Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Vas. 07 Aug. 2011, 19:40

Az eredeti előtörténet topicja

Név: Balthazar Millvier
Egyéb név(i):
Faj: Ember
Nem: Férfi
Jellem: Semleges;
Személyazonosság: Nyílt.
Születési helye és idő: London, 1984. október 28.
Kor: 38 év
Család: -
Foglalkozás: Archeológus.
Testmagassága: 194 cm
Testsúlya: 89-90 kg.
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Világos
Különleges ismertetőjel: Egy két centiméter átmérőjű égési sérülés nyoma a jobb kezének gyűrűsujján.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Több mikroszkopikus sérülés van a testén. Ennek okai a belé épülő varázsgyűrű darabjai. A gyűrű apró darabjai a teste részévé váltak. Eltávolítása, mind Millvier mind a gyűrű pusztulásához vezetne.

Életrajza:

Gyermekkor:

1984. október 28.-án született Londonban. Születése után árvaházba került. Egészen egy éves koráig ott nevelkedett, de utána egy idős házaspár magához vette a fiút. Balthazar szépen cseperedett. Mikor már elég idős lett, hogy iskolába menjen egyre több és több probléma volt körülötte. Sokat járkált iskola utána. És volt, hogy késő délután keveredett csak haza. Szülei sokat aggodalmaskodtak érte, hiába nyugtatta Őket, hogy csak sétálni szokott. Mikor már elég idős lett, elkezdték érdekelni a történelmi események. Rengeteg történelmi eseményt tanulmányozott. Úgy tűnt jobban érdekli a történelem mint akármi más. Talán árvasága miatt volt ekkora hatással rá a múlt.

Tinédzser kor:

Tizenhét éves korában, éppen hazafelé tartott egy szórakozó helyről amikor furcsa dolog történt. Egy gyűrű került hirtelen a lába elé. Nem is vette volna észre, ha valami az agyában nem súgja azt, hogy le kell néznie. A földön heverő gyűrű kéken világított a sötétben, amely furcsának tűnt az ifjú számára. De ekkor eszébe jutottak a néhány éve feltűnt mutánsok, és rájött, hogy itt lenne az ideje, hogy az ilyeneken ne lepődjön meg. Mikor felvette a gyűrűt a talajról, és a tenyerébe tette, az rögtön életre kelt, és magától az újára csavarodott. Ebben a pillanatban egy idős nő lépett elő az egyik sikátorból és a fiú kezére nézett. Miután mind a ketten felocsúdtak a döbbenettől a nő elmondta a fiatal Balthazarnak, hogy varázsló. A fiú eleinte kételkedett a mágikus képességeiben, de a varázslónő bebizonyította azt néhány mágikus tettel. Ezek után Balthazar végighallgatta az idős asszonyt, aki felajánlotta a tudását neki, cserébe azt kérte, hogy feltétlen engedelmességgel tartsa be a szabályokat, amiket a nő megszab. Miután az ifjú elfogadta a feltételeket, a nő elmondta, hogy hol találkozzanak másnap, majd eltűnt. Másnap Balthazar elment a megadott helyre, amely egy régi raktárépület volt. A nő átadott neki egy könyvet, amelyben megtalálta a varázslatokat, és a varázslók történelmét. Ezek után megkezdődött az oktatás. A fiatal fiú szépen lassan tanult, mindenre odafigyelve. Elsőnek a tűzmágiát tanította meg neki a varázslónő. Balthazar keményen gyakorolta a varázslatot. Sok ideig nem sikerült a mágia ezen részének használata, még néhány héttel később már eléggé jól tudta használni azt. Miután már felügyelet nélkül is tudta gyakorolni a tűz mágiát a varázslónő egy újabb varázslatra kezdte el tanítani, amellyel ha eléggé sokat tanul képes lehet kivédeni a tűzet, pontosabban egy védőmezőt volt képes létrehozni maga körül. Ez már nehezebb dolognak bizonyult, sok ideig tanulta a fiatal fiú, mire sikerült elsajátítania az alapokat. Ezek után már könnyebben gyakorolták ezt a két varázslatot, több hónapig csak ezt gyakorolták, míg egy nap a varázslónő, akiről időközben kiderült, hogy Sarah Worikonsnak hívták, elmondta, hogy egy kis időre távoznia kell a városból, és megkérte Balthazart, hogy amíg távol van ne hagyja abba a gyakorlást. A fiú így is tett. Évekig gyakorolta a két megtanított varázslatot, míg már olyan szintre fejlődött, hogy pár perc alatt képes volt akár száz kilogrammos tárgyakat is felhevíteni.

