság is, így tanul tovább. Ezen kívül az űrhajón elvégzendő legtöbb feladatot is tanulgatja, főképp a fegyverrendszerrel barátkozott össze, de mivel Lar'syee szerint vészhelyzetben szükség lehet rá, az alapvető manőverezést, fel- és leszállást is megtanulta - korántsem tökéletesen. A rendszeres javítások és ellenőrzések során Chakar sokat megtanított neki, így már korántsem néz annyira idegen szemmel a shi'ar űrtechnológiára, mint az M'kraanon.
Útjuk célja továbbra is Zyro bátyja, a Kék körzet Vádlója, Zam-Rel, ám az, hogy elérnek hozzá, egyre inkább kétségessé válik.

Zyro képessé vált jobban uralni képességét az elmúlt egy évben, gyorsabban tud alkalmazkodni a környezetéhez, jelentsen ez shi'ar vagy kree külsőt, hőmérsékletváltozást, nyelvi adaptációt vagy számítógépekkel való kommunikációt. Mindezt már tudatosan képes kiváltani, így most ismét felvette korábbi külsejét.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 08 Aug. 2013, 19:17

Remek lett, elfogadva. Vele is mehetsz jelentkezni a kalandra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zyro Tao Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zyro Tao Empty Re: Zyro Tao

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.