Regisztrációs- és okmányiroda
1 / 1 oldal • Megosztás
Regisztrációs- és okmányiroda
Ha éppen valamilyen regisztrációt kell tenni, akkor azt itt kell megtenni, ezenfelül a New Yorkban élők itt rendezhetik mindenféle bajos dolgaikat.
Az eredeti topic
Az eredeti topic
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Regisztrációs- és okmányiroda
Az utóbbi hetekben rejtélyes események történtek velem, amiknek nem vagyok tisztában az okával és az eredetével, és kevés nyomom van amin elindulhatnék. Bevizsgáltattam a levelet ami a helyszínre vezetett, de semmi használhatót nem találtak a laborosok, szóval ez a nyom nem használható. A kristály nálam van, de egyelőre semmit nem tudok róla, és amíg nem találok kellően megbízható embert, nem akarok mást beavatni a titokba Josh-on kívül. Már pedig hogy valamit megtudjak kéne találnom egy geológust, aki megvizsgálja a kő tulajdonságait. Így hát a raktár az egyetlen kiindulási pont, ahol elkezdhetek kutakodni. Első lépésként megpróbálom megtudni, hogy kinek a nevén van az épület, hátha el tudok indulni ez alapján. Az ilyen információkat legkönnyebben az okmányirodában tudhatom meg, úgyhogy amilyen hamar csak lehet el is megyek oda. Természetesen emberi alakomban megyek, egyszerű civilként. Amikor megérkezem, húzok egy sorszámot és várok amíg szólítanak.
A hozzászólást Gabriel Cavendish összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 30 Márc. 2013, 15:46-kor.
Maverick- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Síkok:
Gabriel kiveszi az automatából a papírcetlit, amin a sorszáma van, és csatlakozik a rengeteg emberhez, akik arra várnak, hogy végre elintézhessék valamilyen ügyes-bajos dolgukat. A váróteremben rendkívül sokan állnak, pedig legalább tíz pultnál fogadják az ügyfeleket folyamatosan. A fiatal újságírónak már nincs helye leülni sem. A teremben elég komoly alapzaj hallható, ami ennyi embernél nem lehet meglepő, még úgy sem, hogy az emberek többsége a telefonjába temetkezik. A beszélgetés zajába időnként egy csecsemő sírása vegyül. Majdnem háromnegyed óra várakozás után fel is villan a kijelzőn Gabriel sorszáma, a 126-os. Ha belép az irodába rögtön látja, is, hogy a hármas pult felett látható az ő száma. A pult mögött egy viszonylag csinos, nagyjából Gabriellel egykorúnak tűnő, szemüveges ázsiai lány áll. Mosolya csak egy kicsit tűnik erőltetettnek, amikor megszólal:
- Jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Jó napot kívánok, miben segíthetek?
Másik Világ:
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora:
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1097
Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:
Úgy tűnik csúcsidőt fogtam ki, kis túlzással alig férek be a váróterembe. Fél óra után már azt fontolgatom, hogy hazamegyek és visszajövök máskor, de végül úgy döntök hogy maradok. Így talán már ma éjszaka el tudom kezdeni a nyomozást a képességeim eredete után. Nem sokkal később fel is villan a 126-os szám, jelezve hogy végre én kerültem sorra. Belépek az ügyfélszolgálat helyiségébe, és a hármas számú pulthoz megyek, ahol az alkalmazott már vár. Nyilván a sokadik ügyfele vagyok már ma, érthető módon nem lelkesedett fel túlságosan az érkezésemtől. Ennek ellenére udvarias, úgyhogy én is hasonlóképp válaszolok.
- Jó napot, egy épület tulajdonosával kapcsolatban szeretnék érdeklődni! Meg tudná nézni nekem hogy kinek a nevén van ez a cím?- vázolom fel a helyzetet, és odaadom neki a cetlit, amire már előre felírtam a raktár pontos címét.
- Jó napot, egy épület tulajdonosával kapcsolatban szeretnék érdeklődni! Meg tudná nézni nekem hogy kinek a nevén van ez a cím?- vázolom fel a helyzetet, és odaadom neki a cetlit, amire már előre felírtam a raktár pontos címét.
Karakteradatok
Síkok:
A hölgy egy szúrós pillantást vet Gabrielre.
- Maga valami újságíró? - kérdezi. - Azok szoktak ilyeneket kérdezni.
Néhány pillanat szünet után azonban megenyhülve így folytatja:
- Egy pillanat és utána nézek.
Ezzel gyorsan begépeli az előtte levő számítógépbe a címet. Tekintete végigfut az adatokon, majd felnéz, és így szól:
- Az épület egy Rickard Company nevű cég tulajdonában van. A cég vezetőjét Paul Rickardnak hívják, és egy kisebb bútorboltja van a 79. utcában, az East Side-on. Annak a címét és telefonszámát tudom megadni, ha megfelel.
- Maga valami újságíró? - kérdezi. - Azok szoktak ilyeneket kérdezni.
Néhány pillanat szünet után azonban megenyhülve így folytatja:
- Egy pillanat és utána nézek.