Felnőtt kor:

Teltek az évek. Balthazar Millvier felnőtté vált. Archeológus lett, és komolyan dolgozott azon, hogy minél jobb tudós legyen. A férfi a Londoni Egyetemen dolgozott tanárként. Több expedíción is részt vett az évek során, és rengeteget tanult a régi kultúrákról. Bár keményen dolgozott az élete stabilitásán nem feledkezett meg igazi mivoltáról. Nem hagyta abba a varázslást, minden nap gyakorolta az eddig megtanult varázslatokat, és néha újakkal próbálkozott, igaz semelyik sem sikerült neki. Egy napon miközben egy új varázslatot próbált ki, baleset történt. Hirtelen elveszítette a gyűrűje felett az irányítást, és hamarosan a gyűrű olyan varázslatot hozott elő, amelyet még egyetlen mágus sem látott. A gyűrű hirtelen meggyulladt, beleégetve nyomát a harmincöt éves férfi ujjába, majd felrobbant, a mikroszkopikus darabjai pedig Balthazar testébe szállt. A gyűrű darabok apró sérülések ezreit hagyták a mellkasán. A gyűrű beleolvadt a szervezetébe. A férfi súlyos sérülései miatt rengeteg vért veszített a baleset miatt, és már majdnem meghalt, de ekkor régi mestere tűnt fel a gyakorló helyszínen, és egy nagyon bonyolult gyógyító varázslattal megmentette a fiatal mágus életét. Ezek után a fiú napokig csak dolgozni járt be, ugyanis vissza kellett nyernie az erejét. Pár héttel később mestere, Sarah elment hozzá, és megkérte, hogy próbálkozzon meg a varázslattal. Bár a gyűrűje elpusztult, a nő úgy vélte, hogy mivel beépült a szervezetébe talán képes így is varázsolni. A próbálkozások sokáig tartottak, de idővel rájöttek, hogy Balthazar képes a mágiára. A varázslónő tovább tanította a férfit, aki évek alatt elsajátította a Fagy varázslatot is, amellyel idővel képes volt percek alatt lehűteni bármit/bárkit, aki száz kilogrammnál nem volt nehezebb.

Egy napon furcsa dolog történt. A mestere berontott lakásába, és menekülésre kérte a férfit. Üldözték Őket. Más mágusok a halálukat akarták. Balthazar nem akart elmenni. Meg akarta tartani az életét, de kiderült, hogy nem volt választása. Ugyanis mágusok egy csoportja jelent meg a ház kertjében. Sarah és Balthazar, kimentek, és amint elhagyták a házat a kint várakozó négy varázsló megtámadta Őket. A varázslók sorra küldték egymásra a tűz és jég gömböket. Mester és tanítványa vált válnak vetve harcoltak, de nem volt elég. Egy eltéved tűzgolyó áthatolt a védelmen, és eltalálta a varázslónőt. Aki ott helyben meghalt. A többi varázsló pedig hirtelen eltűnt. Úgy tűnt, hogy csak Sarah érdekelte Őket. A boszorkánynő halála előtt előtte elmondta Balthazarnak, hogy meneküljön a városból, és átadta neki a gyűrűjét, hogy őrizze meg, és idővel adja át a tanítványának.
Balthazar Millvier villámgyorsan összepakolta holmiját. Odaadta a ház kulcsát legjobb barátjának, felmondta állását, és elindult, hogy lehagyja a Londont. A férfi nagyon sok várost megjárt, több információt is szerzett a mágusokról, hátha hall valami fontos dolgot. Évekig menekült, tanult, és fejlődött. Egy napon kitört a III. Világháború, amely komolyan befolyásolta útját. Egyszer csak hallott valamit egy varázslótól, aki megpróbálta megölni. A mágus elmondta, hogy New Yorkban leli azokat, akik megölték mesterét. Ezen hír hallatán Balthazar elindult, hogy megkeresse a merénylőket. Rejtve álnévvel utazott el New York Citybe, hogy megtalálja a gyilkosokat. Első sorban viszont új életet akart kezdeni, legalábbis bizonyos mértékben, egy kicsit meg akart pihenni. Már több éve menekült, és harminc nyolc évesen itt volt az ideje, hogy végre megálljon. A városba érve mágikus jelek után kutatott, de nem sokra jutott, nem volt még elég tanult, hogy megtalálja, akit keres. Talált néhány varázslót, de egyik sem az volt akiket keresett, így hát tovább kutatott, és tanult, hogy szembe tudjon szállni a mestere gyilkosaival.

Képességei: Varázserővel született ember, így rengeteg mindenre képes, ha tanul. Eddigi élete során elsajátította a Tűz és a Fagy mágiát, amellyel a környezetében, lehűthet, vagy felmelegíthet szinte bármilyen tárgyat. A sok éves gyakorlásnak hála, akár 100 kilogramm súlyú személyeket/tárgyakat is képes lehűteni, felmelegíteni, viszont ez a művelet több percig is eltarthat, és csak addig működik a varázslat, amíg legalább minimálisan koncentrál annak elvégzésére. Ha megszakad az összpontosítás, akkor mind a két féle varázslattal célba vett tárgynak/élőlénynek néhány perc kell a felolvadáshoz, lehűléshez. Ezen kívül képes a tűz mágiának hála egy olyan védőmezőt vonni maga köré, amellyel védekezni tud a tűz ellen.

Szakértelmei: Leginkább a történelemben jártas. Legfőképpen a varázslók történelmét ismeri, de szakmája miatt több régi kultúrát is megismert.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem.

Megjegyzések: Millvier a gyűrűje nélkül nem képes varázslatokat használni. De mivel a varázsgyűrűje mikroszkopikus darabokban beleépült a szervezetébe, így már élni sem képes nélküle.


A hozzászólást Cyrus Douglass összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Ápr. 2013, 13:07-kor.
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Vas. 07 Aug. 2011, 19:48

Adatlap:

Név: Balthazar Millvier
Lakás/Létesítmény: Manhattan, AIMville
NJK: Bobby Carl Edwardson (3 kreditért)
Foglalkozás: Archeológus
Munkahely: Múzeum
Pénz: 15800$
Bevétel/hét: 400 dollár
Eszközök: ami egy általános lakásban található
Felszerelések:
- Elhunyt mesterének varázsgyűrűje
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Images?q=tbn:ANd9GcQ5_azfsI8wQTu9V2t-fcdt2rxAXKmXr3_iGRpJJcldAL4_Y-rg
- Hamis varázsgyűrű
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Vintage-engagement-ring-3-stone-princess-cut
- Varázslók tankönyve és egyben történelemkönyve
- Ford Mondeo személygépkocsi
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Ford_mondeo_2010__5_2

Varázslatok:
Tűz mágia, Fagy mágia, Gyógyítás mágia


Vállalat: -
Szövetség: X-Men
Törzshely, ahol megtalálható: Wendy kávézója(New York, AIMwille)
Ismertebb szövetséges: X-Men tagjai.
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 10
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Balthazar Millvier összesen 19 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Ápr. 2012, 16:29-kor.
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 08 Aug. 2011, 14:30

Bővítés(6 hónap):
Balthazar a 7. sugárúton történt harcok után hazatért AIMville-i lakásába. Nagyon fáradt volt a harcok miatt. Napokig nem jött ki a lakásából. Pihent, és készült, hogy új életébe belépjen. Amikor úgy érezte, hogy kész új életéhez nekikezdeni, mégpedig teljes mértékben elment az X-Men főhadiszállására a Kúriába. Néhány nap alatt sikerült beilleszkednie az X-Men-ek közé. Mágusként elég jól tudott segíteni a társainak. Egy napon megkérte Zacharias Morsus-t, hogy tanítsa őt. Zack a gyógyításra tanította meg Balthazar-t. A mágus keményen tanult. Negyed évig minden nap gyakorolt és tanulta a gyógyítás mágiáját. Kézrátétellel és koncentrációval tanulta meg a gyógyítás mágiáját. Negyed évvel később már közepes szinten sajátította el a gyógyítás mágiáját. A tanulási folyamat eléggé nehézkes volt. Az első hetekben elsajátította, hogy miképpen koncentráljon és hívja elő a gyógyítás varázslatát. Ez nem volt könnyű számára, de kitartóan gyakorolt. Körülbelül egy hónap alatt sikerült viszonylag jól elsajátítani a mágia előhívását. Innentől kezdve keményen gyakorlati munkához látott. Vett egy sertéscombot, és azon kezdte gyakorolni a gyógyítást. Az első két hétben mindig nagyon kifáradt a gyakorlástól, és volt hogy fél napokat végig aludta mire kipihente magát. Az utolsó egy hónapban már egyre jobban ment neki a dolog. Sokkal gyorsabban és kevesebb erőfeszítés árán tudta begyógyítani a sebeket. Mivel tanítója volt, így három hónap alatt elég szép eredményeket ért el, és közepes szinten érettet már a gyógyításhoz. És akár súlyosabb sebeket is képes volt ellátni. A tanulmányai után még aktívabban részt vett az X-Men életében. Amiben tudta segítette társait. A fél évből amikor nem tanult három hónapban az X-Men-nek segédkezett. A munkahelyén is elég sokat jelen volt, így a pénzügyileg is el volt látva. A hat hónap alatt, amely a 7. sugárúti harcok után telt el teljes mértékben beilleszkedett az X-Men tagjai közé.