Ezzel gyorsan begépeli az előtte levő számítógépbe a címet. Tekintete végigfut az adatokon, majd felnéz, és így szól:
- Az épület egy Rickard Company nevű cég tulajdonában van. A cég vezetőjét Paul Rickardnak hívják, és egy kisebb bútorboltja van a 79. utcában, az East Side-on. Annak a címét és telefonszámát tudom megadni, ha megfelel.
Másik Világ:
Apokalipszis Kora:
Karakteradatok
Síkok:
A hölgy eleinte nem igazán örül a próbálkozásomnak, nyilván fontosabb ügyekkel is foglalkozhatna, mint egy raktár tulajdonosának megkeresése. Amikor meggyanúsít azzal, hogy újságíró vagyok, nem válaszolok, csak eleresztek egy sokatmondó mosolyt. Okos a lány, nyilván volt már dolga hozzám hasonló figurákkal. Szerencsére nem kötekszik tovább, hanem nekilát kikeresni a szükséges információkat. Hamarosan meg is találja őket, de a hallottakat nem tudom egyelőre mire vélni. Arra számítottam, hogy valami maffiózó nevén lesz a raktár, nem egy egyszerű bútorboltosén. De hát ez az egy nyomom van, ezen kell elindulnom.Majd hazafelé útba ejtem az üzletet és kicsit körbenézek a környéken, aztán majd otthon rákeresek a fickóra a neten. Ha majd ezt megtettem, utána eldöntöm hogy hogyan is legyen tovább.
- Köszönöm, az remek lenne!- mondom, és türelmesen várok amíg felírja a szükséges adatokat.
- Köszönöm, az remek lenne!- mondom, és türelmesen várok amíg felírja a szükséges adatokat.
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Karakteradatok
Síkok:
A hölgy még így szól Gabrielhez:
- Egy személyigazolványt kérnék, hogy rögzíthessem az adatait.
Ha azt megkapja gyorsan, gyakorlott mozdulatokkal begépeli a szükséges információkat, majd visszaadja a kártyát. Néhány kattintás és a nyomtatóból már siklik is ki a papír a bútorüzlet adataival. Nincs sok minden rajta, csak, a bolt, a cég és a tulajdonos neve, egy e-mail cím és egy telefonszám. Miután átadta a lapot Gabrielnek, a fiatal nő még megkérdezi:
- Segíthetek még valamiben?
Amennyiben nemleges választ kap, nem is húzza az időt, hanem így búcsúzik:
- Akkor viszontlátásra!
Rámosolyog a férfira, majd már nyomja is a gombot, amivel jelzi, hogy jöhet a következő ügyfél.
//Folytatás:Rickard Bútorbolt//
- Egy személyigazolványt kérnék, hogy rögzíthessem az adatait.
Ha azt megkapja gyorsan, gyakorlott mozdulatokkal begépeli a szükséges információkat, majd visszaadja a kártyát. Néhány kattintás és a nyomtatóból már siklik is ki a papír a bútorüzlet adataival. Nincs sok minden rajta, csak, a bolt, a cég és a tulajdonos neve, egy e-mail cím és egy telefonszám. Miután átadta a lapot Gabrielnek, a fiatal nő még megkérdezi:
- Segíthetek még valamiben?
Amennyiben nemleges választ kap, nem is húzza az időt, hanem így búcsúzik:
- Akkor viszontlátásra!
Rámosolyog a férfira, majd már nyomja is a gombot, amivel jelzi, hogy jöhet a következő ügyfél.
//Folytatás:Rickard Bútorbolt//
Másik Világ:
Apokalipszis Kora:
Karakteradatok
Síkok:
A lány gyorsan el is kezdi keresni a címet, majd a nyomtató sercegése jelzi, hogy meg is találta. Közben elkéri az igazolványomat, amit át is adok, hiszen nincs más választásom. Ez persze azzal járhat, hogy ha valakit érdekelni kezd, hogy ki kezdett el nyomozni, akkor egy kis talpraesettséggel eljuthat majd hozzám, de ezen majd ráérek később aggódni. Aztán meg mire jók a szuperképességek, ha nem arra, hogy megvédjem magam a munkám iránt érdeklődő esetleges verőlegényektől?
Átveszem a papírt az adatokkal, és vetek rá egy futó pillantást. Csak a legalapvetőbb dolgok vannak rajta, de megkapok mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy elkezdhessem a nyomozást.
- Nem, köszönöm. Csak ennyit szerettem volna.- mondom, és indulok is a kijárat felé.
- Viszontlátásra!- köszönök el én is, majd elhagyom a helyiséget.
Átveszem a papírt az adatokkal, és vetek rá egy futó pillantást. Csak a legalapvetőbb dolgok vannak rajta, de megkapok mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy elkezdhessem a nyomozást.
- Nem, köszönöm. Csak ennyit szerettem volna.- mondom, és indulok is a kijárat felé.
- Viszontlátásra!- köszönök el én is, majd elhagyom a helyiséget.
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Karakteradatok
Síkok:
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.