Bővítés előtti képességei:

Tűz mágia:
Képes a tűzet irányítani ezzel a mágiával. Még nem elég erős ebben a mágia ágban, de kreativitásának hála elég jól fel tudja használni.

Fagy mágia: A fagyot tudja vele irányítani. Akárcsak a tűz esetében ezt a mágia ágat sem műveli magas szinten.

Bővítés utáni képességei:

Gyógyítás mágia:
Képes sérülések gyógyítására. Közepes szinten ért a gyógyításhoz. Akár sok koncentrációval súlyos sebeket is képes ellátni.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 08 Aug. 2011, 15:46

Elfogadva.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 22 Okt. 2011, 23:49

3. szint + 2 kredit.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Vas. 13 Nov. 2011, 16:13

Név: Balthazar Millvier
Egyéb név(i):
Faj: Természetfeletti.
Nem: Férfi
Jellem: Semleges;
Személyazonosság: Nyílt.
Születési helye és idő: London, 1984. október 28 /Újjászületés: 2022. november 13.
Kor: 38 év
Család: -
Foglalkozás:
Testmagassága: 194 cm
Testsúlya: 89-90 kg.
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Világos
Különleges ismertetőjel: Egy két centiméter átmérőjű égési sérülés nyoma a jobb kezének gyűrűsujján.
Repülési sebesség: 50 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: Teljesen egészséges.

2022-ben életét veszítette a Roosevelt sugárúton. Halála után a Mennybe került, ahogy volt mesterével találkozott, majd az angyalok maguk közé fogadták. Tíz mennyei évet töltött az Úr birodalmában, amely az embereknek csak pár napot jelentett. Ezen idő alatt rengeteg olyan emberrel találkozott, akiknek segített, és akiket ismert, köztük szüleivel is. Megtudta, hogy van egy fia, Horatio Millvier. A tíz év leteltével visszatért a Földre, hogy beteljesítse küldetését.

Cél: Célja, hogy a bűnözőket jó útra térítse. A megbánás ösvényére kell vezetnie őket, hogy halálukkor a Mennybe juthassanak.

Képességei: Angyalszárnyakkal rendelkezik, amelyeket behúzhat a testébe, ha nincs szüksége rájuk. Telepatikus erővel bír, képes a gondolatolvasásra. Az angyaloktól kapott egy kardot, amelynek hála kitűnően tud vívni. A kard és közte egy kapcsolat áll fent, amelynek hála képes megtalálni a fegyvert. Ha húsz méteren belül van a kard, akkor magához tudja hívni, ha azon kívül akkor érzékeli merre van.

A kard:
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Fantasy_Swords_Luciendar__Sword_of_Lig_KR4_698

Szakértelmei: Leginkább a történelemben jártas. Legfőképpen a varázslók történelmét ismeri, de szakmája miatt több régi kultúrát is megismert. Hála az angyalok által kapott kardnak, kitűnően tud vívni vele.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem.

Megjegyzések:

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 05 Ápr. 2012, 10:24

Mivel Balthazar elfogadta Dormammu ajánlatát, megszűnt angyalnak lenni. Leginkább egy démonhoz áll most legközelebb. És ennek hála új képességeket is kapott, a korábbiakat pedig elvesztette.

Külső: Balthazar haja befeketedett és a ruházata is fekete színt vett fel, bármilyen ruhát vesz fel, az befeketedik. Ezenfelül ismertető jegynek ott van, hogy a szeme állandó jelleggel vörösen izzik.
Méretváltoztatás: Képes lett a saját méretét maniuplálni, így képes 10 méteres magasságig megnőni, ilyen alakban 5 tonnás erőt kap és ellenállást, amivel képes még a nagyobb kaliberű fegyvereket és kardok vágásait kivédeni. Illetve pontosan az ellentétét, képes összemenni 5 centisre, és így megőrzi az átlag emberi erejét. Mindkét alakot 15-15 körig képes folyamatosan fenntartani.
Kard:A kard képessége megmaradt, csak a kard befeketedett. A kard és közte egy kapcsolat áll fent, amelynek hála képes megtalálni a fegyvert. Ha húsz méteren belül van a kard, akkor magához tudja hívni, ha azon kívül akkor érzékeli merre van. És még egy tulajdonság került ehhez, ha angyalt sebez ezzel a karddal, annak a sebe csak mágiával gyógyítható.
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Sword

Balti új külseje: (lehet h villámos a kép, de nincs ilyen képességed, csak jobb képet nem találtam)
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Mordru_003
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 826092-mordru_1

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Pént. 06 Ápr. 2012, 12:40

4. szint + 2 kredit.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Kedd 14 Aug. 2012, 14:45

Adatlap:

Név: Balthazar Millvier
Lakás/Létesítmény: Manhattan, AIMville
NJK:
- Maria de Luca/Bobby Carl Edwardson (3 kreditért)
- Serena a macska (karácsonyi ajándék, 0 kreditért)
Foglalkozás: Dormammu hadnagya.
Munkahely: Sötét dimenzió és a Föld.
Pénz: 15800$
Bevétel/hét:
Eszközök: Ami egy általános lakásban megtalálható.
Felszerelések:
- Ford Mondeo személygépkocsi:
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 39609_304059_500x300
- Police férfi fekete napszeműveg:
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Images?q=tbn:ANd9GcSvazoajc2qCbyyTa5_J_uD6qWcfeCmKVJIqqgY4oSxuZ5X6xHa9nP1_fC7
- Kard:
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Sword

Vállalat: -
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 10
Fennmaradó kreditek: 0

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Kedd 19 Márc. 2013, 18:15

Halála után Balthazar a Mephisto által uralt pokolba került. Egy alsóbb rendű démon fogadta őt. Mephisto-nak tervei voltak vele. Hamar kiderült, hogy őt akarja új szellemlovasának. Balthazar tudta, hogy csak így hozhatja helyre a Dormammu uralma alatt elkövetett bűneit, így behódolt a pokol urának. Mikor visszaküldték új tested és új életet kapott.

A démon megindokolta a választást. Kiderült, hogy Mephisto azért adta neki eme lehetőséget, mert tudta, hogy Balti a fia védelmében mindent megtenne, és a démonúr ajánlatában a fia biztonságának garantálás is szerepelt, amit Balti is végezhet új erejének és személyazonosságának hála.

Balthazar célja az, hogy minél több pokolra való lelket oda juttasson, és ezzel fizesse vissza mindazt a szörnyűséget, amelyet Dormammu uralma alatt elkövetett. Helyre akarta hozni hibáit, még egy esélyt akart kapni, ezért fogadta el Mephisto ajánlatát.

Név: Cyrus Douglass.
Egyéb név(i): Doug és Cy.
Faj: Ember.
Nem: Férfi.
Jellem: Semleges.
Személyazonosság: Nyílt.
Születési helye és idő: 1999. február 17., New York.
Kor: 25 év.
Család: Senkije nincs.
Foglalkozás: Magán taxisofőr.
Testmagassága: 180 cm.
Testsúlya: 77 kg.
Szeme színe: Barna.
Haja színe: Fekete.
Bőre színe: Világos.
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges.

Előtörténet:
Cyrus Douglass. 19992 február 17.-én született New Yorkban. Az apja taxisofőr volt, míg az anyja egy pizzériában dolgozott. Cyrus gyorsan cseperedett. Minden rendben ment az életével. Nem volt egy matekzseni, de értett az emberekhez. Apjától örökölte eme tulajdonságát. Az élet nem volt könnyű a számára. Anyja tíz éves korában lebetegedett, és rákban elhunyt. Apja nevelte tovább, és igyekezett mindent megadni a fiúnak, hogy ne nélkülözzön. Sajnos tizenhat éves korában apját is elveszítette, amikor egy éjszaka kirabolták és lelőtték. Cyrus innentől kezdve maga próbált talpon maradni. Dolgozott amennyit csak tudott, hogy a rezsit és a napi betevőjének értékét megszerezze. Húsz éves korában úgy döntött, hogy apja nyomdokaiba lép és beállt taxisnak. Saját maga irányította az életét, így apja autóját eladta, majd egy másikat vett, nekiállt járni az utcákat. Minden remekül ment öt éven át, azonban egy éjszaka egy részeg sofőr beleszállt az ő éppen parkoló autójában, amíg Cyrus egy esetleges fuvarra várt. A férfi kómába esett, és már éppen le akarták kötni a gépekről, amikor felébredt.

Azonban már nem Cyrus volt. Balthazar Millvier átvette a testét, és innentől kezdve a taxisofőr bőrébe fújva élt. Hamar megtanult hozzászokni az új testéhez. Még egy darabig ugyan kórházban volt, de miután kiengedték barátai meglepték egy új autóval, és Cyrusnak kiadva magát visszatért a taxizás világába.


Emberként nincs képessége. Szakmájából kifolyólag nagyon jó emberismerő, és kitűnően eligazodik a városban.
Szellemlovasként:
-Átalakulás – képes az emberi külsőt eldobni és helyette a Szellemlovas külsőt felvenni és vissza is tud alakulni emberré.
-Emberfeletti erő – 5-ös erőkategória
-Emberfeletti állóképesség – amennyiben Szellemlovas alakjában van, soha nem fárad el és emberi alakban is az emberi maximumon van.
-Emberfeletti ellenállás – puska lövedékeket még képes felfogni és levédeni sérülés nélkül. Mágia és természetfeletti fegyverek képesek neki leginkább sérülést okozni.
-Regeneráció – mérsékelt regenerációs képességekkel rendelkezik, a törött csontokat mértékétől függően akár órák alatt képes begyógyulni. A mágikus sebekre, sérülésekre a regeneráció nem érvényes.
-Pokoltűz – képes egyfajta pokoli tüzet teremteni és irányítani azt, formálhatja kedvére, a teste bármely pontjával létrehozhatja, fegyvereket ruházhat fel vele, tűzfalat hozhat létre, vagy akár tűzkitörést csinálhat. Képes a saját motorjátt is létrehozni, illetve egy azt a motort átalakítani a tűzzel.
-Misztikus láncok – rendelkezik egy misztikus lánccal, melynek képes hosszát változtatni, ami a sima acélt 4-5 centiig még könnyedén átvágja és átalakulhat bármilyen fegyverré. További láncokat képes teremteni akaratával.
-Vezeklő pillantás – a képesség szerint a célpont egyszerre érzi az összes fájdalmat, melyet életében okozott, ha a lovas a szemébe néz

A motor Szellemlovas alakban bármikor előhívható és tüzessé tehető, a végsebessége pedig 600km/óra.

Szellemlovasként:
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Iyeyv5

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 21 Márc. 2013, 10:23

Okés, úgy tudom, hogy ebben egyeztél meg Tao-val és mivel ő nem írt semmit, akkor én elfogadom a bővítést.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 27 Ápr. 2013, 13:11

Adatlap:

Név: Cyrus Douglass.
Lakás/Létesítmény: Egyik haverjánál lakik.
NJK: Bobby Carl Edwardson/Maria de Luca (3 kreditért)
Foglalkozás: Taxisofőr.
Munkahely: Az utca.
Pénz: 600$ (Számolva: 2013.05.13).
Bevétel/hét: 300$.
Eszközök: ami egy általános lakásban található
Felszerelések:
- Pokoli motor.
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Black_cbr250r_launch_560x420
- Egy elfogadható állapotú, középminőségű sárga taxi.
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass A2fb7

Vállalat: -
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 10
Fennmaradó kreditek: 0

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Júl. 2013, 14:05

Az újabb hosszú inaktivitás miatt a karakter elveszette a Szellemlovasi rangját és emberként ragadt a földön. Jobb, mintha visszamenne a Pokolba...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Balthazar Millvier/Cyrus Douglass Empty Re: Balthazar Millvier/Cyrus Douglass

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.